Sa.n
25th June 2013, 08:24 PM
شیرینی شکلاتی بستنی دار (http://www.beytoote.com/cookery/pastry/chocolate-ice-cream2.html)http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo1333.jpg (http://www.beytoote.com/cookery/pastry/chocolate-ice-cream2.html)
در اینجا دستور درست کردن یک شیرینی بستنی دار را برایتان آورده ایم که می تواند یک دسر بسیار لذیذ و خوش عطر
زمان لازم برای تهیه مواد : 30 دقیقه
کل زمان مورد نیاز : 3 ساعت و 30 دقیقه
مواد گفته شده برای 12 نفر می باشد.
مواد لازم :
آرد سفید الک شده
یک و نیم فنجان
جوش شیرین
یک دوم قاشق چای خوری
نمک
یک دوم قاشق چای خوری
کره ذوب شده
یک دوم فنجان
شکر قهوه ای
یک دوم فنجان
شکر دانه ریز
یک چهارم فنجان
خامه
یک چهارم فنجان
تخم مرغ بزرگ
1 عدد
عصاره وانیل خالص
1 قاشق چای خوری
تکه های شکلات ریز شده
یک و نیم فنجان
بستنی وانیلی
1 لیتر
طرز تهیه :
1 - شعله اجاق را در دمای 350 درجه می گذاریم تا داغ شود. در یک کاسه متوسط آرد، جوش شیرین و نمک را با یکدیگر می ریزیم . کره و شکر را هم کم کم به مواد اضافه می کنیم و با استفاده از یک همزن برقی آنها را هم می زنیم. خامه ، تخم مرغ، وانیل را هم به آن اضافه می کنیم و آنها را تا زمانی که کاملا صاف شوند مخلوط می کنیم. تکه های شکلات را هم به تدریج به مخلوط اضافه می کنیم تا خمیر ما کاملا درست شود.
2 - با استفاده از یک قاشق غذا خوری به صورت گرد گرد خمیر را درآورده و آنها را بر روی دو ورق نازک مخصوص پخت کیک می ریزیم. در اینجا با این مواد حدود 25 تا 30 شیرینی می توان درست کرد و آنها را تا زمانی که کاملا طلایی شوند در فر می گذاریم تا پخته شوند. در آخر به مدت 10 تا 12 دقیقه ، آنها را در یخچال نگه می داریم تا کاملا خود را بگیرند.
3 - میان هر کدام از شیرینی ها به اندازه ی دو قاشق غذا خوری بستنی می ریزیم و آنها را در فریزر می گذاریم . می توان هر کدام از شیرینی ها را جداگانه داخل یک پلاستیک گذاشته و به هنگام سرو کردن آنها را درآورده و میل نمود.
نکته :
می توان به مدت 2 هفته در فریزر از این شیرینی ها نگهداری کرد.
منبع : seemorgh.com
در اینجا دستور درست کردن یک شیرینی بستنی دار را برایتان آورده ایم که می تواند یک دسر بسیار لذیذ و خوش عطر
زمان لازم برای تهیه مواد : 30 دقیقه
کل زمان مورد نیاز : 3 ساعت و 30 دقیقه
مواد گفته شده برای 12 نفر می باشد.
مواد لازم :
آرد سفید الک شده
یک و نیم فنجان
جوش شیرین
یک دوم قاشق چای خوری
نمک
یک دوم قاشق چای خوری
کره ذوب شده
یک دوم فنجان
شکر قهوه ای
یک دوم فنجان
شکر دانه ریز
یک چهارم فنجان
خامه
یک چهارم فنجان
تخم مرغ بزرگ
1 عدد
عصاره وانیل خالص
1 قاشق چای خوری
تکه های شکلات ریز شده
یک و نیم فنجان
بستنی وانیلی
1 لیتر
طرز تهیه :
1 - شعله اجاق را در دمای 350 درجه می گذاریم تا داغ شود. در یک کاسه متوسط آرد، جوش شیرین و نمک را با یکدیگر می ریزیم . کره و شکر را هم کم کم به مواد اضافه می کنیم و با استفاده از یک همزن برقی آنها را هم می زنیم. خامه ، تخم مرغ، وانیل را هم به آن اضافه می کنیم و آنها را تا زمانی که کاملا صاف شوند مخلوط می کنیم. تکه های شکلات را هم به تدریج به مخلوط اضافه می کنیم تا خمیر ما کاملا درست شود.
2 - با استفاده از یک قاشق غذا خوری به صورت گرد گرد خمیر را درآورده و آنها را بر روی دو ورق نازک مخصوص پخت کیک می ریزیم. در اینجا با این مواد حدود 25 تا 30 شیرینی می توان درست کرد و آنها را تا زمانی که کاملا طلایی شوند در فر می گذاریم تا پخته شوند. در آخر به مدت 10 تا 12 دقیقه ، آنها را در یخچال نگه می داریم تا کاملا خود را بگیرند.
3 - میان هر کدام از شیرینی ها به اندازه ی دو قاشق غذا خوری بستنی می ریزیم و آنها را در فریزر می گذاریم . می توان هر کدام از شیرینی ها را جداگانه داخل یک پلاستیک گذاشته و به هنگام سرو کردن آنها را درآورده و میل نمود.
نکته :
می توان به مدت 2 هفته در فریزر از این شیرینی ها نگهداری کرد.
منبع : seemorgh.com