توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اینجا ایرانه قرن 21!!!!!!!!!!
ghalbeyakhi
22nd June 2013, 02:40 PM
اینجا ایران قرن 21 است!!! اینجا همه «حاج ابراهیم همت» را با اتوبان همت می شناسند!!!
http://www.parsiblog.com/PhotoAlbum/yademanjang/haj-ebrahim-hemmat.jpg
اینجا ایران قرن 21 است!!! اینجا نام شهید را برای اینکه بچه ها خشونت طلب و جنگ طلب بار نیایند از کوچه ها برداشته و نام نگین و جاوید می گذارند!!!
اینجا ایران قرن 21 است!!!
اینجا ستارگان درخشان هالیوود آنقدر زیاد شده اند که دیگر کسی ستارگان پرفروغ کربلای ایران را نمی بیند!!!
اینجا دیگر شهدا زنده نیستند و در پیچ و خم های عصر ارتباطات، به خاک سپرده شده اند!!!
اینجا بر دیوارهای شهر روی عکس شهید ، پوستر تبلیغاتی می چسبانند!!!
اینجا دیگر کسی نمی خواهد گمنام بماند، همه به دنبال کسب نام هستند!!!
اینجا جانبازان موجی را از اجتماع دور نگه می دارند تا آسیبی به افکار عمومی نرسانند!!!
http://www.parsiblog.com/PhotoAlbum/yademanjang/35lumus.jpg
اینجا خرمشهر دیگر خونین شهر نیست، خرمشهر دیگر 36 میلیون جمعیت ندارد!!!
اینجا کسی نمی داند، مهدی باکری در وصیت نامه خود از خدا خواسته بود جسدش برنگردد و تکه ای از زمین را اشغال نکند!!!
اینجا دشمن در خانه های ماست، دیگر کسی حاضر به نبرد با دشمن نیست!!!
اینجا کسی نمی خواهد با صدای الله اکبر، لرزه بر تن دشمن بیاندازد!!!
اینجا در پناه میز هستیم، دیگر کسی پشت خاکریز پناه نمی گیرد!!!
اینجا جانباز شیمیایی، به خاطر نداشتن پول، در بیمارستان پذیرش نمی شود و شهد شهادت می نوشد!!!
اینجا کسی نمی داند، شب عملیات خیبر حاج مهدی باکری، برادرش حمید باکری را جاگذاشت و رفت!!!
http://ivsn.net63.net/up/f2d5fc3ab193.jpg
اینجا کسی نمی داند، مهدی زین الدین، رتبه چهار کنکور سراسری را داشت!!!
اینجا کسی نمیداندشهید مصطفی چمراندکترایفیزیک هسته ایداشت و یکیاز نخبگان ایران بود!
اینجا کسی نمی داند، تکه های پیکر شهیدی را درون گونی برای خانواده اش فرستاده بودند!!!
اینجا روسری ها هر روز کوچکتر می شود و مانتو ها هر روز کوتاهتر و تنگتر!!!
http://upload7.ir/images/94152613639942138866.jpg
اینجا دختر ها پسر شده اند، پسر ها دختر شده اند، مردان بی غیرت شده اند، زنان بی حجاب شده اند!!
اینجا دعای عهد را فراموش کرده ایم، زمان ندبه و سمات را گم کرده ایم!!!
اینجا ایران قرن 21 است!!! اینجا برای زیبا سازی شهرها، میلیونها هزینه می شود
اینجا اعتراض میکنیم که چرا شهدای گمنام را در محیط دانشگاه به خاک سپرده اند!!!
انتظار باران
22nd June 2013, 03:09 PM
همه چیش عالی/ولی چه اشکالی داره شهدای گمنامو تو محیط دانشگاه به خاک بسپارند؟[taajob] [soal] محیط دانشگاه، محیط علم آموزی، و پیشرفته / اگه ایراد داشت، مطمئن باش امام خامنه ای نمیذاشتند همچین اتفاقی بیوفته/ پس لطفا ولایت مدار باش [shaad]
ghalbeyakhi
22nd June 2013, 03:19 PM
همه چیش عالی/ولی چه اشکالی داره شهدای گمنامو تو محیط دانشگاه به خاک بسپارند؟[taajob] [soal] محیط دانشگاه، محیط علم آموزی، و پیشرفته / اگه ایراد داشت، مطمئن باش امام خامنه ای نمیذاشتند همچین اتفاقی بیوفته/ پس لطفا ولایت مدار باش [shaad]
دوست عزیز من اعتراضی ندارم این جمله انتقادی بود برای کسانی که از به خاک سپردن شهدا در دانشگاه ناراضی هستند فکر می کنم جمله رو درست متوجه نشدید[shaad]این جمله در اصل می خواست بگه که نباید در مورد به خاک سپاری شهدا در دانشگاه اعتراضی داشته باشیم
SaSaMc2
22nd June 2013, 04:18 PM
http://upload7.ir/images/94152613639942138866.jpg
سلام...[golrooz]
اینجا ایرانی بود که صدها هزار نفر برای ناموس اش جان فدا کردن...
اینجا ایرانی شد که ناموس اش فدای تبلیغات حزبی صدها هزار نفر شده...
با رفتار و عمل خود برای ارتقاع فرهنگی کشور تلاش کنید...
و اینگونه ناموس کشور رو در شیپور بی آبرویی جار نزنید لطفاً...
Alpha110
22nd June 2013, 05:30 PM
اینجا هوا بارونیه صدای رعد و برق میاد
اونجا نداره آسمون خوشابحالت باباجون
اینجا همه غمگینیمو ستاره ها خاموش شدن
اونجا نداره کهکشون خوشابحالت باباجون
اینجاصلیب پر شده و آدما آویزون میشن
اونجا نداره بمب و خون خوشابحالت باباجون
شما چطور رفتین و ما چرا باید بمونیم و
از رفتن کبوترا ترانه ها بخونیم و
شما خوشین تو آسمون خوشابحالت باباجون
اینجا دلم گریه میخواد بابا تو رو خدا بمون
خوشابحالت باباجون
اینجا دیگه نا ندارم حرفای مردم بشنوم
از قصه ی ریا واسه نونای گندم بشنوم
اونجانداره آب و نون خوشابحالت باباجون
یادم میاد بچه بودم موهامو شونه میزدی
وقتی تو بازیا بودم برام تو خونه میزدی
خونه م شده عذا و خون خوشابحالت باباجون
از عشق و عاشقا بگواز اشک مادرا بگو
از دل بگو از غم بگو قصه ی کربلا بگو
بازم برام غزل بخون خوشابحالت باباجون
من روی پاهات خوابیدم همیشه گرم همیشه نرم
میگن پاهات تو جبهه مون..د خوشابحالت باباجون
Alpha110
22nd June 2013, 05:32 PM
عشق یعنی یک استخوان و یک پلاک
سالهای سال تنهای تنها زیر خاک . . .
.
.
.
چشم پاک دختری از جملهای تر مانده است / چشمهای پاکش اما خیره بر در مانده است
روی دیوار اتاق کوچک تنهاییاش / عکس بابایش کنار شعر مادر مانده است . . .
یاد و خاطره شهیدان گرامی باد
.
.
.
باز هم در دل جنون آغاز شد / زخم میدانهای مین ابراز شد
باز هم مجنون لیلایی شدیم / بعد عمری باز شیدایی شدیم . . .
.
.
.
باید بهشتی وار در راه خدا رفت / اینگونه در راه حسین سر جدا رفت
باید چو چمران رفت تا اوج رهایی
ab.bb
22nd June 2013, 05:48 PM
تعجب میکنم از این مطلب، ماشاالله صبح تاشب شبکه های داخلی درباره اسلام و شهید و... دارند؛ صحبت میکنند. اکثر کوچه و خیابان و میدانها هم اسم شهید روشه ، فرزندای شهدا هم که سهمیه دارن و...
ملت هم که همیشه قدردان شهدا هستن. من هیچکس رو ندیدم به شهدا توهین کنه ؛حتی مخالفای نظام.این وسط مانتوی کوتاه و روسری ... ربطش به جنگ و شهدا چیه؟ اون قسمتی که درباره مشکلات جانبازن بودش درسته ،بیچاره ها خیلی توی عذابن.
المیرا70
22nd June 2013, 06:16 PM
خیلی ببخشیدا الان توی ایران اینقدر بی عدالتی شده که مردم حقشونه اینجور رفتاری داشته باشن.یک طرفه به قاضی رفتن درست نیست.
هر کجا که بحث دانشگاه و رتبه و کار واستخدام باشه خیلی خانواده ها با عناوین مختلف جایگاه پیدا میکنن.
من به شهدا احترام میگذارم ولی متاسفانه با گذشت زمان افراد با افراط کاری هاشون مسبب این شدن که مردم دیگه به گذشته توجه نکنن
mehdikhanmohamadi
22nd June 2013, 07:44 PM
سلام دوستان این بنده خدا یه سری واقیتارو به زبون اورده که خیلی تلختر از اونی ان که فکرشو کنیم...ولی واقعیت دارند :(((
خدا وکیلی نمیخواد جار بزنیم خودمون با خدای خودمون بریم بشینیم 2دوتا چار تا کنیم که واسه ادامه دادن راه شهدا چقدر قدم برداشتیم...؟
mehdikhanmohamadi
22nd June 2013, 07:47 PM
خیلی ببخشیدا الان توی ایران اینقدر بی عدالتی شده که مردم حقشونه اینجور رفتاری داشته باشن.یک طرفه به قاضی رفتن درست نیست.
هر کجا که بحث دانشگاه و رتبه و کار واستخدام باشه خیلی خانواده ها با عناوین مختلف جایگاه پیدا میکنن.
من به شهدا احترام میگذارم ولی متاسفانه با گذشت زمان افراد با افراط کاری هاشون مسبب این شدن که مردم دیگه به گذشته توجه نکنن
دوست عزیز...خود من چند بار برا آزمونای استخدامی اقدام کردم که همشون 60% یا 70%از خونواده های شهدا ظرفیت میگرفتن...این سوالو دارم ایا خود شهدا راضین به این مزایایی که واسه خونواده هاشون میذارن؟؟؟؟
آن شرلی
22nd June 2013, 07:51 PM
منظورتون رو متوجه نشدم میشه یکم واضح تر بگید؟!
ممنون
ghalbeyakhi
22nd June 2013, 08:24 PM
تعجب میکنم از این مطلب، ماشاالله صبح تاشب شبکه های داخلی درباره اسلام و شهید و... دارند؛ صحبت میکنند. اکثر کوچه و خیابان و میدانها هم اسم شهید روشه ، فرزندای شهدا هم که سهمیه دارن و...
ملت هم که همیشه قدردان شهدا هستن. من هیچکس رو ندیدم به شهدا توهین کنه ؛حتی مخالفای نظام.این وسط مانتوی کوتاه و روسری ... ربطش به جنگ و شهدا چیه؟ اون قسمتی که درباره مشکلات جانبازن بودش درسته ،بیچاره ها خیلی توی عذابن.
دوست عزیز پرسیدی مانتوی کوتاه و روسری چه ربطی به جنگ و شهدا داره،شهدا جان خودشون فدا کردند برای ناموس این مملکت خودشون رو فدا کردند چون نمی خواستند زیر حرف زور برن و تقلید کور کورانه کنند نمی خواستند که جوان های این مملکت زیر سلطه و نظر دشمنان باشند اما جوان های امروز رو ببین نوع پوشششون رو فشن تی وی ماهواره تعیین می کنه حتی نوع تفریحاتشون رو هم داره ماهواره تعیین می کنه اکثر جوان های امروز دارن نقش مدل های غربی رو بازی می کنند به نظرت یک سری از این پوشش ها مناسب یک جوان ایرانی شیعه ی علی (ع) است؟؟؟شهدا جنگیدند چون روی تک تک دختر و پسرای این مرز و بوم غیرت داشتند اما حالا یک سری از همون جوان ها دارن جواب این فداکاری رو با شرکت تو ی پارتی های شبانه و موهای بیرون گذاشته میدهند.
ghalbeyakhi
22nd June 2013, 08:38 PM
دوست عزیز...خود من چند بار برا آزمونای استخدامی اقدام کردم که همشون 60% یا 70%از خونواده های شهدا ظرفیت میگرفتن...این سوالو دارم ایا خود شهدا راضین به این مزایایی که واسه خونواده هاشون میذارن؟؟؟؟
دوست گرامی حرف شما متین ولی مطمئن باشین شهدا به این مزایا راضی نیستند شهیدان بدون هیچ چشم داشتی جونشون رو کف دستشون گذاشتند و به جبهه ها رفتند و جنگیدند اما خیلی از خانواده های شهیدی رو هم می شناسم که حتی از کوچکترین مزایا هم استفاده نکردند
بلدرچین
22nd June 2013, 08:44 PM
حرفی ندارم جز اینکه واقعا شرمنده ی شهدام... اگر اونها نمیرفتن الان ما هم نبودیم...
اما ای کاش ای شرمندگی رو همه ی ادمای ایرانی داشتن و نمیزاشتن ایران اینجوری بشه و به این وضع برسه...
اون دنیا جواب شهدا رو چی میخوایم بدیم؟چجوری میخایم بهشون نگاه کنیم؟چی داریم بهشون بگیم...
ab.bb
22nd June 2013, 08:44 PM
دوست عزیز پرسیدی مانتوی کوتاه و روسری چه ربطی به جنگ و شهدا داره،شهدا جان خودشون فدا کردند برای ناموس این مملکت خودشون رو فدا کردند چون نمی خواستند زیر حرف زور برن و تقلید کور کورانه کنند نمی خواستند که جوان های این مملکت زیر سلطه و نظر دشمنان باشند اما جوان های امروز رو ببین نوع پوشششون رو فشن تی وی ماهواره تعیین می کنه حتی نوع تفریحاتشون رو هم داره ماهواره تعیین می کنه اکثر جوان های امروز دارن نقش مدل های غربی رو بازی می کنند به نظرت یک سری از این پوشش ها مناسب یک جوان ایرانی شیعه ی علی (ع) است؟؟؟شهدا جنگیدند چون روی تک تک دختره و پسرای این مرز و بوم غیرت داشتند اما حالا یک سری از همون جوان ها دارن جواب این فداکاری رو با شرکت تو ی پارتی های شبانه و موهای بیرون گذاشته میدهند.
شهدا برای دفاع از کشور رفتند جنگیدند؛ اینکه ملت چی میپوشن به خودشون مربوطه و یک مسئله شخصیه ؛ ربطی به جنگ نداره. او جوان شیعه که به اصول دینش عمل نمیکنه؛خودش میدونه با خدای خودش؛ به شهدا و هیچکس دیگه ربطی نداره. چرا مسائل رو باهم قاطی میکنید.
ghalbeyakhi
22nd June 2013, 09:06 PM
شهدا برای دفاع از کشور رفتند جنگیدند؛ اینکه ملت چی میپوشن به خودشون مربوطه و یک مسئله شخصیه ؛ ربطی به جنگ نداره. او جوان شیعه که به اصول دینش عمل نمیکنه؛خودش میدونه با خدای خودش؛ به شهدا و هیچکس دیگه ربطی نداره. چرا مسائل رو باهم قاطی میکنید.
به قول شما برای دفاع از کشور رفتند ، این دفای برای کی بوده ؟ برای چی بوده ؟ هدفشون چی بوده؟پس اگر تمام مسائل شخصیه شهدا باید می گفتند به ما ربطی نداره این یک مسئله ی شخصیه، پس باید می گفتند به ما ربطی نداره اگر دشمن کشور رو اشغال کنه ،اگر دشمن به خانه های مردم راه پیدا کنه اگر حجاب دختر ها و پسرای ما بشه مثل جوان های غربی اگر دشمن به مامسلط بشه و اون همه چیز رو برای ما تعیین کنه!
maede raha
22nd June 2013, 09:08 PM
http://masirebehesht.net/up/uploads/1382513789.gif
چفّیه،چندتکه استخوان آورده اند
تحفه ای از قد وبالای یلان آورده اند
چون علی اکبر شتابان در شهادتگاه عشق
اربا-اربایی ، علی اصغر- نشان،آورده اند
دکتر فاضلی دوست
ab.bb
22nd June 2013, 09:18 PM
به قول شما برای دفاع از کشور رفتند ، این دفای برای کی بوده ؟ برای چی بوده ؟ هدفشون چی بوده؟پس اگر تمام مسائل شخصیه شهدا باید می گفتند به ما ربطی نداره این یک مسئله ی شخصیه، پس باید می گفتند به ما ربطی نداره اگر دشمن کشور رو اشغال کنه ،اگر دشمن به خانه های مردم راه پیدا کنه اگر حجاب دختر ها و پسرای ما بشه مثل جوان های غربی اگر دشمن به مامسلط بشه و اون همه چیز رو برای ما تعیین کنه!
دفاع از کشور یه مسئله عمومیه به کل کشور مربوطه؛ نوع پوشش افراد یه انتخاب شخصیه.
این دشمنی شما با مردم غرب رو درک نمیکنم؛ مگه اونا آدم نیستن. حالا یکی فرضا لباس و پوشش یه کشوری رو دوست داره؛ حق نداره اون پوشش رو داشته باشه؛ چون شهدا رفتند از کشور دفاع کردند. اصلا این مسائل چه ربطی به هم داره.
"مهدی"
22nd June 2013, 09:18 PM
اینجا ایران قرن 21 است !
با یخه بسته و ته ریش کارت 2 سوته راه می افته !
ghalbeyakhi
22nd June 2013, 09:27 PM
دفاع از کشور یه مسئله عمومیه به کل کشور مربوطه؛ نوع پوشش افراد یه انتخاب شخصیه.
این دشمنی شما با مردم غرب رو درک نمیکنم؛ مگه اونا آدم نیستن. حالا یکی فرضا لباس و پوشش یه کشوری رو دوست داره؛ حق نداره اون پوشش رو داشته باشه؛ چون شهدا رفتند از کشور دفاع کردند. اصلا این مسائل چه ربطی به هم داره.
بحث دشمنی نیست بحث پایمال شدن خون شهداست ،هر کشور و دینی قوانین و مقررات خاص خودش رو داره این درست نیست که کسی دینش اسلام باشه و مدعی باشه که شیعه ی علی (ع) هست اما نوع پوشش و رفتار و کردارش چیز دیگه ای باشه همین مغایرت هاست که باعث شده خیلی از افرادی هم که دینشون اسلام نیست نسبت به اسلام بد بین بشن قرآن و اسلام برای پیروانشون یک سری قوانین و مقررات تعیین کرده پس کسی که تابع اسلام هست باید تابع قوانین و و مقرراتش هم باشه بدیه یک سری از افراد جامعه ی ما اینه که هم دلشون می خواد پشت سر حضرت علی نماز بخونند هم سر سفره ی معاویه غذا بخورند ،هم ادعای مسلمان بودن و پیروی از قرآن رو دارند هم اینکه تابع بی چون چرای مقررات تفکر غیر اسلامی هستند
انتظار باران
22nd June 2013, 09:55 PM
[shaad]
ab.bb
22nd June 2013, 10:00 PM
بحث دشمنی نیست بحث پایمال شدن خون شهداست ،هر کشور و دینی قوانین و مقررات خاص خودش رو داره این درست نیست که کسی دینش اسلام باشه و مدعی باشه که شیعه ی علی (ع) هست اما نوع پوشش و رفتار و کردارش چیز دیگه ای باشه همین مغایرت هاست که باعث شده خیلی از افرادی هم که دینشون اسلام نیست نسبت به اسلام بد بین بشن قرآن و اسلام برای پیروانشون یک سری قوانین و مقررات تعیین کرده پس کسی که تابع اسلام هست باید تابع قوانین و و مقرراتش هم باشه بدیه یک سری از افراد جامعه ی ما اینه که هم دلشون می خواد پشت سر حضرت علی نماز بخونند هم سر سفره ی معاویه غذا بخورند ،هم ادعای مسلمان بودن و پیروی از قرآن رو دارند هم اینکه تابع بی چون چرای مقررات تفکر غیر اسلامی هستند
رزمندگان برای دفاع از کشور جنگیدند.اسلام رو که خطری تهدید نمیکرد؛که بخوان ازش دفاع کنند.اینکه کسی در دینش دو رویی میکنه و ... خود شخص میدونه با خدای خودش. ربطی به 8 سال جنگ و... نداره.خون شهدا موقعی پایمال میشه؛ که ملت نخوان از کشور دفاع کنن. اجازه بدن دشمنی که حمله میکنه؛ خاک ایران رو تصاحب کنه.وگرنه اینکه ملت واجبات دین رو بجا نمیارن ؛ربطی رزمندگان نداره.عمل نکردن به شرع یه مساله دینی هست. روز حساب رو هم خدا برای همچین مواردی گذاشته.
انتظار باران
22nd June 2013, 10:02 PM
دوست عزیز من اعتراضی ندارم این جمله انتقادی بود برای کسانی که از به خاک سپردن شهدا در دانشگاه ناراضی هستند فکر می کنم جمله رو درست متوجه نشدید[shaad]این جمله در اصل می خواست بگه که نباید در مورد به خاک سپاری شهدا در دانشگاه اعتراضی داشته باشیم
چون روی این موضوع بعضی اوقات دو طرف مخالف هستند. از اون بابت گفتم. ممنون بابات روشنگریتون [shaad]
omidfays
23rd June 2013, 02:16 AM
فقط برای آگاهی
جنگ در میدان جنگ بسیار آسان تر از جهاد با هوای نفس است
اگه همه چی خوب باشه و همه حجاب رو رعایت کنن ما کی وسوسه بشیم که بخوایم باهاش بجنگیم
دوما" هر قشری جنگ خودشو داره بهترین پیام عمل ماست کسی به حرف توجه نمیکنه رفیق اگه پشت میز نشستی ماشین پورشه سوار شدی برای رضا خدا دو نفر رو که پیر زن پیر مرد به خونه رسوندی اگه دنیا با تمام زیباییش فقط برای خدا تونستی ازش بگذری
اگر خدا رو بخاطر بهشتش یا جهنمش نخواستی اگه دنبال خدمت برای خدا بودی عملکرد داشتی صدای این کار از هر فریادی بلند تره و نیازی نیست جار بزنیم درک شخصی هر کسی برا خودش کار میکنه رفیق اینجا گاو نر میخواهد و مرد کهن رفیق اینجا باید از علم صحبت کنی از
تلاشی که کردی برا تولید علم اونم به رایگان در اختیار دیگران قرار بدی کجای کاری رفیق انقدر نشین دوربینتو بنداز رو دیگران آی فلانی روسری نداره آی فلانی چاک مانتوش بازه سرت رو بنداز پایین بنداز رو خودت ازش درس بگیر اگه بده نگاه نکن بورو ببین با خودت چند چندی اینجا اومدی چکار کنی کار درست رو انجام بده منتظر پیام خدا باش دریچه افکارت رو برای این جور مسائل پر نکن دنبال نواقص دیگران نباش دنبال نواقص خودت باش اگه اینا نباشن تو از کجا بفهمی چه نقصی داری حکمتش تو اینه رفیق با خودت صادق باش انشاء الله راه رو پیدا میکنی
راه سخت تر مال خداست چون باید از خودت بگذری رفیق بزار و بگذر.
312
23rd June 2013, 05:33 AM
ممنون از دعوت به تاپيك[golrooz]
متن ابتداي تاپيك دنبال اين هست كه ما هرچقدر هم كه خوبي داشته باشيم از كمترين بدي هم تلاش كنيم كه دور بمونيم.
زمان جنگ يك سري خوش غيرت حاضر شدند جونشون رو ازدست بدهندتا بقيه مردم هموطنشون موردظلم دشمن قرارنگيرند.
شايدهركدوم از اون شهدا حاضرهم بودند كه بچه و زن وبرادرو خواهرو مادرو پدرخودشون رو هم براي اين مساله از دست بدهند.اما هيچ كدوم از اين افراد راضي نبودند كه حتي يك نفر ديگه غيرازخودشون در اين زمينه آسيبي ببينه.
حاظربودندهمه چيزخودشون رو فدا بكنندولي حاظرنبودند از ديگران حتي يك ريال از بين بره.
الانم شايد خانواده يك شهيد راضي نشندكه فرزند شهيد از سهميه تحصيلي واستخدامي استفاده بكنند اما كاملا مطمئن باشيد كه همه خانواده هاي شهدا اعتقاددارندكه بايد براي فرزندان شهداي ديگر در تحصيل و زندگي امكاناتي بيشتراز كساني كه در اين زمينه خسارتي نديدند وجودداشته باشه.
الان شايد همسر شهيد (الف) به فرزند اون شهيدبگه از سهميه دانشگاه پدرت استفاده نكن ولي مطمئن باشيد اين فرد به فرزند شهيد (ب)ميگه جامعه بايد براي خون پدرت هم كه شده بهت امكان بده از سهميه شهادت پدرت گه خونشو براي مردم كشورش مصرف كرد استفاده كني.
شهداي مملكت ما به شهيدشدن فردي خودشون راضي بودندولي اصلا به شهيدشدن و از دست رفتن بقيه شهدا خوشحال نميشدندو اين فداكاري اونهارو نديد نميگيرند.
بحث حفظ كشوردرمقابل حفظ دين هم نيازبه شرح نداره كه اگه يك سري مسلمون توي هرجايي باشند براي اينكه اون محل توسط دشمن تصرف نشه مقاومت ميكنندو شهيدهم در اين راه ميدهند.
چون اگه دشمن بر اون محل حاكم بشه مانع دين وايمان اين افراد ميشه.اگه دشمن مخالف دين وعقيده اين افرادنبود چرا حاضربه كشتن اين افراد هست؟
مسلمون بدون كشور نميتونه باشه (اجراي احكام اسلام در جامعه نيازبه تشكيل حكومت داره.حكومت هم محدوده جغرافيايي داره=كشور)حفظ كشور هم نيازبه مقاومت درمقابل دشمنان داره.از احكام اسلام حجاب هم هست.حفظ نيروي جواني هم هست.
دشمنان با ضعيف كردن حجاب دنبال ضعيف كردن قدرت جواني مسلمانان هستند.مقاومت حكومت اسلامي درباره ظلم دشمنان به حكم ديني حجاب درزمان جنگ والان هميشه لازم بوده وهست.
اون موقع شهدا در سختترين روش وبا خرج كردن جونشون مانع از فعاليت فيزيكي و فرهنگي دشمن شدند.الان هم وظيفه ما تلاش براي انجام صحيح حكم ديني حجاب(بدون افراط وتفريط)هست
http://s4.picofile.com/file/7739119137/26636_726.jpg
aty.a
23rd June 2013, 06:17 AM
سلام
تشکر از دوست عزیز.تایپک اش خاطراتی رو برام زنده کرد.......
برفرض هم ادم هایی هستند که جانبازان موجی رو دیوانه!!!!!!!!! بدونند
ولی زندگی کردن با اون ها توفیق می خاد.
اصلا هرچه که دوست دارید اون ها رو مسخره کنید!
اخرتی هم وجود داره .....
عبدالله91
23rd June 2013, 07:16 AM
با یخه بسته و ته ریش کارت 2 سوته راه می افته !
سلام
مهدی جان با این حرفت کاملا مخالفم
این حرف متأسفانه بین همه رایج شده اما حقیقتا حقیقت نیست. مثالش بنده خودم. خدا میدونه نه تنها هیچ کارم راه نیفتاده بلکه نهایت توهین رو شنیده ام حتی تو جاهای به ظاهر مذهبی.تا اینکه یکی بهم گفت ریشتو بزن بهت قول میدم کارت راه میفته و ... بنده 310 یاله ام خیلی جاها رفتم تا استخدام بشم اما حتی در بعضی جاهای دولتی بخاطر قیافه ام{ریش دارم} مورد تمسخر واقع شدم تا اینکه قید استخدام رو زدم و دنبال تحصیل و دانشگاه رفتم و میرم. خدا هم میدونه که اگه بهم کاری بدن که از عهده ام بر نیاد قبولش نمیکنم حتی اگه ماهیانه میلیاردی درآمد داشته باشه. اونی که ریش میذاره کارش راه نمیفته بلکه کار اونی راه میفته که شاید و احتمالا پارتی داره ریش هم میگن بذار تا موجه جلوه کنی.اما کارش راه میفته نه اینکه ریش داره بلکه بخاطر همون پارتیه است.
ghalbeyakhi
23rd June 2013, 09:11 AM
رزمندگان برای دفاع از کشور جنگیدند.اسلام رو که خطری تهدید نمیکرد؛که بخوان ازش دفاع کنند.اینکه کسی در دینش دو رویی میکنه و ... خود شخص میدونه با خدای خودش. ربطی به 8 سال جنگ و... نداره.خون شهدا موقعی پایمال میشه؛ که ملت نخوان از کشور دفاع کنن. اجازه بدن دشمنی که حمله میکنه؛ خاک ایران رو تصاحب کنه.وگرنه اینکه ملت واجبات دین رو بجا نمیارن ؛ربطی رزمندگان نداره.عمل نکردن به شرع یه مساله دینی هست. روز حساب رو هم خدا برای همچین مواردی گذاشته.
می خواستم در جوابتون یک سری مطالب رو بنویسم که دوست گرامی یعنی 312 نوشته می تونید جوابشون رو مطالعه کنید.
mamadshumakher
23rd June 2013, 09:48 AM
دشمنان با ضعيف كردن حجاب دنبال ضعيف كردن قدرت جواني مسلمانان هستند.مقاومت حكومت اسلامي درباره ظلم دشمنان به حكم ديني حجاب درزمان جنگ والان هميشه لازم بوده وهست.
اون موقع شهدا در سختترين روش وبا خرج كردن جونشون مانع از فعاليت فيزيكي و فرهنگي دشمن شدند.الان هم وظيفه ما تلاش براي انجام صحيح حكم ديني حجاب(بدون افراط وتفريط)هست
اگه دشمن رو سیل فرض کنیم و حکم دینیمون مثل حجاب رو دیوار فرض کنیم و طبق نظر پست اول این تاپیک این دیوار توسط این سیل ریخته آیا دلیلش غیر از اینه که روی دیوار مهندسی نشده و سیل تونست اونو بریزه؟میتونیم فقط بگیم تقصیر سیل بود.میتونیم مسیر سیل رو عوض کنیم.پس فقط نگیم آخ آخ دیوار ریخت.بیایم ببینیم چی کار کردیم که دیوار ریخت
من اطلاعات دقیقی ندارم اما اینطور که میگن رضاشاه به زور متوسل شد و نتونست.اما .یس بوک رو میگید تونست.آیا به زور متوسل شد؟نه. شرایطشو تامین کرد پس در مقابلش حفظ حجاب زوری هست که مطمئن باشیم نتیجه نمیده
المیرا70
23rd June 2013, 10:08 AM
خود شهدا هم راضی نیستن.آدما با جاه طلبی های زیادشون دارن ارج و قرب شهدا رو از بین میبرن.خود خانواده های شهدا و... باید برای از بین بردن این مشکلات اقدام کنن
المیرا70
23rd June 2013, 10:10 AM
منظورتون رو متوجه نشدم میشه یکم واضح تر بگید؟!
ممنون
منظورم اینه که خانواده های شهدا وخانواده های جانباز در امر استخدام اولویت دارن.سهمیه های زیادن دارن.این یعنی بی عدالتی
م.محسن
23rd June 2013, 10:21 AM
اگه دشمن رو سیل فرض کنیم و حکم دینیمون مثل حجاب رو دیوار فرض کنیم و طبق نظر پست اول این تاپیک این دیوار توسط این سیل ریخته آیا دلیلش غیر از اینه که روی دیوار مهندسی نشده و سیل تونست اونو بریزه؟میتونیم فقط بگیم تقصیر سیل بود.میتونیم مسیر سیل رو عوض کنیم.پس فقط نگیم آخ آخ دیوار ریخت.بیایم ببینیم چی کار کردیم که دیوار ریخت
من اطلاعات دقیقی ندارم اما اینطور که میگن رضاشاه به زور متوسل شد و نتونست.اما .یس بوک رو میگید تونست.آیا به زور متوسل شد؟نه. شرایطشو تامین کرد پس در مقابلش حفظ حجاب زوری هست که مطمئن باشیم نتیجه نمیده
دقیقاً
به نظرتون ایراد از کجاست که نسل به نسل از ارزش های اسلامی بیشتر فاصله گرفته میشه؟
آیا این نیست که تنها به یدک کشیدن یه عنوان بدون به روز کردن روش های ترویج اون برای نسل های جدید اکتفا شده؟
همین بحث چادر؛ دختر 9 ساله ای که (تو این فضای وسیع ارتباطی بزرگ شده و خیلی چیزها رو دیده ) بدون بیان اینکه این نوع پوشش چه محاسنی میتونه براش داشته باشه با چادر تو گرمای طاقت فرسای تابستون تو جمع حاضر میشه مسلماً در اولین فرصت هم اون رو کنار خواهد گذاشت
zoh_reh
23rd June 2013, 10:33 AM
اینجا ایران قرن 21 است!!! اینجا همه «حاج ابراهیم همت» را با اتوبان همت می شناسند!!!
اینجا ایران قرن 21 است!!! اینجا نام شهید را برای اینکه بچه ها خشونت طلب و جنگ طلب بار نیایند از کوچه ها برداشته و نام نگین و جاوید می گذارند!!!
اینجا ستارگان درخشان هالیوود آنقدر زیاد شده اند که دیگر کسی ستارگان پرفروغ کربلای ایران را نمی بیند!!!
اینجا دیگر شهدا زنده نیستند و در پیچ و خم های عصر ارتباطات، به خاک سپرده شده اند!!!
اینجا بر دیوارهای شهر روی عکس شهید ، پوستر تبلیغاتی می چسبانند!!!
اینجا دیگر کسی نمی خواهد گمنام بماند، همه به دنبال کسب نام هستند!!!
اینجا جانبازان موجی را از اجتماع دور نگه می دارند تا آسیبی به افکار عمومی نرسانند!!!
اینجا خرمشهر دیگر خونین شهر نیست، خرمشهر دیگر 36 میلیون جمعیت ندارد!!!
اینجا کسی نمی داند، مهدی باکری در وصیت نامه خود از خدا خواسته بود جسدش برنگردد و تکه ای از زمین را اشغال نکند!!!
اینجا دشمن در خانه های ماست، دیگر کسی حاضر به نبرد با دشمن نیست!!!
اینجا کسی نمی خواهد با صدای الله اکبر، لرزه بر تن دشمن بیاندازد!!!
...
...
...
مطالب بالا دور از واقعیت نیست ، ولی چند درصد تفکر اینچنینی دارن؟ که بخوایم بعنوان درد جامعه عنوان کنیم؟
به هر حال خوب و بد ، متعهد و غیر متعهد تو هر قشری هست،عملکرد تعداد محدودی از خانواده شهدا (که هیچ ربطی هم به شهیدشون نداره)،یا جانبازان،نمیتونه معیاری برای همه این جماعت بشه.واقعا تو شهر ما خانواده ای دو تا پسرش شهید شدند یکیش مفقودالاثره،خدا میدونه 1 ریال از بنیاد شهید تا حالا استفاده نکرده،چون ما به اونا نزدیکیم از این قضیه خبر داریم وگرنه بعنوان یه امر عادیه این قضیه تو خونواده اشون.
اتفاقا قریب باتفاق ملت واقعا احترام میذارن و این رو وظیفه خودشون میدونن.حالا به فرض یه تعدادی حرفهایی دارن که مطمئنم اگه باهاشون درست صحبت بشه حتما متقاعد میشن.
جوان ایرانی
23rd June 2013, 11:20 AM
دقیقاً
به نظرتون ایراد از کجاست که نسل به نسل از ارزش های اسلامی بیشتر فاصله گرفته میشه؟
آیا این نیست که تنها به یدک کشیدن یه عنوان بدون به روز کردن روش های ترویج اون برای نسل های جدید اکتفا شده؟
همین بحث چادر؛ دختر 9 ساله ای که (تو این فضای وسیع ارتباطی بزرگ شده و خیلی چیزها رو دیده ) بدون بیان اینکه این نوع پوشش چه محاسنی میتونه براش داشته باشه با چادر تو گرمای طاقت فرسای تابستون تو جمع حاضر میشه مسلماً در اولین فرصت هم اون رو کنار خواهد گذاشت
یه نکته من باب حجاب بگم
بر عکس هر کسی که میگه حجاب امر خصوصیه در اصل حجاب یک امر عمومی هست نه شخصی اما مسئله چگونه حفظ کردن حجاب به بهترین شکل دست خود بانوان هست
هر بانویی که بخواد حجاب کاملشو حفظ کنه مسلما یه سری سختی رو باید تحمل کنه حتی اون خانومی که مانتویی و ظاهر کاملا پوشیده داره
یه بنده خدایی میگفت حجاب و نماز اصلش تو سختی بودن هست یعنی تو خودتو مقید کنی در برابر امر الهی تسلیم ، میگفتن ما میگیم وقتی خدا بزرگه خیلی بخوایم بزرگیشو حساب کنیم در حد کره زمین !!
هر کسی تونست این سختی رو بپذیره عاشق تره ، و در مورد چادرم که هزاران بحث شده اگر چادر با آگاهی به دختر عزیزمون داده بشه هیچ موقع حاضر نیست وسط جهنم هم بشه چادرش رو دربیاره حتی با زبون روزه [shaad] در ضمن تنها حجابم حتما چادر نیست بهترین حجاب چادره ، خانم با مانتویی محجبه هم کاملا ارزشمند و اجر و ثواب خودشو داره[shaad]
رضا66
23rd June 2013, 11:21 AM
منظورم اینه که خانواده های شهدا وخانواده های جانباز در امر استخدام اولویت دارن.سهمیه های زیادن دارن.این یعنی بی عدالتی
سلام ولی فکر کنم اون لحظه که دلت گرم پدر و برادرتونه...اونا مثل کوه پشتتون هستند ....پسران و دختران شهدا از این لطف و رحمت بی بهره اند
المیرا70
23rd June 2013, 11:28 AM
سلام ولی فکر کنم اون لحظه که دلت گرم پدر و برادرتونه...اونا مثل کوه پشتتون هستند ....پسران و دختران شهدا از این لطف و رحمت بی بهره اند
قبول دارم خدایی نکرده از دست دادن پدر وبرادر سخته ولی آیا فقط اونها هستن که از این نعمت بی بهره اند؟خیلی از افراد دیگه هم هستن که در اثر اتفاقات دیگه عزیزاشونو از دست دادن اینکه دلیل نمیشه
المیرا70
23rd June 2013, 11:32 AM
عذر میخوام شرمنده من جواب سلام شما رو ندادم
zoh_reh
23rd June 2013, 11:34 AM
یه نکته من باب حجاب بگم
بر عکس هر کسی که میگه حجاب امر خصوصیه در اصل حجاب یک امر عمومی هست نه شخصی اما مسئله چگونه حفظ کردن حجاب به بهترین شکل دست خود بانوان هست
هر بانویی که بخواد حجاب کاملشو حفظ کنه مسلما یه سری سختی رو باید تحمل کنه حتی اون خانومی که مانتویی و ظاهر کاملا پوشیده داره
یه بنده خدایی میگفت حجاب و نماز اصلش تو سختی بودن هست یعنی تو خودتو مقید کنی در برابر امر الهی تسلیم ، میگفتن ما میگیم وقتی خدا بزرگه خیلی بخوایم بزرگیشو حساب کنیم در حد کره زمین !!
هر کسی تونست این سختی رو بپذیره عاشق تره ، و در مورد چادرم که هزاران بحث شده اگر چادر با آگاهی به دختر عزیزمون داده بشه هیچ موقع حاضر نیست وسط جهنم هم بشه چادرش رو دربیاره حتی با زبون روزه [shaad] در ضمن تنها حجابم حتما چادر نیست بهترین حجاب چادره ، خانم با مانتویی محجبه هم کاملا ارزشمند و اجر و ثواب خودشو داره[shaad]
فکر نکنم اختلاف نظری راجع به اصل حجاب یا فردی و عمومی بودن اون وجود داشته باشه!
صحبت سر نهادینه کردن اونه ، یعنی خوب و درست و طبق دستور دین ارزش اونو جا انداختن نه اگه تو حجاب نکنی آبرو من میره(حرف خونواده به بچه)،بچه می بینه والدین اصلا نمیدونن خمس چیه؟غیبت و تهمت مثل نقل و نبات تو خونه اش موج میزنه اونوقت هی تاکید میکنن موهات پیداس،شلوارت کوتاهه،آستینت........
خب معلومه این دین تک بعدی جا میفته ، به میل نفس جا میفته، هر چی من میخام باید بشه نه هر چی خدا میگه.
احتمالا منظور مازرون گرامی همین بوده که اگه ارزش اصلی مشخص بشه دیگه گرما و سرما چادر رو زیر سوال نمی بره.
ممنون موفق باشید.
جوان ایرانی
23rd June 2013, 11:54 AM
فکر نکنم اختلاف نظری راجع به اصل حجاب یا فردی و عمومی بودن اون وجود داشته باشه!
صحبت سر نهادینه کردن اونه ، یعنی خوب و درست و طبق دستور دین ارزش اونو جا انداختن نه اگه تو حجاب نکنی آبرو من میره(حرف خونواده به بچه)،بچه می بینه والدین اصلا نمیدونن خمس چیه؟غیبت و تهمت مثل نقل و نبات تو خونه اش موج میزنه اونوقت هی تاکید میکنن موهات پیداس،شلوارت کوتاهه،آستینت........
خب معلومه این دین تک بعدی جا میفته ، به میل نفس جا میفته، هر چی من میخام باید بشه نه هر چی خدا میگه.
احتمالا منظور مازرون گرامی همین بوده که اگه ارزش اصلی مشخص بشه دیگه گرما و سرما چادر رو زیر سوال نمی بره.
ممنون موفق باشید.
دوست عزیز شما اگه کل پست ها رو میخوندین متوجه میشدین خیلی ها میگن حجاب امره شخصیه منظور بنده رو هم متوجه میشدین [shaad]
کسی هم که دروغ و توهین و تهمت در خونش رواست هیچ وقت واسه اصل حجاب نمیگه رعایت کن همین طور که شما گفتین برای حفظ آبروی خودش یا به عبارتی حفظ ظاهر
ولی خیلی از گناهان هم عادی شده ، راحت شده اصلا نمیدونند گناهه یا دوست دارن توجیه بشه این در اثر فقر فرهنگی خانواده است
منظور بنده خانواده هایی هست که فرزند تازه به بلوغ رسیده دارند و بایک سری چرا مواجه میشه که اگر این چرا ها رو پاسخ داد بشه به بهترین شکل به مشکلی نمی خوره
خیلی ها هم از لحاظ سختی سعی میکنند نادید بگیرن و میشه همونطور که واسه سرما و گرما هم حجاب تغییر میکنه!!![shaad]
sr hesabi
23rd June 2013, 12:00 PM
کاش حرف هم مالیات داشت
اونوقت مجبور بودیم کمی قبل از نظر دادن و بحث راه انداختن کمی فکر کنیم
تو رو به خدا ارزش های شهدا و جانبازان رو اینقدر پایین نیارید
فکر کنم خیلی قشنگ تر باشه اگه ما یه حجابی رو چشمامون بگیریم
که اگه یه وقت یه کسی ناشایست از نظر ما بیرون اومد به جای اینکه چار چشمی بش زل بزنیم سرمون رو زیر بندازیم
نه اینکه...[golrooz]
و امید وارم که وضع جانبازان بهترشه [golrooz]
zoh_reh
23rd June 2013, 12:13 PM
دوست عزیز شما اگه کل پست ها رو میخوندین متوجه میشدین خیلی ها میگن حجاب امره شخصیه منظور بنده رو هم متوجه میشدین [shaad]
کسی هم که دروغ و توهین و تهمت در خونش رواست هیچ وقت واسه اصل حجاب نمیگه رعایت کن همین طور که شما گفتین برای حفظ آبروی خودش یا به عبارتی حفظ ظاهر
ولی خیلی از گناهان هم عادی شده ، راحت شده اصلا نمیدونند گناهه یا دوست دارن توجیه بشه این در اثر فقر فرهنگی خانواده است
منظور بنده خانواده هایی هست که فرزند تازه به بلوغ رسیده دارند و بایک سری چرا مواجه میشه که اگر این چرا ها رو پاسخ داد بشه به بهترین شکل به مشکلی نمی خوره
خیلی ها هم از لحاظ سختی سعی میکنند نادید بگیرن و میشه همونطور که واسه سرما و گرما هم حجاب تغییر میکنه!!![shaad]
من کاملا با شما موافقم ، ولی اینو قبول ندارم :کسی هم که دروغ و توهین و تهمت در خونش رواست هیچ وقت واسه اصل حجاب نمیگه رعایت کن.من خیلی ها رو میبینم هیچ نامحرمی صداشونو نشنیده ولی غیبت مثل فرفره،و برعکس طرف از حجاب حداقلها رو هم نداره ولی خیلی خوشبین و خوش خلقه و اهل غیبت نیست.
اگه اکثر پستها نظر شون راجع به حجاب اینه که شخصیه به نظر من 90% به خاطر برخورد بد با قضیه حجاب و بی حجابیه توسط خانواده و جامعه هست،10% دیگه پذیرش یا عدم پذیرش خود طرف.
عبدالله91
23rd June 2013, 12:37 PM
قبول دارم خدایی نکرده از دست دادن پدر وبرادر سخته ولی آیا فقط اونها هستن که از این نعمت بی بهره اند؟خیلی از افراد دیگه هم هستن که در اثر اتفاقات دیگه عزیزاشونو از دست دادن اینکه دلیل نمیشه
سلام
از دست دادن پدر و برادر سخت است و این مسأله رو نمی توان با سهمیه جبران کرد. و در این نقطه بحث به بی راهه کشیده میشه. مسأله با سهمیه دادن حل نمیشه بلکه گاهی اوقات سهمیه باعث ورود بی سوادها به داخل قشر باسواد ها میشه. حالا که ما حتی اگر دانشگاه هم براشون بزنیم و بدون امتحان ببریمشون باز نمی تونیم کمبود پشتیبانی چون پدر رو جبران کنیم میتونیم از راه دیگه وارد بشیم تا از لحاظ علمی بهشون خدمت بشه و هم متعهد و متخصص تربیت کنیم.
میشه بجای سهمیه دادن در کنکور و.. در دوران تحصیل تمامی امکانات علمی رو برا این عزیزان فراهم کرد تا از بهترین مربیان برخوردار بشن و در جلسۀ امتحان شرکت کنندگان مساوی با یکدیگر از لحاظ علمی مسابقه بدهند و رقابت کنند نه اینکه بعضی عزیزان جلوتر از دیگران قرار بگیرند.
در عرصۀ رقابت باید همه در شرایط مساوی قرار بگیرند و اون فردی که هم متعهد و هم متخصص است در رقابت برنده بشه.
راه چاره سهمیه نیست بلکه فرآهم آوردن امکانات آموزشی است. در این صورت تبییض برداشته شده و عدالت در عرصۀ علم رعایت می شود.
ab.bb
23rd June 2013, 12:38 PM
می خواستم در جوابتون یک سری مطالب رو بنویسم که دوست گرامی یعنی 312 نوشته می تونید جوابشون رو مطالعه کنید.
«بحث حفظ كشوردرمقابل حفظ دين هم نيازبه شرح نداره كه اگه يك سري مسلمون توي هرجايي باشند براي اينكه اون محل توسط دشمن تصرف نشه مقاومت ميكنندو شهيدهم در اين راه ميدهند.
چون اگه دشمن بر اون محل حاكم بشه مانع دين وايمان اين افراد ميشه»
این مطلب رو از متنی که 312 نوشته کپی کردم؛ چون این قسمتش به بحث ما در ارتباطه.
شما چطور به این نتیجه رسیدید؛ که انگیزه شرکت در جنگ، حفظ دین بوده نه کشور ؟ ضمنا مگه تمام افرادی که به جنگ رفتند؛مسلمان بودن؟گذشته از این،آیا تمام افراد مسلمان در جنگ ،شیعه بودند؟ اگر طبق نظر شما پیش بریم؛ خون تمام افراد غیر شیعه در جنگ پایمال شده. چرا که در ایران به هیچ اعتقادی ،جز اسلام شیعی مجال گسترش داده نمیشه. ضمنا دشمن ما به قصد گرفتن خاک ایران به ما حمله کرد؛ نه گرفتن دین ملت.لازم به یاد آوریه؛ عراق ها خودشون مسلمان بودند.
عبدالله91
23rd June 2013, 12:51 PM
در ارتباط با خانواده های شهدا توجه به این نکته برا همه ضروری است
اینکه به هیچوجه نمیشه کمبود پدر یا برادر را جبران کرد. برا جبران بعضی چیزا باید به این امر توجه بشه که در هر شرایط باید این سوال رو پرسید که اگر پدر یا برادر این خونواده بود در این زمینه چجور رفتار میکرد؟
مثلا در زمینۀ تحصیل بهترین مربیان یا بهترین کلاسها رو برا فرزنداش یا خونواده اش فراهم می کرد پس باید بهترین ها رو براشون فراهم کنیم تا استعداد خودشونو شکوفا کنن. جبران دیگه ای نمیشه کرد.
یا بهترین شرایط رو برا خونواده اش فراهم میکرد باز باید بهترین شرایط رو براشون فراهم کرد.
خانواده های شهدا بازیچۀ دست ما نیستن که هر کی یه حرفی پشتشون بزنه. انصاف نیست. این همه حرف هم بخاطر برنامه ریزی نادرست برخیهاست.
رضا66
23rd June 2013, 12:56 PM
الان این پست انتقاد به نوشته من بود ....من که با حرف شما آقای عبدا... موافقم ؟؟؟؟؟؟
عبدالله91
23rd June 2013, 12:57 PM
شما چطور به این نتیجه رسیدید؛ که انگیزه شرکت در جنگ، حفظ دین بوده نه کشور ؟
چون اگر هدف کشور بود قبلا هم حمله می کردن. و از آنجا که اسلام قانون «نفی سبیل» داره و اینو میدونن که دین اجازه نمیده تا بر مسلمان مسلط بشن پس باید و لازم بود دین را بگیرند. از این جهت اولویت آنان گرفتن دین بود. چون با گرفتن دین خودبخود کشور هم مستعمره خواهد شد مثالش کشور خودمون در گذشته
رضا66
23rd June 2013, 12:58 PM
در ارتباط با خانواده های شهدا توجه به این نکته برا همه ضروری است
اینکه به هیچوجه نمیشه کمبود پدر یا برادر را جبران کرد. برا جبران بعضی چیزا باید به این امر توجه بشه که در هر شرایط باید این سوال رو پرسید که اگر پدر یا برادر این خونواده بود در این زمینه چجور رفتار میکرد؟
مثلا در زمینۀ تحصیل بهترین مربیان یا بهترین کلاسها رو برا فرزنداش یا خونواده اش فراهم می کرد پس باید بهترین ها رو براشون فراهم کنیم تا استعداد خودشونو شکوفا کنن. جبران دیگه ای نمیشه کرد.
یا بهترین شرایط رو برا خونواده اش فراهم میکرد باز باید بهترین شرایط رو براشون فراهم کرد.
خانواده های شهدا بازیچۀ دست ما نیستن که هر کی یه حرفی پشتشون بزنه. انصاف نیست. این همه حرف هم بخاطر برنامه ریزی نادرست برخیهاست.
خب داداش من هم که همینو میگم ....
عبدالله91
23rd June 2013, 01:03 PM
الان این پست انتقاد به نوشته من بود ....من که با حرف شما آقای عبدا... موافقم ؟؟؟؟؟؟
نه عزیز انتقاد نبود. چون اینجا سرکار خانم المیرا گفته بودن قبول دارم ... سخته و ...تنها اینا نیستن و... برا همین گفتم که اصلا سهمیه دادن خوب نیس اما نه بخاطر اینکه دیگران هم ندارن بلکه بخاطر اینکه میشه از راه دیگه کمبود علمی رو جبران کرد.چون از این نقطه دقیقا بحث کشیده میشه به سمت خانواده های شهدا نه به برنامه های اجرایی مسئولین. ما خدمتتون ارادت داریم رضا جان
عبدالله91
23rd June 2013, 01:05 PM
خب داداش من هم که همینو میگم ....
خب منم قبول دارم عزیز. منظورمو گفتم. رضاجان حرف بنده رو حرف شما نبود. بلکه بخاطر کشیده شدن بحث بعد از شما به سمت دیگه بود نقل قول دو گانه کردم
رضا66
23rd June 2013, 01:07 PM
خب منم قبول دارم عزیز. منظورمو گفتم. رضاجان حرف بنده رو حرف شما نبود. بلکه بخاطر کشیده شدن بحث بعد از شما به سمت دیگه بود نقل قول دو گانه کردم
خب حل شد گفتم بعدا کسی بعد برداشت نکنه ....اگر هم بد نوشتم پستو ویرایش کنم
عبدالله91
23rd June 2013, 01:13 PM
خب حل شد گفتم بعدا کسی بعد برداشت نکنه ....اگر هم بد نوشتم پستو ویرایش کنم
نه پستتون کاملا بجا بود. ما هم از نظر شما عزیزان استفاده میکنیم تا افکارمون بیشتر بازتر بشه. هرفردی عقایدی داره که با خوندنش بیشتر به نکات ریزی پی میبریم.
شما هم عزیز اگه باعث نگرانیتون شدم عذر میخوام.
یامولاعلی(ع)
niusha13
23rd June 2013, 01:27 PM
میشه انقدر در مورد جنگ صحبت نکنیم ما افتخارات بزرگ داشتیم ولی دیگه بسه می دونین چراما عقب میفتیم چون به جایی این که از گذشته درس بگیریم در حال زندگی کنیم و به فکر آینده باشیم همیشه در گذشته زندگی می کنیم[nishkhand]
zoh_reh
23rd June 2013, 01:36 PM
میشه انقدر در مورد جنگ صحبت نکنیم ما افتخارات بزرگ داشتیم ولی دیگه بسه می دونین چراما عقب میفتیم چون به جایی این که از گذشته درس بگیریم در حال زندگی کنیم و به فکر آینده باشیم همیشه در گذشته زندگی می کنیم[nishkhand]
از اونجائیکه ما افتخاراتی که بعد از جنگ بدست آوردیم ، به قیمت خون چند صد هزار نفر بوده ،نمیشه حذفش کنیم،ولی باید بجا و درست ازش استفاده کنیم.این خونها روز به روز قیمتی تر میشه، گاهی با عنوان نابجا در واقع چوب حراج به اونا میزنیم.
312
23rd June 2013, 01:44 PM
«بحث حفظ كشوردرمقابل حفظ دين هم نيازبه شرح نداره كه اگه يك سري مسلمون توي هرجايي باشند براي اينكه اون محل توسط دشمن تصرف نشه مقاومت ميكنندو شهيدهم در اين راه ميدهند.
چون اگه دشمن بر اون محل حاكم بشه مانع دين وايمان اين افراد ميشه»
این مطلب رو از متنی که 312 نوشته کپی کردم؛ چون این قسمتش به بحث ما در ارتباطه.
شما چطور به این نتیجه رسیدید؛ که انگیزه شرکت در جنگ، حفظ دین بوده نه کشور ؟ ضمنا مگه تمام افرادی که به جنگ رفتند؛مسلمان بودن؟گذشته از این،آیا تمام افراد مسلمان در جنگ ،شیعه بودند؟ اگر طبق نظر شما پیش بریم؛ خون تمام افراد غیر شیعه در جنگ پایمال شده. چرا که در ایران به هیچ اعتقادی ،جز اسلام شیعی مجال گسترش داده نمیشه. ضمنا دشمن ما به قصد گرفتن خاک ایران به ما حمله کرد؛ نه گرفتن دین ملت.لازم به یاد آوریه؛ عراق ها خودشون مسلمان بودند.
سلام برشما.
انصافا بيشتر از حاكميت شيعه كدوم حاكميت درطول تاريخ به حفظ حقوق غيرشيعيان در حكومت خودش اصرار داره؟
در قانون اساسي كشورماحقوق اقليتهاي ديني و مراسم ومقررات داخلي اونها محترم محسوب شده واين اقليتها داراي نمايندگان قانوني در مجلس و حاكميت هستند.
بحث اقليتهاي محترم قانوني با فرقه هاي مضرغيرقانوني قابل جمع نبوده ونيست.
درباره مسلمان بودن مردم عراق كه بحثي نيست(زمان صدام لعنتي مگه مردم مسلمان عراق بركشورشون حاكم بودند؟)ولي مگه حكام ونظاميون اونها مارو مجوس و غيرمسلمان بحساب نمي آوردند وبه همين دليل به كشورمون حمله نكردند؟
رفتارشون با اسيران ما اسلامي بود؟
مگه اسلام ايرانيها دستورشروع به حمله به عراق رو ميداد؟پس حمله اونها درپيروي از اسلامشون نبود.حزب بعث اصلا مذهبي نيست كه تصميماتش بخواد قربه الي الله بحساب بياد.
اونها و اربابانشون ديدند در كنار مرزهاشون يك حكومتي ايجادشده كه ميتونه به مردمشون انگيزه قيام براي كسب حقوق حقه شون رو بده و احساس خطر منطقه اي وجهاني كردند وبا كمك شرق وغرب كافر اون زمان وشيوخ نامسلمان منطقه به كشورو مردم ماحمله كردند.
قضيه شهيدان كشورماكه فقط محدودبه جنگ با عراق نيست.زدن هواپيماي مسافري ايران يا شروع به استفاده از سلاح شيميايي نامتعارف درجنگ يا كشتارحجاج66 كه كاملا از دشمني با اسلام واقعي توسط مخالفان حق واسلام خبرميده.
الانم اگه ما باز داريم شهيد ميديم بابت احساس خطر زورگويان دنيا از گسترش بيداري اسلامي و كاهش منافع حرام اونهادر معادلات جهاني هست.الان اگه مسلمانان ميانمار رو ميكشند ما بابت اينكه داخل كشورمانيستند براشون نبايد كاري كنيم؟
با مزه هست كه ما توقع داشته باشيم كساني كه در جاهاي يشرفته تر علمي دنياهستند بيان وبه ما از علمشون بهره برسونندولي خودمون حاضرنباشيم از كساني كه به حمايت انساني مادرهرگوشه دنيا نيازدارند (و مسلمان هم هستند وما وظيفه دفاع از مسلماني درهركجاي دنيارو طبق دينمون داريم)بي تفاوت باشيم.
انسانيت اگه شهيدميده براي حفظ كرامت همه انسانها هست.شهيدان ما اگه جلوي ظلم بعثيها حاضربه مقاومت وفداكاري نميشدند مسلمانان الان عراق هنوز هم با يك صدام قوي و زورگو طرف بودند.
فداكاري شهداي اسلام محدودبه يك محدوده جغرافيايي نيست.همونطور كه قيام مارتين لوتر باعث ارتقاي مسيحيت حتي در خارج آلمان و باعث افتخارفعلي تمام آنگلوساكسونهاي قاره آمريكا واروپاهست كه هنوز به كاتوليك محدودنمانده اند و يك كم با پروتستان شدن حداقل به اوضاع دنياشون سود رسيد
Sa.n
23rd June 2013, 01:46 PM
این چیزی که ما اسمش رو میگذاریم جنگ و ساده ازش میگذریم تاحالا اومدیم بگیم که جنگ به چه قیمتی ؟ به قیمت خون کسانی که شاید اگر تا حالا از خود گذشتگی نکرده بودن ما نبودیم
قطعا مادر و پدر و همسر و فرزندان هر شهیدی هم مثل ما دوست داشتن پسرشون ، پدرشون ، همسرشون کنارشون باشه
مثل ما
اما اومدن به خاطر زنده موندن عده ای دیگه از جون خودشون گذشتن
واقعا خود خواهانس که بیایم راحت از کنارش بگذریم
هیچ کدوم از ما نمی تونیم احساسات اون خانواده رو درک کنیم
احساساتی که چندین سال پیش خدشه دار شد . هیچ کس جز خودشون نمی تونه درک کنه
چون همه خانواده ما کنارمون هستن
اما اونا ...
شاید سن من به جنگ و دفاع مقدس و ... نخوره اما الان که فکر می کنم می بینم هیچکس حاضر نیست از عزیزترین کسانش بگذره
واقعا هم شهیدان چه روح بزرگی دارند
و در آخر بدانیم که هر کاری که نمی کنیم و بر خلاف هر کسی که هستیم حداقل حرمت شهیدان رو نگهداریم
http://www.kheshab.com/fileSystem/website/1/componentFiles/NewsAgency/Photo/14-2.jpg
Almas Parsi
23rd June 2013, 01:57 PM
سلام دوستان
باتشکر از تاپیک دوست عزیزمون
ما عکس شهدا رامیبینیم عکس شهدا عمل میکنیم
http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSCXl8CyvVuxYEffzlmr-udrY9fC2apBDHx0AU5nAomOpe_8uHFhw (http://www.ghaimy.blogfa.com/cat-2.aspx)
چفیه هاتان را به دست فراموشی سپردیم و وصیت نامه هایتان را نخوانده رها کردیم .پلاکهایتان را که تا دیروز نشانی از شما بود امروز گمنام مانده است .کسی دیگر به سراغ سربندهایتان نمی روددیگر کسی نیست که در وصف گلهای لاله و شقایق شاعرانه ترین احساسش را بسراید و بگوید :چرا آلاله آنقدر سرخ است
چرا وقتی که گفتیم :یک گردان که همگی سربند یا حسین (ع ) بسته بودند شهید شدند کسی تعجب نکردچرا وقتی گفتند :تنی معبر عبور دیگران از میدان مین شد شانه ای نلرزیدچرا هیچ کس نپرسید : به کدامین گناه هفتاد پاسدار را در شهر پاوه سربریدندوقتی که گفتیم بعد از پانزده سال پیکر شهیدی را سالم از زیر خاک بیرون آوردند کسی تعجب نکرد
چرا کسی از حقوق آن کودکی که در حلبچه شیمیائی شد دفاع نکردولی با نام حقوق بشر حق را پایمال کردند.چرا نمی دانیم شیمیائی چیست و زخم شیمیایی چقدر دردناک استشاید ما نیز از تاولهای بدنشان می ترسیم که روزی بترکد و ما نیز شیمیائی شویم .شاید اگر رنج آنها را می دیدیم درک می کردیم که چطور میشود یک عمر با درد زیستنمیدانم که چرا کسی نپرسید چگونه خدا خرمشهر را آزاد کرد !!ای شهیدان ما بعد از شما هیچ نکردیم .آن ندای یا حسین (ع ) که ما را به کربلا نزدیک و نزدیکتر می کرد دیگر بگوش نمی رسد.یادتان هست که به دختران این کشور گفتید سرخی خونمان را به سیاهی چادرتان به امانت می دهیم .آیا دختران ما امانت دار خوبی بودند و خونتان را فرش راه رهگذران نکردند .
رفتید ولی یادمان رفت که حتی یادمانتان را در یک هفته برگزار کنیم .جایتان خالی اینجا عده ای فرهنگ شهادت را خشونت طلبی می نامند و شهید را خشونت طلبوقتی حکایت شما را گفتیم فقط پچ پچی سر دادند و رفتند تا صلح را در کتاب جنگ و صلح تولستوی جستجو کنند.
عده ای مصلحت دیدند که مقابل توهین به اسلام و شهید سکوت کنند ولی ما مصلحت خویش را در خون رقم زدیم .راست گفته اند :که بهشت را به بها میدهند نه به بهانه و ما عمری است که بهانه بهشت را میگیریم .
و یادمان نرود که اگر امروز در آسایش زندگی می کنیم مدیون آنانیم .مدیون حماسه هایی که آنان آفریدند.یادمان نرود که ما هنوز باید جواب بدهیم که « بعد از شهدا چه کردیم »جبهه ها را تنها شهدا شناختند و بس
http://images.persianblog.ir/587760_T9fOdtv8.jpg (http://sayberi174.persianblog.ir/post/1223/)
http://media.afsaran.ir/siR6MY_480.jpg
ab.bb
23rd June 2013, 02:20 PM
چون اگر هدف کشور بود قبلا هم حمله می کردن. و از آنجا که اسلام قانون «نفی سبیل» داره و اینو میدونن که دین اجازه نمیده تا بر مسلمان مسلط بشن پس باید و لازم بود دین را بگیرند. از این جهت اولویت آنان گرفتن دین بود. چون با گرفتن دین خودبخود کشور هم مستعمره خواهد شد مثالش کشور خودمون در گذشته
مفهوم نوشته شما رو متوجه نشدم.بیشتر توضیح بدین!
TERRORIST
23rd June 2013, 02:35 PM
سلام
همین ترم سر کلاس استادمون تعریف میکرد: زمان دانشجویی در تهران مدتی مترجم یک زوج ژاپنی بودم و خیلی با اون ها جور شده بودم یه بار که صحبت میکریدم پرسیدم که هنوز بچه دار نشدید؟ زن و شوهر ژاپنی از شدت شرم و حیا سرشونو پایین انداختن و صحبتی نکردن و خانومه هم سرخ سرخ شده بود
ببینید فقط یه جمله سادس که خیلیا به نزدیکانشون میگن . . .
استاد به این دلیل این ماجرا رو تعریف کرد که یکی از خانوم های کلاس با سر بلندی میگفت من روزی 500 تا شماره میگیرم . . . همین خانوم کسی بود که ادعای ازادی زنان و روشنفکری داشت همیشه، کل مطالب فیسبوک و شبکه های معارضو شب میخوند صبح میومود معرکه میگرفت
به اسم چیزی که حتی معنیشو نمیدونن حرف میزنن . . .
ab.bb
23rd June 2013, 02:35 PM
سلام برشما.
انصافا بيشتر از حاكميت شيعه كدوم حاكميت درطول تاريخ به حفظ حقوق غيرشيعيان در حكومت خودش اصرار داره؟
در قانون اساسي كشورماحقوق اقليتهاي ديني و مراسم ومقررات داخلي اونها محترم محسوب شده واين اقليتها داراي نمايندگان قانوني در مجلس و حاكميت هستند.
بحث اقليتهاي محترم قانوني با فرقه هاي مضرغيرقانوني قابل جمع نبوده ونيست.
درباره مسلمان بودن مردم عراق كه بحثي نيست(زمان صدام لعنتي مگه مردم مسلمان عراق بركشورشون حاكم بودند؟)ولي مگه حكام ونظاميون اونها مارو مجوس و غيرمسلمان بحساب نمي آوردند وبه همين دليل به كشورمون حمله نكردند؟
رفتارشون با اسيران ما اسلامي بود؟
مگه اسلام ايرانيها دستورشروع به حمله به عراق رو ميداد؟پس حمله اونها درپيروي از اسلامشون نبود.حزب بعث اصلا مذهبي نيست كه تصميماتش بخواد قربه الي الله بحساب بياد.
اونها و اربابانشون ديدند در كنار مرزهاشون يك حكومتي ايجادشده كه ميتونه به مردمشون انگيزه قيام براي كسب حقوق حقه شون رو بده و احساس خطر منطقه اي وجهاني كردند وبا كمك شرق وغرب كافر اون زمان وشيوخ نامسلمان منطقه به كشورو مردم ماحمله كردند.
قضيه شهيدان كشورماكه فقط محدودبه جنگ با عراق نيست.زدن هواپيماي مسافري ايران يا شروع به استفاده از سلاح شيميايي نامتعارف درجنگ يا كشتارحجاج66 كه كاملا از دشمني با اسلام واقعي توسط مخالفان حق واسلام خبرميده.
الانم اگه ما باز داريم شهيد ميديم بابت احساس خطر زورگويان دنيا از گسترش بيداري اسلامي و كاهش منافع حرام اونهادر معادلات جهاني هست.الان اگه مسلمانان ميانمار رو ميكشند ما بابت اينكه داخل كشورمانيستند براشون نبايد كاري كنيم؟
با مزه هست كه ما توقع داشته باشيم كساني كه در جاهاي يشرفته تر علمي دنياهستند بيان وبه ما از علمشون بهره برسونندولي خودمون حاضرنباشيم از كساني كه به حمايت انساني مادرهرگوشه دنيا نيازدارند (و مسلمان هم هستند وما وظيفه دفاع از مسلماني درهركجاي دنيارو طبق دينمون داريم)بي تفاوت باشيم.
انسانيت اگه شهيدميده براي حفظ كرامت همه انسانها هست.شهيدان ما اگه جلوي ظلم بعثيها حاضربه مقاومت وفداكاري نميشدند مسلمانان الان عراق هنوز هم با يك صدام قوي و زورگو طرف بودند.
فداكاري شهداي اسلام محدودبه يك محدوده جغرافيايي نيست.همونطور كه قيام مارتين لوتر باعث ارتقاي مسيحيت حتي در خارج آلمان و باعث افتخارفعلي تمام آنگلوساكسونهاي قاره آمريكا واروپاهست كه هنوز به كاتوليك محدودنمانده اند و يك كم با پروتستان شدن حداقل به اوضاع دنياشون سود رسيد
من چندتا سوال پرسیدم؛ که جواب هیچ کدوم رو ندادین! درباره حقوق اقلیتها صحبت کنیم،«بحث اقليتهاي محترم قانوني با فرقه هاي مضرغيرقانوني قابل جمع نبوده ونيست».معیار قانونی بون یک اعتقاد چیه؟ چه کسی حق داره برای بقیه تایین کنه اعتقادشون قانونیه یا نه؟ همون فرقه های قانونی چقدر مجال گسترش در ایران دارند؟.در شبکه های داخلی، ساعت ها درباره مسائل دین اسلام و تعلیمات شیعی ،بحث و گفته و گو میشه .در مقابل چند ساعت از برنامه های تلوزیونی به اقلیت های دینی داده شده؛ تا بتونن درباره دین و مذهبشون صحبت کنن؟ کشیش های مسیحی در ایران، حتی اجازه ندارند؛ به زبان فارسی موعزه کنن.
جوان ایرانی
23rd June 2013, 02:37 PM
من کاملا با شما موافقم ، ولی اینو قبول ندارم :کسی هم که دروغ و توهین و تهمت در خونش رواست هیچ وقت واسه اصل حجاب نمیگه رعایت کن.من خیلی ها رو میبینم هیچ نامحرمی صداشونو نشنیده ولی غیبت مثل فرفره،و برعکس طرف از حجاب حداقلها رو هم نداره ولی خیلی خوشبین و خوش خلقه و اهل غیبت نیست.
اگه اکثر پستها نظر شون راجع به حجاب اینه که شخصیه به نظر من 90% به خاطر برخورد بد با قضیه حجاب و بی حجابیه توسط خانواده و جامعه هست،10% دیگه پذیرش یا عدم پذیرش خود طرف.
موافقم بانو
در بند دوم حرفم براتون توضیح دادم بعضیا یه سری گناه رو گناه نمیدونن مثلا همون مثالی که شما عرض کردید این که هیچ نامحرمی نشنوه صداشو براش یه چیز تعریف شده است ولی غیبت رو براش مهم نیست و شاید هم غیبت ندونه گفتم یه سری چیزها برای ما معیار شده خودمون هر چی دوست داریم انجام میدیم اولیش خودم [shaad] این همان مسئله فقر درک فرهنگی هست [shaad]
با نحوه ترویج و بداخلاقی ها هم موافقم حجاب چیزی نیست که بشه با این چیزها درست شه اما به شرطی که منطق دو طرفه باشه خواستی صحبت کنی نزنن تو دهنت [nishkhand]
"مهدی"
23rd June 2013, 03:23 PM
سلام
مهدی جان با این حرفت کاملا مخالفم
این حرف متأسفانه بین همه رایج شده اما حقیقتا حقیقت نیست. مثالش بنده خودم. خدا میدونه نه تنها هیچ کارم راه نیفتاده بلکه نهایت توهین رو شنیده ام حتی تو جاهای به ظاهر مذهبی.تا اینکه یکی بهم گفت ریشتو بزن بهت قول میدم کارت راه میفته و ... بنده 310 یاله ام خیلی جاها رفتم تا استخدام بشم اما حتی در بعضی جاهای دولتی بخاطر قیافه ام{ریش دارم} مورد تمسخر واقع شدم تا اینکه قید استخدام رو زدم و دنبال تحصیل و دانشگاه رفتم و میرم. خدا هم میدونه که اگه بهم کاری بدن که از عهده ام بر نیاد قبولش نمیکنم حتی اگه ماهیانه میلیاردی درآمد داشته باشه. اونی که ریش میذاره کارش راه نمیفته بلکه کار اونی راه میفته که شاید و احتمالا پارتی داره ریش هم میگن بذار تا موجه جلوه کنی.اما کارش راه میفته نه اینکه ریش داره بلکه بخاطر همون پارتیه است.
اتفاقا من کسی رو میشناسم از نزدیکان که جایی رفت به خاطر نداشتن ریش استخدام نشد !
المیرا70
23rd June 2013, 06:15 PM
سلام
حرف شما کاملا متین و منطقی است.
سلام
از دست دادن پدر و برادر سخت است و این مسأله رو نمی توان با سهمیه جبران کرد. و در این نقطه بحث به بی راهه کشیده میشه. مسأله با سهمیه دادن حل نمیشه بلکه گاهی اوقات سهمیه باعث ورود بی سوادها به داخل قشر باسواد ها میشه. حالا که ما حتی اگر دانشگاه هم براشون بزنیم و بدون امتحان ببریمشون باز نمی تونیم کمبود پشتیبانی چون پدر رو جبران کنیم میتونیم از راه دیگه وارد بشیم تا از لحاظ علمی بهشون خدمت بشه و هم متعهد و متخصص تربیت کنیم.
میشه بجای سهمیه دادن در کنکور و.. در دوران تحصیل تمامی امکانات علمی رو برا این عزیزان فراهم کرد تا از بهترین مربیان برخوردار بشن و در جلسۀ امتحان شرکت کنندگان مساوی با یکدیگر از لحاظ علمی مسابقه بدهند و رقابت کنند نه اینکه بعضی عزیزان جلوتر از دیگران قرار بگیرند.
در عرصۀ رقابت باید همه در شرایط مساوی قرار بگیرند و اون فردی که هم متعهد و هم متخصص است در رقابت برنده بشه.
راه چاره سهمیه نیست بلکه فرآهم آوردن امکانات آموزشی است. در این صورت تبییض برداشته شده و عدالت در عرصۀ علم رعایت می شود.
M@hdi42
23rd June 2013, 06:38 PM
........................ ویرایش شد .مهدی42
اینجا نوشتم:
http://www.njavan.com/forum/showthread.php?174206-quot-%D8%B4%D9%87%DB%8C%D8%AF-quot-%D9%85%D8%B8%D9%84%D9%88%D9%85-%D8%AA%D8%B1%DB%8C%D9%86-%DA%A9%D9%84%D9%85%D9%87-%D8%AF%D9%86%DB%8C%D8%A7&p=479703#post479703
masoume.a.92
23rd June 2013, 06:43 PM
سلام به همه
چقدر این تاپیک قشنگ بود و پست های بعضی ها قدرنشناسانه. چرا یه جوون که نه تو اون دوره زمونه بوده نه با خانواده های شهدا و جانبازان تا حالا هیچ ازتباطی داشته به خودش اجازه میده پشت سرشون حرف بزنه یا حتی محکومشون کنه؟؟؟ یکی میگه حجاب چه ربطی به شهدا و جنگ داره؟ ماشالله بعضی دوستان هم خوب جوابای منطقی دادن. یکی میگه سهمیه شهدا... بابا به خونواده های شهدا مگه چی میدن؟ سالی یه بار یه سفر مشهد؟؟؟ مادر من خواهرشهیده ولی چون ازدواج کرده حتی نمیتونه همراه پدرش از همون سهمیه ناقابل مشهد هم استفاده کنه!!!! دیگه چی میدن؟ بخدا هر چی هم بدن ارزش مادی آنچنانی نداره چه برسه به اینکه بتونه دلشونو خوش کنه و جای پسرشونو که واسه ماها رفت پر کنه... واسه خونواده ای که پسر زیبا و رعنا و باهوششو که 100% آینده موفقی میتونست داشته باشه فرستاد جنگ چند سال بعد از دوری چند تا تیکه استخون آوردن گفتن بگیر حاج خانوم اینم پسرت! بگیر خواهر اینم شوهر تازه دامادت! چی میتونه جاشونو پر کنه؟ سهمیه کنکور؟ بعله منم وقتی دیدم فلان دوستم بخاطر سهمیه جانبازی راحت تر پذیرفته شد اول یطوری شدم... ولی خودمونو بذاریم جای اونا بابامون سالمه نه بعضی شبا سرشو از درد میکوبه به دیوار نه موجی شده و گاهی جلوی مهمون حرفای بی ربط میزنه...... نه دراثر شیمیایی با زن و بچه ی پاره ی تنش بیخودی دعوا میوفته نه هزار تا مشکل دیگه... سهمیه کنکور و استخدام چیز زیادیه واسه اون بچه ها؟؟؟ نه شما و انصافتون. زیاده؟ بخدا نیست
تورو خدا نگید جنگ کردن"بسیار آسان" است. بخدا نیست. تا حالا یه خمپاره و اون سلاح هایی که نمیدونم اسمشون چیه نه، یه بشکه 200 لیتری گازوئیل. کنارتون نه، 10 متریتون نه، 20 متریتون هم نه، 200 متریتون منفجر شده؟ من یه لحظه احساس کردم قلبم یه خورده از سرجاش تکون خورد... یه لحظه دلت میگه جونتو بردار و بزن به چاک. اینجا تو این خاک و گل و گرما و سختی و ترس از مرگ و بدون غذا چیکار میکنی؟ فرار کن... به همین ماها که انقدر ادعای دفاع از وطنمون میشه بگن جنگ شده فردا پدر و مادر و عزیزان و آرزو هایی که احتمالا بهشون نزدیک شدید رو ول کنید برید جنگ. چنتامون میره؟ هممون؟ نصفمون؟ آره شعار بدین بگین میریم. وقتش که برسه یکی میگه صبر کن کنکورو بدم میرم یکی میگه هفته بعد عقدمه یکی میگه پایان ناممو بدم مدرکمو بگیرم میرم. چندتامون حاضره رتبه تک رقمی کنکورو ول کنه بره تو عذاب؟ بجز عده ی معدودی؟
یکی میگه انقدر حرف جنگ رو نزنید اگه کشور ما عقب افتاد چون همش تو گذشته زندگی میکنیم. خوبه یکم فکر کنیم بعد حرف بزنیم. نه عزیز من ما اگه عقب افتادیم چون طبق دستورات اسلام برای پیشرفت واقعی خودمون و کشورمون تلاش نمیکنیم. جاش میشینیم پای ماهواره ببینیم فلان بازیگر چی پوشیده فشن تی وی چی گفته همون کارا رو بکنیم. دانشجوی ما آخر کلاسو میپیچونه که بره آرایش کنه. دو ساعت قبل از رفتن به دانشگاه جلوی آیینه ست که امروز چطوری موهاشو فشن کنه یا چه آرایشی بکنه! کی به درس و پژوهش و اختراع و مقاله و ترجمه اهمیت میده؟ این کارا روکافی نت بغل دانشگاه پول میگیره واسه بچه ها انجام میده دانشجو نما تحویل استاد میده نمره میگیره! دلیل عقب افتادگی ما ایناست...
مشکل ما سیستم آموزشیمونه نه جانبازان و شهدا. بچه ها 4 سال درسو مجبورن تو 4 ساعت امتحان خلاصه کنن بعد که با هزار بدبختی وارد شدن همگی درسخون و درس نخون با اسم فارق التحصیل وارد جامعه میشن این قیف تحصیلی باید برعکس بشه یعنی راحتتر وارد دانشگاه بشن اونوقت تا یه بچه ای به معنای واقعی نیروی متخصص نشد وارد جامعه نشه و با وجود کم سوادی بره با پارتی کار بگیره! مگه پارتی و رشوه کمه که شماها گیر دادین به جانبازا و شهدا؟
اینو خوب گوش کن. تو شیار های فتح المبین که بچه های راهیان نور قدم میزدن و به اطراف نگاه میکردن یه پیرزنی یهو میشینه رو خاک و های های میزنه زیر گریه. میگن چی شده یه نگاهی به دختر پسرای دورش میندازه میگه من پسرم همین جا شهید شد ولی جسدشو واسم نیاوردن یعنی شماها الان دارین رو گوشت و پوست و استخونای پسرم راه میرین. اونوقت من افتخار کنم بگم پسرم جونشو واسه کدوم دختر بی حجاب و کدوم پسر بی بندوبار از دست داد. دلم آتیش میگیره وقتی این جوونا رو میبینم... میبینید ما چه دینی به گردنمونه؟ بابا دختره تو فکه داره راه میره و با تلفن با دوست پسرش حرف میزنه... اینا درد نیست؟
بعله بعضی جاها به ریش دارا کار نمیدن بعضی ها هم به اونایی که ریش ندارن کار نمیدن.
الان من با حجاب میرم تو اتاق مدیر دانشکده بنده خدا به خودش زحمت میده واسم بلند میشه اونوقت یه خانم با وضع آنچنانی میره پیشش دلش میخواد چیکار کنه جز اینکه یه سلام کوتاهی کنه و سرشو به برگه هاش گرم کنه و تحویل نگیره؟ همین من وقتی وارد فلان کلاس میشم یه عده واسه حجاب مسخرم میکنن و یجا بخاطر حجاب یه نفرو استخدام نمیکنن اونوقت اعلامیه میزنن میگن به یک خانم مجرب و مجرد! نیازمندیم! این خرده فرهنگ های غلط گاهی اوقات هست ولی آدمای خوب هم تو جامعه ما زیادن...
اووووه خیلی حرف زدم ببخشید میدونم اونایی که لازمه افکارشون درست نمیشه ولی حرف دل بود نتونستم نگم... [golrooz]
masoume.a.92
23rd June 2013, 06:56 PM
شهدا مظلومند میدونید چرا؟
جوونای اون دوران در حدود 20-25 سال پیش رفتن جنگ و تیکه تیکه برگشتند برخی هم که برنگشتند. بعضا شهدایی که زن هم نداشتند بعد از شهادتش 10 تا زن سر از زمین در اورد و شدند خانواده شهید برای اینکه پول رو از رو هوا بقاپند و صدها مزیت دیگه. از اون طرف جوونای امروز برای اینهمه نا عدالتی که در حقشون شده دلگیرند (که حق هم دارند) و سرکوفتشو روی شهدایی خالی میکنن که بنده های خدا ده ها ساله زیر خاک رفتند و دستشون از دنیا کوتاهه . حالا میان دو گروه موندیم . یکی که شهید براش شده مغازه و حرف های حزبی و شخصی خودشو در قالب کلمه شهید جا میزنه و خون شهدا رو بهونه اموال خودش کرده و یکی که مسئول همه و همه این ناعدالتی رو اون بدبخت بیچاره ای میدونه که در جبهه های خوزستان وایلام و... خودشو سپر گلوله ی دشمن ناموس مردم کرده .
اینجا باید واقعا گفت شهدا چقدر مظلومند.... کلمه شهید چقدر مظلوم واقع شده است. ننگ بر شما... ننگ بر آن پایمال کنندگان حقوق اولیه مردم که شهید را بنر تبلیغاتی خود کرده اند....
شهدا رو گروه های چفیه پوش که از اسمان هفتم بر زمین افتاده اند تصور نکنید. شهدا از ما هستند . شهدا متعلق به حرب نیستند متعلق به قبیله و دین هم نیستند . متعلق به خودمان هستند .نگذارید یک عده خون اون جوونا رو پایمال کنند و فقط برای سرکوفت زدن جوونای نسل جدید ازشون استفاده کنند. شهدا راضی نیستند دختر مردم رو با لگد روی تویوتا بندازند و یا ناموس ملت رو از ادامه زندگی برای سانتیمتری مو محرم کنند.
ولسلام[golrooz]
البته خوب گفتید ولی منظورتون از سانتیمتری مو همون "30-40 سانتی متریه که از کنار گوشاشون میریزن بیرون و از شالشون رد میشه و به دکمه سوم اون چیز تنگ و کوتاهی که پوشیدنو اسمش مانتوست میرسه" دیگه؟
عبدالله91
23rd June 2013, 07:11 PM
سهمیه کنکور و استخدام چیز زیادیه واسه اون بچه ها؟؟؟ نه شما و انصافتون. زیاده؟ بخدا نیست
نه زیاد نیست. اما بنده از شما یه سوال دارم. فرد متخصص بهتر میتونه امور رو بچرخونه یا غیر متخصص؟
آیا بهتر نیست بجای سهمیه امکانات علمی را براشون فراهم کرد تا همه در یک مکان باهم رقابت عادلانه داشته باشن؟
ما هم چند تا شهید و جانباز تو خانواده داریم اما اصولش سهمیه نیست. راه بهتری وجود دارد. وقتی آب داریم تیمم باطل است. فرصت برابر ایجاد کردن عدالت است. مملکت متعهد و متخصص میخواهد.
من یه لحظه احساس کردم قلبم یه خورده از سرجاش تکون خورد... یه لحظه دلت میگه جونتو بردار و بزن به چاک. اینجا تو این خاک و گل و گرما و سختی و ترس از مرگ و بدون غذا چیکار میکنی؟ فرار کن... به همین ماها که انقدر ادعای دفاع از وطنمون میشه بگن جنگ شده فردا پدر و مادر و عزیزان و آرزو هایی که احتمالا بهشون نزدیک شدید رو ول کنید برید جنگ. چنتامون میره؟ هممون؟ نصفمون؟ آره شعار بدین بگین میریم. وقتش که برسه یکی میگه صبر کن کنکورو بدم میرم یکی میگه هفته بعد عقدمه یکی میگه پایان ناممو بدم مدرکمو بگیرم میرم. چندتامون حاضره رتبه تک رقمی کنکورو ول کنه بره تو عذاب؟ بجز عده ی معدودی؟
اینا همه قبول. اما وقتی یه مسابقه در پیش هست و یک نفری بخاطر دین و مملکت و... نمیتونه خودشو به مسابقه برسونه دیگه نمیگن بقیه صد متر بدون تو هشتاد متر برات کافیه.بیا 20 متر جلوتر بایست. براش امکانات مسابقه رو فراهم میکنن بعد در یک ردیف میگن مسابقه بدین تا اونی که توانایی داره برنده بشه. این عدالت است. ما جزو خانواده های شهداییم.اما این اصولش نیست. باید فرصت برابر به همه داده بشه. ایجاد فرصت برابر یعنی عدالت. عدالت قرار دادن عدهی در جلوی بقیه نیست. عدالت یعنی کمبودهایی که اونا در اثر فقدان پدر یا برادر دارند رو جبران کنیم.باز نمی توانیم همه رو جبران کنیم اما میتوانیم در عرصۀ علم جوابگو باشیم. سهمیه باعث بی سوادی می شود.
هیچ کس نمی تواند جبران کمبودهای این عزیزان را بکند حرف ما این نیست. حرف بر سر رقابت علمی است.فرصت برابر را می توان برای همه فراهم ساخت طوری که همه در یک ردیف قرار بگیرند و توانایی های خودشان را نمایش بدهند.
M@hdi42
23rd June 2013, 07:13 PM
البته خوب گفتید ولی منظورتون از سانتیمتری مو همون "30-40 سانتی متریه که از کنار گوشاشون میریزن بیرون و از شالشون رد میشه و به دکمه سوم اون چیز تنگ و کوتاهی که پوشیدنو اسمش مانتوست میرسه" دیگه؟
خواهرم خب اولا بنده رو ببخشید شاید کمی لحنم خوب نباشه .[golrooz]
ببینید 30-40 سانتیمتر که چیزی نیست اصلا فرض بفرمائید هیچی سرش نباشد. به شما چه ربطی دارد؟ مسئول بهشت هستید یا جهنم؟ پیامبر هستید یا امام؟ مسئول به بهش رساندن مردمید؟ خب اینکه خوشتون میاد حجاب داشته باشید یک بحث است که قابل تقدیر است اما دخالت در کار دیگران بحثی دگر. هدف شهدا گشت ارشاد نبود . هدفشان امنیت مردم بود. امنیت روانی و فیزیکی. لطفا شهدا را قاطی اهداف سیاسی نکنید که جفاییست در حقشان . در خانواده ما چند شهید داریم . جانباز هم که فراوان و لب مرز و مناطق مرزی هم هستیم وخب اگر شما از دور چیزی شنیده اید ما با اینها زندگی کرده ایم. لطفا چیزهایی که امروزه مطرح هست رو با شهدایی که روحشان از بازی های سیاسی امروز خبر ندارد مختلط نکنید که ولله قسم میخورم رضایت ندارند و روحشان آزار میبیند.
بازم ببخشید بابت لحنم گرچه با آرامش نوشتم شاید بد به ذهن برسه. با آرزوی موفیت دو چندان شما[golrooz]
یا علی
masoume.a.92
23rd June 2013, 07:26 PM
نه زیاد نیست. اما بنده از شما یه سوال دارم. فرد متخصص بهتر میتونه امور رو بچرخونه یا غیر متخصص؟
آیا بهتر نیست بجای سهمیه امکانات علمی را براشون فراهم کرد تا همه در یک مکان باهم رقابت عادلانه داشته باشن؟
.........
هیچ کس نمی تواند جبران کمبودهای این عزیزان را بکند حرف ما این نیست. حرف بر سر رقابت علمی است.فرصت برابر را می توان برای همه فراهم ساخت طوری که همه در یک ردیف قرار بگیرند و توانایی های خودشان را نمایش بدهند.
بله موافقم من از نوع امکانات دفاع نمیکنم خودمم مغلوب این قضیه تو کنکور شدم ولی میگم به بچه های شهدا و جانبازان ربطی نداره مربوط به مسئولینه اگه ما و شما انشالله بجایی رسیدیم بجای سهمیه فرصت برابر بدیم... فقط حرفم اینه که راجع به شهدا و خانواده هاشون یه حرفی نزنیم که دلشون بشکنه...
masoume.a.92
23rd June 2013, 07:31 PM
خواهرم خب اولا بنده رو ببخشید شاید کمی لحنم خوب نباشه .[golrooz]
ببینید 30-40 سانتیمتر که چیزی نیست اصلا فرض بفرمائید هیچی سرش نباشد. به شما چه ربطی دارد؟ مسئول بهشت هستید یا جهنم؟ پیامبر هستید یا امام؟ مسئول به بهش رساندن مردمید؟ خب اینکه خوشتون میاد حجاب داشته باشید یک بحث است که قابل تقدیر است اما دخالت در کار دیگران بحثی دگر. هدف شهدا گشت ارشاد نبود . هدفشان امنیت مردم بود. امنیت روانی و فیزیکی. لطفا شهدا را قاطی اهداف سیاسی نکنید که جفاییست در حقشان . در خانواده ما چند شهید داریم . جانباز هم که فراوان و لب مرز و مناطق مرزی هم هستیم وخب اگر شما از دور چیزی شنیده اید ما با اینها زندگی کرده ایم. لطفا چیزهایی که امروزه مطرح هست رو با شهدایی که روحشان از بازی های سیاسی امروز خبر ندارد مختلط نکنید که ولله قسم میخورم رضایت ندارند و روحشان آزار میبیند.
بازم ببخشید بابت لحنم گرچه با آرامش نوشتم شاید بد به ذهن برسه. با آرزوی موفیت دو چندان شما[golrooz]
یا علی
خواهش میکنم. منم از لگد پرانی و گیر دادن حمایت نمیکنم. نمیگم گیر بدن خوبه. بقول شما به هیچ کس ربطی نداره. میگم قضیه انقدرا هم که شما میگید مظلومانه نبوده و سانتیمتری نبوده. و کسی هم از زندگی محرومشون نکرده ماشالله صاف صاف زندگی میکنن و جوونای مردمو از راه به در میکنن! شهدا رو هم یادم نمیاد تو اون پست کوتاهم به شما وارد سیاست کرده باشم. بنده به قد واندازه ای نیستم که از این جسارتا بکنم به شهدا...
عبدالله91
23rd June 2013, 07:35 PM
فقط حرفم اینه که راجع به شهدا و خانواده هاشون یه حرفی نزنیم که دلشون بشکنه...
پس تاپیکهای قبلی رو نخوندی
toot farangi
23rd June 2013, 07:40 PM
دخترک 3 ساله بود که پدرش شهید شد !
وقتی دانشگاه قبول شد همه گفتند با سهمیه قبول شده !!
ولی هیچکس نفهمید که وقتی 7 سالش بود و مشق شبش بابا بود یک هفته در تب سوخت...
http://media.afsaran.ir/si5Ybf_400.jpg
masoume.a.92
23rd June 2013, 07:42 PM
پس تاپیکهای قبلی رو نخوندی
اتفاقا نشستم همه رو خوندم که اون همه حرف تو دلم جمع شد دیگه. برا چی؟
M@hdi42
23rd June 2013, 07:49 PM
خواهش میکنم. منم از لگد پرانی و گیر دادن حمایت نمیکنم. نمیگم گیر بدن خوبه. بقول شما به هیچ کس ربطی نداره. میگم قضیه انقدرا هم که شما میگید مظلومانه نبوده و سانتیمتری نبوده. و کسی هم از زندگی محرومشون نکرده ماشالله صاف صاف زندگی میکنن و جوونای مردمو از راه به در میکنن! شهدا رو هم یادم نمیاد تو اون پست کوتاهم به شما وارد سیاست کرده باشم. بنده به قد واندازه ای نیستم که از این جسارتا بکنم به شهدا...
ممنون[golrooz]
خب مشکل اینجاست شما معیار بی بند وباری رو حجاب ویاظاهر شخص قرار دادید که به عقیده بنده درست نیست. الان بیش از 80 درصد دختران جامعه ما مانتو میپوشند (اغلب کوتاه). خب اینها همه بی بند وبارند؟ و برعکس چادری ها همه مظلوم و پاکند؟ نخیر چنین نیست. در اروپا که دختران نه بد حجاب بلکه بی حجابند امار تجاوز و یا سو استفاده های جنسی بسیار بسیار کمتر از کشور سراسر اسلامی ایران است. خب قریب 30 سال است که دختران وپسران جدا از هم درس میخوانند جدا زندگی میکنند .جدا میخورند.جدا میخوابند . خب آیا تا به حال نباید نتیجه ای حاصل می شد؟ آیا امار تیکه پرانی و بی اخلاقی کم شده؟ جواب قطا خیر است. پاک کردن صورن مسئله فقط صورت را از بین میبرد نه خود مسئله را. بی اخلاقی جامعه ما از حجاب داشتن یا نداشتن نیست بلکه از ضعف های کم وزیاد فرهنگیست که باید متمدنانه بررسی واصلاح شوند نه با سرک کشیدن در پر وپای دختران مردم که ببینند جوراب رنگ پوست پوشیده اند یا سیاه.شهدا هم هدفی جز این نداشته اند که در کشور آرامش برقرا باشد و مسائل فرهنگی کشور ریشه ای حل شود.
با آرزوی توفیق رو افزون[golrooz]
یا علی
عبدالله91
23rd June 2013, 07:50 PM
خونوادۀ شهدا اصلا نیازی به دلسوزی ندارن
مائیم که باید در موردمون دلسوزی بشه
سهمیه شیوۀ غلط درمان هست مثه اینکه دردی را با ایبروبرفن مخفی کنی. اینم مربوط به خانوادۀ شهدا نیست اما عزیزان همش سعی دارن خانواده ای عزیزان را مستحق ترحم جلوه بدهند که اصلا اینجوری نیست. خانوادۀ شهدا اصلا نمیتونه مورد بحث قرار بگیره همانطور که خونواده های ما رو کسی نمی تونه مورد بحث قرار بده چون شیوۀ زندگی هر کسی به خودش مربوط میشه.
باید در بحثها شفافیت مسأله رعایت بشه. سهمیه را نباید به شهدا و خانواده هاشون ربط داد. این برنامۀ غلط مسئولین است. احساسی برخورد کردن با مسائل باعث گمراهی میشه. همین برنامه های غلط باعث شده عده ای ترحم را جایز بدانند. شهدا عزیز هستند و خانواده هاشون نیازی به ترحم ماها ندارن
عبدالله91
23rd June 2013, 07:54 PM
اتفاقا نشستم همه رو خوندم که اون همه حرف تو دلم جمع شد دیگه. برا چی؟
چون با برادر عزیز آقای رضا66 هم در مورد اینکه بحث بجای مسائل به خونواده ها کشیده نشه نیز حرف زدیم.و حرفمون دقیقا این بود که بحث سر برنامه هاست نه خونواده ها. نقل قولهای بنده با آقای رضا66 در مورد این مسأله بود
عبدالله91
23rd June 2013, 08:05 PM
دخترک 3 ساله بود که پدرش شهید شد !
وقتی دانشگاه قبول شد همه گفتند با سهمیه قبول شده !!
ولی هیچکس نفهمید که وقتی 7 سالش بود و مشق شبش بابا بود یک هفته در تب سوخت...
به نظر شما این صورت مسأله را پاک کردن و بجای جوابگویی به برنامه های غلط خونوادۀ عزیزان را سپر کردن نیست؟
اون مسئولینی که این حرفارو میزنن در واقع خانواده های شهدا رو سپر قرار میدن تا برنامه های خود را توجیه کنن.
اگه بجای سهمیه امکانات علمی را فراهم میکردن این عزیزانی که با سهمیه قبول میشدن عزتشون رو کسی نمی تونست زیر سوال ببره و بگن سهمیه باعث قبولیشون شده. برنامه های درست باعث عزت آفرینی برای اقشار مختلف جامعه میشه. متأسفانه بجای جوابگویی یا اصلاح می یان وضع رو بدتر میکنن و خونواده های این عزیزان رو سپر قرار می دهند.
یه معلم تو یه مدرسه فامیل مارو مسخره میکنه میگه همسایۀ ما بچه هاش با سهمیه قبول میشن و... {البته نمیدونس خواهر بنده اونجاست}. خب این جسارت رو برنامه های غلط مسئولین باعث شده. اگه امکانات فراهم میشد همه میگفتن خودش توانایی داره. خب سهمیه برنامه ای بسیار غلطی است که دست بردار هم نیستن
آسد مرتضي
23rd June 2013, 08:26 PM
حدیث (1) قال على علیه السلام :
وَماأعمالُ البِرِّ كُلُّها وَالجِهادُ فى سَبيلِ اللّهِ عِندَ المرِ بِالمَعرُوفِ وَالنَّهىِ عَنِ المُنكَرِ إِلاّ كَنَفثَةٍ فى بَحرٍ لُجِّىٍّ؛
همه كارهاى خوب و جهاد در راه خدا در برابر امر به معروف و نهى از منكر چون قطرهاى است در درياى عميق.
نهج البلاغه، حكمت 374
حدیث (2) امام على عليه السلام :
إنَّ الأمرَ بِالمَعروفِ وَالنَّهىَ عَنِ المُنكَرِ لا يُقَرِّبانِ مِن أَجَلٍ وَلا يَنقُصانِ مِن رِزقٍ ، لكِن يُضاعِفانِ الثَّوابَ وَيُعظِمانِ الجرَ وَأفضَلُ مِنهُما كَلِمَـةُ عَدلٍ عِندَ إمامٍ جائِرٍ؛
امر به معروف و نهى از منكر نه اجلى را نزديك مىكنند و نه از روزى كم مىنمايند، بلكه ثواب را دو چندان و پاداش را بزرگ مىسازند و برتر از امر به معروف و نهى از منكر سخن عادلانهاى است نزد حاكمى ستمگر.
غررالحكم، ج2، ص611، ح3648
حدیث (3) قال رسول الله صلى الله عليه و آله :
إذا لَم يَأمُروا بِمَعروفٍ وَلَم يَنهَوا عَن مُنكَرٍ وَلَم يَتَّبِعوا الأخيارَ مِن أهلِ بَيتى ، سَلَّطَ اللّهُ عَلَيهِم شِرارَهُم ، فَيَدعوا عِندَ ذلِكَ خِيارُهُم فَلا تُستَجابُ لَهُم؛
هرگاه (مردم) امر به معروف و نهى از منكر نكنند، و از نيكان خاندان من پيروى ننمايند، خداوند بدانشان را بر آنان مسلّط گرداند و نيكانشان دعا كنند امّا دعايشان مستجاب نشود .
امالى صدوق، ص254
حدیث (4) قال رسول الله صلى الله عليه و آله :
لا يَأمُرُ بِالمَعروفِ وَلا يَنهى عَنِ المُنكَرِ إلاّ مَن كانَ فيهِ ثَلاثُ خِصالٍ : رَفيقٌ بِما يَأمُرُ بِهِ رَفيقٌ فيما يَنهى عَنهُ ، عَدلٌ فيما يَأمُرُ بِهِ عَدلٌ فيما يَنهى عَنهُ، عالِمٌ بِما يَأمُرُ بِهِ عالِمٌ بِما يَنهى عَنهُ؛
امر به معروف و نهى از منكر نكند مگر كسى كه سه خصلت در او باشد: در امر و نهى خود مدارا كند، در امر و نهى خود ميانهروى نمايد و به آنچه امر و نهى مىكند، دانا باشد .
بحارالأنوار، ج100، ص87، ح64
حدیث (5) قال على علیه السلام :
مَن أمَرَ بِالمَعروفِ شَدَّ ظَهرُ المُؤمِنِ وَمَن نَهى عَنِ المُنكَرِ أَرغَمَ أَنفَ المُنافِقِ وَأَمِنَ كَيدَهُ؛
هر كس امر به معروف كند به مؤمن نيرو مى بخشد و هر كس نهى از منكر نمايد بينى منافق را به خاك ماليده و از مكر او در امان مى ماند.
كافى،ج2، ص50، ح1
حدیث (6) قال رسول الله صلى الله عليه و آله :
لا يَزالُ النّاسُ بِخَيرٍ ما أمَروا بِالمَعروفِ وَنَهَوا عَنِ المُنكَرِ وَتَعاوَنوا عَلَى البِرِّ وَ التَّقوى فَإذا لَم يَفعَلوا ذلِكَ نُزِعَت مِنهُمُ البَرَكاتُ، وَ سُلِّطَ بَعضُهُم عَلى بَعضٍ و َلَم يَكُن لَهُم ناصِرٌ فِى الأرضِ وَ لا فِى السَّماءِ؛
تا زمانى كه مردم امر به معروف و نهى از منكر نمايند و در كارهاى نيك و تقوا به يارى يكديگر بشتابند در خير و سعادت خواهند بود، اما اگر چنين نكنند، بركتها از آنان گرفته شود و گروهى بر گروه ديگر سلطه پيدا كنند و نه در زمين ياورى دارند و نه در آسمان.
تهذيب الاحكام، ج6، ص181، ح22
حدیث (7) قال الباقر علیه السلام :
أوحَى اللّهُ تَعالى إلى شُعَيبٍ النَّبِىِّ إِنّى مُعَذِّبٌ مِن قَومِكَ مِائَةَ أَلفٍ: أَربَعينَ أَلفا مِن شِرارِهِم وَسِتّينَ أَلفا مِن خيارِهِم فَقالَ: يارَبِّ هؤُلاءِ الشرارُ فَما بالُ الخيارِ؟! فَأَوحَى اللّهُ عَزَّوَجَلَّ إِلَيهِ: داهَنُوا أَهلَ المَعاصى فَلَم يَغضِبُوا لِغَضَبى؛
خداى تعالى به شعيب پيامبر وحى فرمود كه: من صد هزار نفر از قوم تو را عذاب خواهم كرد: چهل هزار نفر بدكار را، شصت هزار نفر از نيكانشان را. شعيب عرض كرد: پروردگارا! بدكاران سزاوارند اما نيكان چرا؟ خداى عزوجل به او وحى فرمود كه: آنان با گنهكاران راه آمدند و به خاطر خشم من به خشم نيامدند.
كافى، ج5، ص56، ح1
حدیث (8) قال رسول الله صلى الله عليه و آله :
مَن رَأى مِنكُم مُنكَرا فَليُغَيِّرهُ بِيَدِهِ ، فَإن لَم يَستَطِع فَبِلِسانِهِ ، فَإن لَم يَستَطِع فَبِقَلبِهِ وَذلِكَ أضعَفُ الإيمانِ؛
هر كس از شما منكرى ببيند بايد با دست و اگر نتوانست با زبان و اگر نتوانست با قلبش آن را تغيير دهد، كه پائينترين درجه ايمان همين (تغيير قلبى) است.
نهج الفصاحه، ح3010
حدیث (9) قال الباقر علیه السلام :
إنَّ الأمرَ بِالمَعروفِ وَالنَّهيَ عَنِ المُنكَرِ سَبيلُ الأنبياءِ ، وَمِنهاجُ الصُّلَحاءِ ، فَريضَةٌ عَظيمَةٌ بِها تُقامُ الفَرائضُ ، وتَأمَنُ المَذاهِبُ ، وتَحِلُّ المَكاسِبُ ، وتُرَدُّ المَظالِمُ ، وَتَعمُرُ الأرضُ ، وَيُنصَفُ مِنَ الأعداءِ ، وَيَستَقيمُ الأمرُ؛
امر بمعروف و نهى از منكر راه و روش پيامبران و شيوه صالحان است و فريضه بزرگى است كه ديگر فرايض به واسطه آن بر پا مىشود، راهها امن مىگردد و درآمدها حلال مىشود و حقوق پايمال شده به صاحبانش برمىگردد، زمين آباد مىشود و (بدون ظلم) حق از دشمنان گرفته مىشود و كارها سامان مىپذيرد.
كافى، ج5، ص56، ح1
حدیث (10) قال رسول الله صلى الله عليه و آله :
مَن أَمَرَ بِالمَعرُوفِ وَنَهى عَنِ المُنكَرِ فَهُوَ خَليفَةُ اللّهِ فِى الرضِ وَخَليفَةُ رَسُولِهِ؛
هر كس امر بمعروف و نهى از منكر نمايد، جانشين خدا در زمين و جانشين رسول اوست.
مستدرك الوسايل، ج12، ص179، ح13817
حدیث (11) امام على عليه السلام :
وَماأعمالُ البِرِّ كُلُّها وَالجِهادُ فى سَبيلِ اللّهِ عِندَ المرِ بِالمَعرُوفِ وَالنَّهىِ عَنِ المُنكَرِ إِلاّ كَنَفثَةٍ فى بَحرٍ لُجِّىٍّ؛
همه كارهاى خوب و جهاد در راه خدا در برابر امر به معروف و نهى از منكر چون قطرهاى است در درياى عميق.
نهج البلاغه، حكمت 374
حدیث (12) پیامبر اکرم (ص) :
نَصرُ الْمَظلُومِ وَالْأمرُ بِالْمَعرُوفِ وَالنَّهيُ عَنِ الْمُنكَرِ جِهادٌ؛
يارى رساندن به ستمديده و امر به معروف و نهى از منكر جهاد در راه خداست.
جامع الأحاديث قمى، ص 125
حدیث (13) امام علی (ع):
مَن تَرَكَ إنكارَ الْمُنكَرٍ بِقَلبِهِ ويَدِهِ ولِسانِهِ فَهُوَ مَيِّتٌ بَينَ الْأحياءِ؛
كسى كه منكَر را با قلب و دست و زبانش انكار نكند، مردهاى است ميان زندگان.
تهذيب الأحكام، ج 6، ص 181
حدیث (14) پیامبر اکرم (ص) :
مَن أمَرَ بِمَعروفٍ فَلیَکُن أمرُهُ بِذلِکَ بِمَعروفٍ.
کسی که امر به معروف می کند باید این کار را به روش خوبی انجام دهد.
کنزالعمل ج552
masoume.a.92
23rd June 2013, 09:55 PM
خب مشکل اینجاست شما معیار بی بند وباری رو حجاب ویاظاهر شخص قرار دادید که به عقیده بنده درست نیست.
در اروپا که دختران نه بد حجاب بلکه بی حجابند امار تجاوز و یا سو استفاده های جنسی بسیار بسیار کمتر از کشور سراسر اسلامی ایران است.
یا علی
بللللللللللله؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ !!!
نه با سرک کشیدن در پر وپای دختران مردم که ببینند جوراب رنگ پوست پوشیده اند یا سیاه.
یا علی
این حرفا کدومه؟
خب من در این پست لازم میبینم که از ورود به بحث با شما عذرخواهی کنم و دیگه باهاتون وارد بحث نشم. ممنون خداحافظ. [golrooz]
masoume.a.92
23rd June 2013, 09:59 PM
چون با برادر عزیز آقای رضا66 هم در مورد اینکه بحث بجای مسائل به خونواده ها کشیده نشه نیز حرف زدیم.و حرفمون دقیقا این بود که بحث سر برنامه هاست نه خونواده ها. نقل قولهای بنده با آقای رضا66 در مورد این مسأله بود
خب داداش منم موافقم. ترحم چرا؟ خدانکنه. من فقط از دوستان خواستم مواظب حرف زدنشون باشن... روی پست قبلیت به من بود؟
آن شرلی
23rd June 2013, 10:10 PM
خب دوست عزیز برای مثال من قبلا فکر میکردم خانواده های شهدا که برای دانشگاه سهمیه دارن در حق بقیه بی عدالتی میشه اما بعد که تحقیق کردم فهمیدم سهمیه ای که برای فرزندان شاهدو ایثارگر در نظر میگیرن از ظرفیتی که برای دانشجوهای دیگه در نظر دارن جداست.یعنی کلا جزو اون ظرفیت حساب نمیشن ویا اینکه از قبل براشون یه ظرفیت خاصی رو در نظر دارن که در هر صورت برای اونهاست.درسته که درواقع یک امتیاز برای ورود دارن اما هیچ ربط و بی عدالتی نسبت به بقیه نداره و صورت نمیگیره!
M@hdi42
24th June 2013, 12:45 AM
بللللللللللله؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ !!!
این حرفا کدومه؟
خب من در این پست لازم میبینم که از ورود به بحث با شما عذرخواهی کنم و دیگه باهاتون وارد بحث نشم. ممنون خداحافظ. [golrooz]
خب وقتی استدلال ندارید و اومدید فقط بنویسید از اولم نباید وارد بحث می شدید . ما که با کلاشینکف مجبورتون نکردیم دوست عزیز. خدا نگهدارتون. بنده هم تمایل به بحث ندارم[cheshmak]
maede raha
24th June 2013, 01:06 AM
اتفاقا من کسی رو میشناسم از نزدیکان که جایی رفت به خاطر نداشتن ریش استخدام نشد !
بهش گفتن به خاطره نداشتن ریش استخدامت نمیکنیم جوک میگید؟؟؟؟؟[nishkhand]
شاید مشکل چیزه دیگه ای بوده
من الان جایی کار میکنم که چادر الزامی تنها چیزی که به همکارم که چادری نیست گفتن این بود که لطف کنید چادر سرتون کنید این رو چی میگید؟؟؟؟؟؟؟
- - - به روز رسانی شده - - -
من الان جایی کار میکنم که چادر الزامی تنها چیزی که به همکارم که چادری نیست گفتن این بود که لطف کنید چادر سرتون کنید این رو چی میگید؟؟؟؟؟؟؟
masoume.a.92
24th June 2013, 01:10 AM
من تو ذهنم پر از استدلاله اما برای کسی سعی میکنم استدلال بیارم که نقد پذیر باشه حرفو به بیراهه نکشه با حقیقت حرف بزنه نه با اغراق به دیگران با زبون بی زبونی اتهام وارد نکنه و هزار دلیل دیگه. لطفا هیچ بنی بشری از این نوشته من نقل قول نذاره. یا علی.
آناهيتاع
24th June 2013, 01:18 AM
سلام ببخشيد بي مقدمه وارد بحثتون ميشم اما ميگم. خونواده من اين افتخار رو دارند كه خونواده شهيدند به عبارتي برادرم شهيد شده ، كوچكترين برادر من آدم خيلي مذهيبيه و به قول شما ريش ميذاره و سوم اينكه بسيجيه دو آتيشه است با اين اوصاف كه شما ميگيد هر جا كه بخواد بايد استخدام بشه اما همچين اتفاقي نيفتاد و جايي كه براي استخدام آزمون داد وقتي براي نتيجه رفت ديد كسي استخدام شده كه اصلا سر جلسه آزمون نبوده اما پارتي داشته. پس با چند مورد نميشه حكم قطعي داد. ببخشيد اگر زياده گويي كردم.
"مهدی"
24th June 2013, 01:26 AM
- - - به روز رسانی شده - - -
بیکارم بشینم براتون جوک بگم؟
masoume.a.92
24th June 2013, 01:41 AM
برادر گرامی. ممنون از امتیاز ولی دلیل امتیازتون رو درک نمیکنم چون اصلا مرهی بر حرفایی که زدین نمیشه. من جوش نیاوردم فقط یه کوچولو دلم گرفت! لازم نیست من توضیح بدم... بگردید از لا به لای حرفاتون چیزایی که گفتید و کاملا اغراق بود و ربطی به حرفای منو این تاپیک نداشت پیدا کنید. مگه باید رسما ناسزا گفته باشید؟ من از حرفاتون فهمیدم صلاح نیست باهاتون به حرف ادامه بدم وگرنه چیزای ناجورتری نصیبم میشه... ممنون امیدوارم دیگه ادامه پیدا نکنه. یاعلی[golrooz]
masoume.a.92
24th June 2013, 02:18 AM
چی بگم واله؟؟؟
شما گفتید امتیاز دادم که جوش نیارید گفتم از دلم با امتیاز درنمیاد. بسیاااار دلیل و حرف دارم ولی همونطور که قبلا دلیل آوردم لازم ندیدم که استدلال کنم. بله من هم گفته بودم جواب ندید ولی شما دادین. این چیزایی که واسه زندگی دیگران میگین خوبه که خوتدتون هم بکار ببندید............. خب طبق حدسم داره چیزای ناجور تری گفته میشه.
بله بایدم از تاسف و وقت تلف کنی به تمام معنا حرف بزنید تا سایر حرفای "محترمانه" تون تکمیل بشه حالا که اینو گفتید باید بگم منم دقیقا همین نظرو راجع به شما دارم... و جدا متاسفم!
آآآه...این نیز بگذرد...
M@hdi42
24th June 2013, 02:24 AM
چی بگم واله؟؟؟
شما گفتید امتیاز دادم که جوش نیارید گفتم از دلم با امتیاز درنمیاد. بسیاااار دلیل و حرف دارم ولی همونطور که قبلا دلیل آوردم لازم ندیدم که استدلال کنم. بله من هم گفته بودم جواب ندید ولی شما دادین. این چیزایی که واسه زندگی دیگران میگین خوبه که خوتدتون هم بکار ببندید............. بله بایدم از تاسف و وقت تلف کنی به تمام معنا حرف بزنید تا سایر حرفای "محترمانه" تون تکمیل بشه حالا که اینو گفتید باید بگم منم دقیقا همین نظرو راجع به شما دارم... و جدا متاسفم!
آآآه...این نیز بگذرد...
بله شما کاملا درست میفرمایید . شما خیلـــی خیـــلی محترمید که انجمن وتمام اعضاش رو لایق استدلال اوردن خودتون ندونستید .
دریغ از یک خط سخن منطقی که این رفتار از شما بعید بود. من منتظر بودم پاراگراف پاراگراف سخنان شما رو جواب بدم اما متاسفانه نشون دادین
حرفی برای گفتن ندارید. ممنون از توجه شما خواهر محترم!![shaad]
امروز قدرت امتیازیم تموم شده فردا در خدمتتونم[alaghemand]
بنده از ناظر محترم سایت درخواست دارم این مبحث رو ببندند چون بلطبع نتیجه ای نداشت جز پافشاری هر طرف بر مواضع درست یاغلط خودش.با احترام[golrooz]
masoume.a.92
24th June 2013, 02:30 AM
بله شما کاملا درست میفرمایید . شما خیـــلی محترمید، امروز قدرت امتیازیم تموم شده فردا در خدمتتونم[alaghemand]
بله اینم یه تیکه ی دیگه ک انداختید...اینو دیگه جواب نمیدم.
[nishkhand] دیدم امتیاز منفی نیومد! منتظرم صاحب اختیار. [golrooz]
من به انجمن و سایر کاربرا چیکار دارم که میخواید بقیه رو علیه من بشورونید!!! من دیدم هرچی بگم شخص جنابعالی یه چیز ناجور و اغراق آمیز تحویل میدین گفتم دیگه بحث نکنم. حالا دیدین اینجوری حرف زدین میخواین ببندن که ملت نبینن چیا گفتین؟ که متنتونم اینطوری ویرایش کردید!
M@hdi42
24th June 2013, 02:44 AM
بله اینم یه تیکه ی دیگه ک انداختید...اینو دیگه جواب نمیدم.
[nishkhand] دیدم امتیاز منفی نیومد! منتظرم صاحب اختیار. [golrooz]
من به انجمن و سایر کاربرا چیکار دارم که میخواید بقیه رو علیه من بشورونید!!! من دیدم هرچی بگم شخص جنابعالی یه چیز ناجور و اغراق آمیز تحویل میدین گفتم دیگه بحث نکنم. حالا دیدین اینجوری حرف زدین میخواین ببندن که ملت نبینن چیا گفتین؟ که متنتونم اینطوری ویرایش کردید!
متشکرم از حظورتون . انشالله خدای منان اجر وشفای اخروی ودنیوی به شما عطا بفرماید با ذکرصلوات بر محمد وآل محمد[shaad][golrooz][alaghemand]
masoume.a.92
24th June 2013, 02:47 AM
اللهم صل علی محمد و آل محمد.
من الان نمیدونم اینا تیکه بود یا نه یکی روشنم کنه؟؟؟
پست های دیگتونو خودتون پاک کردید یا کس دیگه؟
یه چیز میگن که به آدم برمیخوره بعد پاکش میکن که بقیه نبینن چرااااااا؟؟؟؟؟؟؟؟؟ این وسط میخوان ما رو خراب کنن؟؟؟؟؟؟؟؟
عبدالله91
24th June 2013, 06:14 AM
خب داداش منم موافقم. ترحم چرا؟ خدانکنه. من فقط از دوستان خواستم مواظب حرف زدنشون باشن... روی پست قبلیت به من بود؟
سلام.
نه آبجی اگه با شما بودم مطمئنن نقل قول می کردم.
تو این بحث ها هر فردی عقایدش رو میگه. هیچ فردی باطل و یا حق مطلق نیس. تبادل نظر میشه. اگه بیشتر همدیگه رو درک کنیم و سعی کنیم از همدیگه یاد بگیریم همه چیز حل میشه و همه اطلاعات تازه ای بر اطلاعاتمون اضافه میشه
عبدالله91
24th June 2013, 06:25 AM
مفهوم نوشته شما رو متوجه نشدم.بیشتر توضیح بدین!
سلام
میبخشین که جوابم دیر شد. دیروز خواستم جواب بدم سایت هنگ کرد. گفتم صبح راحت جواب میدم. امیدوارم دیر جواب دادنمون رو به حساب بی احترامی نذارین و به بزرگواریتون این حقیرو میبخشین.بعده شما به برخی از دوستان جواب دادم اما وقتی اومدم به شما جواب بدم سایت هنگ کرد.خلاصه از دیروز به این فکر بودیم که نکنه سوتفاهم پیش بیاد. کم کاری بنده رو به بزرگواریتون انشاالله میبخشین. هم کلام شدن با بزرگوارانی چون شما جدا برامون باعث افتخاره.
منظورم این بود که هدف دشمنان گرفتن دین بود . چون با گرفتن دین و اعتقاد ملت کشور به راحتی تبدیل به مستعمره میشد. دین اجازه نداده که مسلمانان مستعمرۀ کشورهای دیگه بشن این قاعده را تقریبا نفی سبیل می گویند. چون هدف از حمله گرفتن اعتقادات ملت بود رزمندگان هم از این اعتقادات دفاع کردند. البته گفتم که اولویت این بود چون دفاع از کشور و خاک و ناموس هم دلایل دیگری بود. و در جنگ هم رزمندگان با شعارهای مذهبی و اعتقادات دینی تحمل می کردن یا شوق شهادت داشتن.
المیرا70
24th June 2013, 09:57 AM
خب دوست عزیز برای مثال من قبلا فکر میکردم خانواده های شهدا که برای دانشگاه سهمیه دارن در حق بقیه بی عدالتی میشه اما بعد که تحقیق کردم فهمیدم سهمیه ای که برای فرزندان شاهدو ایثارگر در نظر میگیرن از ظرفیتی که برای دانشجوهای دیگه در نظر دارن جداست.یعنی کلا جزو اون ظرفیت حساب نمیشن ویا اینکه از قبل براشون یه ظرفیت خاصی رو در نظر دارن که در هر صورت برای اونهاست.درسته که درواقع یک امتیاز برای ورود دارن اما هیچ ربط و بی عدالتی نسبت به بقیه نداره و صورت نمیگیره!
امیدوارم اینجور باشه که شما می فرمایید.ولی من خیلی از این موارد رو دیدم که راحت رشته های خوب قبول شدن
"مهدی"
24th June 2013, 12:00 PM
بیکار نبودید تو این سایت چی کار می کردی؟؟؟؟؟[nishkhand]
الان هر کسی تو این انجمنه بیکاره؟
با این حرفتون که معلومه حتی برای گفتنش از 1% مغزتون هم برای مزمزه کردنش استفاده نکردین. به کل کاربران این انجمن به طور مستقیم توهین کردید!
خیلی عالیه جدا !
masoume.a.92
24th June 2013, 12:47 PM
نه برا چی منفی دادی؟؟؟؟؟؟؟؟ میخوام بدونم. تو که با یکی دیگه بحث میکنی چرا به من منفی میدی؟ اگه مربوط به آقای mahdi42 بود. که شما اونوقت میشی کاسه داغ تر از آش! چون ایشون بجای منفی به من پیشنهاد دوستی دادن... (حالا اگه بخوان بعدا منفی بدن خبر ندارم...) انگار خوب طرفدار صلحن.
"مهدی"
24th June 2013, 12:58 PM
نه برا چی منفی دادی؟؟؟؟؟؟؟؟ میخوام بدونم. تو که با یکی دیگه بحث میکنی چرا به من منفی میدی؟ اگه مربوط به آقای mahdi42 بود. که شما اونوقت میشی کاسه داغ تر از آش! چون ایشون بجای منفی به من پیشنهاد دوستی دادن... (حالا اگه بخوان بعدا منفی بدن خبر ندارم...) انگار خوب طرفدار صلحن.
انجمن نخبگان دو قابلیت داره:
1- امتیاز مثبت : یعنی شما به حرف این کاربر موافق هستید
2- امتیاز منفی : یعنی شما با حرف این کاربر مخالف هستید
خب منم با حرفای شما مخالف بودم. کار غیر قانونی کردم؟
موفق باشید[golrooz]
masoume.a.92
24th June 2013, 01:10 PM
انجمن نخبگان دو قابلیت داره:
1- امتیاز مثبت : یعنی شما به حرف این کاربر موافق هستید
2- امتیاز منفی : یعنی شما با حرف این کاربر مخالف هستید
مرسی که قابلیت دادن امتیاز منفی رو یادآوری کردی............
شما هم موفق باشید. [golrooz]
mamadshumakher
24th June 2013, 02:24 PM
و باز دوباره بحث و تبادل نظر با قهر و ناراحتی داره تموم میشه.ما هنوز یاد نگرفتیم که بدونیم شاید داریم درباره بعضی موارد اشتباه فکر میکنیم.
بحث رو شخصی میکنیم.
کلی بگم:
همونطور که همتون دیدید توی این تاپیک درباره ی مسائلی چند نظر متفاوت وجود داشت.قبل از اینکه سعی کنیم به زور عقیده ی خودمونو به کسی بقبولونیم بیایم فکر کنیم چرا نظر های متفاوتی وجود داره در حالی فقط یک حقیقت وجود داره؟ خب این یعنی هر کسی بخشی از حقیقت رو دیده.بخشی از اطلاعات به دستش رسیده و موجب شده مغزش تحلیل کنه.حالا چرا اصرار میکنید که همه باید حرف شمارو قبول کنند بدون چون و چرا و صبر و حوصله و استدلال من نمیدونم. غیر منطقی نیست؟ دشمن که نیتسم باهم؟پیر که نیتسم.جوونیم.چرا زود از کوره در بریم؟چرا انتظار داشته باشیم که با یه جمله همه حرفامونو قبول کنند. اگر میخواید اینجوری باشه بهتره دیگه هیچوقت بحثی نکنیم.چون نتیجه نداره.
مثل این میمونه که یه فیل رو بزارن تو یه اتاق تاریک بهتون بگن برید توی اتاق و حدس بزنید اون چیه؟یکی دمشو دست میزنه و یه حدسی میزنه.یکی پاهاشو میگیره و یه حدسی میزنه یکی گوششو میگیره و یه حدسی .....حالا این درسته که بیارنشون بیرون و اون چند نفر به خاطر اثبات حرفاشون بیوفتن به جون هم؟ خب به خاطر کمبود اطلاعات نتیجه غلط از آب در میاد
پس بهتره بیایم مشاهداتمونو در اختیار هم بزاریم تا نتیجه هامونو.
اینجوری مغز همه ی ما با توجه به اشتراک گذاشتن تمام مشاهدات احتمال بیشتری داره که نتیجه ی مشابه تری بگیره.
ببخشید زیاد حرف زدم.
کسی نمیخواد و نخواسته ارزش شهید رو پایین بیاره.وضع موجود و ضعف مدیریت و فکری کشور باعث شده یکم مردم به انحراف کشیده بشن.ما در امر ترویج فرهنگ درست خیلی خیلی ضعیفیم.
حرف از پسر شهید و داغ دلش میزنیم اما فردی که 20 سال پیش پدرش توی تصادف جونشو از دست داد رو رها کردیم.مگه غیر از اینه که اون پدر هم برای زن و بچش تلاش میکرد؟
حرف از شهیدانی که نابغه بودن میزنیم اما الان همه میدونن که حمایت علمی نمیشن
پس بهتره یه نظمی به وضعیت بدیم تا زحمت شهیدان که باعث شد کشور دست خودمون بمونه رو هدر ندیم.تا زمانی که اختلاف عقیده زیاد هست وضعی درست نمیشه.
و یه جمله که نظر شخصیمه:به جای اینکه دوستان دلگیر شن خب منو روشن کنن.چون قطعا استنباط من از ضعف اطلاعاتیمه
اینقدر به حجاب گیر ندیم و اونو تبدیل به معضل نکنیم.masoume گفت که به همکارش فقط گفتن چادرتو سر کن.....
ایا با سر کردن چادر توی اداره سطح عملکرد اداره پیشرفت میکنه؟کار ارباب رجوع بهتر راه میوفته.....
تاحالا بهش گفتن به ارباب رجوع بهتر برس؟گفتن کار مردم رو عقب ننداز؟
این گناه و ثواب که میگید فقط واسه چادر هست؟
اصلا کاربرد این گناه و ثواب که اینقدر دوست داریم بشماریموشون فقط واسه اون دنیا هست؟
من میگم نه.هر چیزی که در وصف گناه و ثواب اومده تاثیرش واسه همینجاست.زندگیمون.خودمون.ف زندانمون.نسل بعدیمون.
تنها لطمه ای که به اسم شهیدان زدیم فقط بد حجابی دخترانمونه؟دیگه هیچی؟
فکر نمیکنید عوامل دیگه که ازش کمتر نام میبرید باعث بدحجابی شد؟
مشکل 40 سانت مویی هست که دیده میشه یا نبود راهنمای درست؟نبود برخورد درست؟
من به نظرم بیشتر ازینکه دولت بخواد روی جوونا کار کنه باید روی پدر و مادران عزیز کار کنه تا جوونا چسبیده بشن به نظام خانوادشون نه اینکه فقط توی خانوادشون باشن.
من با حجاب موافقم اما حجابی که از روی دل باشه.و تبلیغ حجاب انجام بشه در صورتی که بقیه موارد هم انجام بشه.
یه سوال:البته تمام حرفای منو رها نکنید بیاید فقط این سوال رو بچسبید
دروغ جرم نیست گناه هست
بدحجابی گناه است چرا جرم است؟اگر ایران از فردا اعلام کنه که داشتن حجاب آزاد هست و اختیاری به نظر شما اکثریت جامعه به چه شکلی وارد جامعه میشن و چرا؟
masoume.a.92
24th June 2013, 02:47 PM
اینقدر به حجاب گیر ندیم و اونو تبدیل به معضل نکنیم.masoume گفت که به همکارش فقط گفتن چادرتو سر کن.....
ایا با سر کردن چادر توی اداره سطح عملکرد اداره پیشرفت میکنه؟کار ارباب رجوع بهتر راه میوفته.....
تنها لط........
دوست خوبم. اینو من نگفتم maede raha گفت. شانسه والا...! [nishkhand]
البته شما که به نظر منطقی میاین توصیه میکنم یه دور دیگه کامل پست های قبلی رو بخونید. (گرچه که بعضیا پست هاشونو یا کامل پاک کردن یا بعد از تحویل دادن حرفاشون به من ویرایشش کردن و الان کاربرا نمیبینن!) من نخواستم دیگه این تاپیک قلب یخی عزیز رو بیشتر شلوغ کنم و... دیگه حرفامو نگم دیگه... میدونید که..؟. هرکی مایله دلایل نگفته منو بدونه واسم پیغام شخصی بذاره... با تشکر. [golrooz]
ab.bb
24th June 2013, 02:53 PM
.
ab.bb
24th June 2013, 02:55 PM
سلام
میبخشین که جوابم دیر شد. دیروز خواستم جواب بدم سایت هنگ کرد. گفتم صبح راحت جواب میدم. امیدوارم دیر جواب دادنمون رو به حساب بی احترامی نذارین و به بزرگواریتون این حقیرو میبخشین.بعده شما به برخی از دوستان جواب دادم اما وقتی اومدم به شما جواب بدم سایت هنگ کرد.خلاصه از دیروز به این فکر بودیم که نکنه سوتفاهم پیش بیاد. کم کاری بنده رو به بزرگواریتون انشاالله میبخشین. هم کلام شدن با بزرگوارانی چون شما جدا برامون باعث افتخاره.
منظورم این بود که هدف دشمنان گرفتن دین بود . چون با گرفتن دین و اعتقاد ملت کشور به راحتی تبدیل به مستعمره میشد. دین اجازه نداده که مسلمانان مستعمرۀ کشورهای دیگه بشن این قاعده را تقریبا نفی سبیل می گویند. چون هدف از حمله گرفتن اعتقادات ملت بود رزمندگان هم از این اعتقادات دفاع کردند. البته گفتم که اولویت این بود چون دفاع از کشور و خاک و ناموس هم دلایل دیگری بود. و در جنگ هم رزمندگان با شعارهای مذهبی و اعتقادات دینی تحمل می کردن یا شوق شهادت داشتن.
ممنون از احترامی که برای من قائلید؛ من واقعا لایق این همه تعریف نیستم.
شما چطور به این نتیجه رسیدین که قصد عراقی ها گرفتن دین ملت بوده؟چون اونچه که من شنیدم و شواهد نشون میده؛ این بود که قصدشون گرفتن بخشی از خاک ایران بود.اونچه که ما انجام دادیم پیوند زدن این جنگ با دین بود تا ملت رقبت و انگیزه برای جنگ پیدا کنن.این نظر که دشمن از طریق بی دین کردن مردم ،میخواد کشور رو بگیره؛ باید براش شواهد عینی ارائه داد.دشمن چه کاری کرده؛ که شما به این نتیجه رسیدین؛ که قصدش بی دین کردن مردمه؟آیافرقه مذهبی جدید درست کرد؛ تا ملت به اون معتقد بشن و از دین خودشون دست بکشن؟آیا در دین مردم شک و تردید وارد کرد؟
ضمنا اگردین باعث حفظ کشوره؛ اون کشورهایی که ملت دین داری ندارند؛ چطور از خودش دفاع میکنند؟
mamadshumakher
24th June 2013, 02:57 PM
دوست خوبم. اینو من نگفتم maede raha گفت. شانسه والا...! [nishkhand]
البته شما که به نظر منطقی میاین توصیه میکنم یه دور دیگه کامل پست های قبلی رو بخونید. من نخواستم دیگه این تاپیک قلب یخی عزیز رو بیشتر شلوغ کنم و... دیگه حرفامو نگم دیگه... میدونید که..؟. هرکی مایله دلایل نگفته منو بدونه واسم پیغام شخصی بذاره... با تشکر. [golrooz]
بله چشم.من معذرت میخوام.اما ایا این خیلی مهم بود که چه کسی این موضوع رو تعریف کرده؟چه شما چه maede raha چون من با گوینده این حرف کاری ندارم.
اصلا دوستی گفت: که به همکارش گفتن فقط چادر.....
خوبه؟شما بحث رو ادامه ندادید چون گفتید به بیراهه کشیده میشه.حالا مثلا سعی کردم بحث رو منطقی ادامه بدیم خب بفرمایید دیگه.اگر مایلید نسبت به حرفای من تبادل نظر کنیم.بقیه هم همینطور با ما پیش خواهند آمد انشاالله......من نمیخوام مقابله کنم میخوام از شما چیزی یاد بگیرم.ایندفعه منظورم خود شما بود.masoume البته اگر تمایل دارید
آسد مرتضي
24th June 2013, 03:45 PM
سلام به همه دوستان
من فقط یه ذره حرف بزنم بعد میرم ...[nishkhand]
نکته مهمی که من همیشه دیدم اینه که دو تا کار غلط رو مقابل هم قرار میدن و اون هم اینه که مثلا میگن چرا به حجاب تو اداره گیر میدن ولی کسی به فکر ارباب رجوع نیست و چون همه اجباری بودن رسیدگی به ارباب رجوع رو قبول داریم ولی بعضی ها حجاب رو دوست ندارن اینجور استنباط میشه که حجاب هم نبود نبود ولی ارباب رجوع باید بهش رسیدگی شه!!!
درست ارباب رجوع باید بهش رسیدگی شه ولی حجاب هم باید باشه!!!چرا این دو تا رو مقابل هم قرار بدیم؟؟؟
هم باید وضع حجاب درست شه و هم وضع رسیدگی به ارباب رجوع
حالا اینی که من گفتم یه مثال بود چون آقا محمد عزیز مثالش رو زد وگرنه این تقابل تو خیلی از کارها هست ...
mamadshumakher
24th June 2013, 04:34 PM
سلام به همه دوستان
من فقط یه ذره حرف بزنم بعد میرم ...[nishkhand]
نکته مهمی که من همیشه دیدم اینه که دو تا کار غلط رو مقابل هم قرار میدن و اون هم اینه که مثلا میگن چرا به حجاب تو اداره گیر میدن ولی کسی به فکر ارباب رجوع نیست و چون همه اجباری بودن رسیدگی به ارباب رجوع رو قبول داریم ولی بعضی ها حجاب رو دوست ندارن اینجور استنباط میشه که حجاب هم نبود نبود ولی ارباب رجوع باید بهش رسیدگی شه!!!
درست ارباب رجوع باید بهش رسیدگی شه ولی حجاب هم باید باشه!!!چرا این دو تا رو مقابل هم قرار بدیم؟؟؟
هم باید وضع حجاب درست شه و هم وضع رسیدگی به ارباب رجوع
حالا اینی که من گفتم یه مثال بود چون آقا محمد عزیز مثالش رو زد وگرنه این تقابل تو خیلی از کارها هست ...
سلام اقا مرتضی
درسته حرفت.منم عقیدم بر این نیست که حجاب بره کنار و بقیه چیزها رو بچسبیم.نه .همه چیز باید توجه بشه.چون ما جامعه ای هستیم که شعار ایده آل بودن یا ایده ال شدن رو سر میدیم.دینی رو داریم که اعتقاد داریم کامل ترین دین هست.یعنی ایده آل به شرط اجرا.در کنار دین کشوری داریم که برای ماست.برای این مردم که با وجود گرایش های مختلف یک زبان کشوری داریم.همزبانیم.
حرف یک روز و 2 روز نیست.همه میدونیم هر عملی انجام بدیم چه خوب چه بد خودشو دیر یا زود نشون میده.پس باید قبول کنیم که اگر از وضعیت حجاب ناراحتیم حتما جایی اشتباه کردیم.میگید تهاجم فرهنگی قبول.میگید دشمن در خانه قبول.میگید دشمن هزینه کرده تا جوونامونو از راه بدر کنه قبول اما نقش مردم و مخصوصا کسانی که مسئولیت های مرتبط با این امر رو دارن چیه؟حتما اشتباهی کردیم که دشمن تونست نفوذ کنه دیگه.حتما اشتباهی کردیم که جوونامون دوست دارن به سبک غربی ها بگردن.
همینجور اشتباهات در موارد دیگه وجود داشته.ولی خب ما برای این مسائل اینجا بحث نمیکنیم.برای این بحث کنیم که هممون روشن شیم.یک جهت شیم که روزی به هرجایی که رسیدیم با توجه به هماهنگی فکریمون بتونیم در یک خط تلاش کنیم.در هر جایگاهی.
من میگم حجاب باید باشه اما این باید منظورم زور نیست.یعنی باید کاری کنیم که حجاب رو مردم انتخاب کنند.
باید کاری کنیم که غیبت نکنند.
باید کاری کنیم که کم کاری نکنند
باید به جوونا اهمیت داده بشه
باید کاری کنیم که سنت ایران و اسلام حفظ بشه.
اینکه کار شهیدان غیر قابل وصف هست رو منکر نیستیم اما مزد زحمتشونو باید درست بدیم.نه با گلایه شکوه و بی آبرو کردن افرادی که نیاز به حمایت دارند.باید همه رو بپذیریم چون در یک کشور و با هم داریم زندگی میکنیم.
یه مثال میزنم:جلوی یک بچه 10 ساله که تشنه هم هست 2تا پارچ آب میزاریم.روی یکی برچسب خورده قابل شرب روی یکی دیگه برچسب خورده غیر قابل شرب.اما پارچی که برچسب قابل شرب داره خالی از آب هست.و فقط پارچی که برچسب اب ناسالم داره حاوی آب هست.ما هم به بچه تذکر میدیم که اون آب رو نخوره اما به نظرت بچه ای که تشنشه چکار میکنه؟سر میکشه.پارچ اب ناسالم رو سر میکشه حداقل موقتی رفع تشنگی رو براش ایجاد میکنه.براشم مهم نیست که دراز مدت براش مشکل ایجاد میکنه این آب
مسئله اینه که گلایه نکنیم حجاب ظاهریه زود میبینیم اما خیلی از مسائل دیگه چی؟
حالا فکر کوتاه من اینجوری میگه که حجاب رو با ایجاد شرایطی دیگه میشه ایجاد کرد.یعنی بچسبیم به تنه ی درختی که حجاب یکی از شاخه های اون هست.
maede raha
24th June 2013, 07:47 PM
الان هر کسی تو این انجمنه بیکاره؟
با این حرفتون که معلومه حتی برای گفتنش از 1% مغزتون هم برای مزمزه کردنش استفاده نکردین. به کل کاربران این انجمن به طور مستقیم توهین کردید!
خیلی عالیه جدا !
شما هم اگر از یک درصد چشماتون استفاده می کردید شکلک خنده رو جولوی تایپیک بنده می دیدید
"مهدی"
24th June 2013, 07:52 PM
شما هم اگر از یک درصد چشماتون استفاده می کردید شکلک خنده رو جولوی تایپیک بنده می دیدید
من یادم نمیاد با شما شوخی داشته باشم.
موفق باشید!
Outta_Breathe1020
25th June 2013, 12:25 AM
سلام اقا مرتضی
درسته حرفت.منم عقیدم بر این نیست که حجاب بره کنار و بقیه چیزها رو بچسبیم.نه .همه چیز باید توجه بشه.چون ما جامعه ای هستیم که شعار ایده آل بودن یا ایده ال شدن رو سر میدیم.دینی رو داریم که اعتقاد داریم کامل ترین دین هست.یعنی ایده آل به شرط اجرا.در کنار دین کشوری داریم که برای ماست.برای این مردم که با وجود گرایش های مختلف یک زبان کشوری داریم.همزبانیم.
حرف یک روز و 2 روز نیست.همه میدونیم هر عملی انجام بدیم چه خوب چه بد خودشو دیر یا زود نشون میده.پس باید قبول کنیم که اگر از وضعیت حجاب ناراحتیم حتما جایی اشتباه کردیم.میگید تهاجم فرهنگی قبول.میگید دشمن در خانه قبول.میگید دشمن هزینه کرده تا جوونامونو از راه بدر کنه قبول اما نقش مردم و مخصوصا کسانی که مسئولیت های مرتبط با این امر رو دارن چیه؟حتما اشتباهی کردیم که دشمن تونست نفوذ کنه دیگه.حتما اشتباهی کردیم که جوونامون دوست دارن به سبک غربی ها بگردن.
همینجور اشتباهات در موارد دیگه وجود داشته.ولی خب ما برای این مسائل اینجا بحث نمیکنیم.برای این بحث کنیم که هممون روشن شیم.یک جهت شیم که روزی به هرجایی که رسیدیم با توجه به هماهنگی فکریمون بتونیم در یک خط تلاش کنیم.در هر جایگاهی.
من میگم حجاب باید باشه اما این باید منظورم زور نیست.یعنی باید کاری کنیم که حجاب رو مردم انتخاب کنند.
باید کاری کنیم که غیبت نکنند.
باید کاری کنیم که کم کاری نکنند
باید به جوونا اهمیت داده بشه
باید کاری کنیم که سنت ایران و اسلام حفظ بشه.
اینکه کار شهیدان غیر قابل وصف هست رو منکر نیستیم اما مزد زحمتشونو باید درست بدیم.نه با گلایه شکوه و بی آبرو کردن افرادی که نیاز به حمایت دارند.باید همه رو بپذیریم چون در یک کشور و با هم داریم زندگی میکنیم.
یه مثال میزنم:جلوی یک بچه 10 ساله که تشنه هم هست 2تا پارچ آب میزاریم.روی یکی برچسب خورده قابل شرب روی یکی دیگه برچسب خورده غیر قابل شرب.اما پارچی که برچسب قابل شرب داره خالی از آب هست.و فقط پارچی که برچسب اب ناسالم داره حاوی آب هست.ما هم به بچه تذکر میدیم که اون آب رو نخوره اما به نظرت بچه ای که تشنشه چکار میکنه؟سر میکشه.پارچ اب ناسالم رو سر میکشه حداقل موقتی رفع تشنگی رو براش ایجاد میکنه.براشم مهم نیست که دراز مدت براش مشکل ایجاد میکنه این آب
مسئله اینه که گلایه نکنیم حجاب ظاهریه زود میبینیم اما خیلی از مسائل دیگه چی؟
حالا فکر کوتاه من اینجوری میگه که حجاب رو با ایجاد شرایطی دیگه میشه ایجاد کرد.یعنی بچسبیم به تنه ی درختی که حجاب یکی از شاخه های اون هست.
انصافا آقا محمد خیلی کامل گفتن...
نظر من همینه...
کلا به نظر من باید قبول کرد، درسته ما جمهوری اسلامی رو داریم. همیشه هم گفتم دوسش هم دارم... اما یه عده ای هم دارن زندگی میکنن که اسلام رو قبول ندارن...
اسلام قبول نداشتن دلیلش انسان نبودن نیست
به نظر من باید فرهنگش درست شه، که خانوم، آقا... شما که داری اینجا زندگی میکنی، میتونی اسلام نداشته باشی، اما سعی کنی حجابتو در حد معقولی حفظ کنی.
به نظر من با طرحی مثه گشت ارشاد یا برخورد مثل مجرم، چیزی درست نشده هیچوقت...
کدوم بی حجابی بعد از اینکه مثلا گرفتنش درست شده حجابش؟
تو جامعه ما اگه واقعا اسلام میخواد کاری بکنه، کاری کنه دروغ کم شه... غیبت کم شه... تهمـــــت کم شه...
نه اینکه مسئولینش هم با تهمت و دروغ کار رو پیش ببرن...
نیاز داریم اصل و فرع رو تشخیص بدیم به نظر من.
*FATIMA*
25th June 2013, 01:42 AM
انگاری خیلی سخت گرفتی
نمیدونم چرا هر حرفی میشه به حجاب ربطش میدین و کلی غلغله به راه میندازین
بنده خدا یه تاپیکی زده و خیلی از حرفاش درسته و تعداد کمی نادرست
دوست عزیزم ، مردم کشور ما رفتند برای جنگ چون دوست نداشتن یک کشور بیگانه بر اونا تسلط داشته باشه و زور بگه ، رفتند جنگ چون از بی عدالتی و بی بند و باری شاه ناراضی بودند و ...
دوست عزیز مسئله بی حجابی هیچ ربطی به این موضوع نداره که ما برای شهدا و جانبازان هیچ گونه ارزشی قائل نیستیم اتفاقاً خیلی بیشتر از اینا ارزش قائلیم چون چه خون ها که ندادند و برای آزادی کشورشون چه کارها که نکردن
و اما میرسیم به بحث کشورهای غربی و جوانان غربی
میخوای از اونجا بشنوی پس بشنو
میدونی از چه لحاظ برتر شمرده میشن ؟! درسته بی حجابن ولی لباساشون خیلی ساده تر از این حرفاست ، چون برای هر محل کاری حرمت قائلن ، حتی برای احترام گذاشتن به یکدیگر
در یک کشور خارجه امنیت بیداد میکنه ! دیگه لازم نیست از اینکه هنوز وقت به نیمه شب نرسیده تو خونه باشی و ... و به 100 البته به خیلی از اصول خوب اعتقاد دارن
حالا چون حجاب ندارن شدن بد دیگه !!!!!!!!!!!!!!!!! این خیلی دور از انصافه
و البته لازم به ذکره که اگه ما شهید دادیم اونا هم یه زمانی برای حفظ کشورشون شهید دادن
جنگ موقعی پیش میاد که شاه یا رئیس جمهور یه مملکت نتونه از عهده یک کشور بیات و یک کشور رو نتونه اداره کنه
خیلی از بی حجابا ، ساده تر از این حرفان !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! خیلی خیلی خیلی دارین در حقشون بی انصافی میکنین بدون اینکه از درونشون خبر داشته باشین
خواهر من مهم نیت پاکه نه ظاهر پاک
*FATIMA*
25th June 2013, 01:46 AM
اره اینجا ایرانه قرن 21
ولی ...
نا امنی بیداد میکنه
یه دختر باید باید با ترس و لرز پاشو از خونه بیرون بذاره
تعداد دزدا و قاتلا زیاد شده
خیانت پشت خیانت ، دروغ پشت دروغ ، بی عدالتی پشت بی عدالتی
مسلماً شهیدان ما اینا رو نمی خواستن
آسد مرتضي
25th June 2013, 01:52 AM
اره اینجا ایرانه قرن 21
ولی ...
نا امنی بیداد میکنه
مسلماً شهیدان ما اینا رو نمی خواستن
سلام
خوبید فاطیما خانوم ؟
با کمال احترام ولی باید بگم اصلا قبول ندارم ...
به نظرم اینا سیاه نمایی هست ...
اگه میخوایید درباره ایران قرن 21 صحبت کنید حق اینه که هم خوبی ها رو بگید و هم بدی ها رو نه فقط بدی ها رو پررنگ کنید ...
من نمیگم ایران گل و بلبله ولی مطمئنم اینطور هم که شما میگید نیست ...
البته اینا همش نظر شخصیه من هست
[golrooz]
*FATIMA*
25th June 2013, 01:59 AM
نه عزیزم این بی عدالتی نیست ، این حقشونه
پدرش ، برادرش و یا شاید مادر و خواهرش خون ها دادند تا این کشور به ازادی رسید
این درست نیست که حقشون ضایع بشه
*FATIMA*
25th June 2013, 02:09 AM
سلام
خوبید فاطیما خانوم ؟
با کمال احترام ولی باید بگم اصلا قبول ندارم ...
به نظرم اینا سیاه نمایی هست ...
اگه میخوایید درباره ایران قرن 21 صحبت کنید حق اینه که هم خوبی ها رو بگید و هم بدی ها رو نه فقط بدی ها رو پررنگ کنید ...
من نمیگم ایران گل و بلبله ولی مطمئنم اینطور هم که شما میگید نیست ...
البته اینا همش نظر شخصیه من هست
[golrooz]
منظورتون رو از سیاه نمایی متوجه نشدم !!!!!!!!!!!!!!!؟!
اینا حقیقت های اجتماع امروزی ماست ! نمیتونید انکار کنید چون شما هم دیدید
به صورت دختری اسید پاشیده شد ولی نتیجش چی شد
به دختری تجاوز شد ولی نتیجش ...
خونه همسایه ای رو دزد زد ولی آیا دزدش پیدا شد ؟!
قاتلی جان چند تن رو گرفت ولی کجاست ؟!
معتادی که جای خود بماند ولی آیا کسی اومد عامل اصلی فروش رو پیدا کنه ؟!
آره راست میگین من خوبیهاش رو یادم رفته ! پس شما از خوبیهاش بگین !!!!!!!!
عبدالله91
25th June 2013, 06:07 AM
شما چطور به این نتیجه رسیدین که قصد عراقی ها گرفتن دین ملت بوده؟
سلام
ببینین مسأله دقیقا اینجاست که دید بنده و شما فرق داره. شما منظورتون عراقی هاست اما بنده عراقی ها رو جلوی صحنه حساب میکنم و ملت های پشت صحنه رو عامل اصلی جنگ میدونم.
عراق همون بچه ای بود که با یه شکولات گول خورد و فکر کرد می یاد و تو ایران میشینه و خاکش رو تصاحب میکنه. اما دولت آمریکا و... از عراق حمایت میکردن تا دوباره ایران را مستعمرۀ خود بکنن. درواقع با پیروزی عراق در واقع عراق باز کنار گذاشته می شد و ایران مستعمرۀ کشورهای پشت صحنه می شد. رژیم بعثی به تنهایی عددی نبود که بخواد به ایران حمله کنه.
دولت آمریکا و... از این وحشت داشتند که ایران مستقل خواهد شد و بخاطر اعتقاداتش از زیر سلطه بودن درخواهد آمد چون از همون اول علمای ما با قراردادهای ننگین مخالفت می کردند و سردمداران دولتهای غربی می دونستند که اگر این علما سرکار بیایند تمامی منافع آنان قطع خواهد شد. از این رو عامل ایجاد جنگ بودند.
عبدالله91
25th June 2013, 06:15 AM
ضمنا اگردین باعث حفظ کشوره؛ اون کشورهایی که ملت دین داری ندارند؛ چطور از خودش دفاع میکنند؟
عقاید یک ملت عامل اصلی مستعمره بودن یا نبودن است مخصوصا در بین کشورهای جهان سوم. در بین کشورهاس اطراف ما کدام یک در جلوی استعمار ایستاده اند؟ همشون تسلیم محض هستند و عامل دردسر ماها شده اند. کشوری که خودش اهداف غربی ها رو دنبال می کند دیگه لازم نیس چنین کشوری رو مورد حمله قرار داد. از عربستان بگیر تا امارات و... همشون منافع غرب را تامین میکنن.
در بین قدرتمندان هم که بخاطر قدرتی که دارند تسلط بر آنان سخت است زیرا مردم اینان آگاه شده اند و با حمله به اینان خود دچار ویرانی می شوند. ژاپن با این همه پیشرفت باز چیزی برا گفتن ندارد. ارتش مستقلی نداشت. بعضی کشورها ارزشی برا ابرقدرتها ندارند. برای به زانو درآوردن یک ملت فقط کافیست افکار و عقایدش را از آن ملت گرفت. چنین ملتی خودبخود تسلیم خواهد شد و روح استقلالش را از دست خواهد داد.
بعد کشورهایی که دین ندارند میتونن از خودشون دفاع کنن اما منافع این دفاع عادلانه بین مردم تقسیم نخواهد شد. البته کاری نداریم که عدالت در ایران هست یا نه چون بحث اینجا روی دین است.
دین باعث رشد افکار هست و اجازه نداده که دیگران مسلط بر دیندار شوند . آموزه های دینی از کشور جهان سومی چون ایران که تازه انقلاب کرده بود یک ملتی ساخت که در برابر ابرقدرتها توانست بایستد. کدام کشور می توانست در برابر این همه تحریم و تهدید بایستد. اگر رهبری دینی و دین داری ملت را از ایران حذف کنیم ملت ما باز می شود مستعمره. چون اصلا فاصله ای بین مستعمره بودن و مستقل بودن ما نیفتاده.
اون موضوعی که مستقل بودن را از مستعمره بودن جدا کرد فقط تزریق دین و آموزه های دینی به همان ملتی بود که تحت استعمار بودند نشانۀ این هم فاصلۀ زمانی بسیار کوتاه بین استعمار و استقلال بود.
البته گروه های دیگری هم داشتیم که منافع اینان را هم دین بهتر تامین می کرد و اینان حمایت کردند.منافعی چون استقلال ، آزادی ، دموکراسی و... هر انسان آزاده و سالمی از زیر بار زور بودن فراری است چون با فطرت انسانی در سازگار نیست و دین بهترین تامین کنندۀ این نیاز است برای همین هم گروه های مختلفی داشتیم که حامی انقلاب اسلامی بودند. چون اسلامی بودن این انقلاب باعث تامین منافع و عزت برایشان می شد.
عبدالله91
25th June 2013, 06:42 AM
رفتند جنگ چون از بی عدالتی و بی بند و باری شاه ناراضی بودند و ...
فکر کنم اینا دلیل انقلاب بودند. جنگ از یه عامل دیگه ای شروع شد و ملت ایران برا دفاع از خودش و نیتش و آرمانش و ... رفتند جنگ.
در یک کشور خارجه امنیت بیداد میکنه ! دیگه لازم نیست از اینکه هنوز وقت به نیمه شب نرسیده تو خونه باشی
این کاملا برعکس هست. چون با اونایی که به اونورها میرن در ارتباط هستیم. میبخشین در کشورهای غربی صبح بوی تعفن از خیابونا می یاد. سربسته گفتم تا خودتون بگیرین. خدا شاهده که اینارو اونایی میگن که میرن اونجا و می یان میگن هیچ جا ایران خودمون نمیشه و بگم که این افراد کلا با انقلاب ما مشکل دارند اما حقیقت رو میبینن و کتمان نمیکنن و میگن درسته که ما با اینا مشکل داریم اما هیچ جا ایران نمیشه. شما از چیزی گفتین که با حقیقت فرسنگها فاصله داره
جنگ موقعی پیش میاد که شاه یا رئیس جمهور یه مملکت نتونه از عهده یک کشور بیات و یک کشور رو نتونه اداره کنه
این تعریف انقلاب هست . قضیه جنگ فرق میکنه.
خیلی از بی حجابا ، ساده تر از این حرفان !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! خیلی خیلی خیلی دارین در حقشون بی انصافی میکنین بدون اینکه از درونشون خبر داشته باشین
خواهر من مهم نیت پاکه نه ظاهر پاک
حالا یه سوال : اگه جنسی رو حفاظت کنیم احتمال دزدیده شدنش بیشتره یا آزاد و در ملا عام گذاشته بشه؟امنیت این جنس در کدام شرایط بیشتر فراهم اس؟
ببینین جواب این سوالا خیلی ساده اس. خیلی خیلی خیلی ساده اس. اون جایی ه خانما خودشونو راحت در اختیار مردها میذارن دیگه در چنین کشوری تجاوز زیاد معنی پیدا نمیکنه.آداب و رسوم و فرهنگ هر ملتی رو میتونی از فیلم ها و محصولات فرهنگی و.. اون ملت بیرون بکشی. نیازی نیس که بری سالیان سال باهاشون زندگی کنی.
از جوانان ما میرن اونجا و تو مراسم و... شرکت میکنن و با موبایلشون فیلم برداری میکنن و... می یارن . ببینین شما از چیزی میگین که غیر ممکنه. آب و آتیش یه جا جمع نمیشه. دو مسألۀ متضاد رو نمیشه در کنار هم جمع کرد. وقتی دستت رو بخوای ببری نمیتونی بگی درد نداره و خون ازش بیرون نخواهد اومد.
ما نمیگیم اونا مثه وحشی ها زندگی میکنن. میگیم تجاوز و... در محدودۀ اونا معنی خاص خودشو داره. مثه کشور ما نیس. فرق داره. امنیت برا خانم و ارزش خانم در کشور های غربی یک چیزی در حد شعار است. همه میدونیم
برا زن در اون جوامع یه نقش و ارزش اساسی و انسانی برامون تعریف کنین؟نمیشه اینجا رک حرف زد. اونجا عشق قداستی نداره. الگوهای اون جوامع چندین بار طلاق میگیرن . با انواع مردها هستند و مردها هم با انواع زنان. بعد از چندین بچه اعلام نامزدی میکنن و... کرامت دخترانه معنی نداره . زن در اون جوامع یعنی این. اینارو میخواین رد کنین؟نمیتونین.
آن چیزی که عیان است----- چه حاجت به بیان است؟
عبدالله91
25th June 2013, 06:58 AM
چرا ماها اینا رو تجربه نمیکنیم؟ مگه ما در این جامعه نیستیم؟البته کسی منکر بی عدالتی نیس. اگه جامعۀ ما کامل بود و یا می شد چنین جامعه ای رو فراهم کرد دیگر نیازی به حجت خدا نبود. ماها فقط سعی داریم عدالت را رعایت کنیم اما به طور کامل نمی توانیم چون حجت خدا را رانده ایم و تسلیم نفس شده ایم و تاوان این عملمان را خواهیم داد. جوامع انسانی تاوان خواهند داد
البته ترس در حد معقول برا دختر لازم است و این بخاطر حفظ امنیتش است.همین ترس در حد معقول است که حجاب را ضروری می سازد.اما ترس و لرز بیش از اندازه نشانۀ نقص است. نقص فرد بخاطر رعایت نکردن بعضی اصول.خیانت حتما پشت خیانت خواهد بود و دروغ هم حتما بعد از دروغ خواهد بود.شما اینارو از جهت تعداد میگین اما اینا از جهت تعداد نیستن بلکه از جهت سری بودن هستند یعنی به دنبال هم هستند.خیانت کنیم خیانت میبینیم. دروغ بگیم دروغ می شنویم و... شاید یکی بگه من به کسی خیانت به این بزرگی نکردم. باید به چنین فردی گف ماجرای شیر و قاطی کردن آب را مرور کن و این آبها قطره قطره جمع شده اند و سیل را به وجود آورده اند. هر کی خربزه میخوره باید پای لرزش هم بشینه
المیرا70
25th June 2013, 09:35 AM
نه عزیزم این بی عدالتی نیست ، این حقشونه
پدرش ، برادرش و یا شاید مادر و خواهرش خون ها دادند تا این کشور به ازادی رسید
این درست نیست که حقشون ضایع بشه
ولی دوست عزیز من نظرم اینه که بی عدالتیه کسی که جان خودش رو فدا کرده اجرو پاداشش پیش خداست
مهندس نوجوان
25th June 2013, 08:53 PM
ولی دوست عزیز من نظرم اینه که بی عدالتیه کسی که جان خودش رو فدا کرده اجرو پاداشش پیش خداست
درسته اونی که شهید شده اجرش با خداست
ولی بهتر نیست به کسایی که از نعمت پدر محروم هستن کمک کرد؟
این امکانات واسه ی شهیدی نیست که اجرش با خداست واسه خونوادشه تا یکم از غصه هاشون کم کنه
خود من دوستم پدرش جانبازه و برای رفتن به مدرسه مخصوص شاهد ازشون 300 تومن پول میخوان
اون وقت بچه های دیگه که پدراشون فرهنگی ان مجانی توی اون مدرسه اسم نویسی میکنن
باورتون میشه که به خاطر همین 300 تومن از اون مدرسه با اون همه امکانات گذشت
بعضی چیزا فقط اسم شهدا روشه
تازه در مورد این که میگی هر کسی تو این دوره زمونه با ترس و لرز پاشو از خونه بیرون میگذاره باید بگم من خودم به شخصه خیلی راحت توی خیابون راه میرم و تا حالا حتی یه تیکه هم از کسی نشنیدم
تو کاری به بقیه نداشته باش اگه دزد زیاده هرشب یه آیت الکرسی بخون عمرا کسی بیاد خونتون دزدی
قاتلا هم که نمیان تو خیابون راه به راه آدم بکشن
باور کنین اگه با ظاهر درست و آدم های خوب رفت و آمد کنین کسی مزاحمتون نمیشه چه برسه به این که قاتل هم باشه
یا حق
aty.a
25th June 2013, 10:46 PM
منظورتون رو از سیاه نمایی متوجه نشدم !!!!!!!!!!!!!!!؟!
اینا حقیقت های اجتماع امروزی ماست ! نمیتونید انکار کنید چون شما هم دیدید
به صورت دختری اسید پاشیده شد ولی نتیجش چی شد
به دختری تجاوز شد ولی نتیجش ...
خونه همسایه ای رو دزد زد ولی آیا دزدش پیدا شد ؟!
قاتلی جان چند تن رو گرفت ولی کجاست ؟!
معتادی که جای خود بماند ولی آیا کسی اومد عامل اصلی فروش رو پیدا کنه ؟!
آره راست میگین من خوبیهاش رو یادم رفته ! پس شما از خوبیهاش بگین !!!!!!!!
سلام دوست عزیزم....[golrooz]
به نظرم کمی بدبینانه دارید می فرمایید!
من فقط یه سوال مطرح میکنم
ما تو همین هفته اخیر دو حماسه داشتیم این طور که شما میگین شرمنده این و میگم جامعه ما کاملا بی امن و وحشی می باشد
پس اگر اینطوره این شادی های مردم زن و مرد با هم دیگه در خیابان و حتی تا نصفه های شب بزن برقص (در جامعه اسلامی!!!!) چرا مردم هنوز بیرونند و اون فجایای ترسیدن پا گذاشتن بیرون از خانه رخ نمی دهد؟
ببینید من نمیگم این وقایع وجود نداره اما فرض کن شما یه لیوان داری توش تا حدی آب هست این حرف شما یعنی چرا آب تو بقیه لیوان نیست و محکوم کنید
در مورد دزد فقط من یه چیزی بگم دوست یکی از دوستان بنده گوشیش رو دزد زد
این جور مواقع خیلی ها بیخیال گوشی میشن ولی با پیگیری در عرض یک ماه گوشی پس داده شد هر کی به هر کی نیست که !
در مورد مواد هم که باید بدونید ما در معرض خطر بسیار زیادی از کشورهای دیگه قرار داریم سه کشور ترانزیت مواد در همسایگی ما قرار دارند شما فکر میکنید خیلی ساده است ریشه کن کردن؟
------
حالا من در پست های قبل که خوندم
برام یه سوال جالبی مطرح شده
که چرا چادر پوشش زنان مجرم هست کسی اعتراض نمیکنه اونجا احترام ارثیه مادری از بین نمیره و قانونه!!! همه در برابر قانون مسئولند!!!!و اونجاها خوبه
ولی اگر در یک اداره به یک خانومی بگن طبق قوانین این جا لطفا چادر سر کنید این جا وای امان زورکی نمیشه حجاب انداخت سر مردم مهم کاره و فلان و طبق فرمایش آقا سید دو تا کار اشتباه را در برابر هم قرار داده میشه!!!
با بهترین ارزوها برای شما[shaad]
ab.bb
26th June 2013, 12:45 PM
سلام
ببینین مسأله دقیقا اینجاست که دید بنده و شما فرق داره. شما منظورتون عراقی هاست اما بنده عراقی ها رو جلوی صحنه حساب میکنم و ملت های پشت صحنه رو عامل اصلی جنگ میدونم.
عراق همون بچه ای بود که با یه شکولات گول خورد و فکر کرد می یاد و تو ایران میشینه و خاکش رو تصاحب میکنه. اما دولت آمریکا و... از عراق حمایت میکردن تا دوباره ایران را مستعمرۀ خود بکنن. درواقع با پیروزی عراق در واقع عراق باز کنار گذاشته می شد و ایران مستعمرۀ کشورهای پشت صحنه می شد. رژیم بعثی به تنهایی عددی نبود که بخواد به ایران حمله کنه.
دولت آمریکا و... از این وحشت داشتند که ایران مستقل خواهد شد و بخاطر اعتقاداتش از زیر سلطه بودن درخواهد آمد چون از همون اول علمای ما با قراردادهای ننگین مخالفت می کردند و سردمداران دولتهای غربی می دونستند که اگر این علما سرکار بیایند تمامی منافع آنان قطع خواهد شد. از این رو عامل ایجاد جنگ بودند.
فکر کنم سوال من رو درست متوجه نشدید.اینکه دشمن قصد گرفتن دین ملت رو داشت تا از این راه خاک ایران رو بگیره؛ یه نظریه از طرف شما هست.این نظریه وقتی صحت پیدا میکنه ؛که براش شواهد عینی ارائه بدین
من چند تاسوال قبلا پرسیدم :
آیافرقه مذهبی جدید درست کرد؛ تا ملت به اون معتقد بشن و از دین خودشون دست بکشن؟آیا در دین مردم شک و تردید وارد کرد؟یا هر موردی از قبیل موارد ذکر شده در طی 8 سال جنگ انجام داد؛ تا بشه نتیجه ای رو که مدنظر شما هست؛ بدست بیاریم؛لطفا با ذکر مثال توضیح بدین
عبدالله91
26th June 2013, 12:58 PM
فکر کنم سوال من رو درست متوجه نشدید.اینکه دشمن قصد گرفتن دین ملت رو داشت تا از این راه خاک ایران رو بگیره؛ یه نظریه از طرف شما هست.این نظریه وقتی صحت پیدا میکنه ؛که براش شواهد عینی ارائه بدین
سلام
نه عزیز متوجه شدم و گفتم که ریشه تفکراتمون فرق داره براهمین اون سوالات رو جواب ندادم. بنده عوامل اصلی رو غرب میدونستم و شما عراق. و منظورم این نبود که با این کار خاک رو میگیرن منظورم این بود که کشور را دوباره به استعمار خود درمیارن و عراق رو هم نمیذارن تو خاک بمونه. عراق درواقع بازیچه ای بیش نبود. دولتهای غربی میخواستن با گرفتن عقاید میخواستن دوباره ایران را به استعمار بکشند و دیدند نمی توانند جنگ راه انداختند و ب پیروزی عراق قطعا بدونین عراق را نمیذاشتن اینجا بنونه بلکه دوباره فردی رو می آوردن تا منافعشون رو تامین کنه.
درواقع استعمار فکری مهمتر از گرفتن خاک است.
*FATIMA*
30th June 2013, 03:21 PM
این کاملا برعکس هست. چون با اونایی که به اونورها میرن در ارتباط هستیم. میبخشین در کشورهای غربی صبح بوی تعفن از خیابونا می یاد. سربسته گفتم تا خودتون بگیرین. خدا شاهده که اینارو اونایی میگن که میرن اونجا و می یان میگن هیچ جا ایران خودمون نمیشه و بگم که این افراد کلا با انقلاب ما مشکل دارند اما حقیقت رو میبینن و کتمان نمیکنن و میگن درسته که ما با اینا مشکل داریم اما هیچ جا ایران نمیشه. شما از چیزی گفتین که با حقیقت فرسنگها فاصله داره
حالا یه سوال : اگه جنسی رو حفاظت کنیم احتمال دزدیده شدنش بیشتره یا آزاد و در ملا عام گذاشته بشه؟امنیت این جنس در کدام شرایط بیشتر فراهم اس؟
ما نمیگیم اونا مثه وحشی ها زندگی میکنن. میگیم تجاوز و... در محدودۀ اونا معنی خاص خودشو داره. مثه کشور ما نیس. فرق داره. امنیت برا خانم و ارزش خانم در کشور های غربی یک چیزی در حد شعار است. همه میدونیم
برا زن در اون جوامع یه نقش و ارزش اساسی و انسانی برامون تعریف کنین؟نمیشه اینجا رک حرف زد. اونجا عشق قداستی نداره. الگوهای اون جوامع چندین بار طلاق میگیرن . با انواع مردها هستند و مردها هم با انواع زنان. بعد از چندین بچه اعلام نامزدی میکنن و... کرامت دخترانه معنی نداره . زن در اون جوامع یعنی این. اینارو میخواین رد کنین؟نمیتونین.
آن چیزی که عیان است----- چه حاجت به بیان است؟
البته ترس در حد معقول برا دختر لازم است و این بخاطر حفظ امنیتش است.همین ترس در حد معقول است که حجاب را ضروری می سازد.اما ترس و لرز بیش از اندازه نشانۀ نقص است. نقص فرد بخاطر رعایت نکردن بعضی اصول.خیانت حتما پشت خیانت خواهد بود و دروغ هم حتما بعد از دروغ خواهد بود.شما اینارو از جهت تعداد میگین اما اینا از جهت تعداد نیستن بلکه از جهت سری بودن هستند یعنی به دنبال هم هستند.خیانت کنیم خیانت میبینیم. دروغ بگیم دروغ می شنویم و... شاید یکی بگه من به کسی خیانت به این بزرگی نکردم. باید به چنین فردی گف ماجرای شیر و قاطی کردن آب را مرور کن و این آبها قطره قطره جمع شده اند و سیل را به وجود آورده اند. هر کی خربزه میخوره باید پای لرزش هم بشینه
[/quote]
یعنی میگین شما فقط کشورهای خارجی رو دیدین و ما ندیدیم و هرچی داریم میگیم از خودمونه !؟
نه برادر من ، اینجوریا هم نیست ! ما هم کشورهای غربی رو دیدیم و اشنا و دوستان اونجا زیاد داریم ، ولی شنیدن کی بود مانند دیدن
برادر من ، منم دیدم که دارم میگم ! خود دربیاری که نیست
مشکل شما اینه که فکر میکنید همه چیز رو خودتون کامل میدونید و بقیه از خودشون میگن
بله عشقش ایرانه چون زاده شده اونجاست و ... و دلیل نمیشه احترام کشورهای خارجه را نادیده گرفت
همانطور که گفتم اینجا بحث ، بحث جنگه !!!!!!!!!!!!! حجاب درش دخیل نیست که بخوام باهاتون بحث کنم
اگه راستش رو بخوای الان هیچ کدوم در امان نیستن ولی امنیت کسی بیشتره که پاسشو کج نذاره در هر مورد هم صدق میکنه
من چنین حرفی رو نزدم ! بله در بعضی از کشورهای خارجه ابین صدق میکنه ولی در بعضی دیگر نه !
اون که 100% هرکی خربزه بخوره پای لرزش هم میشینه ، ولی نه همیشه از طرف مقابل
چه بسا افرادی هستند که ضربه میبینن ولی نمیتونن قصاص کار طرف رو بپردازن !
دید شما فقط دید مثبت به جامعه هست ، یه ذره هم به واقعیت ها اهمیت بده !!!!!!!!
و در ضمن این هم بدونید هیچ کدوم از حرف های ما من در آوردی نیست برادر من !!!!!!!!!!!!همه اینا دیده شده است
v.m 2020
30th June 2013, 03:34 PM
دوست گرامی حرف شما متین ولی مطمئن باشین شهدا به این مزایا راضی نیستند شهیدان بدون هیچ چشم داشتی جونشون رو کف دستشون گذاشتند و به جبهه ها رفتند و جنگیدند اما خیلی از خانواده های شهیدی رو هم می شناسم که حتی از کوچکترین مزایا هم استفاده نکردند
درسته ک شهدا بدون چشمداشت این کار ها رو کردند ولی این باید ما باشیم ک از اون پسری ک هیچ وقت پدرش رو ندید تا میتونیم حمایت کنیم ...
v.m 2020
30th June 2013, 03:40 PM
جواب سوال شما اینه : مطمین باشید ک اون پسر قرطی ک میره تو خیابون هزار تا کثافت کاری میکنه ، اگه ی روزی جنگ بشه همون میره جنگ . کاشکی میتونستم این رو ثابت کنم ولی حیف . خدا نکرده فکر نکنید من مثل اونها هستم نه اتفاقا الگوی من شهدا هستند . خیلی خوب ؛ کسانی ک رفتن جنگ ایا همشون مسلمون بودن ؟ ایا همشون نماز شب میخوندن ؟ نه خواهر من خیلی هاشون وقتی رفتن جنگ درست شدند . شما هم از این موضوع اطلاع دارید .
v.m 2020
30th June 2013, 03:56 PM
خیلی هم عدالته . من دوستام حرف شما رو میزنن و در جوابشون میگم : من بابام شهید نشده ولی تو هر وقت بابات شهید شد و درد بی پدری رو فهمیدی اونوقت میتونی بگی ک این بی عدالتیه
v.m 2020
30th June 2013, 03:58 PM
مطالب بالا دور از واقعیت نیست ، ولی چند درصد تفکر اینچنینی دارن؟ که بخوایم بعنوان درد جامعه عنوان کنیم؟
به هر حال خوب و بد ، متعهد و غیر متعهد تو هر قشری هست،عملکرد تعداد محدودی از خانواده شهدا (که هیچ ربطی هم به شهیدشون نداره)،یا جانبازان،نمیتونه معیاری برای همه این جماعت بشه.واقعا تو شهر ما خانواده ای دو تا پسرش شهید شدند یکیش مفقودالاثره،خدا میدونه 1 ریال از بنیاد شهید تا حالا استفاده نکرده،چون ما به اونا نزدیکیم از این قضیه خبر داریم وگرنه بعنوان یه امر عادیه این قضیه تو خونواده اشون.
