Sa.n
29th June 2013, 02:08 PM
دستور غذایی مفید و خوشمزه برای سالمندان (http://www.beytoote.com/cookery/rejimi-ghaza/tasty-recipe1-seniors.html)
http://www.beytoote.com/images/stories/housekeeping/hou4583.jpg (http://www.beytoote.com/cookery/rejimi-ghaza/tasty-recipe1-seniors.html)
غذايی كه امروز قرار است آموزش دهيم، يك نوع خوراك مرغ تايلندی است. اين غذا سرشار از ويتامين است و مناسب افرادی است كه از رژيم كمچرب استفاده میكنند.
مواد لازم :
پوست لیمو ترش (رنده شده)
یك عدد
زنجبیل تازه ( رنده شده)
یك قاشق مرباخوری
سیر
یك حبه بزرگ
روغن مایع
2 قاشق سوپخوری
سینه مرغ ورقه شده
250 گرم
فلفل دلمهای قرمز
نصف یك عدد
فلفل دلمهای سبز
نصف یك عدد
پیازچه خرد شده
4 عدد
هویج متوسط خلال شده
2 عدد
لوبیا سبز خرد شده
115 گرم
بادام پودر شده
25 گرم
سس سویا
یك قاشق سوپ خوری
شكر
كمی
فلفل سیاه و نمك
به مقدار لازم
گشنیز تازه
به مقدار لازم
طرز تهیه :
سیر و زنجبیل را پوست میگیریم و خرد میكنیم. روغن را در ماهیتابه میریزیم و داغ میكنیم. زنجبیل، سیر و رنده پوست لیمو را 30 ثانیه روی حرارت زیاد تفت میدهیم. سپس سینه مرغ را به صورت نازك ورقه میكنیم و به آن اضافه میكنیم و 2 دقیقه تفت میدهیم. در مرحله بعد، همه سبزیجات را اضافه میكنیم، 10 دقیقه میگذاریم روی حرارت بماند تا سبزیجات و سینه مرغ كمی بپزند.پودر بادام، سس سویا، شكر، نمك و فلفل را اضافه میكنیم و دو سه دقیقه دیگر روی حرارت نگه میداریم. بعد از این مدت، غذا آماده خوردن است.
این غذا را میتوان با برنج نیز سرو كرد.
نكات تغذیهای :
1 - سبزیجات مختلفی كه در تهیه این غذا به كار رفتهاند، منبع خوبی از فیبر غذایی هستند كه باعث كاهش چربی خون میشوند.
2 - استفاده از روغن مایع به جای روغن جامد كه دارای اسیدهای چرب غیراشباع است، از نكات مثبت تهیه این غذای كم چربی است.
3 - استفاده از گوشت سفید به جای گوشت قرمز كه چربی كمتری دارد، آن را به یك غذای مفید تبدیل میكند.
منبع : jamejamonline.ir
http://www.beytoote.com/images/stories/housekeeping/hou4583.jpg (http://www.beytoote.com/cookery/rejimi-ghaza/tasty-recipe1-seniors.html)
غذايی كه امروز قرار است آموزش دهيم، يك نوع خوراك مرغ تايلندی است. اين غذا سرشار از ويتامين است و مناسب افرادی است كه از رژيم كمچرب استفاده میكنند.
مواد لازم :
پوست لیمو ترش (رنده شده)
یك عدد
زنجبیل تازه ( رنده شده)
یك قاشق مرباخوری
سیر
یك حبه بزرگ
روغن مایع
2 قاشق سوپخوری
سینه مرغ ورقه شده
250 گرم
فلفل دلمهای قرمز
نصف یك عدد
فلفل دلمهای سبز
نصف یك عدد
پیازچه خرد شده
4 عدد
هویج متوسط خلال شده
2 عدد
لوبیا سبز خرد شده
115 گرم
بادام پودر شده
25 گرم
سس سویا
یك قاشق سوپ خوری
شكر
كمی
فلفل سیاه و نمك
به مقدار لازم
گشنیز تازه
به مقدار لازم
طرز تهیه :
سیر و زنجبیل را پوست میگیریم و خرد میكنیم. روغن را در ماهیتابه میریزیم و داغ میكنیم. زنجبیل، سیر و رنده پوست لیمو را 30 ثانیه روی حرارت زیاد تفت میدهیم. سپس سینه مرغ را به صورت نازك ورقه میكنیم و به آن اضافه میكنیم و 2 دقیقه تفت میدهیم. در مرحله بعد، همه سبزیجات را اضافه میكنیم، 10 دقیقه میگذاریم روی حرارت بماند تا سبزیجات و سینه مرغ كمی بپزند.پودر بادام، سس سویا، شكر، نمك و فلفل را اضافه میكنیم و دو سه دقیقه دیگر روی حرارت نگه میداریم. بعد از این مدت، غذا آماده خوردن است.
این غذا را میتوان با برنج نیز سرو كرد.
نكات تغذیهای :
1 - سبزیجات مختلفی كه در تهیه این غذا به كار رفتهاند، منبع خوبی از فیبر غذایی هستند كه باعث كاهش چربی خون میشوند.
2 - استفاده از روغن مایع به جای روغن جامد كه دارای اسیدهای چرب غیراشباع است، از نكات مثبت تهیه این غذای كم چربی است.
3 - استفاده از گوشت سفید به جای گوشت قرمز كه چربی كمتری دارد، آن را به یك غذای مفید تبدیل میكند.
منبع : jamejamonline.ir