PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کدوم پوشش رو دوس داری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

طاهره جووون
29th June 2013, 12:02 AM
http://up.toca.ir/images/nqrmzjkwt8tpzni21ey.jpg

aty.a
29th June 2013, 12:19 AM

سلام
مرسی از تایپک پر محتواتون [golrooz]
من بین 2و 3 ام
یعنی تفاوت 2با 3 رو نمی تونم تشخیص بدم [nishkhand]
حالاجواب چرا؟!
به خاطر دین ام.خشنودی اقا امام زمان(عج)
و عمل به وصیت نامه های شهدا
که تاکید فراوان داشتند بر حفظ حجاب برتر یعنی چادر

علائدین
29th June 2013, 12:28 AM
سلام
بحث جالبیه

ولی نیازی نیست آقایون فقط تماشاچی باشن

خب آقایون هم می تونن نظر بدن به هر حال همه ازدواج می کنن و دوست دارن همسر مناسبشون یه پوششی داشته باشه

شما نظرتون در مورد پوشش همسر آینده اتون چیه ؟

من که مورد 1 و 2 و 3 رو می پسندم. [shaad]

فایول
29th June 2013, 12:30 AM
سلام 3

M@hdi42
29th June 2013, 12:31 AM
پوشش شماره8 [nishkhand]

نه بابامزاح نمودم من 3 و 6 رو هر دو میپسندم البته هر کدام در مکان وزمان خود[cheshmak]

موفق باشید[golrooz]

رضا66
29th June 2013, 12:33 AM
سلام به توکل نام اعظمت
بحث جالبیه

شماره 1

دبستان
29th June 2013, 12:35 AM
سلام من هم 3

سونای
29th June 2013, 12:36 AM
وقتی شماره 1 ها رو میبینم تازه متوجه میشم که چقققققققققققققققققققققدر حسودم![afsoorde]

طاهره جووون
29th June 2013, 12:36 AM
من خودم 3
به خاطر خودم به خاطراخرتم و مادرم فاطمه زهرا (س)

ممنون از حضورتون دوستان

TERRORIST
29th June 2013, 12:39 AM
4و 5 البته همراه با کیف دستی(لپتاپی) چرم و عینک آفتابی[nishkhand]

سونای69
29th June 2013, 01:37 AM
من بین 4 و 5و 6 همگی رو دوست دارم
البته 6 با یه ساق....[cheshmak]

banooye irani
29th June 2013, 01:41 AM
سلام
مرسی از تایپک پر محتواتون [golrooz]
من بین 2و 3 ام
یعنی تفاوت 2با 3 رو نمی تونم تشخیص بدم [nishkhand]
حالاجواب چرا؟!
به خاطر دین ام.خشنودی اقا امام زمان(عج)
و عمل به وصیت نامه های شهدا
که تاکید فراوان داشتند بر حفظ حجاب برتر یعنی چادر

فرق 2 با 3 اینه :2 چادر معمولیه 3 چادر ملیه .در ضمن منم 4 رو انتخاب میکنم.

آیو
29th June 2013, 02:06 AM
سلام
منم بین 2 و3 هستم
دلیل رو
aty.a (http://www.njavan.com/forum/member.php?312196-aty-a)
دوست عزیزم گفت

aty.a
29th June 2013, 06:41 AM
فرق 2 با 3 اینه :2 چادر معمولیه 3 چادر ملیه .در ضمن منم 4 رو انتخاب میکنم.

سلام دوست عزیز
مرسی [golrooz]
خوب چون من هر دوتا نوع چادر رو دارم تفاوتی ندیدم[labkhand]

عبدالله91
29th June 2013, 08:19 AM
بسم الله الرحمن الرحیم

سلام

شماره 1 عاشقشم

1=1+1
29th June 2013, 09:15 AM
2

چادر بهم ارامش میده

رضوس
29th June 2013, 10:08 AM
من اساسا فرق 4و 5 رو نفهمیدم پس یکی از این دوتا

سمیه نجفی
29th June 2013, 10:27 AM
1

غزل بارون
29th June 2013, 10:36 AM
4 و 6

parichehr
29th June 2013, 11:07 AM
منم 2

بانوی آب
29th June 2013, 11:12 AM
سلام
من 6 رو میپسندم هم ساده اس هم شکیل[golrooz]

*parysima*
29th June 2013, 11:15 AM
سلام
من 1و2و3

ریپورتر
29th June 2013, 11:24 AM
5 و 6 خوبه به نظرم

masihnabizadeh
29th June 2013, 11:25 AM
سلام
به نظر من همشون به خانوما بستگی داره هر پوششی بخوان می تونن داشته باشن! ولی من اصلا شماره یک رو قبول ندارم چون یک دست اون خانوم عملا همش درگیره و یک جور محدودیته!

aty.a
29th June 2013, 11:36 AM
سلام
به نظر من همشون به خانوما بستگی داره هر پوششی بخوان می تونن داشته باشن! ولی من اصلا شماره یک رو قبول ندارم چون یک دست اون خانوم عملا همش درگیره و یک جور محدودیته!
سلام دوست عزیز[golrooz]
ولی من هم اصلا با شما موافق نیستم
چون کلا نوع پوشش چادر با محدویت هستش
ولی برای کسی که واقعا عاشق این پوشش باشه
و به اعتقاداتی که داری پایبند باشه اصلا محدویت نمیدونه
و همه سختی ها هم قبول می کنه .....

A M S E T I S
29th June 2013, 11:48 AM
5و6

fatima2012
29th June 2013, 11:56 AM
به شخصه چادر دوست ندارم اما ما خانوما میتونیم با مانتو حجاب داشته باشیم منم 4 ، 5 و 6 میپسندم

Alpha110
29th June 2013, 11:58 AM
من 3و4 رو بیشتر می پسندم فکر میکنم اونا بهتر باشا

ramin213
29th June 2013, 12:03 PM
4,6

مجتبی
29th June 2013, 12:04 PM
من 3 تا 6 خوبه به نظرم

جالبه ! اگه هیچکی 8 رو قبول نداره پس چرا انقدر 8 هست.... البته بگذریم بعضی ها از 10 هم گذشتن...[khande]

A M S E T I S
29th June 2013, 12:09 PM
من 3 تا 6 خوبه به نظرم

جالبه ! اگه هیچکی 8 رو قبول نداره پس چرا انقدر 8 هست.... البته بگذریم بعضی ها از 10 هم گذشتن...[khande]

آخه توو سایت نخبگان ما 8و 9 و اینا نداریم
بچه ها شکیل هستن

فایول
29th June 2013, 12:29 PM
سلام دوست عزیز[golrooz]

سلام از شما توقع نداشتم
چرا چادر محدودیته من چادری هستم چادر محدودیت نیست امنیته ایمنی من تیپم هم به روزه هم سنگینه هم چادری هستم

آراگل
29th June 2013, 12:33 PM
من 1 رو از همه بیشتر دوست دارم ولی...

aty.a
29th June 2013, 12:41 PM
سلام از شما توقع نداشتم
چرا چادر محدودیته من چادری هستم چادر محدودیت نیست امنیته ایمنی من تیپم هم به روزه هم سنگینه هم چادری هستم

سلام دوست عزیز[golrooz]
شما منظور من رو متوجه نشدید
در جواب دوستمون بود که فرمودند شماره 1 همیشه باید.....
من هم مثل این که چادری ام و عاشق اش هستم [nishkhand]

کاساندان
29th June 2013, 12:51 PM
4و5

shiny7
29th June 2013, 12:51 PM
سلام.من خودم مثل 6 می پوشم ولی خب 2 رو هم دوست دارم.

علائدین
29th June 2013, 12:59 PM
سلام.من خودم مثل 6 می پوشم ولی خب 2 رو هم دوست دارم.

خب چند تا سوال از دوستان بپرسم
خیلی از دوستان عددهای 1 - 2 - 3 رو انتخاب می کنند ولی در عمل پوشش های 4 به بعد رو می پوشن
به نظر شما چرا اینجوریه ؟

چه چیزی باعث میشه که دختران ما از چادری شدن بترسند ؟

برخی ها معتقدند که شبیه امل ها می شویم ، آیا چادری شدن اصل و نسب داشتن افراد است یا امل بودن ؟

آیا برهنه تر بودن نشانه ی کمال یک انسان است ؟

آیا داشتن کلاس یعنی بدحجابی و برهنه گشتن ؟ [tafakor]

اگر برهنگی بیشتر خوب است چه فرقی بین انسان و حیوان است ؟

اگر بد است چرا خیلی ها حجاب رو مانع آزادی می دونن و چادر رو نشانه ی عقب ماندگی ؟

منتظر پاسخ تمامی دوستان عزیز هستم [shaad]

mohamad56
29th June 2013, 01:01 PM
السلام علیک

من جز 1 چیزی برای همسرم نمی پسندم که این دستور امام خامنه ای و امام زمان و پیامبر ودین ماست

موفق وموید باشید.

mamadshumakher
29th June 2013, 01:06 PM
اگه اشتباه میکنم بهم بگید.

فکر نکنم کسی جز خود خانم بتونه تصمیم بگیره که چجوری بپوشه.حتی شوهرش.

پوشش یک زن رو خودش انتخاب میکنه.

shiny7
29th June 2013, 01:09 PM
خیلی از دوستان عددهای 1 - 2 - 3 رو انتخاب می کنند ولی در عمل پوشش های 4 به بعد رو می پوشن

برخی ها معتقدند که شبیه امل ها می شویم ، آیا چادری شدن اصل و نسب داشتن افراد است یا امل بودن ؟

اگر بد است چرا خیلی ها حجاب رو مانع آزادی می دونن و چادر رو نشانه ی عقب ماندگی ؟

سلام
ببخشید ولی من نگفتم که از پوشیدن چادر می ترسم!!!
من پوشش در حال حاضرم شماره 6 هستش ولی با نوع شماره 2 هم مخالفتی ندارم و اگر روزی در آینده بنا به شرایط نیاز بشه که چادری بشم فکر نمی کنم مشکلی باهاش داشته باشم!!منظورم این بود!!
اون هایی که فکر می کنن چاردی بودن امل بودنه خب...نمی دونم واقعا چی باید بگم فقط می تونم بهشون پیشنهاد کنم طرز فکرشونو عوض کنن!!!!
چادری هایی رو میشناسم که در کنار حجاب فوق العاده شیک و مرتب هم هستن!!!والبته چادری هایی هم که از چادر سو استفاده های وحشتناکی می کنن هم دیدم!!!زیااااد!!!!!!
در هر صورت از نظر من برهنگی پیشرفت و کلاس و ارزش نمیاره!!!هر چیزی به جاش...
یه خانوم چادری مثل شماره 1 هم می تونه تو یه مجلس زنانه یه لباس دکلته کوتاه بپوشه!!که از این جور خانوما هم دیدم و به نظرم هییییچ اشکالی هم نداره!!!!
در مورد اصل و نصب هم منظور شما اینه که کساییه که چادری نیستن بی اصل و نصبن؟؟؟

ارگان
29th June 2013, 01:11 PM
من 2 و 3 رو میپوشم ینی فرقه خاصی بینشون نبود که متمایز شن از هم و در یه جاهاییم 5و6
اگه فرقی دارن بگین تا دقیقتر بگم؟[shaad]

shiny7
29th June 2013, 01:12 PM
اگه اشتباه میکنم بهم بگید.

فکر نکنم کسی جز خود خانم بتونه تصمیم بگیره که چجوری بپوشه.حتی شوهرش.

پوشش یک زن رو خودش انتخاب میکنه.

نه اینطوری نیست!!!درسته که من یک دخترم ولی می دونم که مرد اختیار دار همسرش هست و اگه بگه همسرش حجاب دار باشه اون باید قبول کنه!!این قانون و شرعه!(اگه اشتباه می کنم لطفا دوستان بگن!)
من کسی رو از اقوام نزدیک دیدم که قبل از ازدواج در جمع مختلط بی حجاب بود...نه اینکه بد بی حجاب ها!!!لباس پوشیده ولی بی روسری...
ولی حالا نامزد کرده و نامزدش ازش خواسته که در جمع روسری سرش داشته باشه!!و اون هم قبول کرده!

m@some
29th June 2013, 01:23 PM
سلام بچه ها بعضیا ازشماها کاری کردیدمن جرات نمیکنم بگم چطورمیپوشم پس همون نگم بهتره[khejalat][khejalat]

A M S E T I S
29th June 2013, 01:27 PM

+کدوم دختر ترس از چادری شدن داره؟؟هرکسی در انتخاب پوشش آزاده،البته تا جایی که هنجارشکنی نباشه. من خودم چادری نیستم چون اصلا با چادر راحت نیستم ولی اصلا طوری تیپ نمیزنم که هنجارشکنی باشه.درسته که چادر پوشش کامل محسوب میشه ولی خیلی از مانتویی ها حجابشون بهتر از چادری ها است،نباید به چادر به عنوان یک ابزار نگاه بشه،کسی که چادر سرش میکنه باید اعتقاد داشته باشه تا ارزشش چادر حفظ بشه

چادر اصل و نسب نمیاره،اصلا هم با پوشیدن چادر کسی امل نمیشه،باید طرز نگاه و تفکر انسان اصلاح بشه

+حرف شما درسته، بی حجابی که الان شاهدش هستیم متاسفانه ریشه در بی فرهنگی داره.همه میگن هر کس هر جوری دوس داره لباس میپوشه و به کسی ربطی نداره، ولی چون ما اجتماعی زندگی میکنیم و رفتارهامون روی زندگی هم اثر میذاره باید حد و مرزهارو رعایت کنیم
کسی باکلاسه که شیک پوش باشه و موقر و موجه باشه نه اینکه سعی کنه تیپ و پوشش باعث جلب توجه باشه
متاسفانه جو جامعه رو به سمتی هست که آدما از طریق لباس و تن میخوان خودشونو نشون بدن

حجاب مانع 100% آزادی نیست ولی واقعا محدودیت محسوب میشه و البته اصلا نشون دهنده عقب موندگی نیست.همین گرم بودن در تابستون و خیلی چیزا محدودیت محسوب میشه ولی کسی که واقعا با علاقه این پوشش رو انتخاب کرده و البته درست چادر میپوشه واقعا باارزشه

مهندس نوجوان
29th June 2013, 01:28 PM
سلام
من پوششم یه چیزی تو مایه های 1و 2 است
و در مورد نظر های بالایی هم باید بگم که آقایان گرامی باید سر همان جلسه خاستگاری با خانم های آینده شان طی کنند که دوست دارند پوشششان چگونه باشد و در صورت عدم پذیرش دور خانم را خط بکشند
چون به نظر من دیگر در رابطه زناشویی نمی شود از خانوم چیزی را خاست که خودش دوست ندارد
فرض کن به خانومت بگی روسریتو یکم بکش جلوتر اون هم میگه من همینم که هستم تو که ناراحتی اصلا چرا اومدی خاستگاری من ....

shiny7
29th June 2013, 01:28 PM
سلام بچه ها بعضیا ازشماها کاری کردیدمن جرات نمیکنم بگم چطورمیپوشم پس همون نگم بهتره[khejalat][khejalat]

چرا عزیزم؟؟هر چی بپوشی انتخاب خودته...حق خودته...کسی نمی تونه بهت چیزی بگه!!!این خودتی که باید تصمیم بگیری چی بپوشی!!

aty.a
29th June 2013, 01:30 PM

سلام خانمی!
چرا عزیزم ...!؟[labkhand]
فک میکنم تو تایپک (خانم های سایت بیایید دور هم) گفته بودی چادری هستی!و به چادری بودن ات افتخار میکنی!
کسی حرفی زده بفرمایید تا یه....[kootak][nishkhand]

علائدین
29th June 2013, 01:38 PM
سلام بچه ها بعضیا ازشماها کاری کردیدمن جرات نمیکنم بگم چطورمیپوشم پس همون نگم بهتره

دوست عزیز جرات نمی خواد ، همت می خواد

اگر تا دیروز حتی پوشش شما عدد 8 رو داشت چرا از فردا عددش رو کم و کمتر نکنیم ؟

نه برای دیگران بلکه برای خودمون ...
برای اهمیت و ارزشی که برای خودمون قائل هستیم می تونیم عدد پوششمون رو کمتر و ارزش معنوی خودمون رو بیشتر بکنیم [cheshmak]

m@some
29th June 2013, 01:38 PM
سلام خانمی!
چرا عزیزم ...!؟[labkhand]
فک میکنم تو تایپک (خانم های سایت بیایید دور هم) گفته بودی چادری هستی!و به چادری بودن ات افتخار میکنی!
کسی حرفی زده بفرمایید تا یه....[kootak][nishkhand]
نه ولی بااین نظرات نگم بهتر برات پیغام خصوصی میذارم ومیگم [cheshmak]
[cheshmak][cheshmak]

m@some
29th June 2013, 01:40 PM
دوست عزیز جرات نمی خواد ، همت می خواد

اگر تا دیروز حتی پوشش شما عدد 8 رو داشت چرا از فردا عددش رو کم و کمتر نکنیم ؟

نه برای دیگران بلکه برای خودمون ...
برای اهمیت و ارزشی که برای خودمون قائل هستیم می تونیم عدد پوششمون رو کمتر و ارزش معنوی خودمون رو بیشتر بکنیم [cheshmak]
دوست من شما منظورمنونگرفتید

علائدین
29th June 2013, 01:41 PM
حجاب مانع 100% آزادی نیست ولی واقعا محدودیت محسوب میشه و البته اصلا نشون دهنده عقب موندگی نیست.همین گرم بودن در تابستون و خیلی چیزا محدودیت محسوب میشه ولی کسی که واقعا با علاقه این پوشش رو انتخاب کرده و البته درست چادر میپوشه واقعا باارزشه

به نظر من حجاب محدودیت برای مرده نه زن !

زن با حجاب می تونه آزادتر و امن تر در جامعه حضور داشته باشه و برعکس با حجاب زن جلوی شهوت رانی مردها گرفته میشه و یه جور محدودیت برای مردهاست

غیر از اینه ؟

علائدین
29th June 2013, 01:42 PM
دوست من شما منظورمنونگرفتید

به نظر من اگر عدد پوشش شما 1 هست باید بهش افتخار کنید. [shaad]

مهندس نوجوان
29th June 2013, 01:53 PM
نوشته اصلی توسط A M S E T I S

+کدوم دختر ترس از چادری شدن داره؟؟هرکسی در انتخاب پوشش آزاده،البته تا جایی که هنجارشکنی نباشه. من خودم چادری نیستم چون اصلا با چادر راحت نیستم ولی اصلا طوری تیپ نمیزنم که هنجارشکنی باشه.درسته که چادر پوشش کامل محسوب میشه ولی خیلی از مانتویی ها حجابشون بهتر از چادری ها است،نباید به چادر به عنوان یک ابزار نگاه بشه،کسی که چادر سرش میکنه باید اعتقاد داشته باشه تا ارزشش چادر حفظ بشه

چادر اصل و نسب نمیاره،اصلا هم با پوشیدن چادر کسی امل نمیشه،باید طرز نگاه و تفکر انسان اصلاح بشه

+حرف شما درسته، بی حجابی که الان شاهدش هستیم متاسفانه ریشه در بی فرهنگی داره.همه میگن هر کس هر جوری دوس داره لباس میپوشه و به کسی ربطی نداره، ولی چون ما اجتماعی زندگی میکنیم و رفتارهامون روی زندگی هم اثر میذاره باید حد و مرزهارو رعایت کنیم
کسی باکلاسه که شیک پوش باشه و موقر و موجه باشه نه اینکه سعی کنه تیپ و پوشش باعث جلب توجه باشه
متاسفانه جو جامعه رو به سمتی هست که آدما از طریق لباس و تن میخوان خودشونو نشون بدن

حال پاسخ:

بله، اگه کسی توی یک خونواده بد حجاب زندگی بکنه مسلما میترسه از این که با چادری شدن مورد تمسخر قرار بگیره و یا شاید هم حتی جرئت این رو که به والدینش بگه که می خواد چادر بپوشه رو نداشته باشه
و این مشکلات توی جمع های دوستانه هم هست
کسی که دوستای بدحجاب داره و به اون ها وابسته است و میدونه با چادر پوشیدنش اون ها رو از خودش رونده و این رابطه دوستانه رو قطع کرده مسلما حاضر به پوشیدن چادر نمیشه ...
بله جاهایی بوده که ببینیم چادری ها وضع بد تری از مانتویی ها دارند ولی نمیشه این طور قضاوت کرد که خیلی از مانتویی ها حجابشون از چادری ها بهتره ، بلکه باید گفت بعضی از مانتویی ها حجابشون از عده ی قلیلی از چادری ها بهتره ، شما خودت میدونی که کسی که چادر می پوشه ولی آرایش هم میکنه و چادرش همیشه به دست باده و ماشالله همه ی مدل های مانتوی کوتاهش هم از زیر چادرش پیداست خودش دوست نداره چادری باشه بلکه به اصرار خونوادشه که داره چادر میپوشه و این اعتراض به چادر رو هم با این جور کار ها داره نشون میده ... پس نمیشه اون رو یک چادری دونست
با این یکی کاملا موافقم
با این یکی هم کاملا موافقم
لایک
اینو نمیگفتی دیگه ، حجاب اصلا محدودیت نیست ، توی گرمای تابستون هم اگه کسی خیلی اذیت میشه میتونه مانتوی گشاد بپوشه ، البته باید بگم که توی جامعه ی ما پوشیدن مانتوی گشاد عرف نیست و خب بیشتر از یه مانتوی تنگ جلب توجه میکنه ولی اگه کسی به چادر عادت کرده باشه دیگه خیلی تابستون و زمستون خیلی براش فرق نمکنه ، من خودم اون اوایل همیشه با بالا رفتن از پله های اتوبوس با چادر مشکل داشتم ولی اینا کم کم خاطره میشه
کافیه فقط یک بار امتحان کنی
تازه خدا دوست داره کسایی رو که واسه ی انجام دادن دستوراتش یکم سختی می کشن . بابا اینقدر راحت طلب نباشین ، این گرمای تابستون در برابر گرمای آخرتمون هیچه ها ، هیچ
جمله ی آخر رو نیکو گفتی
به امید روزی که شما هم پوشش چادر رو واسه خودت انتخاب کنی
خداحافظ

یاسمین5454
29th June 2013, 01:55 PM
من 6 رو دوست دارم باساق
والبته شماره ی 3
1و2 رو دوست ندارم چون یه بار که چادر ساده سرم بود و کیف دسم وکلی وسایل دیگه
تازه چادرم هم باید جمع می کردم
که یه خانومه اومد گفت
شلوارت یکم رفته بالا جورابت هم کوتاهه پات پیداست[bihes]
من خوشم نیومد[ghahr] و الانم چادر شالی می پوشم

ab.bb
29th June 2013, 02:21 PM
بنظر من اینا خوبن

http://www.uc-njavan.ir/images/zta4twd5xj12bi8xe2u7.png

A M S E T I S
29th June 2013, 02:59 PM
نوشته اصلی توسط A M S E T I S

حال پاسخ:

بله، اگه کسی توی یک خونواده بد حجاب زندگی بکنه مسلما میترسه از این که با چادری شدن مورد تمسخر قرار بگیره و یا شاید هم حتی جرئت این رو که به والدینش بگه که می خواد چادر بپوشه رو نداشته باشه
و این مشکلات توی جمع های دوستانه هم هست
کسی که دوستای بدحجاب داره و به اون ها وابسته است و میدونه با چادر پوشیدنش اون ها رو از خودش رونده و این رابطه دوستانه رو قطع کرده مسلما حاضر به پوشیدن چادر نمیشه ...
+ با این زیاد موافق نیستم من هم دوست چادری زیاد دارم و هم دوستانی که حجاب معمولی دارن ولی همیشه یه جور هستم[cheshmak]
بله جاهایی بوده که ببینیم چادری ها وضع بد تری از مانتویی ها دارند ولی نمیشه این طور قضاوت کرد که خیلی از مانتویی ها حجابشون از چادری ها بهتره ، بلکه باید گفت بعضی از مانتویی ها حجابشون از عده ی قلیلی از چادری ها بهتره ، شما خودت میدونی که کسی که چادر می پوشه ولی آرایش هم میکنه و چادرش همیشه به دست باده و ماشالله همه ی مدل های مانتوی کوتاهش هم از زیر چادرش پیداست خودش دوست نداره چادری باشه بلکه به اصرار خونوادشه که داره چادر میپوشه و این اعتراض به چادر رو هم با این جور کار ها داره نشون میده ... پس نمیشه اون رو یک چادری دونست
با این یکی کاملا موافقم
با این یکی هم کاملا موافقم
لایک
اینو نمیگفتی دیگه ، حجاب اصلا محدودیت نیست ، توی گرمای تابستون هم اگه کسی خیلی اذیت میشه میتونه مانتوی گشاد بپوشه ، البته باید بگم که توی جامعه ی ما پوشیدن مانتوی گشاد عرف نیست و خب بیشتر از یه مانتوی تنگ جلب توجه میکنه ولی اگه کسی به چادر عادت کرده باشه دیگه خیلی تابستون و زمستون خیلی براش فرق نمکنه ، من خودم اون اوایل همیشه با بالا رفتن از پله های اتوبوس با چادر مشکل داشتم ولی اینا کم کم خاطره میشه
کافیه فقط یک بار امتحان کنی
تازه خدا دوست داره کسایی رو که واسه ی انجام دادن دستوراتش یکم سختی می کشن . بابا اینقدر راحت طلب نباشین ، این گرمای تابستون در برابر گرمای آخرتمون هیچه ها ، هیچ
جمله ی آخر رو نیکو گفتی
به امید روزی که شما هم پوشش چادر رو واسه خودت انتخاب کنی
خداحافظ

