PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آموزشی طرز تهیه معجون تابستانی



Almas Parsi
27th June 2013, 04:03 PM
http://irancook.ir/upload/shirini/coffeeshop/majoon.jpg

معجون مخصوص
شیر سرد 1 لیوان .
بستنی 300 گرم .
گردو خرد شده 1 قاشق
پودر نارگیل 1 قاشق .
کنجد بو داده 1 قاشق .
دارچین 1/4 قاشق .
خامه 2 قاشق
فندق آسیاب شده 1 قاشق .
خرما بدون پوست 100 گرم .
موز 2 عدد .
عسل 1 قاشق
طرز تهیه :
تمام مواد را درون مخلوط کن ( میکسر (http://irancook.ir/04/09/majoon-makhsos/1332/) ) بریزید و ان را روشن کنید ، انقدر مخلوط کنید تا مواد یکدست و غلیظ شده و حالت کش دار پیدا کنند.معجون (http://irancook.ir/04/09/majoon-makhsos/1332/) اماده شده را درون لیوان های مورد نظر بریزید و سرو کنید ، میتوانید درون هر لیوان یک موز نصفه نیز قرار دهید تا معجون مخصوص تر و خوشمزه تری داشته باشید.
نکته ها : میتوانید از جایگزین های دیگری مانند بادام و پسته (http://irancook.ir/04/09/majoon-makhsos/1332/)بجای کنجد و فندق استفاده کنید ، میزان غلظت مواد را با کم و زیاد کردن شیر یا بستنی میتوانید تغییر دهید ، بهتر است مواد سرد باشند تا معجون خوبی داشته باشید.

معجون کارامل و موز


مواد لازم :
شکلات سياه خرد شده : 70گرم
گردو تست شده ( درشت خرد شود ):70گرم ( دوسوم پيمانه)
بستني وانيلي : 1ليتر
موز متوسط (درشت خرد شود) : 800گرم (4عدد)
مواد لازم سس کارامل :
کره : 100گرم
خامه : 125 ميلي ليتر ( نصف پيمانه)
شکر قهوه اي : 110گرم (نصف پيمانه )


http://www.rasekhoon.net/userfiles/Article/1390/10/1790581.JPG

طرز تهيه :
در ابتدا سس کارامل را درست کنيد . يک سوم از سس را ميان 6 ليوان که گنجايش 180 ميلي ليتر را داشته باشد ، تقسيم کنيد . سپس نصف مقدار شکلات ، مغز گرئو ، بستني و موز را به ترتيب ميان ليوان ها تقسيم نماييد وهمين کار را تکرار کنيدو در نهايت يک سوم باقيمانده سس را کارامل را روي مواد بريزيد .
طرز تهيه سس کارامل :
همه موارد را د ريک ظرف کوچک بريزيد و روي شعله کم قرار داده و اجازه دهيد که شکر حل شود، سپس شعله را زياد کنيد . تا به جوش بيايد، بعد از اينکه به جوش آمد مجددا شعله راکم نماييد .اجازه دهيد حدود 5 دقيقه مواد ةآرام بجوشد سپس شعله را خاموش کنيدو اجازه دهيد تا کالما خنک شود .
نکته :
- براي تهيه سس کارامل مواد را نبايد زياد هم بزنيد . ، در غير اينصورت به روغن مي افتد.



هنر آشپزی

k.ahmadi
28th June 2013, 01:20 AM
من تو این اوضاع گرونی آب خنک خودمونو ترجیح میدم[nishkhand]البته بعد ثروتمند شدن حتما این معجون خوشمزه رو درست کرده و نوش جان میکنم.[shaad]

banooye irani
28th June 2013, 01:47 AM
من این معجونو بیشتر تو فصل سرما برای خانوادم درست میکنم چون خیلی مقوی وگرمیه.

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد