توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : از ديدن اين تصوير ،خدايي چه حسي بهت دست ميده؟
reza-1369
30th June 2013, 12:51 AM
مهربانترين برادر دنيا
http://www.bartarinha.ir/files/fa/news/1391/9/11/127351_120.gif
از ديدن اين تصوير ،خدايي چه حسي بهت دست ميده؟
shiny7
30th June 2013, 01:04 AM
حس اینکه ای کاش منم یه خواهر یا برادر داشتم که برای آرامش و راحتیش نردبان راهش باشم!!
mamadshumakher
30th June 2013, 01:10 AM
مهربانترين برادر دنيا
ممنونم رضاجان.راستش ادم کیف میکنه.حس خوبی به ادم دست میده.کاش همه بزرگتر ها هم نسبت به هم اینجوری بودند
(این در گوشیه.عین این میمونه که بخوای به ابجیمون اشپزی یاد بدی )[nishkhand]
k.ahmadi
30th June 2013, 01:52 AM
اینکه تو زندگیت پشتت به یکی گرم باشه و بدونی همیشه و در همه شرایط حواسش بهت هست.[golrooz]
عبدالله91
30th June 2013, 09:43 AM
سلام
اینکه میتونی برا عزیزان پل باشی در شرایط سخت نه مانع در مواقع باز بودن راه
رضا66
30th June 2013, 10:28 AM
سلام
اینکه کاش برادر داشتم
کاش اینقدر خوب بود
دلم گرم او بودم که مثل کوه پشتمه
parnian 80
30th June 2013, 12:08 PM
این حس که کاش برادر منم عین این بود!
طاهره جووون
30th June 2013, 12:14 PM
عالیه ولی تکراری تو سایت فکر کنم
m@some
30th June 2013, 12:26 PM
منم باهات موافقم پرنیان جون کاش داداشای منم اینطوربودن
H37
30th June 2013, 12:33 PM
مگه نیست؟[nishkhand][khande]
niusha13
30th June 2013, 12:43 PM
حس این که چ قدر عقل کلا خب از پله می یومد پایین یعد از اون ور جوب رد می شد من خودم خواهر کوچیکتر دارم از همون بچگی بیچاره رو زجرش می دادم 6 ماهش بود سر تردمیل می بردمش که لاغر شه[nishkhand]
ghalbeyakhi
30th June 2013, 01:08 PM
مهربانترين برادر دنيا
این حس به ادم دست میده که میشه ادم ها حتی از خودشون هم بگذرن تا کسی رو که دوستش دارن به خواستش برسه حتی اگه لازم باشه نقش یک پل رو بازی کنن[labkhand]
zoh_reh
30th June 2013, 02:36 PM
خیلی حس خوبی میده.هر چند دوست ندارم برادرم لحظه ای برا من به زحمت بیفته.
الهی قربون برادرم [esteghbal]
انشاله بتونم خواهر خوبی براشون باشم.
هستی..
30th June 2013, 08:29 PM
حس دلگرمی به ادم میده
من داداش ندارم اما ابجیم خیلی پشتمه و پشتشم فدااااااااااش[alaghemand]
Sa.n
30th June 2013, 08:34 PM
واقعا من هم دلم خواست خواهر یا برادر داشته باشم
هیچ وقت دوست نداشتم خواهر یا برادری داشته باشم
اما این رو که میبینم ... فکر می کنم که چقدر خوبی کسی باشه که بتونه پشتوانه خواهرش باشه
در تمام مراحل زندگی
سونای
30th June 2013, 09:05 PM
(این در گوشیه.عین این میمونه که بخوای به ابجیمون اشپزی یاد بدی )[nishkhand]
بله دیگه......!!!!!! باز شما دوتا بهم رسیدین پایه شدین....[sootzadan]
آشپزی کاری نداره آبجیتون دوروزه یاد میگیره...[sootzadan] تازشم بلده فقط درست نکرده...[sootzadan]رو نمیکنه....[nishkhand]
منم باهات موافقم پرنیان جون کاش داداشای منم اینطوربودن
بچه ها مطمئن باشین داداشاتون اینطور هستن....مطمئن باشین داداشا هزاران بار دراز کشیدنو ما از روشون رد شدیم تا زحمتِ پایین بالاکردن از پله های زندگی و استرس پریدن از چاله های روزگار بهمون دست نده.... رد شدیم بدون اینکه خودمون متوجه شیم... اونا هم برومون نیاوردن... چون سراسر حمایت هستند و عشق.....مطمئن باشین اخمشون همین پل زدنه ..دعواشون همین پل زدنه... گیر دادنشون همین پل زدنه...خندشون همین پل زدنه..آغوششون همین پل زدنه...تشویق و تنبیهشون همین پل زدنه.... اینکه لحظه ای از زیر نگاه و نگرانیشون خارج نمیشیم یعنی هر لحظه دارن اینجوری پل میزنن[cheshmak] فقط میتونم بگم مدیونشونم برا تمام این ثانیه ها.......... داداشا یه دونه ان....[golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz]
m@some
30th June 2013, 09:15 PM
بله دیگه......!!!!!! باز شما دوتا بهم رسیدین پایه شدین....[sootzadan]
آشپزی کاری نداره آبجیتون دوروزه یاد میگیره...[sootzadan] تازشم بلده فقط درست نکرده...[sootzadan]رو نمیکنه....[nishkhand]
بچه ها مطمئن باشین داداشاتون اینطور هستن....مطمئن باشین داداشا هزاران بار دراز کشیدنو ما از روشون رد شدیم تا زحمتِ پایین بالاکردن از پله های زندگی و استرس پریدن از چاله های روزگار بهمون دست نده.... رد شدیم بدون اینکه خودمون متوجه شیم... اونا هم برومون نیاوردن... چون سراسر حمایت هستند و عشق.....مطمئن باشین اخمشون همین پل زدنه ..دعواشون همین پل زدنه... گیر دادنشون همین پل زدنه...خندشون همین پل زدنه..آغوششون همین پل زدنه...تشویق و تنبیهشون همین پل زدنه.... اینکه لحظه ای از زیر نگاه و نگرانیشون خارج نمیشیم یعنی هر لحظه دارن اینجوری پل میزنن[cheshmak] فقط میتونم بگم مدیونشونم برا تمام این ثانیه ها.......... داداشا یه دونه ان....[golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz]
مرسی سونای عزیزم خیلی حرفات قشنگ بود من باهمه سخت گیری داداشام عاشقشونم
سارا 62
30th June 2013, 10:32 PM
احساس مسوليت ؛علاقه؛از خود گذشتگي وفداكاري برادر نسبت به خواهر كوچكترش
استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است
استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.