موافقم تقریبا با حرفات فقط منظور من از محدودیت این بود که مثلا همین جمع کردن چادر تو شلوغی و اتوبوس و بچه بغل داشتن و ...البته به گفته خودت ارزش داره
موفق باشی[golrooz]

TERRORIST
29th June 2013, 03:15 PM
ویرایش میکنم
دوستان با امتیاز منفی مستفیض نمودند
اجباریه دیگه، حتما باید دروغ گفت

mamadshumakher
29th June 2013, 03:22 PM
اینو نمیگفتی دیگه ، حجاب اصلا محدودیت نیست ، توی گرمای تابستون هم اگه کسی خیلی اذیت میشه میتونه مانتوی گشاد بپوشه ، البته باید بگم که توی جامعه ی ما پوشیدن مانتوی گشاد عرف نیست و خب بیشتر از یه مانتوی تنگ جلب توجه میکنه

سلام.

تو صفحه 4 گفتم: به نظرم انتخاب نوع پوشش فقط دست خود خانم هست.هیشکی نمیتونه و اختیار حجابشو نداره حتی شوهرش.

اگر اشتباه میکنم یکی راهنمایی کنه

و حالا یه سوال دیگه.فقط فکر نکنید من یه وقت با حجاب مخالفم فقط برای اینکه توی این تاپیک شماره انتخاب نکنیم و یه بحث خوب هم داشته باشیم.

یکی از دوستان گفت:
اینو نمیگفتی دیگه ، حجاب اصلا محدودیت نیست ، توی گرمای تابستون هم اگه کسی خیلی اذیت میشه میتونه مانتوی گشاد بپوشه ، البته باید بگم که توی جامعه ی ما پوشیدن مانتوی گشاد عرف نیست و خب بیشتر از یه مانتوی تنگ جلب توجه میکنه

یعنی چی؟یعنی جامعه و عرف نوع پوشش رو تعیین میکنه؟یعنی باید منتظر عرف جامعه باشیم تا مانتوی گشاد بپوشیم به شرطی که جلب توجه نکنه؟

یعنی اگه یکی مانتوی تنگ میپوشه و یکی گشاد بپوشه چون اونی که ماتوش گشاد هست بیشتر جلب توجه کرده بیشتر گناه کرده؟کی تشخیص میده میزان جلب توجه رو؟

اگه ماتوی تنگ کمتر از مانتوی گشاد جلب توجه میکنه پس این احتمال هست که ماتوی تنگ روزی جلب توجه نکنه یا به قولی عرف جامعه بشه پس دیگه اونوقت جلب توجهی وجود نداره و نیاز به چادر هم میره کنار دیگه....

یکی منو راهنمایی کنه[soal]

sokara
29th June 2013, 03:52 PM
چرا همه فکر میکنن چادر بپوشه کسی،همه چی اوکیه!!!
من چادریایی رو دیدم که چادر رو فققققط پوشیدن!
مگه مانتو نمیتونه پوشش به حساب بیاد!!!!!
اون هم در جامعه ای که بدو بدو زیاد داره و نمیشه دیگه مثل قبل چادر پوشید
قبلا چرا ...میشد....ولی الان مسئولیت کار رو آقایون انداختن گردن خانومای بیچاره
حالا فرض کنید اون خانوم خسته و کوفته از سر کار داره برمیگرده....همینطورشم اگه مقنعه ش کج نباشه شانس آورده!!!!چطور میخاد چادر رو هم حمل کنه!!!!
مهم پوشیده بودن هستش و عدم جلب توجه....حالا اینکه صرفا چادر باشه مخالفم
من پوشش 6 رو انتخاب میکنم

sokara
29th June 2013, 03:56 PM
طبق قانون شرع مبین (السلام علیک) زوج اختیار زوجه را دارد ولی جبر را نمیتواند در بیت خود روا دارد .

زوج محترم حقی ندارد
اون فرد میتونه با کسی مثل خودش ازدواج کنه....دیگه اجبار کردن مال 1000سال پیشه و دور از فرهنگ
کبوتر با کبوتر باز با باز.....من متوجه منظور شما از اجبار نمیشم
شرمنده!!!!!!

ab.bb
29th June 2013, 03:59 PM
چرا همه فکر میکنن چادر بپوشه کسی،همه چی اوکیه!!!
من چادریایی رو دیدم که چادر رو فققققط پوشیدن!
مگه مانتو نمیتونه پوشش به حساب بیاد!!!!!
اون هم در جامعه ای که بدو بدو زیاد داره و نمیشه دیگه مثل قبل چادر پوشید
قبلا چرا ...میشد....ولی الان مسئولیت کار رو آقایون انداختن گردن خانومای بیچاره
حالا فرض کنید اون خانوم خسته و کوفته از سر کار داره برمیگرده....همینطورشم اگه مقنعه ش کج نباشه شانس آورده!!!!چطور میخاد چادر رو هم حمل کنه!!!!
مهم پوشیده بودن هستش و عدم جلب توجه....حالا اینکه صرفا چادر باشه مخالفم
من پوشش 6 رو انتخاب میکنم

به موضوع توجه کنید؛گفته:« کدوم رو دوستداری؟»؛ اجباری درش نیست!

sokara
29th June 2013, 04:03 PM
به موضوع توجه کنید؛گفته:« کدوم رو دوستداری؟»؛ اجباری درش نیست!
درست هستش که من عضو جدید به حساب میام و همه میخان اشکال عضوهای جدید رو بگیرن
اول اشاره کنم من در فروم های زیادی چند ساله عضو هستم و به قانونِ بحث کردن واقف هستم
ولی آقا یا خانوم محترم،اینی که شما بهش اشاره کردین صرفا برای ابتدای بحث هستش
من هر 7 صفحه رو خوندم و متوجه شدم افراد فقط نظر نمیدن ......بلکه دارن دلیل هم میارن...من هم میخام سهیم شم
و دارم از بقیه که اصرار دارن مورد 1 خوب هستش سوال میپرسم
موفق باشید

ab.bb
29th June 2013, 04:08 PM
درست هستش که من عضو جدید به حساب میام و همه میخان اشکال عضوهای جدید رو بگیرن
اول اشاره کنم من در فروم های زیادی چند ساله عضو هستم و به قانونِ بحث کردن واقف هستم
ولی آقا یا خانوم محترم،اینی که شما بهش اشاره کردین صرفا برای ابتدای بحث هستش
من هر 7 صفحه رو خوندم و متوجه شدم افراد فقط نظر نمیدن ......بلکه دارن دلیل هم میارن...من هم میخام سهیم شم
و دارم از بقیه که اصرار دارن مورد 1 خوب هستش سوال میپرسم
موفق باشید
من عذرمیخوام؛ قصد جسارت نداشتم.چون نظرتون در جواب شخص خواصی نبود ؛ فکر کردم موضوع رو درست متوجه نشدین.

ارگان
29th June 2013, 04:34 PM
ببخشید من دلیلمو یادم رفت بگم[khejalat]
چون تو اجتماع 2 و3 خیلی دوست دارمو راحتر میتونم فعالیت کنمو اما تو جاهای خاص که میشه خیلی تو دید نبود یا جو راحتتر بود 5 یا 6 با آسین بلند[labkhand]

~parisa~
29th June 2013, 04:44 PM
منم از 2 تا 6 ...
ولی بنظر من مهم تر از پوشش،رفتار هر فرده که شخصیتشو نشون میده و باعث میشه دیگران تو رفتار کردن باهات یه حریم خاصی رو رعایت کنن...

عبدالله91
29th June 2013, 05:19 PM
بسم الله الرجمن الرحیم

ویرایش میکنم
دوستان با امتیاز منفی مستفیض نمودند
اجباریه دیگه، حتما باید دروغ گفت
سلام

ینی شما با یه امتیاز منفی نظرتون رو عوض میکنین؟

پس دلیل کافی برا انتخابت نداشتیا.با افتخار نظرت رو ارائه بده.مهم ارائه دادن نظر و پیدا کردن راه خوبتر است و عدم پافشاری در مواقعی که دلایل محکمتری برای تغییر نظر هست .

با امتیاز منفی نظرت عوض شد؟

البته درست نیست و کسی که چنین کاری رو کرده کارش اصلا درست نیست. اگه عزیزی مخالف این نظریات ارائه شده باشه با نقل قول به منطقی شدن بحث کمک کنه. عزیزانی که منفی دادن رو انتخاب کردین این راهش نیست. ما یک تاپیک در این باره زدیم. این سبک رو رها کنین و منطقی بحث کنین. جایی که منطقی بحث کردن امکانش هست منفی دادن بی منطقی محض است.

ممنون از عزیزانی که بحث منطقی و تبادل نظر را بر منفی دادن ترجیح دادند و می دهند.

masihnabizadeh
29th June 2013, 05:38 PM
سلام دوست عزیز[golrooz]
سلام دوست خوبم
ولی اگه شما به پوشش نوع 2 و 3 نگاه کنید که اونها هم چادر هستند هیچ محدودیتی نمیبینید! اون نوع حجاب اول هم شخصا بیشتر در خانومهای مسن تر با اعتقادات کاملا سنتی می بینم و در بین خانوم های جوونتر و مسلمون (حداقل در ظاهر!) بیشتر نوع 2و3 و4 ترجیح داده میشه و بقیه هم که خیلی اعتقادی به حجاب ندارن بقیه پوشش ها رو انتخاب می کنند (که به نظر من فقط به خودشون و خداشون ربط داره!)

هستی..
29th June 2013, 06:39 PM
من خودم 3 هستم

طاهره جووون
29th June 2013, 07:00 PM
سلام خسته نباشید دوستان
من خودم 3هستم ولی من هم چادر ساده دارم هم ملی هم شال دار هم دانشجویی .
ولی اصل این هست که حجاب دارم وحجاب داشتن توی چادر های مختلف نیست
ولی چادر ملی ودانشجویی بر ما دختر ها راحتر هست چون ما کیف داریم وشاید وسیله های دیگه ...به همین خاطر اون نوع چادر رو انتخاب میکنیم
ممنون[golrooz]

mozhgan.s
29th June 2013, 07:07 PM
سلام من پوششم 5 .

سروه74
29th June 2013, 08:49 PM
٦،٧قشنگه

چکامه91
29th June 2013, 10:06 PM
سلام بر همه

اول از همه ممنونم از توجهتون به مسئله حجاب

با اجازه دوستان و بزرگوارانی که در این موضوع شرکت دارن و خواهند داشت میخواستم پیشنهادی مطرح کنم

قبلش توضیح کوتاهی میدم که چرا این پیشنهادو مطرح میکنم

بنا بر عقیده کاملا شخصی خودم موضوع حجاب، نوع وحدودش جدا از اینکه امر الهی هست ، بحثیه که در افکار ، شرایط محیطی؛

شامل شرایط خانوادگی تا شرایط اب و هوایی و اقلیمی یک فرد (منحصرا در این تاپیک یک خانم) ریشه داره و مفهومی مثل

اجبار شاید در ظاهر جوابگو باشه اما باور قلبی نقشی نداره ... عرضم این هست که اگر چادر به عنوان حجاب برتر قرار داره نه

میشه فردیو به زور چادر بر سر نگه داشت نه به زوربه کنارگذاشتن واداشت... مباحثی هم که مطرح میشه در ابتدا در

جهت نشون دادن فواید این حجاب هست اما به مروربه احتمال زیاد ممکنهخارج بشه از راه این هدف.

اگر دوستان موافق باشن در کنار این مباحث موضوعاتی مثل رفع محدودیت های این پوشش که بیان شد، مطرح بشه فکر میکنم

علاوه بر اینکه خیلی از افراد که از این نوع پوشش استفاده میکنن بهره بیشتری از مباحث میبرن، افرادی هم با علاقه به

این پوشش جذب میشن.البته تاکید کنم که ذکرشد در کنار این مباحث...چون مسلما این نوع اشنایی ها هم لازم هست

و همچنین بازهم بگم نظراتم کاملا شخصی بود..خدایی نکرده کسی برداشتی نداشته باشه

ممنون

TERRORIST
30th June 2013, 12:51 AM
بسم الله الرجمن الرحیم

سلام

ینی شما با یه امتیاز منفی نظرتون رو عوض میکنین؟

پس دلیل کافی برا انتخابت نداشتیا.با افتخار نظرت رو ارائه بده.مهم ارائه دادن نظر و پیدا کردن راه خوبتر است و عدم پافشاری در مواقعی که دلایل محکمتری برای تغییر نظر هست .