اتفاقا قریب باتفاق ملت واقعا احترام میذارن و این رو وظیفه خودشون میدونن.حالا به فرض یه تعدادی حرفهایی دارن که مطمئنم اگه باهاشون درست صحبت بشه حتما متقاعد میشن.
لطف کنید خیابون های ب اصطلاح با کلاس تهران رو مشاهده بفرمایید ، بعد متوجه میشید چند درصد تفکر این چنینی دارن
v.m 2020
30th June 2013, 04:03 PM
پس چرا افراد غیر مسلون ولی ایرانی هم در جنگ شرکت داشتن ؟
v.m 2020
30th June 2013, 04:05 PM
گذشتمون رو دارن خراب میکنن . نمیتونیم برنگردیم . چند وقت پیش رفتم مسجد ، تو اطلاعیه هاش ی همچین چیزی نوشته بود : به تصویر کشیدن شهدای ایران در حال ارایش !!!!!!!!!!
v.m 2020
30th June 2013, 04:09 PM
میشه بگید کجا بوده ؟؟؟؟
Capitan Totti
30th June 2013, 04:19 PM
پوزش از شما دوست گرام
شاید اگه اسم چند تن از شهیدان ارتش رو هم می بردین بد نبود مردانی چون سرهنگ فکوری و سرتیپ فلاحی و سرهنگ دوران و سرهنگ آبشناسان و... که با ایمان و آموزش و میهن دوستی ای که داشتند فقط شهید نشدند ، بلکه دشمن رو له کردند و تار و مار نمودن سپس کشته شدند
همچنین خانوم یا آقای محترمی که آغازگر پست یکم بودند باید بدونن واقعا چه ربطی داره! بنده خودم نصف فامیلام توی جنگ شرکت کردند!!(همه هم ارتشی بودن!) هیچکدوم این انتظاراتی که شما میگید رو ندارن!!!! آخه حجاب چه ربطی داره!!!
احیانا مگه تو تلویزیون یا رادیو یا روزنامه ها کسی جرئت داره بگه فلان کس در فلان عملیات بدلیل ضعف آموزش نظامی جان هزاران جوان هم میهن رو به باد فنا داد!!!!!!!!! چرا انقد تندرو ییم
کی میگه که حرمت شهیدان میهن رو نداریم؟
به نظر شما در حق خانواده های محترمشون داره زیادی لطف نمیشه؟ دوست گرامی من و دوستم سال 89 کنکور دادیم رتبه ی من از اون 200-300تا بهتر بود ولی اون پزشکی قبول شد و من نشدم!!!!!! این یعنی بی عدالتی
شهیدان رفتن بی عدالتی رو نابود کنن نه که اینجوری
دوست گرامی مطلبتون رو من شدیداااااااااااااا رد میکنم چون اصلا بی ربطه حجاب چه ربطی به اونا داره شهیدان برای میهن و افراد میهن جنگیدند و شما هم هرچیزی رو به حجاب ربط بدین!!!!!!!
در هر حال درود خدا بر شهیدان میهن و ایران بزرگ
niusha13
30th June 2013, 05:02 PM
از اونجائیکه ما افتخاراتی که بعد از جنگ بدست آوردیم ، به قیمت خون چند صد هزار نفر بوده ،نمیشه حذفش کنیم،ولی باید بجا و درست ازش استفاده کنیم.این خونها روز به روز قیمتی تر میشه، گاهی با عنوان نابجا در واقع چوب حراج به اونا میزنیم.
من هم که نگفتم حذفش کنیم گفتم درسته داشتیم ولی بعد از چندین سال که گذشته ما هنوزم که هنوزه به جایاین که افتخارات دیگه ای به دست بیاریم چسبیدیم به این یکی
عبدالله91
30th June 2013, 05:16 PM
اینجا بحث ، بحث جنگه !!!!!!!!!!!!! حجاب درش دخیل نیست که بخوام باهاتون بحث کنم
سلام. خسته نباشین
بنده قصد بحث ندارم و همه چی رو هم تو اون پست نوشتم.
بعد در این بحث بنده که حجاب رو وسط نکشیدم به اون چیزایی که خودتون اشاره کرده بودن جواب دادم. اگه دقت بکنین متوجه میشین. در بحث ها بنده موضوعی را مطرح نمیکنم بلکه به بعضی موضوات اشاره شده پاسخ می دم ینی نظر میدم. حالا شاید یکی قبول کنه و یکی رد کنه. اما بنده موضوعی را اینجا برا شما مطرح نکردم هر چی مطرح شده اول خودتون مطرح کردین و بنده فقط به موضوعاتی که شما مطرح کردین نظر دادم همین.
و در ضمن این هم بدونید هیچ کدوم از حرف های ما من در آوردی نیست برادر من !!!!!!!!!!!!همه اینا دیده شده است
بنده هم گفتم هر کسی بخواهد از فرهنگ هر ملتی با خبر شود نیاز نیست برود سالیان سال باهاشون زندگی کند. فرهنگ و ارزش ها و آداب و رسوم هر ملتی را می شود از فیلم ها و محصولات فرهنگیش به دست آورد. با دیدن محصولات فرهنگی هر ملت بیشتر از چند بار رفتن یا چند ماه زندگی کردن در اون محیط ها میشه فرهنگ حقیقی اون ملت را شناخت.
دلیل نمیشه احترام کشورهای خارجه را نادیده گرفت
تا اونجا که بنده میدونم ما احترام میذاریم اما فرهنگشون رو برا کشورمون نمی پسندیم. کجا ایرانی بی احترامی کرده؟ مامیگیم فرهنگ ما غنی ترین فرهنگ است نمیذاریم فرهنگمون رو تاراج کنن همین.
دید شما فقط دید مثبت به جامعه هست ، یه ذره هم به واقعیت ها اهمیت بده !!!!!!!!
ینی دید مثبت حقیقت نیست؟ دید همه چی رو بد دیدن حقیقت است؟فرهنگ جامعه ام رو قبول دارم.
عبدالله91
30th June 2013, 05:22 PM
پس چرا افراد غیر مسلون ولی ایرانی هم در جنگ شرکت داشتن ؟
سلام وحیدجان
بله عزیز گروه های دیگری هم داشتیم که منافع اینان را هم دین بهتر تامین می کرد و اینان حمایت کردند.منافعی چون استقلال ، آزادی ، دموکراسی و حق انتخاب و برابری و ... هر انسان آزاده و سالمی از زیر بار زور بودن فراری است چون با فطرت انسانی در سازگار نیست و دین بهترین تامین کنندۀ این نیازها است برای همین هم گروه های مختلفی داشتیم که حامی انقلاب اسلامی بودند. چون اسلامی بودن این انقلاب باعث تامین منافع و عزت برایشان می شد.
عبدالله91
30th June 2013, 05:28 PM
آخه حجاب چه ربطی داره!!!
سلام عزیز
خب عزیز در مورد این مسأله بین کاربرا اختلاف نظر وجود داره. یه عده میگن چون شهیدان حتی در وسط جنگ هم توصیه به حجاب می کردند مخصوصا می نوشتند که خواهرم چادر مشکی تو از خون من کوبنده تر است و... اما یه عده از عزیزان هم اعتقاد دارند که نه حجاب ربطی به جنگ ندارد. فکر هم نکنم در این مورد عزیزان بتونن همدیگه رو قانع کنن.
در مورد سهمیه هم عزیزان قبلا در پستها نظرات متفاوتی دادن.
Capitan Totti
30th June 2013, 05:36 PM
سلام عزیز
خب عزیز در مورد این مسأله بین کاربرا اختلاف نظر وجود داره. یه عده میگن چون شهیدان حتی در وسط جنگ هم توصیه به حجاب می کردند مخصوصا می نوشتند که خواهرم چادر مشکی تو از خون من کوبنده تر است و... اما یه عده از عزیزان هم اعتقاد دارند که نه حجاب ربطی به جنگ ندارد. فکر هم نکنم در این مورد عزیزان بتونن همدیگه رو قانع کنن.
در مورد سهمیه هم عزیزان قبلا در پستها نظرات متفاوتی دادن.
به نظر شما شخصی که در عملیات ... بدون اینکه آموزش و اطلاعات نظامی داشته باشه باعث مرگ صدها جوان این مرز و بوم شده رو هم باید تحسین کرد؟
اصول فرماندهی نوشته شده توسط سپهبد صیاد شیرازی و سرتیپ2 ستاد فتح اله رشیدزاده ف دا-اف نزاجا
صراحتا میگه فرمانده حکم پدر همه کس سرباز رو داره و همان فرمانده اگر با سهل انگاری و بی اطلاعی باعث مرگ سربازش شود واقعا....
دقیقا این دو فرمانده از نهج البلاغه اصول فرماندهی رو نوشته اند
عبدالله91
30th June 2013, 05:46 PM
البته عزیزانی که میگن حجاب دخیله و عزیزانی که اعتقاد دارند دخیل نیست تقریبا حرفشون یکیه. یعنی به ریشۀ مطلب اگه توجه بشه مسأله بهتر حل میشه
رزمندگانمون برا دفاع از وطن و عقاید و ناموسشون رفتند و جنگیدند یعنی هر ملتی برای دفاع از خود و فرهنگ و عقایدش وارد دفاع میشه. که مهمترین موضوع در موقع دفاع حفظ از وطن است چون اگه وطن به دست دشمن بیفتد بقیۀ دلایل مثه فرهنگ و... از بین می روند پس موقع جنگ همون دلیل اصلی حفظ وطن و دفاع از خاک است. اما بعده جنگ مسألۀ دفاع از خاک وطن تقریبا حذف شده و نوبیت به دفاع از فرهنگ کشور میشه.
مشکل اصلی هر دو نظر متفاوت نادیده گرفتن ریشۀ مطلب است. اگه به ریشۀ مطلب توجه شود اختلاف نظر تقریبا حل می شود.یعنی باتوجه به ریشۀ مطلب، نظریات هر دو گروه درست است. البته اینم نظر شخصی است شاید عزیزان قبول نداشته باشند
عبدالله91
30th June 2013, 05:48 PM
به نظر شما شخصی که در عملیات ... بدون اینکه آموزش و اطلاعات نظامی داشته باشه باعث مرگ صدها جوان این مرز و بوم شده رو هم باید تحسین کرد؟
اصول فرماندهی نوشته شده توسط سپهبد صیاد شیرازی و سرتیپ2 ستاد فتح اله رشیدزاده ف دا-اف نزاجا
صراحتا میگه فرمانده حکم پدر همه کس سرباز رو داره و همان فرمانده اگر با سهل انگاری و بی اطلاعی باعث مرگ سربازش شود واقعا....
دقیقا این دو فرمانده از نهج البلاغه اصول فرماندهی رو نوشته اند
خب بدون اصول نظامی جنگیدن باعث به خطر افتادن جان افراد می شود. خب این کاملا درست است و گسی نمی تونه مسألۀ به این واضحی رو رد کنه
Capitan Totti
30th June 2013, 05:52 PM
خب بدون اصول نظامی جنگیدن باعث به خطر افتادن جان افراد می شود. خب این کاملا درست است و گسی نمی تونه مسألۀ به این واضحی رو رد کنه
خب دقیقا خیلی از هم میهنانمون که شهید شدند یا زخمی شدند و اکنون رنج جانبازی(بویژه شیمیایی) رو میکشن رو عاملش رو باید این دونست
عبدالله91
30th June 2013, 05:58 PM
خب دقیقا خیلی از هم میهنانمون که شهید شدند یا زخمی شدند و اکنون رنج جانبازی(بویژه شیمیایی) رو میکشن رو عاملش رو باید این دونست
بله عزیز قبول داریم که بعضی جاها اصول جنگ رو نمی دونستند.
ریپورتر
30th June 2013, 06:16 PM
جنگ ایران اصولا تلفیقی از میهن پرستی و دفاع از اسلام بود که البته طرف دفاع از کشور سنگینتر بود.و اینکه بعد این همه سال کلی امتیاز دارن استفاده میکنن حتی خیلی از بستگانشون و امتیاز واردات ماشین بگیر تا کارخونه قیر و غیره که خیلیهاش رو نمیتونم بگم . اینا رو چون توی کارش هستم میگم الکی رو هوا نمیگم .کنکور و این چیزا که دیگه بماند.البته بگما بعضی افراد هم هست استفاده نکردن ولی مهم اکثریت هست.تو سازمانها هم که ماشالله فراوان هست استفاده از این امتیازات .حتی بخاطر ریش نداشتن هم رد کردن جوانها رو اینم دیدم و تجربه داشتم که میگم نه صرف از کسی شنیدن.همین امتیازات افراطی باعث شد نگاه ها بد بشه .امتیازات باید معقولانه باشه نه در این حد افراطی.
ghalbeyakhi
1st July 2013, 01:22 AM
خیلی هم عدالته . من دوستام حرف شما رو میزنن و در جوابشون میگم : من بابام شهید نشده ولی تو هر وقت بابات شهید شد و درد بی پدری رو فهمیدی اونوقت میتونی بگی ک این بی عدالتیه
دوست گرامی حرف شما متین ولی با حرفتون موافق نیستم ،با اینکه کسی بخواد از سهمیه استفاده کنه برای قبولی در دانشگاه یا به خاطر موقعیتی که داره بخواد استخدام بشه موافق نیستم، اما یه سوال به نظر شما اگر همون پدری که شهید شده زنده می بود چه کارهایی برای موفقیت فرزندش می تونست انجام بده غیر از این بود که امکانات رفاهی و علمی رو برای فرزندش فراهم می کرد؟ حالا هم در نبود این پدر بزرگوار باید همون امکانات فراهم بشه نه اینکه طرف با سهمیه توی دانشگاه قبول بشه،اگر اون پدر زنده بود که نمیتونست بدون توجه به استعداد فرزندش و بدون توجه به رتبه ای که آورده دست فرزندش رو بگیره و ببره دانشگاه و بگه برو و در این دانشگاه ثبت نام کن مسلما فرزندش طبق رتبه ای که میاورد می تونست انتخاب رشته کنه پس این پدر نمی تونست به طور مستقیم برای فرزندش رتبه ایجاد کنه، مسلما با امکانات علمی که فراهم می کرد می تونست در آوردن رتبه ی بهتر به فرزندش کمک کنه. یعنی کاری که الان باید به جای سهمیه دادن اجرا بشه.
ghalbeyakhi
1st July 2013, 01:51 AM
آخه حجاب چه ربطی داره!!!
دوست گرامی حرف شما متین درسته شهیدان به خاطر دفاع از کشور جنگیدند و جان خودشون رو فدا کردند اما این تنها هدف اونا نبود درسته که دفاع از کشور براشون الویت داشت اما این جنگ یک اعتراض و قیام علیه بی بند و باری زمان شاه هم بود یک اعتراض که چرا داره به دین اسلام و قوانین قرآن به طور ناقص عمل میشه ،شهیدان اگر براشون قضیه ی حجاب مهم نبود در حرف هایی که می زدند و در وصیت نامه هایی که می نوشتند به حجاب اشاره نمی کردند ،دوست گرامی وقتی کارهای یک فرد و همچنین شخصیت یک فرد براتون قابل احترامه و حائز اهمیته، یعنی مسلما به درستی کارهای اون فردهم اعتقاد دارین یعنی به درستی اعتقادات و هدف فرد ایمان دارین، این قضیه برای شهدا هم مطرحه وقتی ما به شهیدان احترام میذاریم و از جان گذشتگیشون رو قدر می نهیم مسلما به هدفشون هم اعتقاد داریم به اسلامی که اونا بهش اعتقاد داشتند ما هم اعتقاد داریم ،شهیدان به اسلامی اعتقاد داشتند که ار حجاب تعریف معینی داشت پس مسئله ی حجاب هم براشون حائز اهمیت بود و ما زمانی می تونیم ارج و قرب یک شهید رو حفظ کنیم که به وصیت های اونا عمل کنیم و نذاریم اعتقادات دینی یک شهید مسلمان پایمال یا کمرنگ بشه.
Capitan Totti
1st July 2013, 02:06 AM
دوست گرامی حرف شما متین درسته شهیدان به خاطر دفاع از کشور جنگیدند و جان خودشون رو فدا کردند اما این تنها هدف اونا نبود درسته که دفاع از کشور براشون الویت داشت اما این جنگ یک اعتراض و قیام علیه بی بند و باری زمان شاه هم بود یک اعتراض که چرا داره به دین اسلام و قوانین قرآن به طور ناقص عمل میشه ،شهیدان اگر براشون قضیه ی حجاب مهم نبود در حرف هایی که می زدند و در وصیت نامه هایی که می نوشتند به حجاب اشاره نمی کردند ،دوست گرامی وقتی کارهای یک فرد و همچنین شخصیت یک فرد براتون قابل احترامه و حائز اهمیته، یعنی مسلما به درستی کارهای اون فردهم اعتقاد دارین یعنی به درستی اعتقادات و هدف فرد ایمان دارین، این قضیه برای شهدا هم مطرحه وقتی ما به شهیدان احترام میذاریم و از جان گذشتگیشون رو قدر می نهیم مسلما به هدفشون هم اعتقاد داریم به اسلامی که اونا بهش اعتقاد داشتند ما هم اعتقاد داریم ،شهیدان به اسلامی اعتقاد داشتند که ار حجاب تعریف معینی داشت پس مسئله ی حجاب هم براشون حائز اهمیت بود و ما زمانی می تونیم ارج و قرب یک شهید رو حفظ کنیم که به وصیت های اونا عمل کنیم و نذاریم اعتقادات دینی یک شهید مسلمان پایمال یا کمرنگ بشه.
ببخشیدا مگه حجاب در زمان رژیم گذشته اجبارآ باید برداشته میشد!!!
حالا کار ندارم که رژیم گذشته دیکتاتور بود و 28مرداد رو به راه انداخت و مردم رو سرکوب میکرد و...! ولی چه ربطی داره!! مگه الان کسایی که نمیخوان حجاب داشته باشن! لزوما چادر سرشونه!!!!!!!!!!!! فوقش یه چیز میندازن رو نصف موهاشون!
دوست گرامی ریپورتر به نکته ی خوبی اشاره کردند
رزمندگان ایرانی دو هدف داشتند ملی و دینی منتها بعد ملی جنگ خیلی مهم تر بود چون حس میهن دوستی و اینکه یه سوسمار خور بی فرهنگ بیاد ایران رو تصرف کنه آزارشون میداد
البته باید بگم قطعا به قول سرهنگ ستاد مجتبی جعفری در کتاب آخرین نبرد اگر در ابتدای انقلاب فرماندهان ارتش از درجه سرهنگ به بالا اخراج یا اعدام نمیشدند جنگ ایران و عراق 2-3 ماهه بپایان می رسید (با فتح کامل بغداد) و آنچه ایران در جنگ واقعا رنج کشید
عدم وجود فرمانده ی بزرگ و البته تخلیه ی سربازان سابقه(که بدلیل فرار در زمان انقلاب و معافیت آنان و همچنین تقلیل سربازی از 2 به یک سال و خالی شدن پادگان ها) بود
ghalbeyakhi
1st July 2013, 02:18 AM
ببخشیدا مگه حجاب در زمان رژیم گذشته اجبارآ باید برداشته میشد!!!
حالا کار ندارم که رژیم گذشته دیکتاتور بود و 28مرداد رو به راه انداخت و مردم رو سرکوب میکرد و...! ولی چه ربطی داره!! مگه الان کسایی که نمیخوان حجاب داشته باشن! لزوما چادر سرشونه!!!!!!!!!!!! فوقش یه چیز میندازن رو نصف موهاشون!
دوست گرامی ریپورتر به نکته ی خوبی اشاره کردند
رزمندگان ایرانی دو هدف داشتند ملی و دینی منتها بعد ملی جنگ خیلی مهم تر بود چون حس میهن دوستی و اینکه یه سوسمار خور بی فرهنگ بیاد ایران رو تصرف کنه آزارشون میداد
البته باید بگم قطعا به قول سرهنگ ستاد مجتبی جعفری در کتاب آخرین نبرد اگر در ابتدای انقلاب فرماندهان ارتش از درجه سرهنگ به بالا اخراج یا اعدام نمیشدند جنگ ایران و عراق 2-3 ماهه بپایان می رسید (با فتح کامل بغداد) و آنچه ایران در جنگ واقعا رنج کشید
عدم وجود فرمانده ی بزرگ و البته تخلیه ی سربازان سابقه(که بدلیل فرار در زمان انقلاب و معافیت آنان و همچنین تقلیل سربازی از 2 به یک سال و خالی شدن پادگان ها) بود
دوست گرامی کشف حجاب برای دوره ی رضا خان بود که البته تا حدودی به زمان شاه هم منتقل شد ،در ضمن مگه حجاب فقط به چادر سر کردنه ؟مگه دختران و زنان ما نمی تونند بدون چادر حجاب داشته باشند؟ و بحث همین جاست که اونایی که به قول شما یه چیزی میندازن رو نصف موهاشون چرا باید اینگونه باشن؟ مگه مسلمان نیستند؟ مگه شیعه نیستند؟ مگر قرآن رو قبول ندارن؟ چه چیزی باعث شده که جوان ها به این سمت و سو جهت پیدا کنند چی باعث شده یکی از اعتقادات شهیدان که همین مسئله ی حجاب هست پیش اینگونه ادم ها کمرنگ بشه؟ ایراد اینجاست که یک سری از ادم ها به قول خودشون برای شهدا و اعتقاداتشون احترام قائلند و به قران و قوانین قرانی ایمان دارند اما حجابشون بیانگر یک اعتقاد دیگه است.
حرف دوست گرامی یعنی ریپورتر کاملا متینه و من هم حرف ایشون رو تایید کردم و بخشی که مربوط به هدف دینی بود رو کامل تر کردم.
Capitan Totti
1st July 2013, 02:32 AM
خب مگه مثلا سرهنگ دوران که رفت و شهید شد به خاطر میهن رفت یا به خاطر حجاب!!!!
قسم میخورم اصلا حجاب رو یادش نبوده!!!!
آخه چرا باید ربطش بدیم به حجاب!!!
مگه میشه به زور حجاب رو برداشت یا گذاشت!!!!
قطعا در خفا خیلی چیزا میشه!!
همون دختر خانوم هم میهنی که حجاب نداره شاید از لج حرفای شما داره این کارو میکنه!
چرا دختری که هم میهن من و توئه رو به استکبار و مبارزه با خط شهدا و اسلام و این چیزا متهم میکنید!!!!!
بهتر نیست بگی که سرهنگ حسنی آبشناسان فرمانده ی لشکر 23 نوهد پدر عرب ها رو سوسمار کرد و بعدش شهید شد
بگی که سرهنگ آبشناسان هدفش استقلال ملی بود بعدش حالا یه کم هم تاریخ رو تحریف کن! و یه جمله از دهن جناب سرهنگ بگو!!!!!!!!!(جناب سرهنگ آبشناسان روحشونم ازین جمله خبر نداره ها!! ولی بگو) بگو که ایشون گفتن که نمیزارم عرب کثیف چادر رو از روی سر دختران ایرانی بکشه پایین
اینطوری بهتره یا اینکه بگی فلانی که باعث مرگ صدها جوان ایرانی در عملیات خیبر شده(بدلیل ضعف آموزش و بی کفایتی محض در فرماندهی) گفته یا حجاب یا مرگ!!!!
دوست عزیز که نمیدونم خواهری یا برادر! خوب حرف زدن گاهی بهتر از حرف خوب زدنه!
sallarmelli
1st July 2013, 07:18 AM
شما کجا زندگی می کنی
از این قماش چهره موجه بسازی
من خودم شاهد فحش و اعتراض و نسازای این آدم ها بودم
بی شرف یکی با بی احترامی تمام برای کسی که جونش رو برای حفظ این مملکت داده می گه این ها استخوان های (فلان حیوان) .... هستند این ها چیه توی دانشگاه ما خاک می کنید
طرف فکر کرده دانشگاه مال اونه
یعنی اگه پسر بود و اینجا جمهوری اسلامی نبود می رفتم چنان یکی می خوابندم بیخ گوشش که دو سه نمره شماره چشمش بره بالا بی شرف
ریپورتر
1st July 2013, 09:49 AM
اگر الان میبینید جوانها اکثرشون میگیم حجابشون درست نیست دلیلش همین مسئولین هستن و روش غلطی که در پیش گرفتن.اومدن دین رو باندی کردن گفتن هر کسی با ما نیست پس بی دین هست دین هم خلاصه شد در ریش و انگشتر و تسبیح و پوشیه و یک تقبل الله.دین رو ارث پدر خودشون فرض کردن و روی کارهای دزدی و ناشایست خودشون رنگ دین رو کشیدن و با قیافه ها به ظاهر قدیس شروع به چپاول مملکت کردن و با امتیازاتی که برای خودشون ساختن حاشیه امنی هم برای این کارهاشون درست کردن.چقدر دانشجو پزشکی رو که قبول شده بودن رد کردن بخاطر اینکه طرف ریش نداره یا ناخنش لاک داره یک سری بی کفایت و بی لیاقت که معیار انتخابشون بچه فلان حاجی یا فامیل فلان فرمانده بودن بود که با یک انشالله موضوع رو ماست مالی میکردن و خدا قبول کنه هم تنگش میزدن.
دین برای کسی نیست که ملک پدری خودش بدونه.خب قطعا سیاست پدر مادر نمیشناسه و از هر چیزی استفاده میکنن تا روی اعمال کثیفشون رو بپوشونن.خب جوان هم وقتی میبینه اینا به اسم دین از هر کاری در میان و وقتی شکایت میکنی به دلیل سابقه در جاهای من در اوردی خودشان اونا تبرئه میشن و کسی که حق دار هست متهم قطعا این فرد میگه اگر دین اینه نخواستم و سعی میکنه بر ضدش عمل کنه.گاهی اوقات من یک فرد عادی هستم اگر خلافی در دین مرتکب بشم زیاد اثری نداره اما گاهی یک فرد که مقام داره و نماد هست خلاف میکنه باعث میشه خیلی از اجتماع به انحراف کشیده بشن.
حیف که نمیتونم خیلی از مسائل رو اینجا با مدرک باز کنم ولی اینو بدونین کسانی که ادعای اسلام دارن خودشون ضد اسلام هستن.به قول استاد الهی قمشه ای شما اگر کسی باشی مردم میفهمن نیازی به ظاهر سازی و تعریف از خودت نیست .این الان حکم همین گروهها هست که با ظاهر سعی در چپاول ثروت و ناموس ایران هستن.
zoh_reh
1st July 2013, 11:41 AM
لطف کنید خیابون های ب اصطلاح با کلاس تهران رو مشاهده بفرمایید ، بعد متوجه میشید چند درصد تفکر این چنینی دارن
مسئله همینجاست ما نمیتونیم به ظاهر افراد قضاوت کنیم!
چون فلان خانوم حجاب نداره شهدا رو قبول نداره؟!
چون خانوم یه جوری میاد بیرون که من نمی پسندم پس احکام و مسائل دینی رو قبول نداره؟!
اینجور نیست اگر هم هست واقعا چند درصد؟
به قول معروف خانه از پای بست ویران است،جای دیگه هم نوشته بودم بچه های بی حجاب امروز فرزندان همون مادرانی هستند که دوران راهنمایی و دبیرستانشون حق پوشیدن جوراب سفید تو کتونی رو نداشتند! حق نداشتند آینه با خودشون تو کیف مدرسه داشته باشن،موارد دیگه که لزومی نداره اینجا مطرح بشه.
واقعا بعیده اون مادر این بچه رو تحویل بده؟!!
به نظر من قضاوتهای یکطرفه ما گاها باعث میشه که دوباره اشتباهات تکرار بشه.
Capitan Totti
1st July 2013, 01:24 PM
شما کجا زندگی می کنی
از این قماش چهره موجه بسازی
من خودم شاهد فحش و اعتراض و نسازای این آدم ها بودم
بی شرف یکی با احترامی تمام برای کسی که جونش رو برای حفظ این مملکت داده می گه این ها استخوان های (فلان حیوان) .... هستند این ها چیه توی دانشگاه ما خاک می کنید
طرف فکر کرده دانشگاه مال اونه
یعنی اگه پسر بود و اینجا جمهوری اسلامی نبود می رفتم چنان یکی می خوابندم بیخ گوشش که دو سه نمره شماره چشمش بره بالا بی شرف
احیانا ممکن نیست همچین حرفی بزنن چون هررررررررررررررررررررچی هم باشن ایــــــــــــــــــــــ ـــرانی اند
حالا بر فرض محال یکیشون همچین حرفی زد حس میکنم بر این اساس گفته که شماها و امثال شما میگید شهیدان فقط مال ماست!!!!!!!!!!! شهید سرهنگ خلبان ستاد خلعتبری متعلق به ما دوستان حزب اللهی و مسجدیه! و شماها گروههای ضد اسلام!(شما میگید) باید یا مثل ما بسیجی بشید یا برید بمیرید چون این شهید برای ما مرده!! نخست که هر شهیدی چه ارتشی و چه بسیجی همه برای ایران کشته شدند و این یعنی این شهید متعلق به نظامی و بسیجی و بی حجاب و با حجاب و روستایی و شهریه!!! شاید اون دختر از روی تنگ نظری فکرش به این سو رفته که این شهید حتما مثل شماها تندرو و چه میدونم به بقیه گفته بی دین و ازین حرفا!
ghalbeyakhi
1st July 2013, 03:52 PM
احیانا ممکن نیست همچین حرفی بزنن چون هررررررررررررررررررررچی هم باشن ایـــــــــــــــــــــــ ــرانی اند
دوست گرامی چرا یک همچین حرفی رو می زنید؟چرا ممکن نیست ؟هیچ چیز غیر ممکنی وجود نداره! مگه همه ی ایرانی ها خلق و خوی خوبی دارند مگه همشون مسلمانند؟مگه همشون از خود گذشتگی شهدا رو قبول دارند؟
توی هر کشور و توی هر قشری ادم خوب و بد هست، ایران هم مثل خیلی جاها ادم های خوب و بد داره ! چرا فکر می کنی همه ی ایرانی ها به اعتقادات شهدا و اسلام و..... ایمان دارند؟
v.m 2020
1st July 2013, 03:59 PM
دوست گرامی حرف شما متین ولی با حرفتون موافق نیستم ،با اینکه کسی بخواد از سهمیه استفاده کنه برای قبولی در دانشگاه یا به خاطر موقعیتی که داره بخواد استخدام بشه موافق نیستم، اما یه سوال به نظر شما اگر همون پدری که شهید شده زنده می بود چه کارهایی برای موفقیت فرزندش می تونست انجام بده غیر از این بود که امکانات رفاهی و علمی رو برای فرزندش فراهم می کرد؟ حالا هم در نبود این پدر بزرگوار باید همون امکانات فراهم بشه نه اینکه طرف با سهمیه توی دانشگاه قبول بشه،اگر اون پدر زنده بود که نمیتونست بدون توجه به استعداد فرزندش و بدون توجه به رتبه ای که آورده دست فرزندش رو بگیره و ببره دانشگاه و بگه برو و در این دانشگاه ثبت نام کن مسلما فرزندش طبق رتبه ای که میاورد می تونست انتخاب رشته کنه پس این پدر نمی تونست به طور مستقیم برای فرزندش رتبه ایجاد کنه، مسلما با امکانات علمی که فراهم می کرد می تونست در آوردن رتبه ی بهتر به فرزندش کمک کنه. یعنی کاری که الان باید به جای سهمیه دادن اجرا بشه.
خودم رو مثال میزنم : اگر دنیا دنیا امکانات و پول و ثروت رو ب من بدن حاضر نیستم با یک لحظه محبت پدرانه ای ک داره بهم میشه عوض کنم . این اصلا درست نیست شما فقط و فط حالت مادی این قضیه یعنی اینکه پرد شهیدش چی کار میتونست براش بکنه ما هم همون کار رو براش بکنیم رو در نظر بگیرید .
v.m 2020
1st July 2013, 04:00 PM
مسئله همینجاست ما نمیتونیم به ظاهر افراد قضاوت کنیم!
چون فلان خانوم حجاب نداره شهدا رو قبول نداره؟!
چون خانوم یه جوری میاد بیرون که من نمی پسندم پس احکام و مسائل دینی رو قبول نداره؟!
اینجور نیست اگر هم هست واقعا چند درصد؟
به قول معروف خانه از پای بست ویران است،جای دیگه هم نوشته بودم بچه های بی حجاب امروز فرزندان همون مادرانی هستند که دوران راهنمایی و دبیرستانشون حق پوشیدن جوراب سفید تو کتونی رو نداشتند! حق نداشتند آینه با خودشون تو کیف مدرسه داشته باشن،موارد دیگه که لزومی نداره اینجا مطرح بشه.
واقعا بعیده اون مادر این بچه رو تحویل بده؟!!
به نظر من قضاوتهای یکطرفه ما گاها باعث میشه که دوباره اشتباهات تکرار بشه.
حق با شماست من متقاعد شدم . موفق باشید
ghalbeyakhi
1st July 2013, 04:07 PM
آخه چرا باید ربطش بدیم به حجاب!!!
مگه میشه به زور حجاب رو برداشت یا گذاشت!!!!
قطعا در خفا خیلی چیزا میشه!!
کسی نگفته که میشه حجاب رو به زور میشه برداشت یا گذاشت!مسلما در هر امری اجبار نتیجه ی عکس میده ،و شما خودتون جواب خودتون رو دادین، نوشتینمگه میشه به زور حجاب رو برداشت یا گذاشت!!!! و جوابتون رو هم نوشتین که قطعا در خفا خیلی چیزا میشه!! دقیقا در زمان شاه هم در رابطه با حجاب در خفا خیلی کارها کردند.
شما دارید به خاطر ناراحتی از دست کارها و اقدامات یک سری از فرماندهان و ... در زمان جنگ ،مسائل رو با هم قاطی می کنید و موضوع بحث رو به سمت و سوی دیگری می کشونید!
کل بحث در این خلاصه میشه شهدا جنگیدند ،شهید شدند به خاطر ارمان هاشون که مهترینش دفاع از خاک کشور بوده ولی به اسلام هم اعتقاد داشتند و براش جنگیدند(این رو فقط من نمیگم وصیت نامه هاشون میگه)،حالا جوان های مسلمان این مملکت به خاطر دفاع از اسلام و به خاطر خون شهیدانشون باید حجابشون رو حفظ کنند در همون حدی که دینشون میگه.
ghalbeyakhi
1st July 2013, 04:19 PM
خودم رو مثال میزنم : اگر دنیا دنیا امکانات و پول و ثروت رو ب من بدن حاضر نیستم با یک لحظه محبت پدرانه ای ک داره بهم میشه عوض کنم . این اصلا درست نیست شما فقط و فط حالت مادی این قضیه یعنی اینکه پرد شهیدش چی کار میتونست براش بکنه ما هم همون کار رو براش بکنیم رو در نظر بگیرید .
دوست گرامی این که واضحه هیچ چیز نمی تونه جای محبت پدرانه رو بگیره! فکر می کنم شما منظور بنده رو اشتباه متوجه شدید بحث سر درست بودن یا نادرست بودن دادن سهمیه بود که نظر من این بود که کار اشتباهیه و باید ماهی گرفتن رو یاد افراد داد و تمام امکانات رو برای این موضوع فراهم کرد تا طرف به هدفش برسه ، تا اینجا بحث ما مادیات بود و تمام!
اما بحث مهر و عطوفت پدری رو پیش کشیدید ما در این موضوع حرفی نداریم چون هیچ چیز نمی تونه جای این مهربانی رو بگیره!
نمی دونم شما چرا بحث سهمیه که بحثی مادی هست رو با مهر پدری دارید مقایسه می کنید که چه بسا حتی سهمیه دادن هم نمی تونه جای این عطوفت رو پر کنه! نه تنها سهمیه دادن بلکه خیلی امتیازات دیگر هم نمی تونه این خلا رو پر کنه!پس وقتی یک امتیاز منفعتی نداره نباید کاری کنیم که زیانی هم داشته باشه که متاسفانه این زیان داره وارد میشه.
Capitan Totti
1st July 2013, 04:36 PM
دوست گرامی چرا یک همچین حرفی رو می زنید؟چرا ممکن نیست ؟هیچ چیز غیر ممکنی وجود نداره! مگه همه ی ایرانی ها خلق و خوی خوبی دارند مگه همشون مسلمانند؟مگه همشون از خود گذشتگی شهدا رو قبول دارند؟
توی هر کشور و توی هر قشری ادم خوب و بد هست، ایران هم مثل خیلی جاها ادم های خوب و بد داره ! چرا فکر می کنی همه ی ایرانی ها به اعتقادات شهدا و اسلام و..... ایمان دارند؟
البته که همه ایرانیان از جان گذشتگی شهیدان میهن رو قبول دارن ، البته که همه مسلمان نیستن ولی ایرانی که هستن!! من خیلی از شهدای اقلیت زرتشتی و ارامنه و سایر ادیان رو در ایران میشناسم کسانی که فرمانده هم بودن!!
البته که ایرانیا نصفمون و بیشتر آدمای بی وجدان و بی فرهنگی هستیم! مگه میشه گفتم هممون خوبیم!!!!!!!!! منتها صراحتا میتونم بگم اگه من بی وجدان کثیف و چه میدونم دزد و قاتل هم باشم بازم ایرانی ام بازم از سرتیپ ولی الله فلاحی به نیکی یاد میبرم چون معتقدم برای من جان خودشو از دست داده!
کسی نگفته که میشه حجاب رو به زور میشه برداشت یا گذاشت!مسلما در هر امری اجبار نتیجه عکس میده ،و شما خودتون جواب خودتون رو دادین، نوشتینمگه میشه به زور حجاب رو برداشت یا گذاشت!!!! و جوابتون رو هم نوشتین که قطعا در خفا خیلی چیزا میشه!! دقیقا در زمان شاه هم در رابطه با حجاب در خفا خیلی کارها کردند.
شما دارید به خاطر ناراحتی از دست کارها و اقدامات یک سری از فرماندهان و ... در زمان جنگ ،مسائل رو با هم قاطی می کنید و موضوع بحث رو به سمت و سوی دیگری می کشونید!
کل بحث در این خلاصه میشه شهدا جنگیدند ،شهید شدند به خاطر ارمان هاشون که مهترینش دفاع از خاک کشور بوده ولی به اسلام هم اعتقاد داشتند و براش جنگیدند(این رو فقط من نمیگم وصیت نامه هاشون میگه)،حالا جوان های مسلمان این مملکت به خاطر دفاع از اسلام و به خاطر خون شهیدانشون باید حجابشون رو حفظ کنند در همون حدی که دینشون میگه.
یعنی شما میگید در زمان رضاشاه اگه میرفتن داخل خونه فلان کس و میدیدن حجاب داره روسریشو در میاوردن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
والا چی بگم!! البته همینم که گفتید جوونا برای دفاع از میهن جنگیدند رو یه عقب نشینی بسیار خوب میپندارم!(حداقل قبلا که میگفتید بیشترش برای دین و حجاب و ارزش های انقلاب بود)
من که نگفتم از فلان کس(که متاسفانه اسم فرمانده رم یدک میکشه(فرمانده باید 4سال دانشگاه افسری رو بگذرونه بعدش فرمانده ی گروهان بشه بعد 12 سال بره دوره ی عالی 1 ساله و بعدش شاید فرمانده گردان بشه و بعد 23-34 سال اگه شد بره دوره دافوس و فرمانده هنگ و تیپ بشه! و بعدش اگه خدا خواست بره دوره ی تیمساری و فرمانده لشکر بشه و..... تا فرماندهی نیروی زمینی خیلی راهه!!) اما برخی ها هنوز اسمشونم بلد نبودن بنویسن شدن فرمانده تیپ و لشکر و.... و جوونای میهن رو به کام مرگ فرستادن))
حالا بحثم بی کفایتی اون فرماندهان نیست بحثم اینه که شما که میگید شهیدان و این چیزا! منم میگم همین شهیدان خیلیاشون به واقع توسط اعراب سوسمار صفت کشته نشدند توسط اون فرمانده ی بی کفایت ....
!!
بحث آخر اینه که نباید همه چی رو به هم ربط داد!!
شما حجاب رو به شهیدان ربط دادی!! شما خیلی چیزا رو بهم ربط دادی!!!
طوریه که مثلا من بگم آخ اون دختره رو با اون پسره دیدم بستنی میل میکردن! پس دارن رسما به شهید سرلشکر ستاری و شهید سرتیپ بابایی و شهید سرهنگ داد افزار فوش و توهین میکنن!
ghalbeyakhi
1st July 2013, 04:40 PM
چرا دختری که هم میهن من و توئه رو به استکبار و مبارزه با خط شهدا و اسلام و این چیزا متهم میکنید!!!!!
ما متهمشون نمی کنیم خودشون با الگو برداری نادرست دارن خودشون رو متهم می کنند!غربی ها چون می دونند توی جنگ سخت ناکام می مونند خیلی وقته جنگ نرم رو آغاز کردند!
خودشون دارن تو ی فشن تیوی هاشون لباس هایی رو تبلیغ می کنند که حتی یک دوم از خود افراد اون کشور اون لباس ها رو نمی پوشند (اکثرا برای فیلم ها سریال هاشون استفاده می کنند)،خودشون خیلی ساده تر از این حرف ها لباس می پوشند اما حالا یک سری از جوان های ما چی؟خودشون رو به اب و اتیش می زنند تا یک موقع از مدل های به روز ماهواره عقب نیفتند،پیروی از مد خوبه اما تا جایی که به شخصیت و اعتقاداتت لطمه وارد نکنه.
این طوری در ذهن و روح و فرهنگ و اتقادات جوان های ما نفوذ کردند!دارن کاری می کنند که جوان ها رو با فرهنگ و اعتقادات خودشون تطبیق و پرورش بدند یعنی 80 درصد کشور رو تحت نظارت خودشون بگیرند،خوب وقتی جوان ها با این فرهنگ و منش مطابقت پیدا کنند چه بسا که بعدا قبول کنند که حتی اداره ی کشورشون رو هم به دست اونها بدند ،می بینید خیلی راحتر از اون چیزی که فکرش رو هم بکنید اداره ی امور از کنترل خارج میشه و این یعنی پایمال شدن خون شهدا یی که برای از دست ندادن حتی یک وجب خاک جان خودشون رو از دست دادند،این فقط یکی از راه های نفوذ از طریق حجاب بود و عاملش هم جوان هایی بودند که به قول شما حجابشون به این موضوع ربطی نداشت ،می بینید که اقدامات برخی از همین جوان های هم میهن ما باعث شده متهم شدن خودشون شده.
ghalbeyakhi
1st July 2013, 04:46 PM
البته همینم که گفتید جوونا برای دفاع از میهن جنگیدند رو یه عقب نشینی بسیار خوب میپندارم!(حداقل قبلا که میگفتید بیشترش برای دین و حجاب و ارزش های انقلاب بود)
!
من از همون اول هم دفاع از کشور رو در الویت قرار دادم و بعد در مورد اسلام و ارزش های اسلامی بحث کردم هنوزم سر حرفم هستم.
ghalbeyakhi
1st July 2013, 04:52 PM
طوریه که مثلا من بگم آخ اون دختره رو با اون پسره دیدم بستنی میل میکردن! پس دارن رسما به شهید سرلشکر ستاری و شهید سرتیپ بابایی و شهید سرهنگ داد افزار فوش و توهین میکنن!
اول از اینکه شما حق نداری اگر دو نفر رو به قول خودتون در حال بستنی خوردن ببینید این حرف رو بزنی چون ممکنه دو طرف با هم نسبت داشته باشند دوما حجاب که یک امر شخصیه رو من به بستنی خوردن دوتا ادم نا محرم ربطش ندادم که شما داری ربط میدی!
در ضمن اگر رابطه ی نادرستی هم وجود داشته باشه طرف اول هم داره به شخصیت و اعتقادات خودش توهین می کنه و هم به اعتقادات کسی که جونش رو فدا کرده تا این ادم بتونه با اسودگی خیال روی این خاک قدم برداره.
ghalbeyakhi
1st July 2013, 05:01 PM
من که نگفتم از فلان کس(که متاسفانه اسم فرمانده رم یدک میکشه(فرمانده باید 4سال دانشگاه افسری رو بگذرونه بعدش فرمانده ی گروهان بشه بعد 12 سال بره دوره ی عالی 1 ساله و بعدش شاید فرمانده گردان بشه و بعد 23-34 سال اگه شد بره دوره دافوس و فرمانده هنگ و تیپ بشه! و بعدش اگه خدا خواست بره دوره ی تیمساری و فرمانده لشکر بشه و..... تا فرماندهی نیروی زمینی خیلی راهه!!) اما برخی ها هنوز اسمشونم بلد نبودن بنویسن شدن فرمانده تیپ و لشکر و.... و جوونای میهن رو به کام مرگ فرستادن))
درسته شاید کارشون برای اینگونه نامگذاری ها درست نبوده اما در زمان جنگ هم این همه مهلت وجود نداشته که بخوان برای همه دوره های این چنینی بذارن و کسانی هم که این دوره ها رو گذراندن تعدادشون کم بوده و نمی تونستند به این تعداد اندک بسنده کنند اما این رو قبول دارم که نامگذاری اینچنینی برای یک سری از افراد کار درستی نبوده!
eh110110
1st July 2013, 05:01 PM
[tashvigh][tashvigh][tashvigh][tashvigh][tashvigh][tashvigh]
Capitan Totti
1st July 2013, 05:02 PM
اول از اینکه شما حق نداری اگر دو نفر رو به قول خودتون در حال بستنی خوردن ببینید این حرف رو بزنی چون ممکنه دو طرف با هم نسبت داشته باشند دوما حجاب که یک امر شخصیه رو من به بستنی خوردن دوتا ادم نا محرم ربطش ندادم که شما داری ربط میدی!
در ضمن اگر رابطه ی نادرستی هم وجود داشته باشه طرف اول هم داره به شخصیت و اعتقادات خودش توهین می کنه و هم به اعتقادات کسی که جونش رو فدا کرده تا این ادم بتونه با اسودگی خیال روی این خاک قدم برداره.
ببخشیدا من این حرفو نمیزنم منظور اینه که شما طوری همه چی رو به هم ربط میدین که فرداروز ممکنه همین حرف رم بزنید!
ببینید بازم رفتید سر خونه ی اولتون
آخه وقتی یه شخصی داره با نامحرم بستنی میخوره شاید به قول شما به خودش توهین کرده(علتشو نمیدونم!) ولی آخه چطور تفسیر کردین که اون دو تا نامحرم که دارن بستنی میخورن با این کارشون دارن رسما به شهید سرهنگ پیاده ی ستاد حسین شهرامفر توهین میکنن!!؟؟ آخه چه ربطی داره
و همچنین شما الان گفتین حجاب یه امر شخصیه! خب دیگه واضح شد که بی حجابی به شهیدان ربطی نداره! چون خود شما هم اذعان کردید که یه چیز شخصیه!
ghalbeyakhi
1st July 2013, 05:05 PM
حالا بحثم بی کفایتی اون فرماندهان نیست .
چرا اتفاقا نصف بحث های شما در همین زمینه بود!!
ghalbeyakhi
1st July 2013, 05:10 PM
آخه وقتی یه شخصی داره با نامحرم بستنی میخوره شاید به قول شما به خودش توهین کرده(علتشو نمیدونم!) ولی آخه چطور تفسیر کردین که اون دو تا نامحرم که دارن بستنی میخورن با این کارشون دارن رسما به شهید سرهنگ پیاده ی ستاد حسین شهرامفر توهین میکنن!!؟؟ آخه چه ربطی داره
من گفتم به اعتقاداتشون داره توهین میشه ،یعنی اعتقادات دینیشون که به خاطرش جنگیدند(البته بعد از الویت قرار دادن دفاع از کشور ،دوباره نگید اعتقادات رو تو الویت قرار داد!)
Capitan Totti
1st July 2013, 05:14 PM
من گفتم به اعتقاداتشون داره توهین میشه ،یعنی اعتقادات دینیشون که به خاطرش جنگیدند(البته بعد از الویت قرار دادن دفاع از کشور ،دوباره نگید اعتقادات رو تو الویت قرار داد!)
آخه کدوم منبعی از شهیدان ارتش هست که به خاطر حجاب رفتن شهید بشن!!
دفاع از مرزهای آبی و خاکی و هوایی ایران تنها اعتقاد اونها بوده و البته دفاع از شیعه ی 12 امامی در برابر حکومت فاشیستی-اسلامی(تقریبا وهابی) صدام
منتها ای بابا من که زبونم مو در آورد[shaad]
م.محسن
1st July 2013, 05:15 PM
اون زمان جنگ سخت اتفاق افتاد و اون غیورمردان با گذشتن از همه چیز من جمله مال و جان و خانواده شون به شهادت رسیدند تا آرامشی تو جامعه برقرار بشه و سایه بیگانه بالای سر ناموس این مملکت نباشه که این کار بهایی هم داشت؛ خیلی از فرزندان شهدا حتی پدرشون رو هم به یاد نمیارن و سایه مهر پدری رو حس نکردن، از یه طرف هم با مسائلی تو جامعه طرفن که فقط و فقط خودشون تجربه می کنن و این یه مقدار حساسیت رو تو این عزیزان ممکنه ببره بالا
از طرف دیگه پوشش گاهاً نامناسب ( و نه تعیین نوعی خاص از حجاب و پوشش ) جوونها و نوجوونها ( چه پسر و چه دختر ) و سوء استفاده افردی که در این زمینه متخصص هستند!!! باعث میشه که در درجه اول آرامش از خود فرد گرفته بشه، در درجه دوم خانواده ( اجتماع کوچکتر ) و در نهایت همون استرس و عدم آسودگی برگرده به خود جامعه که این مغایر اهدافیه که شهدامون داشتند
چی شده که نسل بعد از جنگ کمتر میرن سراغ اون ارزشها رو دیگه باید کسانی پاسخ بدن که تنها با نامها بازی کردن و احیای ارزش ها رو فراموش کردن نه یه نوجوون و جوون امروزی که روی لوح سپید افکارش همه چیز رو میشه نوشت
ghalbeyakhi
1st July 2013, 05:16 PM
و همچنین شما الان گفتین حجاب یه امر شخصیه! خب دیگه واضح شد که بی حجابی به شهیدان ربطی نداره! چون خود شما هم اذعان کردید که یه چیز شخصیه!
از این نظر گفتم شخصیه که به بستنی خوردنش با طرف که شما گفتین ربطی نداره و گرنه بحث حجاب ریشه در اسلام و اعتقادات اسلامی داره و هر مسلمانی هم به این اعتقادات ایمان داره و شهیدان هم به این اعتقادات ایمان داشتند پس بی احترامی به این اعتقادات توسط فرد یعنی بی احترامی به اعتقادات اسلامی خودش و اعتقادات اسلامی شهدا که در محتوا یکی هستند پس از این بعد حجاب از جهت شخصی بودن خارج میشه!
ghalbeyakhi
1st July 2013, 05:18 PM
آخه کدوم منبعی از شهیدان ارتش هست که به خاطر حجاب رفتن شهید بشن!!
دفاع از مرزهای آبی و خاکی و هوایی ایران تنها اعتقاد اونها بوده و البته دفاع از شیعه ی 12 امامی در برابر حکومت فاشیستی-اسلامی(تقریبا وهابی) صدام
منتها ای بابا من که زبونم مو در آورد[shaad]
من گفتم اعتقادات دینی و تا اونجاییی که من می دونم حجاب جزء اعتقادات دینی محسوب میشه شما نظر شما رو نمی دونم!!!!!!
Capitan Totti
1st July 2013, 05:25 PM
والا من دیگه از حرف زدن قاصرم!
هرچی میگم شما همون حرف خودتونو میزنید! انگار نه انگار!
اینکه آقایون یا خانوما میرن از شبکه های خارجی مد لباس و این چیزا رو میپوشن اون توهین به شهیدان نیست! توهین به جهل مرکب و خریت مطلق خودشونه!
مگر شهید راه میهن بابک خرمدین رو اعراب تازی سگ وحشی سوسمار نماها قطعه قطعه نکردند؟ آیا به این شهید بزرگ توهین شد؟ آیا اکنون اعراب بگن بابک خرمدین فلان بوده و فلان ، چیزی از درجات معنوی این بزرگ مرد کاسته میشه؟؟
آقایون یا خانوما باید بدونن اصل حجاب رو اسلام از ایران باستان اقتباس کرده
کدوم اثر تاریخی ایران هست که مجسمه یا تصویر زنی رو نمایش بده؟ و اگر نمایش داده آیا حجاب کامل رو نداره؟؟
و السلام و علیکم و رحمه اله و برکاته!!!!!(بفرما این سخنم رو هم مثل شماها قشر شدیدا مذهبی میگم!)
ghalbeyakhi
1st July 2013, 05:25 PM
اون زمان جنگ سخت اتفاق افتاد و اون غیورمردان با گذشتن از همه چیز من جمله مال و جان و خانواده شون به شهادت رسیدند تا آرامشی تو جامعه برقرار بشه و سایه بیگانه بالای سر ناموس این مملکت نباشه که این کار بهایی هم داشت؛ خیلی از فرزندان شهدا حتی پدرشون رو هم به یاد نمیارن و سایه مهر پدری رو حس نکردن، از یه طرف هم با مسائلی تو جامعه طرفن که فقط و فقط خودشون تجربه می کنن و این یه مقدار حساسیت رو تو این عزیزان ممکنه ببره بالا
از طرف دیگه پوشش گاهاً نامناسب ( و نه تعیین نوعی خاص از حجاب و پوشش ) جوونها و نوجوونها ( چه پسر و چه دختر ) و سوء استفاده افردی که در این زمینه متخصص هستند!!! باعث میشه که در درجه اول آرامش از خود فرد گرفته بشه، در درجه دوم خانواده ( اجتماع کوچکتر ) و در نهایت همون استرس و عدم آسودگی برگرده به خود جامعه که این مغایر اهدافیه که شهدامون داشتند
چی شده که نسل بعد از جنگ کمتر میرن سراغ اون ارزشها رو دیگه باید کسانی پاسخ بدن که تنها با نامها بازی کردن و احیای ارزش ها رو فراموش کردن نه یه نوجوون و جوون امروزی که روی لوح سپید افکارش همه چیز رو میشه نوشت
دوست عزیز ممنونم بابت نظرتون ،کاملا با شما موافقم.
ghalbeyakhi
1st July 2013, 05:38 PM
والا من دیگه از حرف زدن قاصرم!
هرچی میگم شما همون حرف خودتونو میزنید! انگار نه انگار!
اینکه آقایون یا خانوما میرن از شبکه های خارجی مد لباس و این چیزا رو میپوشن اون توهین به شهیدان نیست! توهین به جهل مرکب و خریت مطلق خودشونه!
مگر شهید راه میهن بابک خرمدین رو اعراب تازی سگ وحشی سوسمار نماها قطعه قطعه نکردند؟ آیا به این شهید بزرگ توهین شد؟ آیا اکنون اعراب بگن بابک خرمدین فلان بوده و فلان ، چیزی از درجات معنوی این بزرگ مرد کاسته میشه؟؟
آقایون یا خانوما باید بدونن اصل حجاب رو اسلام از ایران باستان اقتباس کرده
کدوم اثر تاریخی ایران هست که مجسمه یا تصویر زنی رو نمایش بده؟ و اگر نمایش داده آیا حجاب کامل رو نداره؟؟
و السلام و علیکم و رحمه اله و برکاته!!!!!(بفرما این سخنم رو هم مثل شماها قشر شدیدا مذهبی میگم!)
کسی ادعای مذهبی بودن شدید رو نکرد حالا اگر شما چنین ادعایی دارید به خودتون مربوطه نمی تونید این قضیه رو بسط بدید!
اگر شما شهید می شدید و فرزند شما این وضع جوان ها رو می دید شک نکن که بهش بر می خورد و از خودش می پرسید پدر من جون خودش رو فدا کرد برای آسایش یه همچین ادم هایی!!!؟؟؟؟
این حرکات جوان ها رو توهین به شمایی می دونست که به خاطر اسایش همین جوان ها جون خودتون رو فدا کردید!
نمی تونست چشمش رو روی همه ی کارهای این جوان هایی ببنده که هم دین و هم اعتقاد پدرش هستند،وقتی می بینه که این اعتقادات داره لگد مال میشه به خودش میگه این اعتقادات اعتقادات پدر من هم بود این همون اعتقاداتی بود که پدرم بهش ایمان داشت اما حالا داره زیر پا گذاشته میشه پس یه جورایی داره به اعتقادات پدر من هم توهین میشه. پس وقتی داره به اعتقادات پدرم توهین میشه یعنی داره به پدر من هم توهین میشه پس خون پدر شهید من هم داره کم کم کمرنگ میشه.
پس نمیشه به همین راحتی از کنار خیلی چیزا گذشت!
ghalbeyakhi
1st July 2013, 05:47 PM
چیزی از درجات معنوی این بزرگ مرد کاسته میشه؟؟
پس اینطور که معلومه اگر کسی با حرفش یا اخلاق و کردارش به یکی از عزیزان شما توهین کنه شما همونطور نگاش می کنید و بدون متقاعد کردن افکار طرف مقابل میگید عیبی نداره هرچی دلتون می خواد بگید از ارزش این عزیز من چیزی کم نمیشه شما به توهین هاتون ادامه بدید!
Capitan Totti
1st July 2013, 05:58 PM
نادان هرچی بگه ! بگه!! مگه به حرف نادان دنیا به آخر میرسه
همچنین خب چه کنیم جامعه بین الملل پشت اوناست! ما که نمیتونیم با کل دنیا بجنگیم!
بعدش دوست عزیز اگه اینطوری باشه که بگیم مثلا سوسمار خورای قطر مثلا به فلان شهید ما توهین کردن اگه قرار باشه اف14 هامونو بفرستیم که نمیشه! یا سفیرشو اخراج کنیم با صد تا توهین به خاندان سعودی و امیر و نخست وزیرشون بدیم و بره!
شما که اینقد فرهنگ شهید و فرهنگ شهید میکنید چطور این 8سال که تندروهایی مثل شما در دولت بودن در مقابل گستاخی سوسمارخورا در مورد خلیج پارس و جزایر 3گانه همیشه سکوت کردید؟؟؟(مگر غیر ازینه که شهیدان به خاطر حفظ تمامیت ارضی و میهن دوستی رفتن و جنگیدند؟؟) یک بار نشد یه کشیده تو صورت سفیر امارات بخوابونن و اخراجش کنن
یا حتی روزنامه های مذهبی از جمله یالثارت و کیهان و چه میدونم ازین روزنامه ها یک بار نگفتن امارات گستاخ رو باید له کرد
تنها کسی که واکنش داشت سران ارتش قهرمان بودند
ghalbeyakhi
1st July 2013, 06:11 PM
نادان هرچی بگه ! بگه!! مگه به حرف نادان دنیا به آخر میرسه
همچنین خب چه کنیم جامعه بین الملل پشت اوناست! ما که نمیتونیم با کل دنیا بجنگیم!
بعدش دوست عزیز اگه اینطوری باشه که بگیم مثلا سوسمار خورای قطر مثلا به فلان شهید ما توهین کردن اگه قرار باشه اف14 هامونو بفرستیم که نمیشه! یا سفیرشو اخراج کنیم با صد تا توهین به خاندان سعودی و امیر و نخست وزیرشون بدیم و بره!
شما که اینقد فرهنگ شهید و فرهنگ شهید میکنید چطور این 8سال که تندروهایی مثل شما در دولت بودن در مقابل گستاخی سوسمارخورا در مورد خلیج پارس و جزایر 3گانه همیشه سکوت کردید؟؟؟(مگر غیر ازینه که شهیدان به خاطر حفظ تمامیت ارضی و میهن دوستی رفتن و جنگیدند؟؟) یک بار نشد یه کشیده تو صورت سفیر امارات بخوابونن و اخراجش کنن
یا حتی روزنامه های مذهبی از جمله یالثارت و کیهان و چه میدونم ازین روزنامه ها یک بار نگفتن امارات گستاخ رو باید له کرد
تنها کسی که واکنش داشت سران ارتش قهرمان بودند
دوست عزیز مگه غربی ها برای خوراندن افکارشون به جوان های ما دارند از اف 14 استفاده می کنند الان دوره ای نیست که جنگ سخت راه بندازیم الان باید از طریق جنگ نرم مثل خودشون رفتار کرد.
اصلا دوست ندارم که با این لحن صحبت کردنتون من رو در قشر خاصی جای بدین.
دم سران ارتش قهرمان گرم! این گونه اعتراضاتی که شما ازش دم می زنید فقط به دست من و شما و یه عده ی دیگه حل نمیشه کل کشور باید در این نظریه متحد باشند.
Capitan Totti
1st July 2013, 06:18 PM
آخه شما تو کار فرهنگی هم افراط دارید
اگه قراره تو کار فرهنگی بی حجابی رو بردارید و امارات رو سر جاش بشونین
همون کارتونم خوب نیست
به جای اینکه با اون دختر بی حجاب بشینی و کمی حرف بزنی مستقیم جقت پا میرید رو شکمش![shaad] (منظورم از لحاظ زبانیه!) و میگید ای بی حیای ضد شهید و ضد میهن و ضد خدا و ............!!!![shaad]!
ghalbeyakhi
1st July 2013, 06:23 PM
آخه شما تو کار فرهنگی هم افراط دارید
اگه قراره تو کار فرهنگی بی حجابی رو بردارید و امارات رو سر جاش بشونین
همون کارتونم خوب نیست
به جای اینکه با اون دختر بی حجاب بشینی و کمی حرف بزنی مستقیم جقت پا میرید رو شکمش![shaad] (منظورم از لحاظ زبانیه!) و میگید ای بی حیای ضد شهید و ضد میهن و ضد خدا و ............!!!![shaad]!
نه اتفاقا هیچ وقت با هیچ آدمی اینطور رفتار نکردم (حتی بی حجاب ترینش)،اگر دقت کرده باشین دیدین که نوشتم همیشه اجبار نتیجه ی عکس میده! من همیشه توی بدترین شرایط به جای عکس العمل موافق حرف زدن هستم،در نظریات قبلی هم نوشتم که اگر کسی به عزیز شما توهین کنه باید متقاعدش کنید نگفتم که به قول حضرت عالی جفت پا برید تو شکمش ! امارات رو هم میشه سرجاش نشوند بدون اجبار در برداشتن بی حجابی از نظر من غیر ممکنی وجود نداره!
در ضمن اینگونه حرف زدن از شما بعیده دوست گرامی!
Capitan Totti
1st July 2013, 06:36 PM
نه اتفاقا هیچ وقت با هیچ آدمی اینطور رفتار نکردم (حتی بی حجاب ترینش)،اگر دقت کرده باشین دیدین که نوشتم همیشه اجبار نتیجه ی عکس میده! من همیشه توی بدترین شرایط به جای عکس العمل موافق حرف زدن هستم،در نظریات قبلی هم نوشتم که اگر کسی به عزیز شما توهین کنه باید متقاعدش کنید نگفتم که به قول حضرت عالی جفت پا برید تو شکمش ! امارات رو هم میشه سرجاش نشوند بدون اجبار در برداشتن بی حجابی از نظر من غیر ممکنی وجود نداره!
در ضمن اینگونه حرف زدن از شما بعیده دوست گرامی!
ببخشیدا پس کی تو پست نخست فرموده که اینجا ایرانه که شهیداشو اصلا نمیشناسن و اسم بچه هاشونو نمیزارن رو اسم شهیدا و چه میدونم دخترای بی حجاب ریخته و ازین حرفا! آقا همین فیلمایی که درباره جنگ میسازن یکیشون درباره ارتش نیست خب شاید نمیتونن قدرت و شهامت اونا رو بازگو کنن! شایدم چون ارتشیا در مورد حجاب و این چیزا چیزی نگفتن!
فیلمی که میسازن(موثر ترین راه فرهنگی) یه شخص معمولی با یه چفیه میره کل الاجمعین عراقیا رو با یه کلاشینکف روسی میکشه و وقتی برمیگرده کشته میشه... و اینگونه فیلم تمام شد!! آقا اون دختر بی حجاب اینارو می بینه اصلا از جنگ هم زده میشه برسه به حجاب و این چیزا
ولی اگه از رشادت های سرتیپ دادبین و تیمسار یاسینی و ...... و واقعیت ها فیلم باکیفیت بسازن اونوقت قطعا یه مفهوم فرهنگی داره و بی حجابه میگه اااا این به خاطر من شهید شده پس منم پاسداشتش میکنم
ghalbeyakhi
1st July 2013, 06:44 PM
ببخشیدا پس کی تو پست نخست فرموده که اینجا ایرانه که شهیداشو اصلا نمیشناسن و اسم بچه هاشونو نمیزارن رو اسم شهیدا و چه میدونم دخترای بی حجاب ریخته و ازین حرفا! آقا همین فیلمایی که درباره جنگ میسازن یکیشون درباره ارتش نیست خب شاید نمیتونن قدرت و شهامت اونا رو بازگو کنن! شایدم چون ارتشیا در مورد حجاب و این چیزا چیزی نگفتن!
فیلمی که میسازن(موثر ترین راه فرهنگی) یه شخص معمولی با یه چفیه میره کل الاجمعین عراقیا رو با یه کلاشینکف روسی میکشه و وقتی برمیگرده کشته میشه... و اینگونه فیلم تمام شد!! آقا اون دختر بی حجاب اینارو می بینه اصلا از جنگ هم زده میشه برسه به حجاب و این چیزا
ولی اگه از رشادت های سرتیپ دادبین و تیمسار یاسینی و ...... و واقعیت ها فیلم باکیفیت بسازن اونوقت قطعا یه مفهوم فرهنگی داره و بی حجابه میگه اااا این به خاطر من شهید شده پس منم پاسداشتش میکنم
منظورم این بوده که از خلق و خو رفتار و کردار شهیدان چیزی نمی دونند و واقعا هم همینطوره خیلی ها چیزی نمی دونند ! ننوشتم اسم شهدا رو روی فرزندانشون نمیذارند نوشتم:
اینجا نام شهید را برای اینکه بچه ها خشونت طلب و جنگ طلب بار نیایند از کوچه ها برداشته و نام نگین و جاوید می گذارند!!!
در مود محصولات فرهنگی هم خود ما مقصریم که هیچ گونه اعتراضی نمی کنیم.
Capitan Totti
1st July 2013, 06:53 PM
اصل نیست یکیه!! بعدشم من که هر جا میرم اسم شهیدا رو کوچه و خیابونه! این دیگه بدتر! ببخشید کدوم کوه بوده که اسم یه شهید بوده و بعدش شده نگین و جاوید؟! شنیده بودم اسم جاوید و این چیزا تبدیل میشه به اسم شهید ولی برعکسشو نشنیده بودم که شما گفتین!!!
تو هر مورد وقتی مطمئن میشید که اشتباه کرده بودید میگید باید اعتراض میکردیم که نکردیم!!!!!
ای آقا!! وقتی نه فیلم خوبی میسازیم نه یه آدم ورزیده و نظامی واقعی رو میاریم پشت تلویزیون و نه هیچی
چه توقعی داری دختری که حجاب نداره بگه آفرین به این شهید و حجاب دار شه؟؟!!
v.m 2020
1st July 2013, 06:53 PM
دوست گرامی این که واضحه هیچ چیز نمی تونه جای محبت پدرانه رو بگیره! فکر می کنم شما منظور بنده رو اشتباه متوجه شدید بحث سر درست بودن یا نادرست بودن دادن سهمیه بود که نظر من این بود که کار اشتباهیه و باید ماهی گرفتن رو یاد افراد داد و تمام امکانات رو برای این موضوع فراهم کرد تا طرف به هدفش برسه ، تا اینجا بحث ما مادیات بود و تمام!
اما بحث مهر و عطوفت پدری رو پیش کشیدید ما در این موضوع حرفی نداریم چون هیچ چیز نمی تونه جای این مهربانی رو بگیره!
نمی دونم شما چرا بحث سهمیه که بحثی مادی هست رو با مهر پدری دارید مقایسه می کنید که چه بسا حتی سهمیه دادن هم نمی تونه جای این عطوفت رو پر کنه! نه تنها سهمیه دادن بلکه خیلی امتیازات دیگر هم نمی تونه این خلا رو پر کنه!پس وقتی یک امتیاز منفعتی نداره نباید کاری کنیم که زیانی هم داشته باشه که متاسفانه این زیان داره وارد میشه.
خدا خیرت بده کل حرف من رو تو دو خط اخر ب جز قرمزا زدی . یاعلی خداحافظ
ghalbeyakhi
1st July 2013, 07:03 PM
اصل نیست یکیه!! بعدشم من که هر جا میرم اسم شهیدا رو کوچه و خیابونه! این دیگه بدتر! ببخشید کدوم کوه بوده که اسم یه شهید بوده و بعدش شده نگین و جاوید؟! شنیده بودم اسم جاوید و این چیزا تبدیل میشه به اسم شهید ولی برعکسشو نشنیده بودم که شما گفتین!!!
تو هر مورد وقتی مطمئن میشید که اشتباه کرده بودید میگید باید اعتراض میکردیم که نکردیم!!!!!
ای آقا!! وقتی نه فیلم خوبی میسازیم نه یه آدم ورزیده و نظامی واقعی رو میاریم پشت تلویزیون و نه هیچی
چه توقعی داری دختری که حجاب نداره بگه آفرین به این شهید و حجاب دار شه؟؟!!
عوض شده دوست گرامی من خودم دیدم و ادله ای که برای این کارشون اوردن همونی بود که نوشتم،ببخشید من چه کار اشتباهی رو انجام دادم؟
مگه فقط باید به فیلم ها نگاه کنند یک انسان برای متقاعد شدن اگر وصیت های شهدا رو مطالعه کنه متوجه خیلی چیزها میشه حالا چون فیلمساز یا کارگردان خوبی در این زمینه نداریم باید به بی حجابی اکتفا کنیم و بگیم مشکلی نیست؟!!! گاهی اوقات انسان باید از اسناد ومدارک جواب سوالاتش رو بیابد وصیت های شهدا جزء همین اسناده ،کتاب هایی که یک سری از اونا نوشتن می تونه جواب های خوبی برای سوالات باشه حالا به صرف اینکه از ارتش فیلمی ساخته نشده نمیشه روی همه چیز خط بطلان کشید.
و متاسفم برای اون دختری که عقل خودش رو رها کرده و منتظره یک فیلمی از شهدا ساخته بشه تا به بزرگواری این شهدا پی ببره.
ghalbeyakhi
1st July 2013, 07:05 PM
خدا خیرت بده کل حرف من رو تو دو خط اخر ب جز قرمزا زدی . یاعلی خداحافظ
خوب وقتی اون خط قرمز رو حذف کنی یعنی با دادن سهمیه موافقی.
عبدالله91
1st July 2013, 07:16 PM
خلاصه یه جمع بندی بکنین تا بفهمیم به کجا رسیدین؟
ghalbeyakhi
1st July 2013, 07:23 PM
نظرات بنده و جناب سرتیپ در مواردی با هم کاملا متفاوته،این چند نظر اخر گویای کل حرفای بنده و ایشون هست.
Capitan Totti
1st July 2013, 08:30 PM
البته من که راضی نشدم به حرفای شما و اصلا قانع نشدم
و متاسفم برای اون دختری که عقل خودش رو رها کرده و منتظره یک فیلمی از شهدا ساخته بشه تا به بزرگواری این شهدا پی
ببره.
نخست اینکه ببخشیدا چرا برای اونا متاسفین!؟؟ همه که مثل شما احیانا در یک خانواده ی مذهبی بدنیا نیومدن که بگن ما رهرو خط شهیدان میهن هستیم!! باید روی مغز اینها کار کرد!
من خودم از بچگی هنوز3-4ساله نبودم با بحث فرماندهی نیروی زمینی و شهادت تیمسار فلانی و مرگ تیمسار فلانی! و... بزرگ شدم! این یعنی اینکه خب دیگه درین مورد سرآمد اشم!(به قولی!) چند وقت پیش فیلمی دیدم تحت عنوان نبرد استالینگراد با بازی جودی لاو
فوق العاده بود انقدی روم اثر گذاشت که یه عکس قهرمان داستان چندین ماه رو دسکتاپ رایانه ام بود!(البته ماهانه 4-5روز بیشتر از رایانه استفاده نمیکنما!) حالا کاری ندارم! ببینید یه فیلم خارجی روی من چنان تاثیری گذاشت که مظلومیت مردم عادی رو در جنگ ها به شکل واضح از جلو چشمام رد شد! و اینکه باید به قهرمانان جنگ ها(از هر کشوری) احترام گذاشت و همین باعث شد اگر اطلاعاتم درباره ی افسران رزمنده 1000نفر بود! برم و 200-300 تا افسر دیگه رم بشناسم!
خب شما دارید قاطعانه تندرویی و توهین رو به این عناصر بی حجاب! که تعداشونم کم نیست در حقشون بجا میارید!! این کار شما اتفاقا باعث خوشحالی دشمن فرضی ای که برا خودتون درست کردید(استکبار و...!!) میشه!چون این حرف شما باعث میشه همون بی حجابه بگه اینا اصلا حرف زدن سرشون نمیشه میریم پیش استکبار بهتره!
دوم اینکه لاحول و لاقوه الا بالله العلی العظیم!
به قول آیت اله العظمی طالقانی عزیز بابا ول کن این چیزایی که خودت جوابشو میدونی(خطاب به یه شخصی درباره یه شخص دیگه)
وقتی همه میدونیم دخترای بی حجاب آقا عامل cia و mi6 و موساد و...... هم باشن باز هم ایرانی اند و هویتشون ایرانیه و هیچوقت به کسی که برای اونا کشته شده اگر احترام نزارن حداقل توهین نخواهند کرد! دیگه چرا هیاهو راه بندازیم آی فلک! دخترای بی حجاب دارن با بستنی خوردن و دوچرخه سواری و!...!!! عملا!!!! به شهدا توهین میکنن!!!!!!!!!!! کدوم توهین!!
اما جمع بندی
و ان جندنالهم الغالبون
من فکر میکنم برای شهدای گرانقدرمون نخست از زبانشان جملاتی در میارن که هیچوقت چنین گفته هایی به زبانشان نیامده
دوم افرادی پیدا شده اند که دایه ی مهربان تر از مادرند
بنده خودم با پسر یکی افسران ارشد جنگ که به شهادت رسیدند(اسمشو نمیگم چون خیلی نام آشناست) با اینکه ازش کوچکترم دوستی صمیمی ای دارم وقتی یک بار سربازی رو دیدم که از زیورآلات استفاده کرده بود و شدیدا بهش هشدار دادم که این بی فرهنگی و هویت فروشی چیه که یه تیکه آهن انداختی دور گردن مبارک! دوست من شدیدا بهم هشدار داد که این چه کاری بود کردی و... مابقی ماجرا!!
پس لطفا دایه ی مهربان تر از مادر نشیم
نکته ی بعد اینکه متاسفانه در فیلمهایی که نشون میدم اون شخص رزمنده معمولا یک آدم ریشو و 7-8تا انگشتر داره و یه چفیه دور گردنش و یه سربند یا زهرا دور سرش و بعدش هیچ کاری نمیکنه و کشته میشه و یا کل پادگان عراق رو نابود میکنه بعد کشته میشه!!
مردم انقد ازین فیلم ها و کاراکترهای تکراری دیدن اصلا از رزمندگان و جانبازان و شهدا زده شدند
به جای اینکه یه فیلم بسازن که یه تیپ از ارتش با یک نظم مخصوص با رژه های منظم و دارای اصول فرماندهی و سر و صورت اصلاح شده و .... که بر اساس اصول نظامی میجنگن و دارای جنگ کلاسیک یا ناهمطرازن و مثل اونا با یه آرپی جی 200تا تانک عراق رو نابود نمی کنن!!!!! و مردم رو به جنگ و شهیدان جنگ علاقمند کنن افسوس
افسوس و افسوس
فقط همینو میتونم بگم
والسلام علیکم و رحمه اله و برکاته!
به امید پیروزی ایرانیان
312
1st July 2013, 08:57 PM
البته من که راضی
.
.
اما جمع بندی
و ان جندنالهم الغالبون
من فکر میکنم برای شهدای گرانقدرمون نخست از زبانشان جملاتی در
.
.
وزی ایرانیان
سلام.اين نوشته مشكي از كجا هست؟
Capitan Totti
1st July 2013, 09:25 PM
به به دوستان تالار مذهبی[nishkhand]
و ان جندنالهم الغالبون (و سربازان قطعا پیروزند) آیه ایست از قرآن که در نشان ارتش هم وجود داره
ghalbeyakhi
2nd July 2013, 01:50 AM
البته من که راضی نشدم به حرفای شما و اصلا قانع نشدم
و متاسفم برای اون دختری که عقل خودش رو رها کرده و منتظره یک فیلمی از شهدا ساخته بشه تا به بزرگواری این شهدا پی
ببره.
نخست اینکه ببخشیدا چرا برای اونا متاسفین!؟؟ همه که مثل شما احیانا در یک خانواده ی مذهبی بدنیا نیومدن که بگن ما رهرو خط شهیدان میهن هستیم!! باید روی مغز اینها کار کرد!
من خودم از بچگی هنوز3-4ساله نبودم با بحث فرماندهی نیروی زمینی و شهادت تیمسار فلانی و مرگ تیمسار فلانی! و... بزرگ شدم! این یعنی اینکه خب دیگه درین مورد سرآمد اشم!(به قولی!) چند وقت پیش فیلمی دیدم تحت عنوان نبرد استالینگراد با بازی جودی لاو
فوق العاده بود انقدی روم اثر گذاشت که یه عکس قهرمان داستان چندین ماه رو دسکتاپ رایانه ام بود!(البته ماهانه 4-5روز بیشتر از رایانه استفاده نمیکنما!) حالا کاری ندارم! ببینید یه فیلم خارجی روی من چنان تاثیری گذاشت که مظلومیت مردم عادی رو در جنگ ها به شکل واضح از جلو چشمام رد شد! و اینکه باید به قهرمانان جنگ ها(از هر کشوری) احترام گذاشت و همین باعث شد اگر اطلاعاتم درباره ی افسران رزمنده 1000نفر بود! برم و 200-300 تا افسر دیگه رم بشناسم!
خب شما دارید قاطعانه تندرویی و توهین رو به این عناصر بی حجاب! که تعداشونم کم نیست در حقشون بجا میارید!! این کار شما اتفاقا باعث خوشحالی دشمن فرضی ای که برا خودتون درست کردید(استکبار و...!!) میشه!چون این حرف شما باعث میشه همون بی حجابه بگه اینا اصلا حرف زدن سرشون نمیشه میریم پیش استکبار بهتره!
دوم اینکه لاحول و لاقوه الا بالله العلی العظیم!
به قول آیت اله العظمی طالقانی عزیز بابا ول کن این چیزایی که خودت جوابشو میدونی(خطاب به یه شخصی درباره یه شخص دیگه)
وقتی همه میدونیم دخترای بی حجاب آقا عامل cia و mi6 و موساد و...... هم باشن باز هم ایرانی اند و هویتشون ایرانیه و هیچوقت به کسی که برای اونا کشته شده اگر احترام نزارن حداقل توهین نخواهند کرد! دیگه چرا هیاهو راه بندازیم آی فلک! دخترای بی حجاب دارن با بستنی خوردن و دوچرخه سواری و!...!!! عملا!!!! به شهدا توهین میکنن!!!!!!!!!!! کدوم توهین!!
اما جمع بندی
و ان جندنالهم الغالبون
من فکر میکنم برای شهدای گرانقدرمون نخست از زبانشان جملاتی در میارن که هیچوقت چنین گفته هایی به زبانشان نیامده
دوم افرادی پیدا شده اند که دایه ی مهربان تر از مادرند
بنده خودم با پسر یکی افسران ارشد جنگ که به شهادت رسیدند(اسمشو نمیگم چون خیلی نام آشناست) با اینکه ازش کوچکترم دوستی صمیمی ای دارم وقتی یک بار سربازی رو دیدم که از زیورآلات استفاده کرده بود و شدیدا بهش هشدار دادم که این بی فرهنگی و هویت فروشی چیه که یه تیکه آهن انداختی دور گردن مبارک! دوست من شدیدا بهم هشدار داد که این چه کاری بود کردی و... مابقی ماجرا!!
پس لطفا دایه ی مهربان تر از مادر نشیم
نکته ی بعد اینکه متاسفانه در فیلمهایی که نشون میدم اون شخص رزمنده معمولا یک آدم ریشو و 7-8تا انگشتر داره و یه چفیه دور گردنش و یه سربند یا زهرا دور سرش و بعدش هیچ کاری نمیکنه و کشته میشه و یا کل پادگان عراق رو نابود میکنه بعد کشته میشه!!
مردم انقد ازین فیلم ها و کاراکترهای تکراری دیدن اصلا از رزمندگان و جانبازان و شهدا زده شدند
به جای اینکه یه فیلم بسازن که یه تیپ از ارتش با یک نظم مخصوص با رژه های منظم و دارای اصول فرماندهی و سر و صورت اصلاح شده و .... که بر اساس اصول نظامی میجنگن و دارای جنگ کلاسیک یا ناهمطرازن و مثل اونا با یه آرپی جی 200تا تانک عراق رو نابود نمی کنن!!!!! و مردم رو به جنگ و شهیدان جنگ علاقمند کنن افسوس
افسوس و افسوس
فقط همینو میتونم بگم
والسلام علیکم و رحمه اله و برکاته!
به امید پیروزی ایرانیان
همونطور که قبلا گفتم خیلی از نظرات بنده و شما با هم متفاوته و از یک جایی به بعد قطار اعتقادات بنده و شمادر رابطه با این بحث به طور کامل جدا میشه و هر قطاری روی ریل مربوط به خودش مسیرش رو طی می کنه نه من با حرفای شما قانع میشم نه شما با حرفای بنده،بنده هم اصلا در حیطه ی دفاع مقدس و ...از سینمای ایران دفاع نمیکنم و اصلا این فیلم هایی رو که مربوط به جنگ و .. است رو نمی پسندم و قبول ندارم چون خیلی افراط و تفریط داره می تونم بگم که سینمای ایران اصلا اطلاعات و تجربیات کافی در این حیطه نداره.و اما در مورد جوان هایی که شما در موردشون بحث می کنید و میگید باید توسط فیلم ها روی مخشون کار کرد باید بگم که وقتی سینمای ما در این حیطه دارای نقاط ضعفه باید از اسناد و مدارک دیگه برای قانع کردن استفاده کرد برای حل یک مسئله فقط یک راه حل وجود نداره باید از راه حل های دیگه هم کمک گرفت نه اینکه صورت مسئله رو پاک کرد.
Capitan Totti
2nd July 2013, 01:55 AM
البته هرچه بحث باز تر بشه
دامنه ی اختلافات بیشتر و بیشتر میشه
پس شما الان میگید ایراد از صدا و سیما و سینماست
خب غلط کردن که ایراد ازوناست
بنیاد شهید اینهمه بودجه میگیره چیکارش میکنه؟؟؟ چرا یه فیلم باکیفیت جهانی از نبرد شیر صحرا با ژنرال طارق در دشت عباس نمیسازن که نخست سرهنگ ابشناسان رو به دنیا معرفی کنن که اینجوری دخترای بی حجاب اروپایی هم شیفته ی شهیدان ایران بشن و دوم اینطوری فرهنگ سازی کنن؟؟
312
2nd July 2013, 02:21 AM
البته هرچه بحث باز تر بشه
دامنه ی اختلافات بیشتر و بیشتر میشه
پس شما الان میگید ایراد از صدا و سیما و سینماست
خب غلط کردن که ایراد ازوناست
بنیاد شهید اینهمه بودجه میگیره چیکارش میکنه؟؟؟ چرا یه فیلم باکیفیت جهانی از نبرد شیر صحرا با ژنرال طارق در دشت عباس نمیسازن که نخست سرهنگ ابشناسان رو به دنیا معرفی کنن که اینجوری دخترای بی حجاب اروپایی هم شیفته ی شهیدان ایران بشن و دوم اینطوری فرهنگ سازی کنن؟؟
شما حمله به اچ سه رو نديديد؟و و و و...
Capitan Totti
2nd July 2013, 02:26 AM
حمله به اچ3 خیلی خوب بود
کانی مانگا هم خوب بود
ولی همینا!!
یه فیلم در حد نبرد استالینگراد که 2 تا اسکار و کن و ونیز و این چیزا رو بگیره و کل دنیا ببیننش!
312
2nd July 2013, 02:43 AM
حمله به اچ3 خیلی خوب بود
کانی مانگا هم خوب بود
ولی همینا!!
یه فیلم در حد نبرد استالینگراد که 2 تا اسکار و کن و ونیز و این چیزا رو بگیره و کل دنیا ببیننش!
سريال سيمرغ:شيرودي وكشوري(از ارتش)
سريال شوق پرواز:بابايي(باز از ارتش)
.
.
طرف مقابل اگه قراربودمثل ما براي خرج كردن پول دستش بسته باشه از ماهم عقبتربود.الان اسپيلبرگ هم براي ساختن لينكن علاف ميشه.اينجا حاتمي كيا براي ساختن آژانس شيشه اي نميتونه از دولت اصلاحات مجوزبگيره وبراي نشون دادن ارزش ايثارگران توي سينما مجبورميشه بره از رهبر مجوز بگيره.
تلخي قضيه اينجاست كه دوره اي كه به گفتگوي تمدنها افتخارميشداز فعاليت كاربلدترين كارگردان سينماي دفاع مقدس حمايت دولتي نشد
باز صدرحمت به صداوسيما كه حتي از قبل جنگ برنامه روايت فتح رو نشون ميداد.
توي چارت اونهايي كه خون به دل سيد شهيدان اهل قلم كردند افرادظاهرالصلاحي هم بودند كه آويني رواز حوزه هنري دلزده كردند
دفاع از شهدا كارراحتي نيست.عين همون تيروتركشي كه به اونها ميخوردبه مدافعين اون موقع والانشون هم داره ميخوره.
حرف حق هميشه محتاج مايه گذاشتن از جان وآبرو ومال و وقت و...هست وخواهدبود.هركسي ادعا داره بسم الله
طلیعه طلا
2nd July 2013, 07:08 AM
سلام بر همگی
چه خبره بوده این جا ؟ [tafakor]
ماشالا به این همـــه نظر ...
فرصت نشد همه رو بخونم
ولـــی همون دو سه صفحه ای که خوندم ، توش خیلی حرف بود ... هم حرفهایی از جنس دل هم حرفهایی از بیرون گود
به کجا چنین شتابان ؟!
ghalbeyakhi
2nd July 2013, 12:44 PM
حمله به اچ3 خیلی خوب بود
کانی مانگا هم خوب بود
ولی همینا!!
دوست گرامی چه توقعاتی دارین شما سینمای ما همیشه از یک طرف لنگ میزنه نه فقط در مورد بحث دفاع مقدس بلکه در موارد دیگر هم همینطوره، در خیلی موارد کارگردان خواسته یک فیلم درست و حسابی بسازه ولی حمایت مالی نشده گاهی حمایت مالی شده ولی بهش مجوز ندادن ولی متاسفانه بیشتر بودجه در اختیار فیلم سازانی قرار می گیره که نه بلدن درست کارگردانی کنند و نه فیلم پر محتوایی بسازند مشکل سینما ما فقط یک بعدی نیست از چند بعد ایراد داره دیگه نهایت سعی خودشون رو کردند تونستند فیلم شهید بابایی و سیمرغ رو تولید کنند.بیشتر فیلم های جنگی و دفاع مقدس رو که می سازند نه تنها اصلا شبیه اون دوران نیست بلکه طنز رو هم قاطی این فیلم ها کردند ،طنز زمانی خوبه که طرف مقابل رو به فکر وادار کنه ولی الان طرف یه مشت تخمه می گیره دستش و شروع می کنه به فیلم دیدن و موقع طنز فیلم هم غش غش می خنده(در مورد فیلم های به اصطلاح جنگی حرف میزنم)الان هم بیشتر روی فیلم هایی که عشق و عاشقی داره و از اول فیلم آخرش مشخصه سرمایه گذاری می کنند و ذهن جوان های ما رو به همون سمت و سو سوق میدند و اینقدر ذهن جوان های ما رو درگیر اینطور مباحث کردند که وقتی این جوان ها یک فیلم به اصطلاح پر محتوا می بینند میگن اه این چی بود چون هنوز درگیر همون مباحث بی محتوای فیلم های قبلی اند.
sr hesabi
2nd July 2013, 12:49 PM
سريال سيمرغ:شيرودي وكشوري(از ارتش)
سريال شوق پرواز:بابايي(باز از ارتش)
.
.
طرف مقابل اگه قراربودمثل ما براي خرج كردن پول دستش بسته باشه از ماهم عقبتربود.الان اسپيلبرگ هم براي ساختن لينكن علاف ميشه.اينجا حاتمي كيا براي ساختن آژانس شيشه اي نميتونه از دولت اصلاحات مجوزبگيره وبراي نشون دادن ارزش ايثارگران توي سينما مجبورميشه بره از رهبر مجوز بگيره.
تلخي قضيه اينجاست كه دوره اي كه به گفتگوي تمدنها افتخارميشداز فعاليت كاربلدترين كارگردان سينماي دفاع مقدس حمايت دولتي نشد
توي چارت اونهايي كه خون به دل سيد شهيدان اهل قلم كردند افرادظاهرالصلاحي هم بودند كه آويني رواز حوزه هنري دلزده كردند
دفاع از شهدا كارراحتي نيست.عين همون تيروتركشي كه به اونها ميخوردبه مدافعين اون موقع والانشون هم داره ميخوره.
حرف حق هميشه محتاج مايه گذاشتن از جان وآبرو ومال و وقت و...هست وخواهدبود.هركسي ادعا داره بسم الله
[golrooz]
SaSaMc2
2nd July 2013, 04:47 PM
سلام عزیزم...[golrooz]
در فیلم آژانس شیشه ای تخلف قانونی وجود داشت...
و دولت اصلاحات قانون مند بود و این یکی از علل مشکل در اکران فیلم و ارجاع به مقامات بالاتر از قانون بود...
و اگر شیشه سینمایی شکسته میشود و فیلم بارها با سانسور پخش میشود به خاطر اصلاحات نیست...
مشکل از سکانس لباس شخصی های موتور سوار چماغ به دست بود...( البته من اطلاع ندارم شاید چماغ درست باشه... )
و خود حاتمی کیاها و ملاقلی پورها خیلی خوب میدونن چرا از سینمای دفاع مقدس فاصله گرفتند...
هنر هرگز جبری نمیشود...
شما نمیتونید به کسی هنر رو دیکته کنید...
آن چه از دل براید ز بیرون فراریست...
Capitan Totti
2nd July 2013, 08:45 PM
سلام عزیزم...[golrooz]
و دولت اصلاحات قانون مند بود و این یکی از علل مشکل در اکران فیلم و ارجاع به مقامات بالاتر از قانون بود...
و اگر شیشه سینمایی شکسته میشود و فیلم بارها با سانسور پخش میشود به خاطر اصلاحات نیست...
مشکل از سکانس لباس شخصی های موتور سوار چماغ به دست بود...( البته من اطلاع ندارم شاید چماغ درست باشه... )
و خود حاتمی کیاها و ملاقلی پورها خیلی خوب میدونن چرا از سینمای دفاع مقدس فاصله گرفتند...
هنر هرگز جبری نمیشود...
درسته همون آقایون لباس شخصی به چه حقی در مورد همه چیز دخالت میکنن!!
ghalbeyakhi (http://www.njavan.com/forum/member.php?308420-ghalbeyakhi)
http://www.njavan.com/forum/images/Eloquent/statusiconblue/user-offline.png
http://www.njavan.com/forum/images/onvan/005.gifکاربر جدیدhttp://www.njavan.com/forum/attachment/customavatars/avatar308420_1.gif (http://www.njavan.com/forum/member.php?308420-ghalbeyakhi)
رشته تحصیلیمدیریت بازرگانی
آخرین مدرکلیسانس
نوشته ها55
ارسال تشکر635
دریافت تشکر: 585
قدرت امتیاز دهی641
Array
http://www.njavan.com/forum/images/icons/icon1.png پاسخ : اینجا ایرانه قرن 21!!!!!!!!!!
http://www.njavan.com/forum/images/Eloquent/misc/quote_icon.png نوشته اصلی توسط Sartip Dadbin http://www.njavan.com/forum/images/Eloquent/buttons/viewpost-left.png (http://www.njavan.com/forum/showthread.php?p=483836#post483836)
حمله به اچ3 خیلی خوب بود
کانی مانگا هم خوب بود
ولی همینا!!
دوست گرامی چه توقعاتی دارین شما سینمای ما همیشه از یک طرف لنگ میزنه نه فقط در مورد بحث دفاع مقدس بلکه در موارد دیگر هم همینطوره، در خیلی موارد کارگردان خواسته یک فیلم درست و حسابی بسازه ولی حمایت مالی نشده گاهی حمایت مالی شده ولی بهش مجوز ندادن ولی متاسفانه بیشتر بودجه در اختیار فیلم سازانی قرار می گیره که نه بلدن درست کارگردانی کنند و نه فیلم پر محتوایی بسازند مشکل سینما ما فقط یک بعدی نیست از چند بعد ایراد داره دیگه نهایت سعی خودشون رو کردند تونستند فیلم شهید بابایی و سیمرغ رو تولید کنند.بیشتر فیلم های جنگی و دفاع مقدس رو که می سازند نه تنها اصلا شبیه اون دوران نیست بلکه طنز رو هم قاطی این فیلم ها کردند ،طنز زمانی خوبه که طرف مقابل رو به فکر وادار کنه ولی الان طرف یه مشت تخمه می گیره دستش و شروع می کنه به فیلم دیدن و موقع طنز فیلم هم غش غش می خنده(در مورد فیلم های به اصطلاح جنگی حرف میزنم)الان هم بیشتر روی فیلم هایی که عشق و عاشقی داره و از اول فیلم آخرش مشخصه سرمایه گذاری می کنند و ذهن جوان های ما رو به همون سمت و سو سوق میدند و اینقدر ذهن جوان های ما رو درگیر اینطور مباحث کردند که وقتی این جوان ها یک فیلم به اصطلاح پر محتوا می بینند میگن اه این چی بود چون هنوز درگیر همون مباحث بی محتوای فیلم های قبلی اند.
ببینید خیلی از هم میهنانمون که از جنگ و جبهه و شهیدان زده شدند سر همین آقایون ریش و تسبیح داره که هرچی میشه مثل مور و ملخ میریزن سرشون از شکستن شیشه ی سینما تااااا تجمع در برابر روزنامه ی شرق و اعتماد و...!!!
بهتره خط و مشی اتونو ازین افراد تند رو جدا کنید !!
آخه مگه کشور پلیس نداره!! که 4 تا از دوستان گرامی امون میان و راه رو می بندن و ...!! خب اون دختره میگه شهیدا هم حتما مثل اینا بودن! پس آرمان شهدا رو بی خیال میریم آرمان های مدیسمی و بی حجابیسمی! و ازین چیزا رو دنبال میکنیم
ولی نمیدونن شهیدان امثال سرهنگ غفور جدی بدون! افسوس!!
312
2nd July 2013, 09:17 PM
سلام عزیزم...[golrooz]
هنر هرگز جبری نمیشود...
سلام بزرگوار[golrooz]
اون قانوني كه به آژانس شيشه اي مجوزنميداد الان رييس وزارتخونه اش تبديل شده به يك مخالف حكومت و زيرسايه روباه مكار داره به اصل و فرع حاكميت ملت ما ريشخند ميزنه.
خطاب مستقيم چندباره رهبر به ايشون كه شبيخون فرهنگي رو جدي بگير و نذار روزنامه ها تبديل به سنگر تهاجم فرهنگي بشند اونقدر از طرف حضرتشون نديد گرفته شد كه نهايتا حرف رهبر در دوران وزارت ايشون زمين موند و شد آنكه نبايد ميشد.استعفادر حكومت اسلامي يعني من از خودم و خداي خودم براي انجام وظايفم نااميدم.اين افتخارنداره.
اتفاقا اگه كسي بخواد گله كنه بايداز عملكرد ايشون كه حرف رهبر رو گوش نميكردندو عملكردشون طبق قانون نبود ايراد گرفت.
"مهدی"
2nd July 2013, 09:36 PM
سلام بزرگوار[golrooz]
اون قانوني كه به آژانس شيشه اي مجوزنميداد الان رييس وزارتخونه اش تبديل شده به يك مخالف حكومت و زيرسايه روباه مكار داره به اصل و فرع حاكميت ملت ما ريشخند ميزنه.
خطاب مستقيم چندباره رهبر به ايشون كه شبيخون فرهنگي رو جدي بگير و نذار روزنامه ها تبديل به سنگر تهاجم فرهنگي بشند اونقدر از طرف حضرتشون نديد گرفته شد كه نهايتا حرف رهبر در دوران وزارت ايشون زمين موند و شد آنكه نبايد ميشد.استعفادر حكومت اسلامي يعني من از خودم و خداي خودم براي انجام وظايفم نااميدم.اين افتخارنداره.
اتفاقا اگه كسي بخواد گله كنه بايداز عملكرد ايشون كه حرف رهبر رو گوش نميكردندو عملكردشون طبق قانون نبود ايراد گرفت.
البته لازم به ذکره انتقاد در روزنامه های ایرانی تهاجم فرهنگی تلقی شده و باعث بسته شدن دفتر روزنامه خواهد شد !
Capitan Totti
2nd July 2013, 09:50 PM
البته لازم به ذکره انتقاد در روزنامه های ایرانی تهاجم فرهنگی تلقی شده و باعث بسته شدن دفتر روزنامه خواهد شد !
و همچنین متنقدان عوامل استکبار جهانی صهوینیسم اشکار و فراماسونری و سایر القاب و بستگان میباشد!!
بدین منظور مراسم بسته شدن روزنامه شرق (یا اعتماد یا آفتاب!) راس پس فردا صبح از محل همایشهای بین المللی آغاز! و به شرکت کنندگان به قدی قرعه جوایز نفیسی داده میشود![shaad]
SaSaMc2
2nd July 2013, 10:54 PM
سلام بزرگوار[golrooz]
سلام...[golrooz]
دو راه پيش رو دارم...
يا برم يا فرار كنم...
ما 500 هزار متخصص داريم كه زير پرچم بيگانگان نفس عاريه ميكشند...
قبلا هم سر اين موضوع بحث شده و...
از كساني كه ركن انقلاب بودن تا مديران اجرايي رده بالا به انتخاب مردم از مصدق و رجايي و باهنر و بهشتي و منتظري و رفسنجاني و كروبي و موسوي و خاتمي...
كدومشون الان كجان؟
فرهادي ها كيارستمي ها مخملباف ها پناهي ها شجريانها و و و ها... كجان؟
بله بعد اصلاحات حرف ها روي زمين نماند و به هوا رفت...
تا فرج الله و سلحشورها روي زمين بمانند...
تا تمام سينماگران را فاحشه بنامند...
و لازم است تمام گله مندان بدانند...
كه اگر جاي سينماگران آن جمله را با زنان هر ارگان ديگري بخوانند...
قانون طور ديگري اجرا ميشد...
تا جاي گِله فقط درد كند...
بي درمان...
alisala
6th July 2013, 02:57 AM
.
alisala
6th July 2013, 03:00 AM
انصافا آقا محمد خیلی کامل گفتن...
نظر من همینه...
کلا به نظر من باید قبول کرد، درسته ما جمهوری اسلامی رو داریم. همیشه هم گفتم دوسش هم دارم... اما یه عده ای هم دارن زندگی میکنن که اسلام رو قبول ندارن...
اسلام قبول نداشتن دلیلش انسان نبودن نیست
به نظر من باید فرهنگش درست شه، که خانوم، آقا... شما که داری اینجا زندگی میکنی، میتونی اسلام نداشته باشی، اما سعی کنی حجابتو در حد معقولی حفظ کنی.
به نظر من با طرحی مثه گشت ارشاد یا برخورد مثل مجرم، چیزی درست نشده هیچوقت...
کدوم بی حجابی بعد از اینکه مثلا گرفتنش درست شده حجابش؟
تو جامعه ما اگه واقعا اسلام میخواد کاری بکنه، کاری کنه دروغ کم شه... غیبت کم شه... تهمـــــت کم شه...
نه اینکه مسئولینش هم با تهمت و دروغ کار رو پیش ببرن...
نیاز داریم اصل و فرع رو تشخیص بدیم به نظر من.
ضمن تصدیق جملات آقا مرتضی و آقا محمدو شما..
همین که این همه آدم همسو توی ی فضای آزاد داریم میگیم باید فرهنگ سازی شه یعنی خیلی تو این زمینه پیشرفت داشتیم... نمیگم با حجاب زوری موافقم ولی کسی که میتونه از حجابش بزنه پس میتونه اشتباهات دیگه ای مثل غیبت یا دروغ رو هم مرتکب شه مگردلیلی بجز دین مانعش شه که نتونسته مانع بی حجابیش شه.. همینطور کسی که خیلی کارای گناهو میکنه میتونه درصورت عدم وجود نظارت از حجابشم بزنه.... .
خیلی ازمسایل مثل دروغ رو نمیشه به راحتی تشخیص داد ( خودم گاهی خیلی سعی کردم نتونستم) که بخوایم مثل حجاب روش نظارتی داشته باشیم... این دلیل نمیشه تا نظارت از حجاب هم برداشته شه! نظارت بر اموری چون پاسخ گویی به ارباب رجوع سخته. سخت میشه ثابت کرد که یکی اهمالی کرده یا یکی رشوه ای گرفته.. قوانین وجود دارند اما تو چنین مواردی باید بیشتر وجدان افراد رو بیدار کرد + نظارت که منکر ضعفش در سیستم اداریمون نیستم
ناگفته نماند توی این بیدارسازی وجدان،فرهنگسازی یا هرچی که اسمش رو میزاریم باید از خودمون شروع کنیم!!!
بقول قرآن: افتامرون الناس بالبر و تنسون انفسکم و انتم تتلون الکتاب افلا تعقلون
masoume.a.92
27th July 2013, 04:19 PM
هه هه ما نبودیم اینجا چه شلوغ کاری شد! حوصله میخواد که حول و حوش 10-12 صفحه نخونده بشینی بخونی! ایکاش منم بودم حداقل سکوت میکردم نظرات حضرات رو میخوندم! [khande]
Capitan Totti
1st August 2013, 04:28 PM
درود
من قانع نشدم خانوم قلب یخی :|
لطفا یا قانع کن
یا رسما به جرگه ی میهن دوستان و اسلام خواهان واقعی بپیوند[esteghbal]
استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است
استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.