Sa.n
28th June 2013, 08:31 PM
طرز تهیه خوراک مرغ ایتالیایی (http://namnak.com/2721-%D8%B7%D8%B1%D8%B2-%D8%AA%D9%87%DB%8C%D9%87-%D8%AE%D9%88%D8%B1%D8%A7%DA%A9-%D9%85%D8%B1%D8%BA-%D8%A7%DB%8C%D8%AA%D8%A7%D9%84%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D B%8C.html)
http://files.namnak.com/images/life/139202_pics/%D8%AE%D9%88%D8%B1%D8%A7%DA%A9-%D9%85%D8%B1%D8%BA-%D8%A7%DB%8C%D8%AA%D8%A7%D9%84%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D B%8C-no744.jpg (http://namnak.com/2721-%D8%B7%D8%B1%D8%B2-%D8%AA%D9%87%DB%8C%D9%87-%D8%AE%D9%88%D8%B1%D8%A7%DA%A9-%D9%85%D8%B1%D8%BA-%D8%A7%DB%8C%D8%AA%D8%A7%D9%84%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D B%8C.html#)
مواد لازم :
آرد سفید: 2 قاشق غذاخوری
سینه یا ران مرغ: 4 عدد
روغن زیتون: 2 قاشق غذاخوری
کره: 25 گرم
پیاز: 1 عدد، مکعبی ریز شده
فلفل دلمه سبز یا قرمز: 1 عدد، مکعبی ریز شده
سیر: 2 حبه ریز شده
رب گوجه فرنگی: 3 قاشق غذاخوری
آب مرغ: 2 پیمانه
پونه خشک: 1 قاشق چایخوری
نمک و فلفل: به مقدار لازم
سبزی تازه خرد شده مانند ریحان برای تزیین
طرز تهیه:
ابتدا تکه های مرغ شسته شده را خشک کرده سپس در کره و روغن روی حرارت متوسط سرخ کنید تا طلایی رنگ شوند. مرغ های سرخ شده را از تابه خارج کرده، پیاز را در همان تابه ریخته و تفت دهید تا کمی نرم شود سپس فلفل دلمه و سیر را اضافه کنید و برای ۵ دقیقه دیگر تفت دهید. رب گوجه فرنگی، آرد، پونه، نمک و فلفل را به مخلوط افزوده و یک دور هم بزنید سپس آب مرغ را اضافه کرده و اجازه دهید تا به جوش آید. تکه های مرغ را به مخلوط بیافزایید و حرارت را ملایم کرده اجازه دهید برای ۳۰ تا ۳۵ دقیقه پخته شود تا خوراک به غلظت برسد. خوراک آماده است آن را در ظرف کشیده و با برنج سرو نمایید.
منبع : ashpaz4u.org
http://files.namnak.com/images/life/139202_pics/%D8%AE%D9%88%D8%B1%D8%A7%DA%A9-%D9%85%D8%B1%D8%BA-%D8%A7%DB%8C%D8%AA%D8%A7%D9%84%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D B%8C-no744.jpg (http://namnak.com/2721-%D8%B7%D8%B1%D8%B2-%D8%AA%D9%87%DB%8C%D9%87-%D8%AE%D9%88%D8%B1%D8%A7%DA%A9-%D9%85%D8%B1%D8%BA-%D8%A7%DB%8C%D8%AA%D8%A7%D9%84%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D B%8C.html#)
مواد لازم :
آرد سفید: 2 قاشق غذاخوری
سینه یا ران مرغ: 4 عدد
روغن زیتون: 2 قاشق غذاخوری
کره: 25 گرم
پیاز: 1 عدد، مکعبی ریز شده
فلفل دلمه سبز یا قرمز: 1 عدد، مکعبی ریز شده
سیر: 2 حبه ریز شده
رب گوجه فرنگی: 3 قاشق غذاخوری
آب مرغ: 2 پیمانه
پونه خشک: 1 قاشق چایخوری
نمک و فلفل: به مقدار لازم
سبزی تازه خرد شده مانند ریحان برای تزیین
طرز تهیه:
ابتدا تکه های مرغ شسته شده را خشک کرده سپس در کره و روغن روی حرارت متوسط سرخ کنید تا طلایی رنگ شوند. مرغ های سرخ شده را از تابه خارج کرده، پیاز را در همان تابه ریخته و تفت دهید تا کمی نرم شود سپس فلفل دلمه و سیر را اضافه کنید و برای ۵ دقیقه دیگر تفت دهید. رب گوجه فرنگی، آرد، پونه، نمک و فلفل را به مخلوط افزوده و یک دور هم بزنید سپس آب مرغ را اضافه کرده و اجازه دهید تا به جوش آید. تکه های مرغ را به مخلوط بیافزایید و حرارت را ملایم کرده اجازه دهید برای ۳۰ تا ۳۵ دقیقه پخته شود تا خوراک به غلظت برسد. خوراک آماده است آن را در ظرف کشیده و با برنج سرو نمایید.
منبع : ashpaz4u.org