PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آموزشی مک اند چیز با گل کلم



banooye irani
2nd July 2013, 04:52 PM
مواد لازم

برای 6 نفر


گل‌کلم: یک عدد متوسط (حدود700 گرم)، برگ‌ها به اندازه 2 سانتی‌متر خرد شده باشند.
هویج: 300 گرم، خلال شده
آب سبزیجات: یک پیمانه، بدون نمک
پنیر کم‌چرب: یک‌چهارم پیمانه
خردل دیژون: یک قاشق چایخوری
فلفل قرمز: یک نوک قاشق
پنیر گرویر سوئدی: سه‌چهارم پیمانه، خرد شده
نمک و فلفل: مقداری
ماکارونی فرمی elbow (لوله‌ای کوتاه و خمیده): 400 گرم
کلم بروکلی: 250 گرم، فقط گل‌های کوچک کلم
گوجه‌فرنگی: 2 عدد متوسط، دانه گرفته و
خرد شده
پنیر پارمسان: یک‌چهارم پیمانه، رنده شده



http://uc-njavan.ir/images/hz1zi2438cq81uw16iy6.jpg (http://uc-njavan.ir/)

روش تهیه

فر را با دمای 200 درجه سانتی‌گراد گرم کنید. یک قابلمه 8 لیتری را با آب‌نمک پر کرده و روی حرارت بگذارید تا به جوش بیاید. گل‌کلم و هویج را داخل آب‌جوش ریخته و 15 دقیقه حرارت دهید تا ترد شود. در همین مدت، آب سبزیجات، پنیر کم‌چرب، خردل، فلفل قرمز، نصف پیمانه پنیر سوئیسی، مقدار کمی نمک و فلفل سیاه را در مخلوط‌کن ریخته و حسابی با هم ترکیب کنید. حالا سبزیجات را هم داخل مخلوط‌کن ریخته و باز هم ترکیب‌شان کنید تا کاملا یک‌دست و نرم شود.

حالا ماکارونی‌ها را داخل قابلمه آبجوش ریخته و نصف مدت زمانی که روی بسته‌اش نوشته، آنها را آبپز کنید. یک دقیقه آخر طبخ ماکارونی‌ها بروکلی‌ها را داخل قابلمه بریزید و بعد از یک دقیقه، ماکارونی و بروکلی را آبکش کنید و داخل قابلمه برگردانید.

سس گل‌کلم و نیمی از گوجه‌فرنگی‌ها را با مواد داخل قابلمه اضافه کرده و با هم مخلوط کنید. حالا محتویات قابلمه را به یک ظرف گود مخصوص فر با حجم 25 لیتر بریزید و رویش را با باقیمانده پنیر و گوجه‌فرنگی بپوشانید. ظرف را برای 35‌دقیقه در فر بگذارید تا سطح آن قهوه‌ای طلایی شود.


مجله ایده آل

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد