Sa.n
1st July 2013, 03:48 PM
طرز تهیه غذایی خوشمزه مخصوص افراد دیابتی (http://namnak.com/2552-%D8%B7%D8%B1%D8%B2-%D8%AA%D9%87%DB%8C%D9%87-%D8%BA%D8%B0%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%D8%AE%D9%88%D8%B4%D9%85%D8%B2%D9%87-%D9%85%D8%AE%D8%B5%D9%88%D8%B5-%D8%A7%D9%81%D8%B1%D8%A7%D8%AF-%D8%AF%DB%8C%D8%A7%D8%A8%D8%AA%DB%8C-.html)
http://files.namnak.com/images/life/139202_pics/%D8%BA%D8%B0%D8%A7%DB%8C-%D8%B1%DA%98%DB%8C%D9%85%DB%8C-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D9%81%D8%B1%D8%A7%D8%AF-%D8%AF%DB%8C%D8%A7%D8%A8%D8%AA%DB%8C-no438.jpg (http://namnak.com/2552-%D8%B7%D8%B1%D8%B2-%D8%AA%D9%87%DB%8C%D9%87-%D8%BA%D8%B0%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%D8%AE%D9%88%D8%B4%D9%85%D8%B2%D9%87-%D9%85%D8%AE%D8%B5%D9%88%D8%B5-%D8%A7%D9%81%D8%B1%D8%A7%D8%AF-%D8%AF%DB%8C%D8%A7%D8%A8%D8%AA%DB%8C-.html#)
اگر شما به این بیماری مبتلا می باشید باید رژیم غذایی سالم و صحیحی را اتخاذ کنید که چربی کمی داشته باشد و حاوی فیبر بالایی باشد. اما این بدین معنا نیست که از خوردن غذاهای لذیذ محروم بمانید.بازدید : 304 نفر
مواد لازم:
گوجه فرنگی متوسط، به دو نیم تقسیم شده : 4 عدد
سرکه بالزامیک : 2 قاشق غذا خوری
قارچ درشت خرد شده : 300 گرم
ریحان : 1/2 دوم فنجان
سبزی جعفری ، درشت خرد شده : 1/4 فنجان
تخم مرغ : 4 عدد
ژامبون کم نمک : 200 گرم
برش های باریک نان تست : 8 تکه
طرز تهیه :
ابتدا فر را پیش از انجام هر کاری روی 200 درجه سانتی گراد ( 400 درجه فارنتهایت ) قرار دهید تا آرام آرام گرم شود.درون سینی فر نسبتا کم عمقی گوجه ها و یک قاشق غذا خوری سرکه بالزامیک را با یکدیگر ترکیب کرده و با اسپری روغن تنها کمی آن را چرب کنید. سپس به مدت 20 دقیقه سینی گوجه ها را درون فر بگذارید تا حالت کبابی به خود بگیرد.در حالی که گوجه ها درون فر هستند، تابه ای بردارید و مقدار کمی روغن به آن اضافه کنید و روی شعله ملایم قرار دهید.سپس قارچها و مابقی سرکه بالزامیک را به به آن اضافه کنید و اجازه دهید تا وقتی که قارچها نرم و ترد شدند حرارت را ببندید در آخر سبزیجات را به آن اضافه کنید و کمی تفت دهید.بلافاصله مخلوط قارچها را به درون ظرف سرو خود انتقال دهید و روی آن را بپوشانید تا گرم بماند.تخم مرغها را نیز درون همان تابه که روغن کمی دارد نیمرو کنید.بلافاصله برشهای ژامبون را نیز کمی حرارت دهید. در آخر فورا ژامبون، تخم مرغ، فارچ، گوجه فرنگی و سبزیجات را با نان تست سرو کنید.
منبع : farspatogh.com
http://files.namnak.com/images/life/139202_pics/%D8%BA%D8%B0%D8%A7%DB%8C-%D8%B1%DA%98%DB%8C%D9%85%DB%8C-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D9%81%D8%B1%D8%A7%D8%AF-%D8%AF%DB%8C%D8%A7%D8%A8%D8%AA%DB%8C-no438.jpg (http://namnak.com/2552-%D8%B7%D8%B1%D8%B2-%D8%AA%D9%87%DB%8C%D9%87-%D8%BA%D8%B0%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%D8%AE%D9%88%D8%B4%D9%85%D8%B2%D9%87-%D9%85%D8%AE%D8%B5%D9%88%D8%B5-%D8%A7%D9%81%D8%B1%D8%A7%D8%AF-%D8%AF%DB%8C%D8%A7%D8%A8%D8%AA%DB%8C-.html#)
اگر شما به این بیماری مبتلا می باشید باید رژیم غذایی سالم و صحیحی را اتخاذ کنید که چربی کمی داشته باشد و حاوی فیبر بالایی باشد. اما این بدین معنا نیست که از خوردن غذاهای لذیذ محروم بمانید.بازدید : 304 نفر
مواد لازم:
گوجه فرنگی متوسط، به دو نیم تقسیم شده : 4 عدد
سرکه بالزامیک : 2 قاشق غذا خوری
قارچ درشت خرد شده : 300 گرم
ریحان : 1/2 دوم فنجان
سبزی جعفری ، درشت خرد شده : 1/4 فنجان
تخم مرغ : 4 عدد
ژامبون کم نمک : 200 گرم
برش های باریک نان تست : 8 تکه
طرز تهیه :
ابتدا فر را پیش از انجام هر کاری روی 200 درجه سانتی گراد ( 400 درجه فارنتهایت ) قرار دهید تا آرام آرام گرم شود.درون سینی فر نسبتا کم عمقی گوجه ها و یک قاشق غذا خوری سرکه بالزامیک را با یکدیگر ترکیب کرده و با اسپری روغن تنها کمی آن را چرب کنید. سپس به مدت 20 دقیقه سینی گوجه ها را درون فر بگذارید تا حالت کبابی به خود بگیرد.در حالی که گوجه ها درون فر هستند، تابه ای بردارید و مقدار کمی روغن به آن اضافه کنید و روی شعله ملایم قرار دهید.سپس قارچها و مابقی سرکه بالزامیک را به به آن اضافه کنید و اجازه دهید تا وقتی که قارچها نرم و ترد شدند حرارت را ببندید در آخر سبزیجات را به آن اضافه کنید و کمی تفت دهید.بلافاصله مخلوط قارچها را به درون ظرف سرو خود انتقال دهید و روی آن را بپوشانید تا گرم بماند.تخم مرغها را نیز درون همان تابه که روغن کمی دارد نیمرو کنید.بلافاصله برشهای ژامبون را نیز کمی حرارت دهید. در آخر فورا ژامبون، تخم مرغ، فارچ، گوجه فرنگی و سبزیجات را با نان تست سرو کنید.
منبع : farspatogh.com