Sa.n
2nd July 2013, 06:35 PM
طرز تهیه رولت قلب ژله ای
http://images.seemorgh.com/iContent2/Files/168128.jpg
با استفاده از ترکیب رولت کیک و ژله این رولت زیبا تهیه شده است.
مواد لازم :
ژله : 1 بسته
آرد سفید : 100 گرم
شکر : 100 گرم
بکینگ پودر : 1/8 قاشق اندازه گیری
وانیل : کمی
تخم مرغ : 4 عدد
آب جوش : نصف استکان کوچک
خامه فرم گرفته : 300 گرم
طرز تهیه :
ابتدا ژله را در ظرف مستطیلی به ارتفاع 1 سانت ریخته و میگذاریم تا ببندد. ژلهنباید خیلی شل و یا خیلی سفت باشد.
فر را روی 200 درجه بگذارید تا گرم شود.
سینی فر را کاغذ بیاندازید.
سفیده و زرده را جدا کنید.
زرده را با شکر و آبجوش بزنید تا رنگش تغییر کند و حجمش چند برابر شود.
در آخر وانیل را اضافه کنید.
سفیده را در ظرف چینی یا استیل با مفتول تمیز هم زن بزنید تا فرم بگیرد.
سفیده را به زرده اضافه کرده و دورانی هم بزنید.
آرد و بکینگ پودر را با هم مخلوط کنید و با الک در 2 مرحله به تخم مرغ ها اضافه کنید.
وقتی مواد صاف شد به سینی منتقل کنید و صاف کنید و در فر قرار دهید و به مدت 10 تا 12 دقیقه در فر بپزید.
از فر بیرون آورده، سپس 2 دقیقه صبر کنید و دستمالی روی کیک انداخته و برگردانید.
دستمال نمدار یا با یک تکه یخ به کاغذ روغنی مالیده تا به راحتی جدا شود.
کاغذ را جدا کنید و با دستمال کیک را رول کنید.
به مدت حداقل نیم ساعت در یخچال قرار دهید.
ژله را هر مدل که دوست دارید قالب بزنید.
رولت را روی یک کاغذ روغنی باز کنید.
همان مدل قالب را هم از روی کیک قالب بزنید.
http://www.seemorgh.com/uploads/1392/04/ro01.jpg
( تکه های قالب زرده کیک را دور نریزید ) سپس ژله ها را در کیک قرار دهید و از هر طرف کیک حدود 2 سانت فاصله دهید و خامه فرم گرفته بزنید.
http://www.seemorgh.com/uploads/1392/04/ro02.jpg
http://www.seemorgh.com/uploads/1392/04/ro03.jpg
با احتیاط با کمک کاغذ روغنی کیک را رول کنید.
رولت را در یخچال حداقل 2 ساعت قرار دهید و بعد سرو کنید.
بهتره رولت را یک شب در یخچال قرار دهید تا ژله ها خوب در کیک جا گیر شود.
http://www.seemorgh.com/uploads/1392/04/ro04.jpg
http://www.seemorgh.com/uploads/1392/04/ro05.jpg
قلبهای شکلاتی
از تکه های رولت میتوانید این قلبهای شکلاتی را درست کنید.
مواد لازم :
شکلات ذوب شده : مقداری
ترافل و یا مغزهای مختلف خرد شده : مقداری
شکلات را به روش بن ماری ذوب کنید. سپس کیکها را به شکلات آغشته کنید و روی توری قرار دهید و روی آن را ترافل بریزید و اجازه دهید تا خنک شود. سپس یک برش کوچک با چاقو در گوشه کیک ها ایجاد کنید و روی لبه فنجان چای یا قهوه قرار دهید.
و یا قبل از اینکه در شکلات فرو ببرید یکی خلال دندان و یا سیخ چوبی در آن فرو کنید و درآخر دسته ای مثل گل از این قلبها را داشته باشید.
http://www.seemorgh.com/uploads/1392/04/ro06.jpg
گردآوری : گروه سبک زندگی سیمرغ
http://images.seemorgh.com/iContent2/Files/168128.jpg
با استفاده از ترکیب رولت کیک و ژله این رولت زیبا تهیه شده است.
مواد لازم :
ژله : 1 بسته
آرد سفید : 100 گرم
شکر : 100 گرم
بکینگ پودر : 1/8 قاشق اندازه گیری
وانیل : کمی
تخم مرغ : 4 عدد
آب جوش : نصف استکان کوچک
خامه فرم گرفته : 300 گرم
طرز تهیه :
ابتدا ژله را در ظرف مستطیلی به ارتفاع 1 سانت ریخته و میگذاریم تا ببندد. ژلهنباید خیلی شل و یا خیلی سفت باشد.
فر را روی 200 درجه بگذارید تا گرم شود.
سینی فر را کاغذ بیاندازید.
سفیده و زرده را جدا کنید.
زرده را با شکر و آبجوش بزنید تا رنگش تغییر کند و حجمش چند برابر شود.
در آخر وانیل را اضافه کنید.
سفیده را در ظرف چینی یا استیل با مفتول تمیز هم زن بزنید تا فرم بگیرد.
سفیده را به زرده اضافه کرده و دورانی هم بزنید.
آرد و بکینگ پودر را با هم مخلوط کنید و با الک در 2 مرحله به تخم مرغ ها اضافه کنید.
وقتی مواد صاف شد به سینی منتقل کنید و صاف کنید و در فر قرار دهید و به مدت 10 تا 12 دقیقه در فر بپزید.
از فر بیرون آورده، سپس 2 دقیقه صبر کنید و دستمالی روی کیک انداخته و برگردانید.
دستمال نمدار یا با یک تکه یخ به کاغذ روغنی مالیده تا به راحتی جدا شود.
کاغذ را جدا کنید و با دستمال کیک را رول کنید.
به مدت حداقل نیم ساعت در یخچال قرار دهید.
ژله را هر مدل که دوست دارید قالب بزنید.
رولت را روی یک کاغذ روغنی باز کنید.
همان مدل قالب را هم از روی کیک قالب بزنید.
http://www.seemorgh.com/uploads/1392/04/ro01.jpg
( تکه های قالب زرده کیک را دور نریزید ) سپس ژله ها را در کیک قرار دهید و از هر طرف کیک حدود 2 سانت فاصله دهید و خامه فرم گرفته بزنید.
http://www.seemorgh.com/uploads/1392/04/ro02.jpg
http://www.seemorgh.com/uploads/1392/04/ro03.jpg
با احتیاط با کمک کاغذ روغنی کیک را رول کنید.
رولت را در یخچال حداقل 2 ساعت قرار دهید و بعد سرو کنید.
بهتره رولت را یک شب در یخچال قرار دهید تا ژله ها خوب در کیک جا گیر شود.
http://www.seemorgh.com/uploads/1392/04/ro04.jpg
http://www.seemorgh.com/uploads/1392/04/ro05.jpg
قلبهای شکلاتی
از تکه های رولت میتوانید این قلبهای شکلاتی را درست کنید.
مواد لازم :
شکلات ذوب شده : مقداری
ترافل و یا مغزهای مختلف خرد شده : مقداری
شکلات را به روش بن ماری ذوب کنید. سپس کیکها را به شکلات آغشته کنید و روی توری قرار دهید و روی آن را ترافل بریزید و اجازه دهید تا خنک شود. سپس یک برش کوچک با چاقو در گوشه کیک ها ایجاد کنید و روی لبه فنجان چای یا قهوه قرار دهید.
و یا قبل از اینکه در شکلات فرو ببرید یکی خلال دندان و یا سیخ چوبی در آن فرو کنید و درآخر دسته ای مثل گل از این قلبها را داشته باشید.
http://www.seemorgh.com/uploads/1392/04/ro06.jpg
گردآوری : گروه سبک زندگی سیمرغ