Sa.n
23rd June 2013, 02:20 PM
راویولی؛ بالشتک های خوشمزه ایتالیایی! (http://www.bartarinha.ir/fa/news/54659/%D8%B1%D8%A7%D9%88%DB%8C%D9%88%D9%84%DB%8C-%D8%A8%D8%A7%D9%84%D8%B4%D8%AA%DA%A9-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AE%D9%88%D8%B4%D9%85%D8%B2%D9%87-%D8%A7%DB%8C%D8%AA%D8%A7%D9%84%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D B%8C)
راویولی (به ایتالیایی: Ravioli) نوعی پاستای بالشتیشکل کوچک و مغزپُر ایتالیایی است که به صورت چهارگوش یا گرد تهیه شده و مواد گوناگونی همچون پنیر، گوشت یا سبزیجات، ترکیبات درون آن را تشکیل میدهند.
برترین ها: راویولی (به ایتالیایی: Ravioli) نوعی پاستای بالشتیشکل کوچک و مغز پُر ایتالیایی است که به صورت چهارگوش یا گرد تهیه شده و مواد گوناگونی همچون پنیر، گوشت یا سبزیجات، ترکیبات درون آن را تشکیل میدهند.
راویولیها را برای خوردن ابتدا در آبجوش پخته، سپس آبکشان کرده بر رویشان خامه، پنیر و یا سس گوجهفرنگی میریزند و ترکیب بهدست آمده را در اجاق میپزند. در این مطلب طرز تهیه راویولی قرمز که با چاشنی چغندر و سس گوجه فرنگی پخته می شود به شما آموزش داده شده است. (http://www.bartarinha.ir/)
http://www.bartarinha.ir/files/fa/news/1392/3/20/172536_602.jpg (http://bartarinha.ir/)
مواد لازم برای خمیر راویولی:
3 فنجان آرد
4 عدد تخم مرغ بزرگ
2 عدد چغندر، پوره یا رنده شده
نمک
مواد لازم برای داخل راویولی:
900 گرم گوشت چرخ شده بوقلمون
1 حبه سیر
1 عدد پیاز
رب گوجه فرنگی
نمک و فلفل
مواد لازم برای سس آلفردو:
2 قاشق روغن زیتون
2 قاشق آرد
2 فنجان خامه
ربع فنجان پنیر پارمزان رنده شده
ریحان
نمک
دستور تهیه:
http://www.bartarinha.ir/files/fa/news/1392/3/20/172537_119.jpg (http://bartarinha.ir/)
1. چون می خواهیم مواد درون راویولی یکدست باشند، باید پیاز و سیر را رنده کنیم.
http://www.bartarinha.ir/files/fa/news/1392/3/20/172538_514.jpg (http://bartarinha.ir/)
2. برای پخت مواد داخل راویولی، گوشت چرخ شده را در ماهیتابه داغی تفت دهید. وقتی خوب قهوه ای شد، پیاز رنده شده را اضافه کنید و 5 تا 10 دقیقه روی حرارت متوسط بگذارید تا پیاز بپزد. سیر رنده شده و نمک را اضافه کنید و 1 دقیقه دیگر بپزید.
http://www.bartarinha.ir/files/fa/news/1392/3/20/172539_775.jpg (http://bartarinha.ir/)
3. سپس رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و 5 دقیقه دیگر بپزید.
http://www.bartarinha.ir/files/fa/news/1392/3/20/172540_953.jpg (http://bartarinha.ir/)
4. بعد ماهیتابه را از روی حرارت بردارید تا سرد شود.
http://www.bartarinha.ir/files/fa/news/1392/3/20/172541_798.jpg (http://bartarinha.ir/)
5. برای درست کردن خمیر، آرد، تخم مرغ، چغندر رنده شده و نمک را خوب مخلوط کنید و بگذارید 5 دقیقه ور بیاید.
http://www.bartarinha.ir/files/fa/news/1392/3/20/172542_440.jpg (http://bartarinha.ir/)
6. حالا نوبت درست کردن راویولی هاست. مواد داخل راویولی را کنار دستتان بگذارید.
http://www.bartarinha.ir/files/fa/news/1392/3/20/172543_276.jpg (http://bartarinha.ir/)
7. برای هر راویولی فقط کمی از گوشت بگذارید.
8. کمی از خمیر را بردارید و روی سطح صافی با وردنه آن را باز کنید.
9. حالا مقادیر کمی از مخلوط گوشت (حدود یک قاشق) را با فاصله روی خمیر قرمز رنگ بگذارید.
http://bartarinha.ir/files/fa/news/1392/3/20/172545_104.jpg (http://bartarinha.ir/)
10. دستتان را خیس کنید و فاصله های بین گوشت ها را فشار دهید تا وقتی لایه دوم را روی گوشت ها می گذارید خوب بهم بچسبند.
http://bartarinha.ir/files/fa/news/1392/3/20/172546_411.jpg (http://bartarinha.ir/)
11. حالا لایه دیگری روی گوشت ها بگذارید و فاصله بین گوشت ها را فشار دهید. سپس با چاقو یا کاتر زیگزاگی دور راویولی ها را ببرید. می توانید به آنها شکل قلب، داره یا ... بدهید.
http://www.bartarinha.ir/files/fa/news/1392/3/20/172547_187.jpg (http://bartarinha.ir/)
12. سپس تکه ها را روی سطح خشک یا پارچه ای بگذارید.
http://www.bartarinha.ir/files/fa/news/1392/3/20/172548_922.jpg (http://bartarinha.ir/)
13. نوبت درست کردن سس آلفردو است: آرد و روغن را روی حرارت کم تفت دهید. گاهی هم بزنید تا بوی آن دربیاید و روغن آن کمی قهوه ای شود. خامه را اضافه کنید و هم بزنید. وقتی جوش آمد، مایع کمی غلیظ می شود.
http://www.bartarinha.ir/files/fa/news/1392/3/20/172549_419.jpg (http://bartarinha.ir/)
14. از روی اجاق بردارید و بگذارید سرد شود تا پنیر را اضافه کنید.
http://www.bartarinha.ir/files/fa/news/1392/3/20/172550_147.jpg (http://bartarinha.ir/)
15. راویولی ها را بجوشانید و در سس بیندازید. سپس با ریحان آنها در سرو کنید.
http://www.bartarinha.ir/files/fa/news/1392/3/20/172551_396.jpg (http://bartarinha.ir/)
راویولی (به ایتالیایی: Ravioli) نوعی پاستای بالشتیشکل کوچک و مغزپُر ایتالیایی است که به صورت چهارگوش یا گرد تهیه شده و مواد گوناگونی همچون پنیر، گوشت یا سبزیجات، ترکیبات درون آن را تشکیل میدهند.
برترین ها: راویولی (به ایتالیایی: Ravioli) نوعی پاستای بالشتیشکل کوچک و مغز پُر ایتالیایی است که به صورت چهارگوش یا گرد تهیه شده و مواد گوناگونی همچون پنیر، گوشت یا سبزیجات، ترکیبات درون آن را تشکیل میدهند.
راویولیها را برای خوردن ابتدا در آبجوش پخته، سپس آبکشان کرده بر رویشان خامه، پنیر و یا سس گوجهفرنگی میریزند و ترکیب بهدست آمده را در اجاق میپزند. در این مطلب طرز تهیه راویولی قرمز که با چاشنی چغندر و سس گوجه فرنگی پخته می شود به شما آموزش داده شده است. (http://www.bartarinha.ir/)
http://www.bartarinha.ir/files/fa/news/1392/3/20/172536_602.jpg (http://bartarinha.ir/)
مواد لازم برای خمیر راویولی:
3 فنجان آرد
4 عدد تخم مرغ بزرگ
2 عدد چغندر، پوره یا رنده شده
نمک
مواد لازم برای داخل راویولی:
900 گرم گوشت چرخ شده بوقلمون
1 حبه سیر
1 عدد پیاز
رب گوجه فرنگی
نمک و فلفل
مواد لازم برای سس آلفردو:
2 قاشق روغن زیتون
2 قاشق آرد
2 فنجان خامه
ربع فنجان پنیر پارمزان رنده شده
ریحان
نمک
دستور تهیه:
http://www.bartarinha.ir/files/fa/news/1392/3/20/172537_119.jpg (http://bartarinha.ir/)
1. چون می خواهیم مواد درون راویولی یکدست باشند، باید پیاز و سیر را رنده کنیم.
http://www.bartarinha.ir/files/fa/news/1392/3/20/172538_514.jpg (http://bartarinha.ir/)
2. برای پخت مواد داخل راویولی، گوشت چرخ شده را در ماهیتابه داغی تفت دهید. وقتی خوب قهوه ای شد، پیاز رنده شده را اضافه کنید و 5 تا 10 دقیقه روی حرارت متوسط بگذارید تا پیاز بپزد. سیر رنده شده و نمک را اضافه کنید و 1 دقیقه دیگر بپزید.
http://www.bartarinha.ir/files/fa/news/1392/3/20/172539_775.jpg (http://bartarinha.ir/)
3. سپس رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و 5 دقیقه دیگر بپزید.
http://www.bartarinha.ir/files/fa/news/1392/3/20/172540_953.jpg (http://bartarinha.ir/)
4. بعد ماهیتابه را از روی حرارت بردارید تا سرد شود.
http://www.bartarinha.ir/files/fa/news/1392/3/20/172541_798.jpg (http://bartarinha.ir/)
5. برای درست کردن خمیر، آرد، تخم مرغ، چغندر رنده شده و نمک را خوب مخلوط کنید و بگذارید 5 دقیقه ور بیاید.
http://www.bartarinha.ir/files/fa/news/1392/3/20/172542_440.jpg (http://bartarinha.ir/)
6. حالا نوبت درست کردن راویولی هاست. مواد داخل راویولی را کنار دستتان بگذارید.
http://www.bartarinha.ir/files/fa/news/1392/3/20/172543_276.jpg (http://bartarinha.ir/)
7. برای هر راویولی فقط کمی از گوشت بگذارید.
8. کمی از خمیر را بردارید و روی سطح صافی با وردنه آن را باز کنید.
9. حالا مقادیر کمی از مخلوط گوشت (حدود یک قاشق) را با فاصله روی خمیر قرمز رنگ بگذارید.
http://bartarinha.ir/files/fa/news/1392/3/20/172545_104.jpg (http://bartarinha.ir/)
10. دستتان را خیس کنید و فاصله های بین گوشت ها را فشار دهید تا وقتی لایه دوم را روی گوشت ها می گذارید خوب بهم بچسبند.
http://bartarinha.ir/files/fa/news/1392/3/20/172546_411.jpg (http://bartarinha.ir/)
11. حالا لایه دیگری روی گوشت ها بگذارید و فاصله بین گوشت ها را فشار دهید. سپس با چاقو یا کاتر زیگزاگی دور راویولی ها را ببرید. می توانید به آنها شکل قلب، داره یا ... بدهید.
http://www.bartarinha.ir/files/fa/news/1392/3/20/172547_187.jpg (http://bartarinha.ir/)
12. سپس تکه ها را روی سطح خشک یا پارچه ای بگذارید.
http://www.bartarinha.ir/files/fa/news/1392/3/20/172548_922.jpg (http://bartarinha.ir/)
13. نوبت درست کردن سس آلفردو است: آرد و روغن را روی حرارت کم تفت دهید. گاهی هم بزنید تا بوی آن دربیاید و روغن آن کمی قهوه ای شود. خامه را اضافه کنید و هم بزنید. وقتی جوش آمد، مایع کمی غلیظ می شود.
http://www.bartarinha.ir/files/fa/news/1392/3/20/172549_419.jpg (http://bartarinha.ir/)
14. از روی اجاق بردارید و بگذارید سرد شود تا پنیر را اضافه کنید.
http://www.bartarinha.ir/files/fa/news/1392/3/20/172550_147.jpg (http://bartarinha.ir/)
15. راویولی ها را بجوشانید و در سس بیندازید. سپس با ریحان آنها در سرو کنید.
http://www.bartarinha.ir/files/fa/news/1392/3/20/172551_396.jpg (http://bartarinha.ir/)