PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آموزشی راویولی؛ بالشتک های خوشمزه ایتالیایی!



banooye irani
2nd July 2013, 04:49 PM
مواد لازم برای خمیر راویولی:


3 فنجان آرد
4 عدد تخم مرغ بزرگ
2 عدد چغندر، پوره یا رنده شده
نمک

مواد لازم برای داخل راویولی:


900 گرم گوشت چرخ شده بوقلمون
1 حبه سیر
1 عدد پیاز
رب گوجه فرنگی
نمک و فلفل

مواد لازم برای سس آلفردو:


2 قاشق روغن زیتون
2 قاشق آرد
2 فنجان خامه
ربع فنجان پنیر پارمزان رنده شده
ریحان
نمک


http://uc-njavan.ir/images/0jsmyy9k6itv83gpvp9.jpg (http://uc-njavan.ir/)

دستور تهیه:


. چون می خواهیم مواد درون راویولی یکدست باشند، باید پیاز و سیر را رنده کنیم.

. برای پخت مواد داخل راویولی، گوشت چرخ شده را در ماهیتابه داغی تفت دهید. وقتی خوب قهوه ای شد، پیاز رنده شده را اضافه کنید و 5 تا 10 دقیقه روی حرارت متوسط بگذارید تا پیاز بپزد. سیر رنده شده و نمک را اضافه کنید و 1 دقیقه دیگر بپزید.

. سپس رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و 5 دقیقه دیگر بپزید.

. بعد ماهیتابه را از روی حرارت بردارید تا سرد شود.

. برای درست کردن خمیر، آرد، تخم مرغ، چغندر رنده شده و نمک را خوب مخلوط کنید و بگذارید 5 دقیقه ور بیاید.

. حالا نوبت درست کردن راویولی هاست. مواد داخل راویولی را کنار دستتان بگذارید.

. برای هر راویولی فقط کمی از گوشت بگذارید.


. کمی از خمیر را بردارید و روی سطح صافی با وردنه آن را باز کنید.


. حالا مقادیر کمی از مخلوط گوشت (حدود یک قاشق) را با فاصله روی خمیر قرمز رنگ بگذارید.

. دستتان را خیس کنید و فاصله های بین گوشت ها را فشار دهید تا وقتی لایه دوم را روی گوشت ها می گذارید خوب بهم بچسبند.

. حالا لایه دیگری روی گوشت ها بگذارید و فاصله بین گوشت ها را فشار دهید. سپس با چاقو یا کاتر زیگزاگی دور راویولی ها را ببرید. می توانید به آنها شکل قلب، داره یا ... بدهید.

. سپس تکه ها را روی سطح خشک یا پارچه ای بگذارید.

. نوبت درست کردن سس آلفردو است: آرد و روغن را روی حرارت کم تفت دهید. گاهی هم بزنید تا بوی آن دربیاید و روغن آن کمی قهوه ای شود. خامه را اضافه کنید و هم بزنید. وقتی جوش آمد، مایع کمی غلیظ می شود.

. از روی اجاق بردارید و بگذارید سرد شود تا پنیر را اضافه کنید.

. راویولی ها را بجوشانید و در سس بیندازید. سپس با ریحان آنها در سرو کنید.




مجله ایده آل

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد