PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چرا دختر می خواهی؟؟؟

طاهره جووون
1st July 2013, 01:11 PM
در اولین صبــح عروســی ، زن و شوهر توافق کردنــد کــه در را بر روی هیچــکس باز نکننـــد .

ابتــدا پدر و مـــادر پســر آمــدند . زن و شوهــر نگاهـــی به همـــدیگر انــداختنــد ، امّـا چــون از قبل توافق کرده بودند ، هیچــکــدام در را بــاز نکــرد .

ساعتــی بعــد پـــدر و مـــادر دختـــر آمـــدنــد . زن و شوهـــر نگاهـــی به همــدیگــر انداختند ، اشکـــــ در چشمــان زن جمع شـــده بود و در این حال گفتــــــ :

نمی تونم ببینم که پـــدر و مـــادرم پشتــــــــِ در باشنـــد و در را روشــون باز نکنـــم .

شوهـــر چیـــزی نگفتـــــــــ ، و در را برویشـــان گشــــود . امّــا این مــوضوع را پیش خــودش نگــــه داشت .

سالــها گذشتــــــ خـــداونـــد به آنهــا چــهار پســـر داد .

پنجمین فــرزنــدشان دختـــر بود .

برای توّلـــد این فــرزنـــد ، پدر بسیــار شـــادی کـــرد و چنـــد گـــوسفنـــد را ســر بریـــد و میهمانـــی مفصلی داد .

مــردم متعجبــانه از او پرسیــدنـــد :

علّتِ این همـه شــادی و مهمانی دادن چیستــــ ؟

مــرد بســادگـــی جـــوابــــــــــــ داد :

چـــون این همـــون کسیه کـــه در را برویــم باز مــی کنــه !

امیدوارم خوشتون اومده باشه http://www.paroos99.com/modules/Forums/images/smiles/icon_razz.gif

Alpha110
1st July 2013, 02:26 PM
این یعنی ما پسرا دل نداریم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Capitan Totti
3rd July 2013, 07:39 PM
واقعا عالی بود
من که شدیدآآآآآآآآآآآآآآآآآ دوست دارم بچه ام(ببخشید درسته بچه ام منظورم بعدا!) دختر باشه[shaad]

رضا66
3rd July 2013, 07:53 PM
سلام

من که همیشه عاشق دختر ابرو پیوست مو بلند بودم وهستم

ووقتی خدا بزرگترین آرزومو برآورده کرد سجده شکر به جا آوردم و تمام عمر شاکر بزرگیش هستم

حالا یه دختر دارم با موهای بلند...ابروهای پیوست

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد