PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سالاد اسفناج و توت فرنگی



Sa.n
21st June 2013, 08:42 PM
سالاد اسفناج و توت فرنگی (http://www.bartarinha.ir/fa/news/55334/%D8%B3%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AF-%D8%A7%D8%B3%D9%81%D9%86%D8%A7%D8%AC-%D9%88-%D8%AA%D9%88%D8%AA-%D9%81%D8%B1%D9%86%DA%AF%DB%8C)









مجله زندگی ایده آل: (http://www.bartarinha.ir/) خيلي‌ها معتقدند بيشتر توت‌فرنگي‌هايي كه در بازار است گلخانه‌اي است و مزه ندارد. اين تصور تا حد زيادي درست است. توت‌فرنگي‌هاي پرورشي، اندازه بزرگي دارند و خيلي هم خوش‌رنگ و معطر هستند، اما شيرين نيستند و براي سرو به‌عنوان ميوه شايد بهتر باشد از كمي شكر، عسل يا سس شكلات استفاده كرد و راه‌حل بهتر و طبيعي‌تر اين است كه از توت‌فرنگي استفاده‌اي غيرمعمول كرد و در سالاد از آن استفاده كرد. اين پيشنهاد با آنكه كمي عجيب به نظر مي‌رسد، اما توت‌فرنگي در سالاد يك اتفاق خوشمزه و بي‌نظير است، به‌خصوص براي كساني كه گوجه‌فرنگي دوست ندارند و به همين دليل آنتي‌اكسيدان ميوه‌هاي قرمز به بدن‌شان نمي‌رسد. در سالاد اسفناج و تو‌ت‌فرنگي از موادي استفاده شده كه همگي در كمك به تقويت حافظه، بالا بردن قدرت تصميم‌گيري و بالا بردن واكنش‌هاي عصبي و ذهني موثر هستند.


http://www.bartarinha.ir/files/fa/news/1392/3/25/173878_586.jpg (http://bartarinha.ir/)


مواد لازم براي 4 نفر:



اسفناج تازه: 250 گرم
توت‌فرنگي: 150 گرم، خرد شده
خيار متوسط: 2عدد،‌ نگيني‌شده
پنير فتا: 200 گرم، خرد شده


سالاد اسفناج و توت‌فرنگي را چگونه درست كنيد؟

ساقه‌هاي اسفناج را جدا كرده و برگ‌ها را به قطعات درشت خرد كنيد. سس و همه مواد را مخلوط كرده و حداقل 30دقيقه صبر كنيد تا طعم‌ها به خورد هم بروند.

نكته: تا آنجا كه ممكن است از برگ‌هاي جوان و شاداب اسفناج استفاده كنيد.

احتياط: توت‌فرنگي از ميوه‌هاي آلوده است، قبل از استفاده آنها را حسابي بشوييد.

پيشنهاد: اگر آووكادو در دسترس داريد، به جاي خيار استفاده كنيد.

سس كنجد:

اصطلاح نان سنگك خشخاشي از 50سال پيش تا امروز كه روي نان‌ها كنجد مي‌پاشند، همچنان سرزبان‌ها و در يادها مانده است. دانه خشخاش poppyseed در بسياري از كشورهاي دنيا مانند تركيه و آلمان توليد و در انواع نان و شيريني مصرف مي‌شود. سسي كه روش تهيه آن در ادامه مي‌آيد، يكي از مطبوع‌ترين و خوشمزه‌ترين سس‌هاست و در دستور اصلي آن از دانه خشخاش استفاده شده است،‌ اما به دليل دردسترس نبودن، كنجد جاي آن را گرفته است.

موادلازم براي سس كنجد:



روغن زيتون: يك‌دوم پيمانه
سركه سفيد: يك‌چهارم پيمانه
شكر:4 قاشق غذاخوري
پاپريكا: يك قاشق چاي‌خوري
گردو: 25گرم، چرخ‌كرده
كنجد: 3 قاشق غذاخوري
نمك و فلفل سياه: به ميزان لازم


سس كنجد را چگونه درست كنيد؟

شكر را در سركه حل و با بقيه مواد مخلوط كنيد. همچنين يادتان باشد نمك و فلفل آن را اندازه كنيد.

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد