توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : دختری سه ساله به زنجیر بسته شاهد قتل پدر و مادر...!
عبدالله91
30th June 2013, 11:26 AM
بسم الله الرحمن الرحیم
جنبش تسخیر والاستریت در صفحه فیسبوک خود تصویری دلخراش را از جنایات تروریستهای سوریه منتشر کرده است که بهتر از هر تصویر دیگری بیانگر آن است که باراک اوباما، رئیسجمهور آمریکا دستور تحویل سلاح به چه «موجوداتی» را صادر کرده است؟
http://uc-njavan.ir/images/fbzgd952by66nd6n7ix.jpg
بنابراین گزارش، جنبش تسخیر والاستریت در جملات کوتاهی که در کنار این عکس منتشر کرده، مینویسد: «دختر سوری به زنجبر کشیده شده است و جبهه النصره به دلایل مذهبی (شیعه بودن) پدر و مادرش را در پیش چشم او به قتل رسانده است.»
منبع: سایت آیه های انتظار
m@some
30th June 2013, 12:36 PM
الهی اعصاب آدم خراب میشه اشک توچشام جمع شدآخه چرا؟مگه این لطفلک یابقیه بچه هاچه گناهی کردن بایداین چیزاروببینن.میخواستم یه سوال بپرسم ولی نمیدونم میشه اینجاپرسیده بشه یانه؟
علائدین
30th June 2013, 12:51 PM
جبهه ی النصره واقعا می خواین بدونین کی هستن ؟
این افراد از نطفه ی همون افرادی هستن که تو کربلا طفل شش ماهه ی امام حسین (ع) رو تیر زدن ..!
نوادگان همون افراد تو سوریه ( شام قدیم ) هستن که بلاهایی بزرگ بر سر امامان ما آوردن
اسمشون مسلمان ، رفتارشون از کافران هم بدتر ...!
این دختر بچه اگر دختر یک کافر هم باشه تو اسلام چنین چیزی نیومده که به زنجیر بکشینش چه برسه که مسلمانم هست !
vahid5835
30th June 2013, 01:01 PM
واقعا انسان به قدرت صبور بودن خداوند پی میبره
که واقعا چقدر خدا صبوره
چقدر خداوند بزرگه
چقدر خدا به بنده هاش مهلت میده
واقعا یه موقع انسان فکر میکنه جای خدا باشه چیکار میکنه دنیارو
خودمو مثال میزنم تو خودم میگم اگه من خدا بودم یه کار میکردم مواد منفجره اینها تو خودشون منفجر بشه و همه تروریستها با تجهیزات خودشون نابود بشن
ولی خدا انقدر مهربونه انقدر صبور که همه اینها رو میبینه ولی باز به حکمت خودش صبر پیشه میکنه...
من نه میتونم جای تروریسته باشم و نه جای دختر کوچولو فقط اینو میدونم هر چی سر ملل مختلف میاد واقعیتست که میگه: از ماست که بر ماست
zoh_reh
30th June 2013, 02:31 PM
اللهم عجل لولیک الفرج اصلح امور المسلمین
لعنه الله علی القوم الظالمین من الاولین و الاخرین
مهندس نوجوان
30th June 2013, 02:32 PM
اللهم عجل لولیک الفرج ...
فقط همین ...
Alpha110
30th June 2013, 03:08 PM
به گفته دوستمون فقط باید برای ظهور امام زمانمون دعا کنیم همین ...
parnian 80
30th June 2013, 03:50 PM
[gerye][gerye]بیچاره دختره.بزرگاشم نمیتونن همچین صحنه ای رو ببینن چه برسه به این دختر کوچولو
عبدالله91
1st July 2013, 12:19 PM
به شانه کشیدی غم سینه اش را؟؟؟؟
خدایا بروی درخشان مهدی (ارواحنا فدا)
به زلف سیاه وپریشان مهدی (ارواحنا فدا)
به قلب رئوفش که دریای داغ است
به چشمان از غصه گریان مهدی (ارواحنا فدا)
اللهم عجل لولیک الفرج
UniverCell
2nd July 2013, 02:16 AM
لعنت به این دنیای خلق شده.
Capitan Totti
2nd July 2013, 02:23 AM
یعنی خاااااااک بر سر ارتش سوریه که 4تا ریش دراز وهابی و تندرو اینطوری شهروندان کشورشونو میکشن
استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است
استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.