PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : طرز تهیه ی تارتلت گردو



Sa.n
27th June 2013, 09:07 PM
طرز تهیه ی تارتلت گردو (http://www.beytoote.com/cookery/pastry/tartlt-walnuts-recipe1.html)
http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo1367.jpg (http://www.beytoote.com/cookery/pastry/tartlt-walnuts-recipe1.html)
مواد اولیه :

آرد
يك و نيم پيمانه


پودر شكر
نصف پيمانه


كره
120 گرم


تخم مرغ
يك عدد


نمك

نصف قاشق چايخوري


وانيل

يك قاشق چايخوری




مواد لازم مياني:

پودر گردو
200 گرم


پودر فندق
70 گرم


خامه
دو قاشق غذاخوري


تخم‌مرغ
يك عدد


وانيل
يك قاشق چايخوري


عسل
پنج قاشق غذاخوري


پودر شكر
100 گرم




طرز تهيه خمير:
كره سرد را با آرد در غذا ساز ريخته و مخلوط مي‌كنيم تا مثل خرده نان شود (در صورت نداشتن غذاساز با انگشتان دست کره را به خورد آرد مي‌دهيم) سپس پودر شكر، تخم مرغ، وانيل و نمك را اضافه مي‌كنيم تا خمير يك‌دست شود. در آخر روي خمير را پوشانده و به مدت 30 دقيقه در يخچال قرار مي‌دهيم.

طرز تهيه مواد مياني:
تخم‌مرغ، خامه، وانيل و پودر شكر را مي‌زنيم سپس عسل و پودر مغزها را اضافه مي‌كنيم.
خمير را با وردنه باز كرده و درون قالب‌هاي تارتلت قرار مي‌دهيم، روي خمير با چنگال چند سوراخ ايجاد مي‌كنيم با كاغذ روغني خمير را پوشانده و چند عدد حبوبات يا سنگ بر روي آن قرار مي‌دهيم تا خمير درون فر پف نكند قالب را در فر از قبل گرم شده با حرارت 180 درجه سانتي‌گراد به مدت 10 دقيقه قرار مي‌دهيم سپس آن را خارج كرده و كاغذ و حبوبات را برمي‌داريم و مواد مياني را درون آن مي‌ريزيم و دوباره در فر به مدت 20 دقيقه مي‌گذاريم. پس از سرد شدن با مارمالاد دلخواه رومال مي‌‌كنيم.منبع : sooran.com

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد