توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خبر عمر «بله عزیزم» مردان چقدر است؟
نارون1
1st July 2013, 11:48 PM
پژوهش جدید محققان دانشگاه آریزونا نشان داده که تنها موافقت با زنان برای اجتناب از بروز کشمکش کارایی ندارد.
http://www.afkarnews.ir/images/docs/000241/n00241553-b.jpg
به گزارش افکارنیوز، (http://www.afkarnews.ir/) محققان شیوههای ارتباطی ۴۴ زوج را با تمرکز بر تفاوتهای میان جنسیت ها ارزیابی کردند.
آنها دریافتند که زنان بر این عقیده اند که ابراز موافقت همسرشان با گفتن «بله عزیزم» یا «اوهوم» ریاکارانه است که باعث بدتر شدن شرایط میشود.
پژوهش موسسه تحلیلهای کشمکش خلاق در سال ۲۰۱۱ که بر روی بیش از ۹۰۰ مرد انجام شده بود نشان داد که ۶۸ درصد آنها ترجیح میدهند برای آرام کردن همسر خود «بله عزیزم» بگویند.
میل وارنر که رهبری این پژوهش را برعهده داشته اظهار کرد که این رفتار پرخاشگرانه منفعلانه به جز ریاکارانه بودن، گیجکننده است.
وی افزود: همسر یک فرد پرخاشگر منفعل میتواند در بهترین حالت ۲۰ تا ۳۰ سال از زندگی خود را برای رمزگشایی این پیام دوپهلوی دیوانهکننده تلاش کند. در عین حال، در تلاش برای این رمزگشایی، شریک بیگناه ممکن است با اتهام دیوانگی، پرخاشگر و زیادهخواه بودن روبرو شود.
در حقیقت محققان این پژوهش میگویند که زنان که با اظهارات شریک خود متقاعد نشدهاند تا زمان دستیابی به یک راهحل رضایتبخش دوطرفه به غر و لند ادامه خواهند داد.
ادبیات روانشناسی اجتماعی در مورد تعاون میگوید که زنان به طور کلی به همکاری بیشتر تمایل دارند، در حالیکه مردان اغلب از تعارض اجتناب میکنند.
این پژوهش در مجله Social and Personal Relationships منتشر شده است.
mehdikhanmohamadi
2nd July 2013, 12:09 AM
مرسی مفید بود...
ولی من یکی که اگه ازدواج کنم کارش اشتباه باشه عمرا تاییدش کنم...بله عزیزمو این جلف بازیا چیه [nishkhand]
Capitan Totti
2nd July 2013, 12:18 AM
مرسی مفید بود...
ولی من یکی که اگه ازدواج کنم کارش اشتباه باشه عمرا تاییدش کنم...بله عزیزمو این جلف بازیا چیه [nishkhand]
[shaad]
راستش تازگیا از دم کوچه که میگذشتم یه پسربچه 14-15 ساله رو دیدم با گوشی اش یه چیزایی میگفت عجیب
عزیزم و دوستت دارم و غلط کردم و روح من و ازین حرفا!!
حقیقت امر یه پس گردنی خوبی زدمش و چون لباس نظامی تنم بود ترسید و فرار کرد! وگرنه هیکلش واقعا از من بزرگ تر بود!
فکر کنم تازگیا تا 20سال که برسن عشق 40-50 امشون رو شروع میکنن!!
همچنین به نظرم زنای آمریکایی با زنای ما فرق دارن!
دخترای ما فهمیده تر ازین حرفان که با یه بله عزیزم بیخیال جیب آقایون بشن! البته فکر کنم! چون هنوز خیلی بچه تر ازین حرفام!
mehdikhanmohamadi
2nd July 2013, 12:29 AM
[shaad]
راستش تازگیا از دم کوچه که میگذشتم یه پسربچه 14-15 ساله رو دیدم با گوشی اش یه چیزایی میگفت عجیب
حقیقت امر یه پس گردنی خوبی زدمش و چون لباس نظامی تنم بود ترسید و فرار کرد! وگرنه هیکلش واقعا از من بزرگ تر بود!
دخترای ما فهمیده تر ازین حرفان که با یه بله عزیزم بیخیال جیب آقایون بشن! البته فکر کنم! چون هنوز خیلی بچه تر ازین حرفام!
اووووووووووو...وه تا دیلت بخواد از این بچه مچه ها که تونبونشونو نمیتونن درست کنن دورو ور ما ریخته ولی یه چی بگم با پس گردنی درست نمیشن...بایدددد بووووووووق...اره دادا تازه اونم اگه جواب بده[nishkhand]
هستی..
2nd July 2013, 12:03 PM
[shaad]
خشنیناااااااااااااااااااا اااااااااا[taajob]
Capitan Totti
2nd July 2013, 01:23 PM
آخه بچه های موجود جنبه ی دموکراسی و حرف زدن و روانشناسی کودک و نوجوان! رو ندارن! فقط باید شدیدا تنبیه شن! همین!
نارون1
2nd July 2013, 02:18 PM
آخه بچه های موجود جنبه ی دموکراسی و حرف زدن و روانشناسی کودک و نوجوان! رو ندارن! فقط باید شدیدا تنبیه شن! همین!
سلام
تنبیه که قدیمیا بعضی خانواده ها خیلی استفاده میکردن که اشتباه بوده ، اتفاقا الان دیگه باید اصولی پیش رفت
اینو بهتون قول میدم ، تننبیه هیچ اثری نداره ، یعنی به نوعی اثر کوتاه مدت و آنی داره و صدالبته آسیب های روحی کودک در آینده بیشتر میشه ...یعنی اثرمنفیش بیشتر از مثبته
البته تنبیه به صورت حذف تقویت کننده مثبت و محروم سازی ، جواب میده ها ولی تنبیه بدنی اصلا و ابدا کارساز نیست
هستی..
4th July 2013, 09:19 AM
تنبیه بدنی فایده ای نداره بدتر میشن و بیشتر لج میکنن و هرکاری هم خودشون دلشون میخواد انجام میدن
میشه با حرف کم کم درستشون کرد من امتحان کردم شده
رضا66
4th July 2013, 09:30 AM
سلام چه جور دلتون میاد بزنید.....[taajob]
حرف منطقی و دوستی با بچه ها [golrooz]
"حاج یوسف"
4th July 2013, 10:59 AM
سلام
تنبیه که قدیمیا بعضی خانواده ها خیلی استفاده میکردن که اشتباه بوده ، اتفاقا الان دیگه باید اصولی پیش رفت
اینو بهتون قول میدم ، تننبیه هیچ اثری نداره ، یعنی به نوعی اثر کوتاه مدت و آنی داره و صدالبته آسیب های روحی کودک در آینده بیشتر میشه ...یعنی اثرمنفیش بیشتر از مثبته
البته تنبیه به صورت حذف تقویت کننده مثبت و محروم سازی ، جواب میده ها ولی تنبیه بدنی اصلا و ابدا کارساز نیست
سلام
اگر به ما باشد که حد اسلامی را بر بچه جاری میکنیم.
جدا از شوخی به نظرمن تنبیه لازم است .تنبیه بدنی. حتی یکبار هم باشد.
هستی..
6th July 2013, 09:10 AM
من به هیج وجه با تنبیه بدنی موافق نیستم چون بدتر میشن.گره ای که با دست باز میشه چرا با دندون باز کنیم چرا وقتی با حرف درست میشن کتک بزنیم؟
شایدبا تنبیه بدنی از نظر ظاهری درست بشن اما مخفیانه بازم کاری که دلشون میخواد رو انجام میدن این متاسفانه واقعیته باید با حرف درست بشن نه با تنبیه بدنی اما تنبیه های دیگه کارسازه مثلا حرف نزدن و....نه تنبیه بدنی
raha1392
14th July 2013, 09:12 PM
[shaad]
والا ما ک اون لحظه نبودیم اون جا شما از کجا میدونی قربون صدقه کی میرفته پشت تلفن 1[cheshmak][nishkhand]
مثلا ما دخترا راه ب راه این ور و اون ور همین جوری باهم حرف میزنیم مخصوصا اگه اون یکی قهرم کرده باشه
حالا فک کنین یکی بیاد مثل شما شتلق بزنه پس کلمون [nishkhand]
mehdikhanmohamadi
15th July 2013, 02:49 PM
والا ما ک اون لحظه نبودیم اون جا شما از کجا میدونی قربون صدقه کی میرفته پشت تلفن 1[cheshmak][nishkhand]
مثلا ما دخترا راه ب راه این ور و اون ور همین جوری باهم حرف میزنیم مخصوصا اگه اون یکی قهرم کرده باشه
حالا فک کنین یکی بیاد مثل شما شتلق بزنه پس کلمون [nishkhand]
خووو خودت میگی ما دخترا ...کدوم پسری رو دیدی قوربون صدقه کسی جز شخص مورد نظرش بره؟؟؟[nishkhand]
استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است
استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.