با امتیاز منفی نظرت عوض شد؟

البته درست نیست و کسی که چنین کاری رو کرده کارش اصلا درست نیست. اگه عزیزی مخالف این نظریات ارائه شده باشه با نقل قول به منطقی شدن بحث کمک کنه. عزیزانی که منفی دادن رو انتخاب کردین این راهش نیست. ما یک تاپیک در این باره زدیم. این سبک رو رها کنین و منطقی بحث کنین. جایی که منطقی بحث کردن امکانش هست منفی دادن بی منطقی محض است.

ممنون از عزیزانی که بحث منطقی و تبادل نظر را بر منفی دادن ترجیح دادند و می دهند.

سلام
اشتباه از خود من بوده
متاسفم

مهندس نوجوان
30th June 2013, 02:03 PM
سلام
جدای از این بحث ها باید بگم 3 و 2 هم به درد نمی خورند
بهترین پوشش برای زیر چادر مقنعه است ، چون مسلما روسری و شال بعد از یه مدتی به دلیل سنگینی چادر عقب میرن تازه برای داشتن پوشش کامل زیر گلو هم باید پوشیده باشه که با شال و روسری این قضیه کمتر امکان می پذیره
البته این نظریه من است ها ...[golrooz]

چکامه91
30th June 2013, 02:21 PM
سلام
جدای از این بحث ها باید بگم 3 و 2 هم به درد نمی خورند
بهترین پوشش برای زیر چادر مقنعه است ، چون مسلما روسری و شال بعد از یه مدتی به دلیل سنگینی چادر عقب میرن تازه برای داشتن پوشش کامل زیر گلو هم باید پوشیده باشه که با شال و روسری این قضیه کمتر امکان می پذیره
البته این نظریه من است ها ...[golrooz]

دقیقا این هم نمونه ای از عرض بنده و به نوعی محدودیت بود که میشه رفعش کرد و استفاده بهتری داشت.
ممنون[golrooz]

zoh_reh
30th June 2013, 03:43 PM
1و2و3

parnian 80
30th June 2013, 03:47 PM
راستش من خودم تو مایه های 4و5 می پوشم.ولی اغلب 4

A M S E T I S
30th June 2013, 04:07 PM
سلام.

تو صفحه 4 گفتم: به نظرم انتخاب نوع پوشش فقط دست خود خانم هست.هیشکی نمیتونه و اختیار حجابشو نداره حتی شوهرش.

اگر اشتباه میکنم یکی راهنمایی کنه

و حالا یه سوال دیگه.فقط فکر نکنید من یه وقت با حجاب مخالفم فقط برای اینکه توی این تاپیک شماره انتخاب نکنیم و یه بحث خوب هم داشته باشیم.

یکی از دوستان گفت:

یعنی چی؟یعنی جامعه و عرف نوع پوشش رو تعیین میکنه؟یعنی باید منتظر عرف جامعه باشیم تا مانتوی گشاد بپوشیم به شرطی که جلب توجه نکنه؟

یعنی اگه یکی مانتوی تنگ میپوشه و یکی گشاد بپوشه چون اونی که ماتوش گشاد هست بیشتر جلب توجه کرده بیشتر گناه کرده؟کی تشخیص میده میزان جلب توجه رو؟

اگه ماتوی تنگ کمتر از مانتوی گشاد جلب توجه میکنه پس این احتمال هست که ماتوی تنگ روزی جلب توجه نکنه یا به قولی عرف جامعه بشه پس دیگه اونوقت جلب توجهی وجود نداره و نیاز به چادر هم میره کنار دیگه....

یکی منو راهنمایی کنه[soal]

دوست عزیز هم مانتوی خیلی تنگ و هم مانتوی خیلی گشاد هر دو جلب توجه میکنه
اصلا بعضیا مانتوی گشاد و بلند رو واسه خاص بودن و جلب توجه میپوشن
بلاخره دیگه...!

shiny7
30th June 2013, 04:25 PM
والله منم مانتو گشاد دارم و می پوشم اصلا هم تا حالا کسی چپم نگاه نکرده!!!!!!!!!!!!!!!!!!جرات ندارن!!!![cheshmak][kootak]
دلیلی نداره!!!!!![nadanestan]
کی گفته جلب توجه؟؟؟؟؟؟

A M S E T I S
30th June 2013, 04:31 PM
والله منم مانتو گشاد دارم و می پوشم اصلا هم تا حالا کسی چپم نگاه نکرده!!!!!!!!!!!!!!!!!!جرات ندارن!!!![cheshmak][kootak]
دلیلی نداره!!!!!![nadanestan]
کی گفته جلب توجه؟؟؟؟؟؟

منظور اون دوستمون،خانوم مهندس جوان،مانتوهای خیلی گشاد و عجیب بوده فکر میکنم

shiny7
30th June 2013, 04:35 PM
مانتوی منم خیلی گشاده و بلنده...عجیب هم...نه یکم خامه دوزی شده!
ولی بازم کسی به حساب اینکه دارم جلب توجه می کنم نگاه نمی کنه!!
عجیب منظورتون مثلا چه شکلیه؟؟

مهندس نوجوان
30th June 2013, 05:17 PM
مانتوی منم خیلی گشاده و بلنده...عجیب هم...نه یکم خامه دوزی شده!
ولی بازم کسی به حساب اینکه دارم جلب توجه می کنم نگاه نمی کنه!!
عجیب منظورتون مثلا چه شکلیه؟؟

منظورم یک مانتو است که بتونه جای چادر رو برای خانم هایی که نمیتونن توی گرمای تابستون چادر بپوشن پر کنه
مانتوی شما می تونه جای چادر رو بگیره؟
منظور بنده یک چیزی است توی مایه های مانتو هایی که توی فیلم های قدیمی نشون میدن
اون هایی که توی شونه هاشون ابر دارن ، تا زیر زانو هستن ، رنگشون سورمه ایه ، آستین های گشاد بلند دارن(البته به شرطی که تاشون نزنین)
[golrooz]

1=1+1
30th June 2013, 05:18 PM
مانتو عربی خوبه ها [tafakor]

فایول
30th June 2013, 05:34 PM
مانتو عربی خوبه ها [tafakor]
مانتو عربی من که ندیدم

مگه چادراتون جنسش چیه >؟؟؟؟؟ که تابستون گرمه

1=1+1
30th June 2013, 05:37 PM
پلاستیک

چون مشکیه . گرما جذب میکنه

- - - به روز رسانی شده - - -

ی سرچ بزن تو نت کلی عکس مانتو عربی هس

- - - به روز رسانی شده - - -

ی سرچ بزن تو نت کلی عکس مانتو عربی هس

محسن مهابادی زاده
30th June 2013, 06:46 PM
من اونی رو میپسندم که درونش سالم باشه ... گرچه ظاهرا قضاوت ما درباره پوششون هست ولی باطن سالم جامعه سالم به ارمغان میاره و بعد از اون ظاهر سالم

shiny7
30th June 2013, 10:23 PM
منظورم یک مانتو است که بتونه جای چادر رو برای خانم هایی که نمیتونن توی گرمای تابستون چادر بپوشن پر کنه
مانتوی شما می تونه جای چادر رو بگیره؟
منظور بنده یک چیزی است توی مایه های مانتو هایی که توی فیلم های قدیمی نشون میدن
اون هایی که توی شونه هاشون ابر دارن ، تا زیر زانو هستن ، رنگشون سورمه ایه ، آستین های گشاد بلند دارن(البته به شرطی که تاشون نزنین)
[golrooz]

سلام.نه مانتوی من ابر نداره!ولی بلنده و آستین های گشاد داره!
تا زیر زانو هم هست...مشکی هم هست...انفاقا الانم از بیرون میام همونو پوشیده بودم!
هیچکسم نگاهم نکرد !!خیلی هم احساس آرامش و راحتی می کردم!!![golrooz]

معمار حانیه
1st July 2013, 01:48 AM
من شماره 3 و6 رو انتخاب میکنم... چون هر دو جور هستم. هر کدوم در مکانش. نه زیاد محجبه. نه زیاد بی حجاب. تعادل

سارا 62
1st July 2013, 08:51 AM
تصوير ۴و۵ ؛به نظر من پوشش بايد درست باشه با چادر يا بي چادر .درسته كه حجاب برتر چادره ولي بدون چادر هم ميتوان حجاب را رعايت كرد؛

مهندس نوجوان
1st July 2013, 10:36 AM
سلام.نه مانتوی من ابر نداره!ولی بلنده و آستین های گشاد داره!
تا زیر زانو هم هست...مشکی هم هست...انفاقا الانم از بیرون میام همونو پوشیده بودم!
هیچکسم نگاهم نکرد !!خیلی هم احساس آرامش و راحتی می کردم!!![golrooz]

سلام
ببخشید
من جور دیگه ای فکر می کردم ولی خدا رو شکر که این طورنیست[golrooz]

رضوس
4th July 2013, 01:59 AM
ولی واقعا بعضیا 13-14 هستن[nishkhand]

تووت فرنگی
23rd February 2014, 09:01 PM
4

Capitan Totti
23rd February 2014, 09:23 PM

برا من باز نمیشه!

sahar14
24th February 2014, 07:37 PM

سلام براي من چيزي نشون نميده[labkhand]

تووت فرنگی
24th February 2014, 07:41 PM
برا من باز نمیشه!

1 و 2 و 3 چادرین ..
4 و 5 و 6 اینا هستند
و 2 تا دیگ کمی بی حجاب : ))

Capitan Totti
24th February 2014, 07:49 PM

1 و 2 و 3 چادرین ..
4 و 5 و 6 اینا هستند
و 2 تا دیگ کمی بی حجاب : ))

خب اینا چه ربطی به پسرا داره!
من که نمیتونم بگم چادر مثلا!!

و سوالی که پیش میاد چطور برخی از دوستان پسر
شماره نام بردند!
[movafaghiyat][bihes]

تووت فرنگی
24th February 2014, 07:51 PM

شماره نام بردند!
[movafaghiyat][bihes]

حتما دوست دارند همسرشون اینگونه باشد...

farhad_jomand
25th February 2014, 10:22 AM
6خوبه اخه جذابه[labkhand][golrooz]

بلدرچین
25th February 2014, 02:03 PM
صفحه خالیه!!!
چیزی معلوم نیست چرا!!؟

مجتبی
25th February 2014, 03:18 PM
این پست مال تقریبا یک سال پیشه....
من نمیدونم کی رفته اینو از اعماق سایت کشیده بیرون توش پست داده الان همه شاکی هستن که چرا عکسشو نشون نمیده....[khande]

Capitan Totti
25th February 2014, 05:15 PM

:|

mamadshumakher
27th February 2014, 12:13 AM

سلام اقا با عرض معذرت.یه سوال داشتم.
گفتی اخه جذابه

میخوام بگی حالا هم شماره 6 رو قبول میکنی؟[nishkhand]

http://www.uc-njavan.ir/images/w00dsv9te6tncps19wg.png (http://www.uc-njavan.ir/)

اخه یجا خونده بودم بیشترین عامل جذابیت چهره هست واسه پسرا.حتی اگر بهترین لباس رو هم پوشیده باشه یه دختر...اما با داشتن چهره ای معمولی مایل به زشت ....دیگه جذابیت ظاهری ندارن.ایا واقعا اینجوریه؟[tafakor]

farhad_jomand
27th February 2014, 11:11 AM
سلام اقا با عرض معذرت.یه سوال داشتم.
گفتی اخه جذابه

میخوام بگی حالا هم شماره 6 رو قبول میکنی؟[nishkhand]

http://www.uc-njavan.ir/images/w00dsv9te6tncps19wg.png (http://www.uc-njavan.ir/)

اخه یجا خونده بودم بیشترین عامل جذابیت چهره هست واسه پسرا.حتی اگر بهترین لباس رو هم پوشیده باشه یه دختر...اما با داشتن چهره ای معمولی مایل به زشت ....دیگه جذابیت ظاهری ندارن.ایا واقعا اینجوریه؟[tafakor]من کلان هیچ کدوم رو قبول ندارم که باز انتخاب کنم بامزه[khande][khande][khande][khande][khande][khande][khande][shademan][bamazegi]

farhad_jomand
27th February 2014, 11:12 AM
6خوبه اخه جذابه[labkhand][golrooz]مدل لباشش[labkhand]

کاساندان
27th February 2014, 10:32 PM

شماره نام بردند!
[movafaghiyat][bihes]

چه عجب بالاخره یک نفر گفتند که این انتخابها چه ربطی به آقایان دارد و آنها باید درباره ی پوشش مردانه نظر دهند!
ممنون. از ابتدای تاپیک که همه نظر میدادند ،داشتم از عصبانیت منفجر میشدم! sh_dokhtar19

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد