PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خورش قیمه خلال و زرشک، خورشتی خوش طعم و عالی



Sa.n
28th June 2013, 01:34 PM
خورش قیمه خلال و زرشک، خورشتی خوش طعم و عالی
http://images.seemorgh.com/iContent2/Files/167797.jpg
پیاز را خرد كرده، با كمی روغن تفت می‌دهیم. در همین حالت رب را هم اضافه می‌كنیم .


مواد لازم برای شش نفر
گوشت گوساله : 500 گرم
زرشك : 50 گرم
خلال بادام : 100 گرم
پیازمتوسط : یك عدد
نمك و فلفل : به میزان لازم
روغن برای سرخ‌كردن : دو قاشق غذاخوری
شكر : یك قاشق غذاخوری
زعفران : نصف قاشق چایخوری
لیمو عمانی : چهار عدد


طرز تهیه :
پیاز را خرد كرده، با كمی روغن تفت می‌دهیم. در همین حالت رب را هم اضافه می‌كنیم .
سپس گوشت را قیمه‌ای خورد كرده به مواد اضافه و همه مواد را كمی تفت می‌دهیم، پس از آن دو لیوان آب اضافه كرده بعد از جوش آمدن خورش، شعله را كم می‌كنیم و می‌گذاریم به مدت یك ساعت آرام بپزد. سپس خلال بادام را اضافه و بعد از 10 دقیقه لیمو عمانی‌ها را با چنگال سوراخ كرده و در خورش می‌اندازیم و اجازه می‌دهیم خورش به مدت یك ساعت دیگر با شعله كم بپزد. زرشك را شسته با كمی روغن (ترجیحا روغن حیوانی) و شكر تفت می‌دهیم و در پایان به همراه زعفران به خورش اضافه كرده و خورش را پنج دقیقه با حرارت ملایم روی شعله نگه می‌داریم.خورش در اصل با زرشك سیاه طبخ می‌شود.



گردآوری : گروه سبک زندگی سیمرغ

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد