PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ترشی بادمجان کبابی



Sa.n
22nd June 2013, 10:38 AM
ترشی بادمجان کبابی (http://www.beytoote.com/cookery/moraba/marinated-grilled-eggplant.html)
http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo1360.jpg (http://www.beytoote.com/cookery/moraba/marinated-grilled-eggplant.html)
بوی دود بادمجان کبابی، این ترشی را خوش عطر و طعم کرده است.
مواد لازم :

بادمجان
یک کیلوگرم


سبزی ترشی خرد شده
300 گرم


هویج
200 گرم


سرکه
یک لیتر


زردچوبه
یک قاشق مرباخوری


ادویه ترشی
یک قاشق مرباخوری


فلفل سبز تند
پنج عدد


گردو ریز خرد شده
نصف پیمانه


نمک
به میزان لازم




طرز تهیه ترشی بادمجان کبابی:
_ بادمجان‌ها را شسته و درسته در طبقه پایین فر با حرارت 200 درجه سانتی‌گراد کبابی می‌کنیم. پس از سرد شدن پوست آن‌ها را گرفته و ریز خرد می‌کنیم.
_ هویج را ریز خرد کرده و با سرکه به مدت 10 دقیقه می‌پزیم.
_ فلفل سبز را ریز خرد کرده، سپس تمام مواد را با هم مخلوط و در ظرف شیشه‌ای می‌ریزیم و در آن را محکم بسته و در جای خنک به مدت 10 روز می‌گذاریم تا آماده شود.

منبع : ksabz.net

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد