PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : طرز تهیه ی ترين مرغ و گوساله



Sa.n
29th June 2013, 02:07 PM
طرز تهیه ی ترين مرغ و گوساله (http://www.beytoote.com/cookery/ghazaha/best-chicken-veal.html)

http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo1368.jpg (http://www.beytoote.com/cookery/ghazaha/best-chicken-veal.html)
مواد لازم :

مرغ و گوشت چرخ‌ كرده
500 گرم


پياز خردشده و تخم مرغ زده شده
از هر کدام يك عدد


ژامبون خردشده
سه برگ


سير له‌ شده
يك حبه


پودر نان
يك پيمانه


خمير پاستری
225 گرم


سركه قرمز
يك قاشق سوپخوری


پسته
3/4 پيمانه


پوست پرتقال و ليمو
نصف پيمانه


سينه مرغ
يك عدد


فيله گوشت
75 گرم




طرز تهيه:
گوشت‌هاي چرخ‌شده را همراه پياز، پوست پرتقال و ليمو، ژامبون، سير، تخم‌مرغ، پودر نان، سركه و پسته با هم مخلوط كرده، از اين مخلوط را در قالب چرب‌شده كيك صبحانه 21 × 14 قرار داده، روي مواد را با برش‌هاي باريك و بلند سينه مرغ و فيله گوشت به صورت يك در ميان پوشانده و مابقي مواد را روي سطح آن قرار داده، دور ظرف را با فويل پوشانده و دو ساعت در فر با دماي 180 درجه سانتي‌گراد قرار دهيد. ترين را بعد از 30 دقيقه از قالب جدا كرده تا كاملا خنك شود. خمير پاستري را در ابعاد 40 ×50 پهن كرده ترين آماده شده را در وسط آن قرار دهيد با كارد بر روي خمير خطوطي ايجاد كرده تا بتوانيد آن را دور ترين بپيچيد. كناره‌هاي خمير را با دست به هم چسبانده و به مدت 40 دقيقه در فر با دماي 200 درجه سانتي‌گراد قرار داده تا رنگ آن قهوه‌اي روشن شود سپس به همراه سس سرو كنيد.

نكته:
حتما قبل از برش دادن ترين بايد در دماي محيط خنك شود.
پودر نان از آسياب كردن نان فرانسوي خشك‌شده به دست مي‌آيد.منبع : sooran.com

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد