PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خوب یا بد را چگونه مشخص می کنید ؟

maziyar787
30th June 2013, 10:53 PM
به نام خدا
سلام در این موضوع هرکس معیار های خودش را برای فرق گذاشتن بین آدم های خوب و بد را با بیان علت بیان کند.ممنون از حضور شما[golrooz]

setayesh shb
30th June 2013, 11:09 PM
ینی بگیم چطور با آدم های مختلف برخورد میکنیم؟
خوب اگر منظورت این باشه خوب راستش من تا جایی که بتونم فرقی نمیزارم چون به نظرم ممکنه انسان های بد هم به خوبی تمایل پیدا کنم البته ممکنه حرفم شعار باشه ولی همیشه نه معمولا این طور آدمی هستم

maziyar787
30th June 2013, 11:16 PM
سلام برای نمونه نظر شخصی من این است: تمام آدم ها دوست دارند از زندگی لذت ببرند و به سعادت برسند اما آدم های خوب برای سعادت و لذت خود لذت دیگران را از بین نمی برند اما در بد ها بر عکس این است

setayesh shb
30th June 2013, 11:36 PM
سلام برای نمونه نظر شخصی من این است: تمام آدم ها دوست دارند از زندگی لذت ببرند و به سعادت برسند اما آدم های خوب برای سعادت و لذت خود لذت دیگران را از بین نمی برند اما در بد ها بر عکس این است
البته این نظره منه ببخشید که میگم اگر این حرفی که تو میگی رو بخایم در نظر بگیریم آدم خوبی وجود نداره

maziyar787
1st July 2013, 12:28 AM
البته این نظره منه ببخشید که میگم اگر این حرفی که تو میگی رو بخایم در نظر بگیریم آدم خوبی وجود نداره

نه این طور نیست آدمی که دزدی می کنه برای بدست آوردن ثروت، ثروت دیگران را از بین می برد و میشه بد وکسی که این کار رو نمی کند از این نظر خوب است یا کسی که برای خندیدن خود دیگران را ناراحت می کند و البته به غیر از بندگان خاص خدا هرکس مقداری بدی دارد و خوب مطلق وجود ندارد و ای قضیه نسبی است و تعداد بی شماری از آدم های نسبتا خیلی خوب وجود دارد

sevda_sj
1st July 2013, 12:54 AM
سلام

بعضی از ادما منظورم اون خوب خوباشونن که همیشه کارنامشون پیشه خدا 20 بوده از هر نظر بخواییم حساب کنیم عالی بودن ادم خوب بودن از هر نظری اخلاقی عقیدتی دینی و....

ولی در دنیای امروزی ادما خاکسترین من نمیتونم بگم یکی خوب مطلق یا بد صددرصده سیاه و سفید نمیکنم کسیو

یه نظریم دارم خوشبختی محض وجود نداره از بالاترین قشر جامعه هم بپرسی میگه خوشبخت نیست

من همیشه سعی میکنم شاد باشم از کاری که میکنم لذت ببرم یعنی شادی یعنی خوشبختی وقتی اینا رو انجام بدی هم خودت از خودت راضیی هم خداا هم خلق خدا میشی ادم خوبی که هم واسه خودت هم واسه اطرافیان اصلا ادم خوب یعنی این و به بودن ادم های بد محض اصلا اعتقادد ندااااااااااااااارررررررر ررررم

با تشکر[golrooz]

*FATIMA*
1st July 2013, 12:58 AM
برای من خوب و بد فرقی نداره
اگه بخوام رفاقت کنم با همه افراد می تونم
به نظر من حتی یه نفر بد هم میتونه ویژگی خوبی داشته باشم ، باهاش دوست میشم تا اون ویژگی رو بشناسم و پیاده کنم

maziyar787
1st July 2013, 01:14 AM
سلام

بعضی از ادما منظورم اون خوب خوباشونن که همیشه کارنامشون پیشه خدا 20 بوده از هر نظر بخواییم حساب کنیم عالی بودن ادم خوب بودن از هر نظری اخلاقی عقیدتی دینی و....

ولی در دنیای امروزی ادما خاکسترین من نمیتونم بگم یکی خوب مطلق یا بد صددرصده سیاه و سفید نمیکنم کسیو

یه نظریم دارم خوشبختی محض وجود نداره از بالاترین قشر جامعه هم بپرسی میگه خوشبخت نیست

من همیشه سعی میکنم شاد باشم از کاری که میکنم لذت ببرم یعنی شادی یعنی خوشبختی وقتی اینا رو انجام بدی هم خودت از خودت راضیی هم خداا هم خلق خدا میشی ادم خوبی که هم واسه خودت هم واسه اطرافیان اصلا ادم خوب یعنی این و به بودن ادم های بد محض اصلا اعتقادد ندااااااااااااااارررررررر ررررم

با تشکر[golrooz]

ممنون از حضور شما. پس شما به جمله ی یک نویسنده ی معروف که می گوید:{ ای کاش زیبایی و خوبی در نگاه ما باشد} معتقد هستید

setayesh shb
1st July 2013, 01:18 AM
راستش من اصلا به این معتقد نیستم خوبی تو دنیا وجود داشته باشه چه برسه به آدم خوب
به نظرم همه ی دنیا سیاهه شایدم دنیای من این طوریه!!!!!!!!!

maziyar787
1st July 2013, 01:22 AM
به نظر من حتی یه نفر بد هم میتونه ویژگی خوبی داشته باشم ، باهاش دوست میشم تا اون ویژگی رو بشناسم و پیاده کنم

سلام حرف شما کاملا درست است ولی هدف من از این موضوع یک بحث فلسفی است و اینکه چرا مثلا من یک کسی رو می بینم و می گم این آدم بدی است ولی کسی دیگر آن فرد را خوب می داند واخلاقش را تحسین می کند ولی درحالی که من اخلاقش را بد می دانم؟

neo_x
1st July 2013, 01:32 AM
کاملا موافقم بنظرم من هم تمامی آدم ها حتی بدترین آنها یک نکته مثبت دارن پس میشه گفت دوستی بخاطر بدی یا خوبی نیست بخاطر اون حسیه که در دل تو ایجاد میکنه!!

sevda_sj
1st July 2013, 01:33 AM
راستش من اصلا به این معتقد نیستم خوبی تو دنیا وجود داشته باشه چه برسه به آدم خوب

خودت که خوبی پس دیگه هیچی مهم نیست

آزادانه بیندیش
بردباری را بیاموز
بیشتر خنده روباش
لحظات ناب را دریاب
دوستانی نو به دست آور
دوستان پیشین را دوباره کشف کن
به ژرفی احساس کن
گرفتاری را فراموش کن
دشمن را ببخش

امیدوار باش،بال،دیوانه شو،موهبت ها را بشناس
معجزه ها را ببین
کاری کن که همه به حقیقت بپیونندند
نگرانی را گومباش
ببخش وایثار کن
اعتماد کن تا به دست آوری
گل بچین وهدیه کن
به پیمانت وفادار باش
رنگین کمانها رابجوی
به اختران خیره شو
درهمه چیز زیبایی راببین

عمرت رابامردم تقسیم کن
برای خود زمان رابساز
بخند از صمیم دل
شادی رابگستران
بخت رابیازمای
دل بسپار
بگذار دیگران باتو همراه شوند

در آمدن آفتاب رابنگر
به آهنگ باران گوش کن
گذشته خویش رابه یاد آر
گریه کن اگر بدان نیاز داری
به زندگی اعتماد کن
ایمان داشته باش
ازشگفتی لذت ببر
دوست را راحت جان باش
اندیشه های نیکوداشته باش
به لغزشها خوش آمد گو
از آنها بیاموز

و زندگی کن و آن را ستایش کن...

maziyar787
1st July 2013, 01:38 AM

سلام ببخشید این رو می گم یکم ناراحتم کردی شاید بهتر باشه یکم به نظر کاربر محترم sevda_sj و آن جمله نویسنده ی معروف توجه کنی و تا خدا هست بندگان خوب خدا هرچند کم هستند

neo_x
1st July 2013, 01:39 AM

آزادانه بیندیش
بردباری را بیاموز
بیشتر خنده روباش
لحظات ناب را دریاب
دوستانی نو به دست آور
به ژرفی احساس کن
گرفتاری را فراموش کن
دشمن را ببخش

معجزه ها را ببین
نگرانی را گومباش
ببخش وایثار کن
اعتماد کن تا به دست آوری
گل بچین وهدیه کن
به پیمانت وفادار باش
رنگین کمانها رابجوی
به اختران خیره شو
درهمه چیز زیبایی راببین

عمرت رابامردم تقسیم کن
برای خود زمان رابساز
بخند از صمیم دل
شادی رابگستران
بخت رابیازمای
دل بسپار

در آمدن آفتاب رابنگر
به آهنگ باران گوش کن
گذشته خویش رابه یاد آر
به زندگی اعتماد کن
ایمان داشته باش
ازشگفتی لذت ببر
دوست را راحت جان باش
اندیشه های نیکوداشته باش
به لغزشها خوش آمد گو
از آنها بیاموز

عجب طبع شعری تمامی حرف های شما در همه پست هایی که جواب دادید وزن داره آفرین به این استعداد نخبه[tashvigh][tashvigh][tashvigh]

maziyar787
1st July 2013, 01:44 AM

آزادانه بیندیش
بردباری را بیاموز
بیشتر خنده روباش
لحظات ناب را دریاب
دوستانی نو به دست آور
به ژرفی احساس کن
گرفتاری را فراموش کن
دشمن را ببخش

معجزه ها را ببین
نگرانی را گومباش
ببخش وایثار کن
اعتماد کن تا به دست آوری
گل بچین وهدیه کن
به پیمانت وفادار باش
رنگین کمانها رابجوی
به اختران خیره شو
درهمه چیز زیبایی راببین

عمرت رابامردم تقسیم کن
برای خود زمان رابساز
بخند از صمیم دل
شادی رابگستران
بخت رابیازمای
دل بسپار

در آمدن آفتاب رابنگر
به آهنگ باران گوش کن
گذشته خویش رابه یاد آر
به زندگی اعتماد کن
ایمان داشته باش
ازشگفتی لذت ببر
دوست را راحت جان باش
اندیشه های نیکوداشته باش
به لغزشها خوش آمد گو
از آنها بیاموز

دید شما به زندگی خیلی عالیه[tashvigh]آفرین بر شما[golrooz]

sevda_sj
1st July 2013, 01:55 AM
عجب طبع شعری تمامی حرف های شما در همه پست هایی که جواب دادید وزن داره آفرین به این استعداد نخبه[tashvigh][tashvigh][tashvigh]

مرسی ولی امیدوار بودم بتونم نظراتی که داشتیدو تغییر بدم

neo_x
1st July 2013, 01:59 AM
مرسی ولی امیدوار بودم بتونم نظراتی که داشتیدو تغییر بدم
ببخشید من مثل شما با هوش نیستم متوجه منظورتون نشدم

sevda_sj
1st July 2013, 02:04 AM
کاملا موافقم بنظرم من هم تمامی آدم ها حتی بدترین آنها یک نکته مثبت دارن پس میشه گفت دوستی بخاطر بدی یا خوبی نیست بخاطر اون حسیه که در دل تو ایجاد میکنه!!

شما به من لطف دارید من اصلا باهوش نیستم

منظورم این جمله و این طرز فکر بود

البته این عالیه که نکات مثبت رو میبینید ولی مجبورید اینقدر بدش کنید که دنباله خوبیا باشید؟؟!

maziyar787
1st July 2013, 02:07 AM
من از همه شدیدا عذر خواهی می کنم ولی بهتره در این جا فقط راجع به مو ضوع بحث بشه ممنون[shaad]

neo_x
1st July 2013, 02:12 AM
شما به من لطف دارید من اصلا باهوش نیستم

منظورم این جمله و این طرز فکر بود

البته این عالیه که نکات مثبت رو میبینید ولی مجبورید اینقدر بدش کنید که دنباله خوبیا باشید؟؟!
منظورم اینه که به نظر من تمام دوستی ها بخاطر حس متقابل حالا کسی می خواد واقعا دوست شه یا مخ بزنه یا هر حرکت دیگه تا موجی از مغز گیرنده دریافت نشده نمیره دنبال دوستی[soal]

neo_x
1st July 2013, 02:23 AM
باعرض معذرت بحث شما رو هم خراب کردم

sevda_sj
1st July 2013, 02:37 AM
من از همه شدیدا عذر خواهی می کنم ولی بهتره در این جا فقط راجع به مو ضوع بحث بشه ممنون[shaad]

داریم راجعه به موضوع بحث میکنیم جناب باید به یک نتیجه در اخر برسه این بحث و شما بتونید عقایدی که شاید بعضی ها دارن و فکر میکنن درسته تاثیر گذار باشید و اگه فکر میکنید کاری از دستتون بر میاد انجام بدیدو کمکشون کنید

بازم عذر میخوام اگه قصوری از من سر زده

*FATIMA*
5th July 2013, 02:00 AM
سلام حرف شما کاملا درست است ولی هدف من از این موضوع یک بحث فلسفی است و اینکه چرا مثلا من یک کسی رو می بینم و می گم این آدم بدی است ولی کسی دیگر آن فرد را خوب می داند واخلاقش را تحسین می کند ولی درحالی که من اخلاقش را بد می دانم؟
خب این برمیگرده به روحیات و اخلاق من
مسلماً من یه ویژگی در طرف میبینم مسلماً هرچه قدر هم بد باشه باز هم صداقت داره و این برای من مهمه ولی ممکنه شما به خاطر همه ویژگی های بدش اون صداقت رو هم نادیده بگیری و بگی بده

maziyar787
5th July 2013, 02:04 AM
خب این برمیگرده به روحیات و اخلاق من
مسلماً من یه ویژگی در طرف میبینم مسلماً هرچه قدر هم بد باشه باز هم صداقت داره و این برای من مهمه ولی ممکنه شما به خاطر همه ویژگی های بدش اون صداقت رو هم نادیده بگیری و بگی بده

آفرین من دوست داشتم همچین چیزی را بشنوم

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد