Sa.n
1st July 2013, 09:08 PM
کیک گیلاس و وافل، جنگل سیاه (http://www.bartarinha.ir/fa/news/53559/%DA%A9%DB%8C%DA%A9-%DA%AF%DB%8C%D9%84%D8%A7%D8%B3-%D9%88-%D9%88%D8%A7%D9%81%D9%84-%D8%AC%D9%86%DA%AF%D9%84-%D8%B3%DB%8C%D8%A7%D9%87)
در کاسه بزرگی پودر کیک، شیر، شکر، پودر کاکائو، روغن نباتی و تخم مرغ را هم بزنید تا یکنواخت شود. وافل ساز را گرم کنید، دو صفحه وافل ساز را چرب کنیددرب آن را ببندید و بگذارید بپزد سپس با دقت وافل را در آورید و...
برترین ها: (http://www.bartarinha.ir/)
http://www.bartarinha.ir/files/fa/news/1392/3/9/170040_306.jpg (http://bartarinha.ir/)
مواد لازم برای وافل:
2 فنجان پودر کیک
یک و نیم فنجان شیر
نیم فنجان شکر ریز دانه
ربع فنجان پودر کاکائو
2 قاشق روغن نباتی
1 عدد تخم مرغ
گیلاس به تعداد لازم
برگ نعناع تازه برای تزئین
مواد لازم برای خامه کیک
1 فنجان خامه سنگین
2 قاشق شکر ریز دانه
مواد لازم برای شکلات روی کیک
نیم فنجان خامه سنگین
170 گرم چیپس شکلاتی نیمه شیرین
طرز تهیه:
http://www.bartarinha.ir/files/fa/news/1392/3/9/170041_923.jpg (http://bartarinha.ir/)
1. وافل ساز را گرم کنید. در کاسه بزرگی پودر کیک، شیر، شکر، پودر کاکائو، روغن نباتی و تخم مرغ را هم بزنید تا یکنواخت شود.
http://www.bartarinha.ir/files/fa/news/1392/3/9/170042_774.jpg (http://bartarinha.ir/)
2. دو صفحه وافل ساز را چرب کنید. با دقت نیم فنجان از مخلوط را در مرکز وافل ساز بگذارید و آن را یکنواخت کنید. درب آن را ببندید و بگذارید بپزد. سپس با دقت وافل را در آورید و این کار را برای بقیه مخلوط هم انجام دهید.
http://www.bartarinha.ir/files/fa/news/1392/3/9/170043_999.jpg (http://bartarinha.ir/)
3. سپس وافل ها را بگذارید بمانند تا سرد شوند.
http://www.bartarinha.ir/files/fa/news/1392/3/9/170044_466.jpg (http://bartarinha.ir/)
4. در کاسه بزرگی یا در کاسه میکسر، خامه سنگین و شکر را 5 دقیقه بزنید تا یکنواخت شود. این خامه سفید را کنار بگذارید و حالا قابلمه کوچکی را روی حرارت متوسط بگذارید تا داغ شود، خامه سنگین را در آن بجوشانید و در کاسه چیپس شکلات ها را بریزید و خامه را رویش بریزید و مخلوط کنید تا یکنواخت شود.
http://www.bartarinha.ir/files/fa/news/1392/3/9/170045_553.jpg (http://bartarinha.ir/)
5. حالا دو عدد وافل را روی بشقابی بگذارید. نیمی از خامه سفید را رویش بریزید و یک لایه گیلاس بچینید. دو عدد وافل روی گیلاس ها بگذارید و رویش خامه سفید بریزید و یک لایه دیگر گیلاس بچینید. دوباره رویش وافل بگذارید.
http://www.bartarinha.ir/files/fa/news/1392/3/9/170046_854.jpg (http://bartarinha.ir/)
6. شکلاتی که آماده کرده بودید را روی وافل بریزید و با گیلاس و برگ نعناع تزئین کنید.
http://www.bartarinha.ir/files/fa/news/1392/3/9/170039_174.jpg (http://bartarinha.ir/)
کیک گیلاس و وافل جنگل سیاه آماده است. نوش جان!
در کاسه بزرگی پودر کیک، شیر، شکر، پودر کاکائو، روغن نباتی و تخم مرغ را هم بزنید تا یکنواخت شود. وافل ساز را گرم کنید، دو صفحه وافل ساز را چرب کنیددرب آن را ببندید و بگذارید بپزد سپس با دقت وافل را در آورید و...
برترین ها: (http://www.bartarinha.ir/)
http://www.bartarinha.ir/files/fa/news/1392/3/9/170040_306.jpg (http://bartarinha.ir/)
مواد لازم برای وافل:
2 فنجان پودر کیک
یک و نیم فنجان شیر
نیم فنجان شکر ریز دانه
ربع فنجان پودر کاکائو
2 قاشق روغن نباتی
1 عدد تخم مرغ
گیلاس به تعداد لازم
برگ نعناع تازه برای تزئین
مواد لازم برای خامه کیک
1 فنجان خامه سنگین
2 قاشق شکر ریز دانه
مواد لازم برای شکلات روی کیک
نیم فنجان خامه سنگین
170 گرم چیپس شکلاتی نیمه شیرین
طرز تهیه:
http://www.bartarinha.ir/files/fa/news/1392/3/9/170041_923.jpg (http://bartarinha.ir/)
1. وافل ساز را گرم کنید. در کاسه بزرگی پودر کیک، شیر، شکر، پودر کاکائو، روغن نباتی و تخم مرغ را هم بزنید تا یکنواخت شود.
http://www.bartarinha.ir/files/fa/news/1392/3/9/170042_774.jpg (http://bartarinha.ir/)
2. دو صفحه وافل ساز را چرب کنید. با دقت نیم فنجان از مخلوط را در مرکز وافل ساز بگذارید و آن را یکنواخت کنید. درب آن را ببندید و بگذارید بپزد. سپس با دقت وافل را در آورید و این کار را برای بقیه مخلوط هم انجام دهید.
http://www.bartarinha.ir/files/fa/news/1392/3/9/170043_999.jpg (http://bartarinha.ir/)
3. سپس وافل ها را بگذارید بمانند تا سرد شوند.
http://www.bartarinha.ir/files/fa/news/1392/3/9/170044_466.jpg (http://bartarinha.ir/)
4. در کاسه بزرگی یا در کاسه میکسر، خامه سنگین و شکر را 5 دقیقه بزنید تا یکنواخت شود. این خامه سفید را کنار بگذارید و حالا قابلمه کوچکی را روی حرارت متوسط بگذارید تا داغ شود، خامه سنگین را در آن بجوشانید و در کاسه چیپس شکلات ها را بریزید و خامه را رویش بریزید و مخلوط کنید تا یکنواخت شود.
http://www.bartarinha.ir/files/fa/news/1392/3/9/170045_553.jpg (http://bartarinha.ir/)
5. حالا دو عدد وافل را روی بشقابی بگذارید. نیمی از خامه سفید را رویش بریزید و یک لایه گیلاس بچینید. دو عدد وافل روی گیلاس ها بگذارید و رویش خامه سفید بریزید و یک لایه دیگر گیلاس بچینید. دوباره رویش وافل بگذارید.
http://www.bartarinha.ir/files/fa/news/1392/3/9/170046_854.jpg (http://bartarinha.ir/)
6. شکلاتی که آماده کرده بودید را روی وافل بریزید و با گیلاس و برگ نعناع تزئین کنید.
http://www.bartarinha.ir/files/fa/news/1392/3/9/170039_174.jpg (http://bartarinha.ir/)
کیک گیلاس و وافل جنگل سیاه آماده است. نوش جان!