PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : طرز تهیه نودل اسفناج



Sa.n
28th June 2013, 08:30 PM
طرز تهیه نودل اسفناج (http://namnak.com/2688-%D8%B7%D8%B1%D8%B2-%D8%AA%D9%87%DB%8C%D9%87-%D9%86%D9%88%D8%AF%D9%84-%D8%A7%D8%B3%D9%81%D9%86%D8%A7%D8%AC.html)
http://files.namnak.com/images/life/139202_pics/%D9%86%D9%88%D8%AF%D9%84-%D8%A7%D8%B3%D9%81%D9%86%D8%A7%D8%AC-no700.jpg (http://namnak.com/2688-%D8%B7%D8%B1%D8%B2-%D8%AA%D9%87%DB%8C%D9%87-%D9%86%D9%88%D8%AF%D9%84-%D8%A7%D8%B3%D9%81%D9%86%D8%A7%D8%AC.html#)



مواد لازم :
خامه : 100 گرم
فلفل دلمه ای رنگی : 100 گرم
فلفل دلمه ای رنگی : 100 گرم
پنیر پیتزا : 1 بسته
ژامبون گوشت یا مرغ : 5 ورق
نودل اسفناج : 4 بقچه یا قسمت
فلفل سیاه، آویشن و کره : به میزان لازم

طرز تهیه :
ابتدا کف ظرف نشکن را کمی چرب کنید سپس نودل را داخل یک پیمانه شیر بگذارید. فلفل و آویشن را روی نودل ها پاشیده و در فر با حرارت 180 درجه سانتی گراد به مدت 30 دقیقه بپزید .در زمان پخت شیر تبخیر شده و نودل ها باقی می ماند. نودل ها را به وسیله یک کفگیر به ظرف منتقل کنید. ولی باید مراقبت باشید بقچه ها از هم باز نشود. سس ها را روی نودل ها ریخته و مابقی شیر را هم روی آن ریخته و سرو نمایید.

طرز تهیه سس :
خامه و شیر را روی حرارت گذاشته تا گرم شود. فلفل دلمه ای را خلال و اضافه نمایید و اجازه دهید جوش بخورد. بعد از سه دقیقه پنیر پیتزا را هم اضافه کنید و هم بزنید. حرارت را خاموش و تکه های کالباس را افزوده و مخلوط نمایید. سس باید سریع سرو شود.
منبع : soorsn.com

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد