Sa.n
22nd June 2013, 10:38 AM
ترشی بادمجان کبابی (http://www.beytoote.com/cookery/moraba/marinated-grilled-eggplant.html)
http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo1360.jpg (http://www.beytoote.com/cookery/moraba/marinated-grilled-eggplant.html)
بوی دود بادمجان کبابی، این ترشی را خوش عطر و طعم کرده است.
مواد لازم :
بادمجان
یک کیلوگرم
سبزی ترشی خرد شده
300 گرم
هویج
200 گرم
سرکه
یک لیتر
زردچوبه
یک قاشق مرباخوری
ادویه ترشی
یک قاشق مرباخوری
فلفل سبز تند
پنج عدد
گردو ریز خرد شده
نصف پیمانه
نمک
به میزان لازم
طرز تهیه ترشی بادمجان کبابی:
_ بادمجانها را شسته و درسته در طبقه پایین فر با حرارت 200 درجه سانتیگراد کبابی میکنیم. پس از سرد شدن پوست آنها را گرفته و ریز خرد میکنیم.
_ هویج را ریز خرد کرده و با سرکه به مدت 10 دقیقه میپزیم.
_ فلفل سبز را ریز خرد کرده، سپس تمام مواد را با هم مخلوط و در ظرف شیشهای میریزیم و در آن را محکم بسته و در جای خنک به مدت 10 روز میگذاریم تا آماده شود.
منبع : ksabz.net
http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo1360.jpg (http://www.beytoote.com/cookery/moraba/marinated-grilled-eggplant.html)
بوی دود بادمجان کبابی، این ترشی را خوش عطر و طعم کرده است.
مواد لازم :
بادمجان
یک کیلوگرم
سبزی ترشی خرد شده
300 گرم
هویج
200 گرم
سرکه
یک لیتر
زردچوبه
یک قاشق مرباخوری
ادویه ترشی
یک قاشق مرباخوری
فلفل سبز تند
پنج عدد
گردو ریز خرد شده
نصف پیمانه
نمک
به میزان لازم
طرز تهیه ترشی بادمجان کبابی:
_ بادمجانها را شسته و درسته در طبقه پایین فر با حرارت 200 درجه سانتیگراد کبابی میکنیم. پس از سرد شدن پوست آنها را گرفته و ریز خرد میکنیم.
_ هویج را ریز خرد کرده و با سرکه به مدت 10 دقیقه میپزیم.
_ فلفل سبز را ریز خرد کرده، سپس تمام مواد را با هم مخلوط و در ظرف شیشهای میریزیم و در آن را محکم بسته و در جای خنک به مدت 10 روز میگذاریم تا آماده شود.
منبع : ksabz.net