PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : طرز تهیه ی جوجه كبابی ژاپنی با برشهای كدو



Sa.n
24th June 2013, 05:34 PM
طرز تهیه ی جوجه كبابی ژاپنی با برشهای كدو (http://www.beytoote.com/cookery/ghazaha/grilled-chicken-japanese.html)
http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo1363.jpg (http://www.beytoote.com/cookery/ghazaha/grilled-chicken-japanese.html)
مواد لازم :

گوشت ران مرغ بدون پوست
450 گرم


روغن
2 قاشق سوپخوری


سس سویا
2 قاشق سوپخوری


آب لیموترش
3 قاشق سوپخوری


شكر
3 قاشق مرباخوری


كدو
2 عدد


رب گوجه فرنگی
2 قاشق مرباخوری




طرز تهیه :
روی پوست ران جوجه به فواصل یك سانتیمتر از هم با چاقو شیارهایی بزنید بطوریكه تا حدودی روی گوشت آن نیز برش نازكی بخورد , روغن را در ماهیتابه گرم كرده و دو طرف مرغها را سرخ كنید , مخلوط سس سویا , شكر و آبلیمو را افزوده و بهم بزنید تا مرغ به سس آغشته شود , با چاقوی تیزی مرغ را از جای شیارها كاملا ببرید و با برشهای كدو سرخ شده سرو نمایید .
طرز تهیه برشهای كدو :
كدو را بصورت مورب خرد كنید , روغن را در ماهیتابه گرم كرده و كدوها را روی شعله زیاد در ان سرخ كنید تا ترد شوند سپس مخلوط رب گوجه , آبلیمو و شكر را بیافزایید و بهم بزنید .منبع : sooran.com

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد