PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : روش آماده سازی چند نوع غذا و دسر در فضل گرما



Sa.n
2nd July 2013, 06:45 PM
روش آماده سازی چند نوع غذا و دسر در فضل گرما (http://www.reiran.com/476//cookery/%D8%B1%D9%88%D8%B4-%D8%A2%D9%85%D8%A7%D8%AF%D9%87-%D8%B3%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%DA%86%D9%86%D8%AF-%D9%86%D9%88%D8%B9-%D8%BA%D8%B0%D8%A7-%D9%88-%D8%AF%D8%B3%D8%B1-%D8%AF%D8%B1-%D9%81%D8%B6%D9%84-%DA%AF%D8%B1%D9%85%D8%A7/)http://www.reiran.com/files/News/476.jpgخلاصه متن: تابستان وروزهای گرمش از راه می رسند و این روزها هرنوع غذایی دلچسب نخواهد بود و همه دنبال عذاهایی برای خنک شدن در این روزهای گرم و طاقت‌فرسا هستند.در ادامه باما همراه شوید برای طرز تهیه عذا و دسرهای مناسب ای فضل



http://www.reiran.com/files/uploads/1371549795.%D8%A7%D9%86%D9%88%D8%A7%D8%B9%20%D8%AF %D8%B3%D8%B1%D9%87%D8%A7%20%D9%88%20%D8%AE%D9%88%D 8%B1%D8%A7%DA%A9%D9%87%D8%A7%DB%8C%20%D8%AF%D8%B1% 20%DA%AF%D8%B1%D9%85%D8%A7%DB%8C%20%D8%AA%D8%A7%D8 %A8%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%861.jpgسالاد بادام و مرغ مواد لازم برای 4 نفر:
4عدد پیازچه خردشده
1عددهویج بزرگ رنده شده
1 عدد فلفل دلمه‌ای قرمز نگینی خردشده
نصف فنجان نخودفرنگی پخته‌شده
2 فنجان سینه مرغ پخته و خردشده
نصف فنجان بادام بدون پوست خردشده و بو داده
5/1 قاشق غذاخوریروغن زیتون
1قاشق غذاخوری سس خردل
2 قاشق غذاخوریسرکه سفید
طرز تهیه
بعد از این که تمام مواد را با یکدیگر مخلوط کردید، با سرکه، سس خردل و روغن زیتون، سس خوشمزه‌ای درست کنید و در صورت تمایل کمی نمک یا فلفل سیاه هم به آن بیفزایید و سس را روی سالادتان بدهید.
این سالاد به صورت سرد و به عنوان وعده شام یا حتی یک ناهار رژیمی سبک در روزهای گرم تابستان در بسیاری از ایالت‌های آمریکا سرو می‌شود.
شما می‌توانید برای زیبا کردن ظاهر سالادتان، آن را روی برگ‌های بزرگ کاهو بریزید و داخل بشقاب بگذارید و سر میز بیاورید!


http://www.reiran.com/files/uploads/1371549776.%D8%A7%D9%86%D9%88%D8%A7%D8%B9%20%D8%AF %D8%B3%D8%B1%D9%87%D8%A7%20%D9%88%20%D8%AE%D9%88%D 8%B1%D8%A7%DA%A9%D9%87%D8%A7%DB%8C%20%D8%AF%D8%B1% 20%DA%AF%D8%B1%D9%85%D8%A7%DB%8C%20%D8%AA%D8%A7%D8 %A8%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%862.jpg نوشیدنی موز آفریقاییمواد لازم برای 2 نفر:
1 عدد موز خردشده
1 عدد موز له‌شده
2 لیوان ماءالشعیر تلخ
برگ نعناع به میزان دلخواه
طرز تهیه:
ماءالشعیر و موز له‌شده را داخل مخلوط‌کن بریزید و آن‌ها را خوب به هم بزنید.
مخلوط به دست آمده را داخل لیوان‌ها بریزید و بعد از افزودن چند تکه یخ به آن‌ها، نوشیدنیتان را با تکه‌های موز و برگ‌های نعناع تزئین کنید.
طعم این نوشیدنی، در بین قبایل آفریقایی طرفداران زیادی دارد. البته برخی از افراد به این نوشیدنی، چند قطره آب لیموی ترش تازه هم اضافه می‌کنند.


http://www.reiran.com/files/uploads/1371549790.%D8%A7%D9%86%D9%88%D8%A7%D8%B9%20%D8%AF %D8%B3%D8%B1%D9%87%D8%A7%20%D9%88%20%D8%AE%D9%88%D 8%B1%D8%A7%DA%A9%D9%87%D8%A7%DB%8C%20%D8%AF%D8%B1% 20%DA%AF%D8%B1%D9%85%D8%A7%DB%8C%20%D8%AA%D8%A7%D8 %A8%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%863.jpg

بستنی میوه‌ایمواد لازم برای 6 نفر:
بستنی میوه ای 1 لیتر
بستنی وانیلی
10 عدد توت‌فرنگی خردشده
5 عدد هلوی خردشده و بدون پوست
15 عدد گیلاس بدون هسته و خردشده
6 قاشق غذاخوری شربت آلبالو
طرز تهیه:
6 ظرف بستنی‌خوری را آماده کنید و داخل هر کدام از آن‌ها، کمی بستنی بریزید و چند تکه توت‌فرنگی رویشان بگذارید، دوباره کمی بستنی روی توت‌فرنگی‌ها بریزید و مقداری از تکه‌های هلو را روی آن بگذارید.
در نهایت هم مقداری بستنی روی هلوها بریزید و گیلاس‌های خردشده را روی بستنی‌ها بچینید. در انتها 1 قاشق غذاخوری شربت آلبالو را روی بستنی داخل ظرف‌ها بریزید و به این ترتیب، یک عصرانه خوشمزه و البته سالم را برای اعضای خانواده یا حتی دوستانتان درست کنید.
این بستنی خوشمزه و تابستانی، طرفداران زیادی در کشورهای اروپایی، به خصوص ایتالیا و یونان دارد.


http://www.reiran.com/files/uploads/1371549783.%D8%A7%D9%86%D9%88%D8%A7%D8%B9%20%D8%AF %D8%B3%D8%B1%D9%87%D8%A7%20%D9%88%20%D8%AE%D9%88%D 8%B1%D8%A7%DA%A9%D9%87%D8%A7%DB%8C%20%D8%AF%D8%B1% 20%DA%AF%D8%B1%D9%85%D8%A7%DB%8C%20%D8%AA%D8%A7%D8 %A8%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%865.jpg نوشیدنی گلابی آسیاییمواد لازم برای 3 نفر:
3 لیوان ماءالشعیر با طعم گلابی
2عدد گلابی بدون پوست خردشده
3 قاشق غذاخوری آب‌لیموی ترش تازه
برگ نعناع به میزان دلخواه
طرز تهیه :
ماءالشعیر با طعم گلابی، تکه‌های گلابی و آب‌لیموی تازه را داخل مخلوط‌کن بریزید و خوب هم بزنید.
سپس مخلوط به دست آمده را داخل لیوان‌ها خالی کنید و چند تکه یخ به آن‌ها بیفزایید و برگ‌های نعناع را برای تزئین روی نوشیدنیتان قرار دهید.
نوشیدنی گلابی از خوشمزه‌ترین و گواراترین نوشیدنی‌ها در بین مردمان آسیای جنوب شرقی است.


http://www.reiran.com/files/uploads/1371551622.%D8%A7%D9%86%D9%88%D8%A7%D8%B9%20%D8%AF %D8%B3%D8%B1%D9%87%D8%A7%20%D9%88%20%D8%AE%D9%88%D 8%B1%D8%A7%DA%A9%D9%87%D8%A7%DB%8C%20%D8%AF%D8%B1% 20%DA%AF%D8%B1%D9%85%D8%A7%DB%8C%20%D8%AA%D8%A7%D8 %A8%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%864.jpg

سالاد سیب‌زمینی آمریکاییمواد لازم برای 12 تا 15 نفر:
5/2 کیلو سیب‌زمینی پخته و خردشده
6 عدد تخم‌مرغ پخته و خردشده
2 پیمانه سس مایونز کم‌چرب
1 عدد پیاز سفید خردشده
2 عدد پیازچه خردشده
1 عدد فلفل دلمه‌ای سبز خردشده
3 عدد ساقه کرفس خردشده
2قاشق چای‌خوری نمک
1 قاشق چای‌خوری فلفل سیاه

طرز تهیه:
تمامی مواد را با یکدیگر مخلوط کنید و سس مایونز،‌ نمک و فلفل را جداگانه مخلوط و به سالادتان بیفزایید.
این سالاد آمریکایی را باید حداقل 3 تا 4 ساعت پیش از خوردن، داخل یخچال بگذارید و به صورت کاملاً سرد، سرو شود.
سالاد آمریکایی سرد می‌تواند با یک برش نان و یک لیوان دوغ، ناهاری سبک و خنک برای روزهای گرم تابستانی شما باشد.

هستی..
2nd July 2013, 08:22 PM
مرسی ساغری جونم بابت این پستهای خوشمزه است خانومی
[golrooz]

Sa.n
2nd July 2013, 08:57 PM
http://www.webshad.com/wp-content/uploads/2012/05/fc80we052-024.jpgاین سالاد خیلی راحت تر از سالادهای دیگر درست می شود علاوه بر اینکه درست کردن آن هزینه ی چندانی ندارد و می تواند جلوه گر میز غذای شما باشد. شما برای درست کردن این سالاد به نیم کیلو سیب زمینی ، ۴ قاشق ماست ، ۴ قاشق ماینوز ، ۸ عدد گوجه فرنگی ، ۲ عدد برگ جعفری نیاز دارید.
بقیه در ادامه ی مطلب…در مورد گوجه فرنگی ابتدا گوجه فرنگی ها را به شکل خلال و به تکه های نازک برش دهید و در جلوی آفتاب بگذارید تا خشک شوند هم چنین اگر از سیب زمینی بزرگ استفاده میکنید، بهتر است قبل از پخت آنها را خرد کنید. سیب زمینی های کوچک ضمن این که زود پخته می شوند زود هم له میشوند و ظاهر غذای شمارا خراب میکنن. و حالا روش تهیه :سیب زمینی ها را شسته و در یک قابلمه بریزید تا سیب زمینی ها پخته و نرم شوند البته زمان پخت بستگی به اندازه سیب زمینی ها دارد فقط مواظب باشید سیب زمینی ها خرد نشوند. برای آماده کردن سس سالاد ، ماست و مایونز را در یک کاسه با هم مخلوط کرده و به آن نمک و فلفل بزنید و پس از آن گوجه خشک خرد شده و جعفری را به انها اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. سیب زمینی ها را از قابلمه خارج کرده ،پوست بکنید و کنار بگذارید تا سرد شوند. اگر از سیب زمینی درشت استفاده کردین انها را به قطعه های پنج سانتیمتری خرد کنید. سیب زمینی ها را در یک ظرف رو هم بچینید و سس سالاد را روی سیب زمینی ها بریزید تا سطح انها را بپوشاند. سالادتان را به مدت ۲۰ دقیقه در یخچال بگذارید تا خنک شود. نوش جان

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد