PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آموزشی کیک فندقی



banooye irani
2nd July 2013, 04:26 PM
طرز تهیه کیک فندقیhttp://uc-njavan.ir/images/ywp4k4w489uubkrtl6.jpg (http://uc-njavan.ir/)


● مواد لازم:
▪ کره نرم شده ۲۵۰ گرم
▪ شکر ۲۰۰ گرم
▪ تخم مرغ ۴ عدد
▪فندق چرخ کرده ۲۵۰ گرم
▪آرد ۲۵۰ گرم
▪ وانیل ۱ قاشق غذاخوری
▪ بکینگ پودر ۳ قاشق غذاخوری
▪ آب انگور ۲ قاشق غذاخوری
▪ پودر قند ۴ قاشق غذاخوری
▪ کره برای چرب کردن قالب
● طرز تهیه :
۱) اول قالب را چرب کنید.
۲) فر را تا ۱۷۵ درجه سانتی گراد گرم کنید.
۳) کره را با شکر و وانیل بزنید تا کف کند.
۴) تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید. بعد از هر تخم مرغ، مواد را یک دقیقه با همزن برقی هم بزنید.
۵) فندق را مخلوط کنید، آرد و بکینگ پودر را با هم الک کنید و به تدریج با مایه مخلوط کنید.
۶) آب انگور را اضافه کنید.
۷) خمیر را در قالب بریزید و به مدت یک ساعت و ۱۰ دقیقه در طبقه ی دوم فر از پایین قرار دهید.
۸) وقتی کیک سرد شد، پودر قند را روی آن الک کنید.
۹) کیک را در ظرف بگذارید و آن را برش بزنید.

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد