PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست راهنمایی : بررسی تجهیزات کم بازده موتورخانه دانشگاه

u3f_uah2006
23rd June 2013, 02:34 PM
سلام دوستان ، خسته نباشید.

موضوع پروژه کارشناسی من "بررسی و شناسایی تجهیزات کم بازده موتورخانه دانشگاه و ارائه راهکارهایی برای بهبود راندمان آنها" هستش ، میخواستم راهنماییم کنید که به چه صورت باید کارم رو شروع کنم و این تجهیزات رو شناسایی و بازده اونها رو محاسبه کنم؟

با تشکر

TERRORIST
23rd June 2013, 03:09 PM
سلام دوستان ، خسته نباشید.

موضوع پروژه کارشناسی من "بررسی و شناسایی تجهیزات کم بازده موتورخانه دانشگاه و ارائه راهکارهایی برای بهبود راندمان آنها" هستش ، میخواستم راهنماییم کنید که به چه صورت باید کارم رو شروع کنم و این تجهیزات رو شناسایی و بازده اونها رو محاسبه کنم؟

با تشکر

سلام
در رابطه با افزایش راندمان موتورخونه میتونید عنوان کنید که
1عایق بندی لوله ها ومخازن به منظور جلوگیری از هدر رفت دما
2کم کردن پیچو تاب لوله های انتقال آب الف)باعث جلوگیری از اطلاف انرژی میشه ب) افزایش عمر پمپ های موتورخونه
3استفاده از مشعل های رله دار برای خودکار کردن موتور خونه (بعضی از موتور خانه ها مشعل هاشون دستی و طبق ساعت معینی روشن و خاموش میشه اما شاید در بعضی ساعات نیاز به روشن بودن مشعل نباشه و دمای ساختمون مناسب باشه)

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد