Sa.n
3rd July 2013, 02:14 PM
ژله بروکن گلاس، دسری آسان و شیک (http://www.beytoote.com/cookery/ghazaha/broken-glass-jelly.html)
http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo1375.jpg (http://www.beytoote.com/cookery/ghazaha/broken-glass-jelly.html) درست کردن این ژله بسیار راحت بوده و زیبایی میز غذای تان را چندین برابر می کند.
من از 6 بسته ژله استفاده کردم. زرد ، قرمز ، آبی ، سبز ، نارنجی ، بنفش ( با رنگهای کمتر هم میتونید درست کنید. با هر ترکیب رنگی قشنگ میشه. من امتحان کردم). هر بسته رو با یک لیوان آب جوش مخلوط کنید و روی بخار آب هم بزنید تا کاملا حل بشه . من 1 دقیقه توی مایکروفر گذاشتم. هر رنگ رو جداگونه توی ظرفهای مستطیل شکل ریختم و توی یخچال گذاشتم یه شب بمونه
کف قالبتون رو پلاستیک رپ یا سلفون میذارید. مطابق تصویر. البته میتونید از هر قالبی که دوست دارید استفاده کنید. من اینبار از این قالب "لوف پن" استفاده کردم.
http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo1376.jpg (http://www.beytoote.com/cookery/ghazaha/broken-glass-jelly.html)
برای ساختن بیس سفید رنگ. 3 قاشق غذاخوری پودر ژلاتین رو با 1 لیوان شیر سرد مخلوط کنید. باید یه همچین مخلوط اسفنجی بدست بیاد.
http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo1377.jpg (http://www.beytoote.com/cookery/ghazaha/broken-glass-jelly.html)
1 لیوان شیر جوش توش بریزید و روی بخار آب یا توی مایکرو فر ( 1 دقیقه) قرار بدید تا کاملا حل بشه. حالا نصف قوطی شیر عسل رو توش بریزید و بعد از مخلوط شدن ، 1 لیوان شیر سرد بهش اضافه کنید.
http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo1378.jpg (http://www.beytoote.com/cookery/ghazaha/broken-glass-jelly.html)
حالا ژله های رنگی رو از یخچال بیرون بیارید و با چاقو به شکل مکعب ببرید ( اصلا لازم نیست توی کار ظرافت به خرج بدید)
http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo1379.jpg (http://www.beytoote.com/cookery/ghazaha/broken-glass-jelly.html)http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo1380.jpg (http://www.beytoote.com/cookery/ghazaha/broken-glass-jelly.html)
ژله ها رو تو هر مرحله با هم ترکیب کنید که رنگهای مشابه یه جا جمع نشه.
حالا همه ژله ها رو توی قالب بریزید. (دقت کنید که مهمه که مکعبهای همرنگ کنار هم نباشند)
http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo1381.jpg (http://www.beytoote.com/cookery/ghazaha/broken-glass-jelly.html)
حالا ژله بیس رو توی قالب بریزید ( اگه گرم باشه باعث میشه ژله های رنگی ذوب بشند و ژله بیس دیگه سفید نخواهد بود) یه تکون به ظرف بدید که هوای توش خارج بشه. و حبابی توی کار نداشته باشید.
http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo1382.jpg (http://www.beytoote.com/cookery/ghazaha/broken-glass-jelly.html)
من یک شب ژله ها رو درست کردم . فردا عصرش که برگشتم خونه گرفتار ساختن ژله شیر عسلی شدم و بعد که کار تموم شد گذاشتم شب توی یخچال موند و روز بعد، بعد از ظهر که از اداره برگشتم از یخچال درش آوردم! شما لازم نیست اینهمه صبور باشید. با 4 – 5 ساعت هم کارتون راه میافته. ولی من توصیه میکنم که بعد از این همه زحمتی که کشیدید. یه شب دیگه هم دندون رو جیگر بذارید و تحمل کنید. اگه آدم شدیدا "خود مگیرکی" هستید ، میتونید توی قالب پیرکس بریزید که بتونید قیافه ژله رو همون موقع ببینید. در هر صورت توصیه میشه که شب توی یخچال بمونه!
از قالب در آوردنش مثل آب خوردنه! فقط کافیه ظرف مورد نظرتون رو بذارید روی قالب و برش گردونید و پلاستیک رپ رو جدا کنید! به همین سادگی!!! ببینید روی ژله من چه مامانی شده! کلی عشقش رو خوردم و دلم نمیومد ببرمش!
http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo1383.jpg (http://www.beytoote.com/cookery/ghazaha/broken-glass-jelly.html)
حالا دیگه نوبت به بریدن میرسه. برای اینکه ژله به کف ظرف سرو تون نچسبه باید ظرف خیس باشه و برای اینکه برشهای تمیزی داشته باشید باید کارد خیس باشه.
http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo1384.jpg (http://www.beytoote.com/cookery/ghazaha/broken-glass-jelly.html)
مدل برشش اصلا مهم نیست چون از هر سمتی که برش بزنید اون شکل شیشه های رنگی شکسته رو حفظ میکنه. اسم این مدل ژله broken glass jello هستش و به فارسی "ژله خورده شیشه" یا "ژله موزائیکی " (ویژه مهندسین عمران) ترجمه اش کردند.
http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo1375.jpg (http://www.beytoote.com/cookery/ghazaha/broken-glass-jelly.html)
ممکنه یه سوال تو ذهن بعضیها به وجود بیاد که..."اینهمه طعم ژله رو با هم ترکیب میکنیم ، بد مزه نمیشه؟"
جواب : " نه نمیشه!"
منبع : cheftayebeh.ir
http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo1375.jpg (http://www.beytoote.com/cookery/ghazaha/broken-glass-jelly.html) درست کردن این ژله بسیار راحت بوده و زیبایی میز غذای تان را چندین برابر می کند.
من از 6 بسته ژله استفاده کردم. زرد ، قرمز ، آبی ، سبز ، نارنجی ، بنفش ( با رنگهای کمتر هم میتونید درست کنید. با هر ترکیب رنگی قشنگ میشه. من امتحان کردم). هر بسته رو با یک لیوان آب جوش مخلوط کنید و روی بخار آب هم بزنید تا کاملا حل بشه . من 1 دقیقه توی مایکروفر گذاشتم. هر رنگ رو جداگونه توی ظرفهای مستطیل شکل ریختم و توی یخچال گذاشتم یه شب بمونه
کف قالبتون رو پلاستیک رپ یا سلفون میذارید. مطابق تصویر. البته میتونید از هر قالبی که دوست دارید استفاده کنید. من اینبار از این قالب "لوف پن" استفاده کردم.
http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo1376.jpg (http://www.beytoote.com/cookery/ghazaha/broken-glass-jelly.html)
برای ساختن بیس سفید رنگ. 3 قاشق غذاخوری پودر ژلاتین رو با 1 لیوان شیر سرد مخلوط کنید. باید یه همچین مخلوط اسفنجی بدست بیاد.
http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo1377.jpg (http://www.beytoote.com/cookery/ghazaha/broken-glass-jelly.html)
1 لیوان شیر جوش توش بریزید و روی بخار آب یا توی مایکرو فر ( 1 دقیقه) قرار بدید تا کاملا حل بشه. حالا نصف قوطی شیر عسل رو توش بریزید و بعد از مخلوط شدن ، 1 لیوان شیر سرد بهش اضافه کنید.
http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo1378.jpg (http://www.beytoote.com/cookery/ghazaha/broken-glass-jelly.html)
حالا ژله های رنگی رو از یخچال بیرون بیارید و با چاقو به شکل مکعب ببرید ( اصلا لازم نیست توی کار ظرافت به خرج بدید)
http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo1379.jpg (http://www.beytoote.com/cookery/ghazaha/broken-glass-jelly.html)http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo1380.jpg (http://www.beytoote.com/cookery/ghazaha/broken-glass-jelly.html)
ژله ها رو تو هر مرحله با هم ترکیب کنید که رنگهای مشابه یه جا جمع نشه.
حالا همه ژله ها رو توی قالب بریزید. (دقت کنید که مهمه که مکعبهای همرنگ کنار هم نباشند)
http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo1381.jpg (http://www.beytoote.com/cookery/ghazaha/broken-glass-jelly.html)
حالا ژله بیس رو توی قالب بریزید ( اگه گرم باشه باعث میشه ژله های رنگی ذوب بشند و ژله بیس دیگه سفید نخواهد بود) یه تکون به ظرف بدید که هوای توش خارج بشه. و حبابی توی کار نداشته باشید.
http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo1382.jpg (http://www.beytoote.com/cookery/ghazaha/broken-glass-jelly.html)
من یک شب ژله ها رو درست کردم . فردا عصرش که برگشتم خونه گرفتار ساختن ژله شیر عسلی شدم و بعد که کار تموم شد گذاشتم شب توی یخچال موند و روز بعد، بعد از ظهر که از اداره برگشتم از یخچال درش آوردم! شما لازم نیست اینهمه صبور باشید. با 4 – 5 ساعت هم کارتون راه میافته. ولی من توصیه میکنم که بعد از این همه زحمتی که کشیدید. یه شب دیگه هم دندون رو جیگر بذارید و تحمل کنید. اگه آدم شدیدا "خود مگیرکی" هستید ، میتونید توی قالب پیرکس بریزید که بتونید قیافه ژله رو همون موقع ببینید. در هر صورت توصیه میشه که شب توی یخچال بمونه!
از قالب در آوردنش مثل آب خوردنه! فقط کافیه ظرف مورد نظرتون رو بذارید روی قالب و برش گردونید و پلاستیک رپ رو جدا کنید! به همین سادگی!!! ببینید روی ژله من چه مامانی شده! کلی عشقش رو خوردم و دلم نمیومد ببرمش!
http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo1383.jpg (http://www.beytoote.com/cookery/ghazaha/broken-glass-jelly.html)
حالا دیگه نوبت به بریدن میرسه. برای اینکه ژله به کف ظرف سرو تون نچسبه باید ظرف خیس باشه و برای اینکه برشهای تمیزی داشته باشید باید کارد خیس باشه.
http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo1384.jpg (http://www.beytoote.com/cookery/ghazaha/broken-glass-jelly.html)
مدل برشش اصلا مهم نیست چون از هر سمتی که برش بزنید اون شکل شیشه های رنگی شکسته رو حفظ میکنه. اسم این مدل ژله broken glass jello هستش و به فارسی "ژله خورده شیشه" یا "ژله موزائیکی " (ویژه مهندسین عمران) ترجمه اش کردند.
http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo1375.jpg (http://www.beytoote.com/cookery/ghazaha/broken-glass-jelly.html)
ممکنه یه سوال تو ذهن بعضیها به وجود بیاد که..."اینهمه طعم ژله رو با هم ترکیب میکنیم ، بد مزه نمیشه؟"
جواب : " نه نمیشه!"
منبع : cheftayebeh.ir