Sa.n
27th June 2013, 09:17 PM
پفی سبزیجات (http://www.asemoni.com/lifestyle/cooking/vegetable-dishes/puffy-vegetables)
http://img.asemoni.com/puffy-vegetables.jpg
مواد لازم پفی سبزیجات:کدو سبز(رنده شده) / ۲ عدد (۲۳۰ گرم)
هویج(رنده شده) / ۲ عدد (۱۴۰ گرم)
کنسرو ذرت / ۱ پیمانه (۱۶۰ گرم)
نمک، فلفل، پودر سیر و آویشن / به مقدار لازم
آرد / ۱ پیمانه (۱۰۵ گرم)
بیکینگ پودر / ۲/۱ ۱ قاشق چایخوری (۵ گرم)
شیر / ۲/۱ پیمانه / (۸۰ میلی لیتر)
ماست چکیده / ۲ قاشق سوپخوری (۲۰ گرم)
پنیر موزارلا(رنده شده) / ۵۰ گرم
تخم مرغ / ۲ عدد (۱۱۰ الی ۱۲۰ گرم)
جعفری(خرد شده) / ۲ قاشق سوپخوری (۲۰ گرم)
روغن مایع(مخصوص سرخ کردن) / به مقدار لازم روش تهیه پفی سبزیجات :کدو، هویج و ذرت را با مقداری نمک، فلفل، پودر سیر و آویشن خـوب مخلـوط کنید. در ظرفی آرد و بیکینگ پودر را الک کنید. شیر را به تدریج اضافه کرده سپس ماست، مخلـوط بالا، پنیر، تخم مرغ و جعفـری را بیفـزایید و همـه ی مواد را خوب مخلوط کنید. مقداری روغن مایع را در ماهی تابه ریخته روی حرارت قرار دهید تا داغ شود،مقداری از مخلوط بالا را در تابه بـریـزیـد (بقیه ی مواد را نیز به این صورت آماده کنید.) یک طرف آن ها که سرخ شد برگردانید تا طرف دیگر نیـز سـرخ و طلایی شـود. بـا یک کفگیر پفی هارا در بشقابی که حوله کاغذی روی آن کشیده اید، بگذارید تا روغن اضافی آن گرفته شود، سپس در ظرف مورد نظر قرار دهید و به دلخواه تزئین کنید. (http://www.asemoni.com/)
http://img.asemoni.com/puffy-vegetables.jpg
مواد لازم پفی سبزیجات:کدو سبز(رنده شده) / ۲ عدد (۲۳۰ گرم)
هویج(رنده شده) / ۲ عدد (۱۴۰ گرم)
کنسرو ذرت / ۱ پیمانه (۱۶۰ گرم)
نمک، فلفل، پودر سیر و آویشن / به مقدار لازم
آرد / ۱ پیمانه (۱۰۵ گرم)
بیکینگ پودر / ۲/۱ ۱ قاشق چایخوری (۵ گرم)
شیر / ۲/۱ پیمانه / (۸۰ میلی لیتر)
ماست چکیده / ۲ قاشق سوپخوری (۲۰ گرم)
پنیر موزارلا(رنده شده) / ۵۰ گرم
تخم مرغ / ۲ عدد (۱۱۰ الی ۱۲۰ گرم)
جعفری(خرد شده) / ۲ قاشق سوپخوری (۲۰ گرم)
روغن مایع(مخصوص سرخ کردن) / به مقدار لازم روش تهیه پفی سبزیجات :کدو، هویج و ذرت را با مقداری نمک، فلفل، پودر سیر و آویشن خـوب مخلـوط کنید. در ظرفی آرد و بیکینگ پودر را الک کنید. شیر را به تدریج اضافه کرده سپس ماست، مخلـوط بالا، پنیر، تخم مرغ و جعفـری را بیفـزایید و همـه ی مواد را خوب مخلوط کنید. مقداری روغن مایع را در ماهی تابه ریخته روی حرارت قرار دهید تا داغ شود،مقداری از مخلوط بالا را در تابه بـریـزیـد (بقیه ی مواد را نیز به این صورت آماده کنید.) یک طرف آن ها که سرخ شد برگردانید تا طرف دیگر نیـز سـرخ و طلایی شـود. بـا یک کفگیر پفی هارا در بشقابی که حوله کاغذی روی آن کشیده اید، بگذارید تا روغن اضافی آن گرفته شود، سپس در ظرف مورد نظر قرار دهید و به دلخواه تزئین کنید. (http://www.asemoni.com/)