Sa.n
29th June 2013, 02:07 PM
طرز تهیه ی ترين مرغ و گوساله (http://www.beytoote.com/cookery/ghazaha/best-chicken-veal.html)
http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo1368.jpg (http://www.beytoote.com/cookery/ghazaha/best-chicken-veal.html)
مواد لازم :
مرغ و گوشت چرخ كرده
500 گرم
پياز خردشده و تخم مرغ زده شده
از هر کدام يك عدد
ژامبون خردشده
سه برگ
سير له شده
يك حبه
پودر نان
يك پيمانه
خمير پاستری
225 گرم
سركه قرمز
يك قاشق سوپخوری
پسته
3/4 پيمانه
پوست پرتقال و ليمو
نصف پيمانه
سينه مرغ
يك عدد
فيله گوشت
75 گرم
طرز تهيه:
گوشتهاي چرخشده را همراه پياز، پوست پرتقال و ليمو، ژامبون، سير، تخممرغ، پودر نان، سركه و پسته با هم مخلوط كرده، از اين مخلوط را در قالب چربشده كيك صبحانه 21 × 14 قرار داده، روي مواد را با برشهاي باريك و بلند سينه مرغ و فيله گوشت به صورت يك در ميان پوشانده و مابقي مواد را روي سطح آن قرار داده، دور ظرف را با فويل پوشانده و دو ساعت در فر با دماي 180 درجه سانتيگراد قرار دهيد. ترين را بعد از 30 دقيقه از قالب جدا كرده تا كاملا خنك شود. خمير پاستري را در ابعاد 40 ×50 پهن كرده ترين آماده شده را در وسط آن قرار دهيد با كارد بر روي خمير خطوطي ايجاد كرده تا بتوانيد آن را دور ترين بپيچيد. كنارههاي خمير را با دست به هم چسبانده و به مدت 40 دقيقه در فر با دماي 200 درجه سانتيگراد قرار داده تا رنگ آن قهوهاي روشن شود سپس به همراه سس سرو كنيد.
نكته:
حتما قبل از برش دادن ترين بايد در دماي محيط خنك شود.
پودر نان از آسياب كردن نان فرانسوي خشكشده به دست ميآيد.منبع : sooran.com
http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo1368.jpg (http://www.beytoote.com/cookery/ghazaha/best-chicken-veal.html)
مواد لازم :
مرغ و گوشت چرخ كرده
500 گرم
پياز خردشده و تخم مرغ زده شده
از هر کدام يك عدد
ژامبون خردشده
سه برگ
سير له شده
يك حبه
پودر نان
يك پيمانه
خمير پاستری
225 گرم
سركه قرمز
يك قاشق سوپخوری
پسته
3/4 پيمانه
پوست پرتقال و ليمو
نصف پيمانه
سينه مرغ
يك عدد
فيله گوشت
75 گرم
طرز تهيه:
گوشتهاي چرخشده را همراه پياز، پوست پرتقال و ليمو، ژامبون، سير، تخممرغ، پودر نان، سركه و پسته با هم مخلوط كرده، از اين مخلوط را در قالب چربشده كيك صبحانه 21 × 14 قرار داده، روي مواد را با برشهاي باريك و بلند سينه مرغ و فيله گوشت به صورت يك در ميان پوشانده و مابقي مواد را روي سطح آن قرار داده، دور ظرف را با فويل پوشانده و دو ساعت در فر با دماي 180 درجه سانتيگراد قرار دهيد. ترين را بعد از 30 دقيقه از قالب جدا كرده تا كاملا خنك شود. خمير پاستري را در ابعاد 40 ×50 پهن كرده ترين آماده شده را در وسط آن قرار دهيد با كارد بر روي خمير خطوطي ايجاد كرده تا بتوانيد آن را دور ترين بپيچيد. كنارههاي خمير را با دست به هم چسبانده و به مدت 40 دقيقه در فر با دماي 200 درجه سانتيگراد قرار داده تا رنگ آن قهوهاي روشن شود سپس به همراه سس سرو كنيد.
نكته:
حتما قبل از برش دادن ترين بايد در دماي محيط خنك شود.
پودر نان از آسياب كردن نان فرانسوي خشكشده به دست ميآيد.منبع : sooran.com