PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : طرز تهیه ماهی کنجدی



Sa.n
28th June 2013, 08:30 PM
طرز تهیه ماهی کنجدی (http://namnak.com/2803-%D8%B7%D8%B1%D8%B2-%D8%AA%D9%87%DB%8C%D9%87-%D9%85%D8%A7%D9%87%DB%8C-%DA%A9%D9%86%D8%AC%D8%AF%DB%8C.html)
http://files.namnak.com/images/life/139202_pics/%D9%85%D8%A7%D9%87%DB%8C-%DA%A9%D9%86%D8%AC%D8%AF%DB%8C-no889.jpg (http://namnak.com/2803-%D8%B7%D8%B1%D8%B2-%D8%AA%D9%87%DB%8C%D9%87-%D9%85%D8%A7%D9%87%DB%8C-%DA%A9%D9%86%D8%AC%D8%AF%DB%8C.html#)



مواد لازم :
فیله ماهی : 300 گرم
کنجدخام : 2 قاشق غذاخوری
سس خردل : 2 قاشق غذاخوری
شیر : 2 قاشق غذاخوری

طرز تهیه :
ابتدا شیر و سس خردل را مخلوط کنید و فیله‌های پاک کرده و آب گرفته شده را درون آن بغلتانید، سپس فیله را در کنجد خام قرار دهید فیله را بتکانید اضافی کنجد بریزد. فر را از قبل 220‌درجه سانتی‌گراد داغ کنید. ماهی‌ها را روی سینی چرب شده فر بچینید و به مدت 10 تا 12 دقیقه بپزید. بهتر است ماهی از نوع شیر ماهی یا قباد باشد.
منبع : akairan.com

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد