PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اردور ژامبون



Sa.n
30th June 2013, 09:36 PM
اردور ژامبون (http://www.asemoni.com/lifestyle/cooking/sandwiches-and-pizza/ardvr-ham)



http://img.asemoni.com/ardvr-ham.jpg
مواد لازم اردور ژامبون(برای ۴ نفر):ژامبون مرغ (ورقه شده)/ ۴۰۰ گرم
فلفل دلمه‌ای (زرد،سبز،نارنجی وقرمز) / از هرکدام ۲/۱ عدد (مجموع معادل ۲۰۰ گرم)
پنیر گودا (ورقه‌ای) /۲۰۰ گرم
روغن مایع (سرخ کردنی) / مقداری
کاهو تزئینی/۱ عدد (معادل ۲۰۰ گرم)
گوجه مینیاتوری / تعدادی برای تزئین روش تهیه اردور ژامبون:ورقه‌های ژامبون را به صورت نوارهایی به ابعاد دو در هفت سانتی‌متر برش دهید. فلفل و پنیر را به صورت خلال‌هایی یکدست و یک اندازه برش بزنید. روی هر نوار از ژامبون را فلفل و پنیر بگذارید و رول کنید و با یک خلال چوبی آن را محکم کنید. در ظرفی روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود. روغن باید در حدی باشد که روی رول‌ها را بپوشاند و آن‌ها را سرخ کنید. پس از آن رول‌ها را در صافی بگذارید تا روغن اضافه‌ی آن گرفته شود. سپس در ظرف بچینید و با کاهو و گوجه تزئین کنید. (http://www.asemoni.com/) جایگزینمی‌توانید به جای پنیر گودا از پنیرهای طعم‌دار دیگری مانند چدار، پارمسان و … ، و به جای ژامبون مرغ از ژامبون گوشت استفاده کنید. پیشنهاد• ورقه‌های ژامبون را می‌توانید برش نواری ندهید، بلکه به همان شکل خود در وسط هر ورقه فلفل و پنیر قرار دهید و رول کنید. بدین ترتیب زمان کمتری گرفته می‌شود.
• می توانید برای تزئین مابین هر رول ژامبون تکه هایی از فلفل و پنیر نگینی شده قرار دهید. (http://www.asemoni.com/)

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد