توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بحث چرا جامعه به افراد چاق دید بد داره و مدام درحال روندن اونهاست؟؟
بلدرچین
27th June 2013, 11:59 PM
سلام.
این بحث رو راه انداختم تا نظر شمارو راجع به افراد چاق جویا بشم.
افراد چاق لیاقت زندگی رو دارند؟
افراد چاق چه فرقی دارند؟
چون چاق هستن نباید توی جامعه باشند؟
چرا جامعه ی ایرانی مدام درحال روندن این نوع افراد هست؟
اگر شما مدیر یک رستوران یا فست فود یا جایی دیگه باشید و نیاز به یک کارگر داشته باشید،اگر یک فرد چاق بیاد برای کار،ردش میکنید یا قبول؟چرا؟
shiny7
28th June 2013, 12:39 AM
سلام.
ممنون امیر آقا ولی من فکر نمی کنم جامعه آدمای چاغو از خودشون برونه!!!
درصد بالایی از افراد جامعه رو چاغ ها تشکیل می دن!!!
مسئله روندن نیست مسئله تشویق اونا به برگشتن به وزن ایده آله!!
ab.bb
28th June 2013, 12:48 AM
افراد چاق لیاقت زندگی رو دارند؟ بله دارند
افراد چاق چه فرقی دارند؟ چاق اند
چون چاق هستن نباید توی جامعه باشند؟ میتونن بخشی از جامعه باشن
چرا جامعه ی ایرانی مدام درحال روندن این نوع افراد هست؟ متوجه سوال نمیشم
اگر شما مدیر یک رستوران یا فست فود یا جایی دیگه باشید و نیاز به یک کارگر داشته باشید،اگر یک فرد چاق بیاد برای کار،ردش میکنید یا قبول؟چرا؟ گارگر باید فِرز و سریع باشه، چاق و لاغرش مهم نیست.
banooye irani
28th June 2013, 01:26 AM
چاقی مرضی که دامن عده ای رو میگیره و در جایی هم ارثیه .عده ای فکر میکنن چاقها قدرت حرکت ندارن یا فقط فکر خوردن هستن .در حالی که همه جا درست نیست.هستن کسایی که با کمی حرصو جوش دهنشون به خوردن باز نمیشه ولی چاق میشن.باید پزشکان محترم مملکت فکری اساسی بکنن و ازگفتن: به اندازه ومناسب و درست بخوریدها دست بردارن چون کمتر کسی به نتیجه رسیده.
رضا66
28th June 2013, 09:53 AM
سلام باید اضافه کنم که رسانه هم بی تاثیر نیست این ذهنیت رو اونا درست کردند
دقت کرده باشید افراد چاق زیاد غذا می خورند
درصورتی که دیدم لاغرا بیشتر غذا می خورند[tafakor]
ninetwo
28th June 2013, 12:00 PM
من اتفاقا بهشون میگم تپل و خیلی هم دوستشون دارم تپل خیلی خوبه هم مهربونن هم خوشگل خیلیییییییییییییییییییییی یییی دوستشون دارم
parnian 80
28th June 2013, 12:52 PM
فکر نمی کنم افراد چاق از جانعه رونده شده باشن.فکر کنم منظور از روندن اون تذکرات و تشویق به لاغر کردن هستش.به هر حال من به شخصه تا حالا ندیدم افراد چاق رو از جامعه برونن.من اگه مدیر یه رستوران بودم فرقی نمی کرد ولی با توجه به این که در موارد خاص چاق ها کند هستند اگه یه همچین موردی دیدم نمی پذیرمش ولی در کل ملاک فرزی و زبلی شونه.چاق و لاغر فرقی نمی کنه.
بلدرچین
29th June 2013, 02:05 PM
والا ما که مهربونی از جامعه ندیدیم.تاحالا چندبار رفتم برای کار ،طرف یک نگاه به هیکلم کرد و گفت نمیخایم یا گرفتیم به دروغ.
از دید بعضی ادم های کوته بین،پسرها و دخترهای چاق،در جامعه نباشن بهتره...
این طرز فکر اون قبیل ادم هاست...
در جمع ها راه داده نمیشن،در بحث ها راه داده نمیشن و گاه توهینی هم بهشون مستقیما میکنن...
درکل گفتم..[golrooz]
shiny7
29th June 2013, 02:12 PM
والا ما که مهربونی از جامعه ندیدیم.تاحالا چندبار رفتم برای کار ،طرف یک نگاه به هیکلم کرد و گفت نمیخایم یا گرفتیم به دروغ.
از دید بعضی ادم های کوته بین،پسرها و دخترهای چاق،در جامعه نباشن بهتره...
این طرز فکر اون قبیل ادم هاست...
در جمع ها راه داده نمیشن،در بحث ها راه داده نمیشن و گاه توهینی هم بهشون مستقیما میکنن...
درکل گفتم..[golrooz]
خب آقا امیر شمات چرا تو جمع هایی می ری که آدم های کوته بین داره؟؟؟
بلدرچین
29th June 2013, 02:15 PM
خب آقا امیر شمات چرا تو جمع هایی می ری که آدم های کوته بین داره؟؟؟
شما به من چنتا ادم خوب معرفی کن که تنها معیارشون زیبایی و هیکل درست نباشه.
الان هشتاد درصد افراد جامعه همچین طرز تفکری دارن و بس
shiny7
29th June 2013, 02:19 PM
شما به من چنتا ادم خوب معرفی کن که تنها معیارشون زیبایی و هیکل درست نباشه.
الان هشتاد درصد افراد جامعه همچین طرز تفکری دارن و بس
واقعا باورم نمی شه آدمای دور بر شما یعنی همشون اینطوری فکر می کنن؟؟؟
به شما فقط از روی ظاهرتون احترام میذارن و بخاطر هیکلتون بهتون توهین می کنن؟؟؟؟
عجیبه والله!!!!!
آدم بنظر من باید از جمعی که توش بهش بی حرمتی بشه دوری کنه!!!
ماه آفرید
29th June 2013, 02:25 PM
سلام دوست خوبم...
چلا نالاحت؟؟؟؟ببین قضیه خیلی ساده است...شما فقط این موضوع را دیدی و دیگران به نوبه خود چیزای دیگه...مثلا شما میگین چرا جامعه با آدمهای چاق بد است و یکی دیگه ممکن است بگوید چرا با خانمهای بیوه بد است و صدها نمونه دیگه...پس هرگز کلیات را به جزییات وصل نکن..مرسی....
[golrooz]
استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است
استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.