Sa.n
21st June 2013, 04:27 PM
خوراک مکزیکی تمالی؛ تند و خوش رنگ و لعاب
غذاهاي مکزيکي بازتاب خصوصيات منحصر به فرد مردم مکزيک است. در قلب مکزيکي ها روحيه گرم و متواضع و در عين حال رام نشدني اي نهفته است که به خوبي در غذاهاي مکزيکي خودنمايي مي کند. غذاي مکزيکي به تنوع در ترکيب مزه ها، تزئينات رنگارنگ و گوناگوني مواد اوليه و چاشني ها معروف است.
برترین ها: غذاهاي مکزيکي بازتاب خصوصيات منحصر به فرد مردم مکزيک است. در قلب مکزيکي ها روحيه گرم و متواضع و در عين حال رام نشدني اي نهفته است که به خوبي در غذاهاي مکزيکي خودنمايي مي کند.
غذاي مکزيکي به تنوع در ترکيب مزه ها، تزئينات رنگارنگ و گوناگوني مواد اوليه و چاشني ها معروف است. بسياري فکر مي کنند که غذاهاي مکزيکي بسيار تند و پر ادويه هستند. البته بعضي از غذاهاي مکزيکي بسيار تند و پر ادويه هستند. البته بعضي از غذاهاي مکزيکي واقعاً تند هستند و امتحان آنها دل شير مي خواهد اما اغلب غذاهاي مکزيکي طعم تند ملايم را در آميزش با اندکي چاشني زيره و ترشي ليمو مانند ارائه مي کنند. بيشتر ايراني ها غذاي مکزيکي را مي پسندند چون سبک آشپزي امروزي مکزيک تا حدي متاثر از شيوه آشپزي در خاورميانه و اسپانيا شده است و به ذائقه مردم ايران زمين نزديک است. اما نوع غذاهاي مکزيکي و شيوه طبخ آنها از هر منطقه تا منطقه ديگر متغير است. در این مطلب یکی از خوراک های معروف مردم مکزیک به شما آموزش داده می شود.
http://www.bartarinha.ir/files/fa/news/1392/3/19/172147_520.jpg
مواد لازم برای خمیر:
5 فنجان آب جوش
1 فنجان بلغور ذرت
یک و نیم فنجان آرد ذرت ریز
1 فنجان آب سرد
http://www.bartarinha.ir/files/fa/news/1392/3/19/172148_359.jpg
مواد لازم برای مواد داخل آن:
600 گرم گوشت چرخ کرده
1 بسته سس تاکو
400 گرم گوجه فرنگی، خرد شده
1 عدد پیاز بزرگ
5 عدد فلفل هالپانو
3 حبه سیر
1 عدد بروکلی
مواد لازم برای سالسا:
5 عدد گوجه فرنگی
ربع فنجان سر بروکلی
1 عدد پیاز
1 حبه سیر
1 عدد فلفل هالپانو
ربع فنجان گشنیز
دستور تهیه:
http://bartarinha.ir/files/fa/news/1392/3/19/172149_363.jpg
1. مواد داخل را درست کنید: پیازها و فلفل ها را خرد کنید و گل های بروکلی را نیز ریز ریز کنید و سیر را له کنید. گوشت چرخ کرده را تفت دهید تا قهوه ای شود و سپس در ظرف دیگری بریزید و پیاز و فلفل را در همان قابلمه بپزید تا شروع به قهوه ای شدن کنند. سیر و ادویه جات را اضافه کنید و 1 دقیقه حرارت دهید. گوجه فرنگی خرد شده را اضافه کنید و خوب ته قابلمه را قاطی کنید تا چیزی به آن نچسبد و ذراتی که به ته آن چسبیده جدا شود.
2. گوشت را رویش بریزید و بروکلی را هم اضافه کنید. یک و نیم فنجان آب اضافه کنید. مخلوط را هم بزنید و حرارت دهیاد تا آب آن کمی کمتر و سفت تر شود.
http://www.bartarinha.ir/files/fa/news/1392/3/19/172150_136.jpg
3. برای درست کردن خمیر، آب جوش را با بلغور ذرت و کمی نمک مخلوط کنید و خوب هم بزنید. در عرض 5 دقیقه این خمیر سفت می شود. آرد ذرت و آب سرد را اضافه کرده و بزنید تا کمی نرم شود و شبیه کره بادام زمینی یکنواخت شود.
http://www.bartarinha.ir/files/fa/news/1392/3/19/172151_239.jpg
4. خمیر را در ظرف موردنظر خود که قبلاً چرب کرده اید پهن کنید.
5. یک لایه پنیر روی آن بریزید.
http://www.bartarinha.ir/files/fa/news/1392/3/19/172152_446.jpg
6. حالا مواد داخل آن را اضافه کنید و مطمئن شوید که این مواد آبدار هستند. این آب برای بخار کردن تمالی از درون لازم است. سپس یک لایه دیگر پنیر بریزید.
http://www.bartarinha.ir/files/fa/news/1392/3/19/172153_384.jpg
7. روی کل آن خمیر بریزید و در نهایت، یک لایه دیگر پنیر رویش بپاشید.
8. ظرف را یک ساعت در فر بگذارید تا در دمای 350 فارنهایت بپزد. در این مدت سالسا را آماده کنید. همه مواد لازم برای سالسا را خرد کنید و سیر و فلفل را له کنید. همه آنها را با هم مخلوط کنید و نمک بزنید.
http://bartarinha.ir/files/fa/news/1392/3/19/172154_881.jpg
9. وقتی ظرف را از فر درمی آورید، پنیر باید طلایی شده و حباب زده باشد و عطر آن درآمده باشد.
http://www.bartarinha.ir/files/fa/news/1392/3/19/172155_455.jpg
10. بگذارید 15 دقیقه سرد شود و سپس آن را ببرید و در بشقاب سرو کنید.
http://www.bartarinha.ir/files/fa/news/1392/3/19/172156_834.jpg
11. از سالسا برای تزئین آن استفاده کنید.
غذاهاي مکزيکي بازتاب خصوصيات منحصر به فرد مردم مکزيک است. در قلب مکزيکي ها روحيه گرم و متواضع و در عين حال رام نشدني اي نهفته است که به خوبي در غذاهاي مکزيکي خودنمايي مي کند. غذاي مکزيکي به تنوع در ترکيب مزه ها، تزئينات رنگارنگ و گوناگوني مواد اوليه و چاشني ها معروف است.
برترین ها: غذاهاي مکزيکي بازتاب خصوصيات منحصر به فرد مردم مکزيک است. در قلب مکزيکي ها روحيه گرم و متواضع و در عين حال رام نشدني اي نهفته است که به خوبي در غذاهاي مکزيکي خودنمايي مي کند.
غذاي مکزيکي به تنوع در ترکيب مزه ها، تزئينات رنگارنگ و گوناگوني مواد اوليه و چاشني ها معروف است. بسياري فکر مي کنند که غذاهاي مکزيکي بسيار تند و پر ادويه هستند. البته بعضي از غذاهاي مکزيکي بسيار تند و پر ادويه هستند. البته بعضي از غذاهاي مکزيکي واقعاً تند هستند و امتحان آنها دل شير مي خواهد اما اغلب غذاهاي مکزيکي طعم تند ملايم را در آميزش با اندکي چاشني زيره و ترشي ليمو مانند ارائه مي کنند. بيشتر ايراني ها غذاي مکزيکي را مي پسندند چون سبک آشپزي امروزي مکزيک تا حدي متاثر از شيوه آشپزي در خاورميانه و اسپانيا شده است و به ذائقه مردم ايران زمين نزديک است. اما نوع غذاهاي مکزيکي و شيوه طبخ آنها از هر منطقه تا منطقه ديگر متغير است. در این مطلب یکی از خوراک های معروف مردم مکزیک به شما آموزش داده می شود.
http://www.bartarinha.ir/files/fa/news/1392/3/19/172147_520.jpg
مواد لازم برای خمیر:
5 فنجان آب جوش
1 فنجان بلغور ذرت
یک و نیم فنجان آرد ذرت ریز
1 فنجان آب سرد
http://www.bartarinha.ir/files/fa/news/1392/3/19/172148_359.jpg
مواد لازم برای مواد داخل آن:
600 گرم گوشت چرخ کرده
1 بسته سس تاکو
400 گرم گوجه فرنگی، خرد شده
1 عدد پیاز بزرگ
5 عدد فلفل هالپانو
3 حبه سیر
1 عدد بروکلی
مواد لازم برای سالسا:
5 عدد گوجه فرنگی
ربع فنجان سر بروکلی
1 عدد پیاز
1 حبه سیر
1 عدد فلفل هالپانو
ربع فنجان گشنیز
دستور تهیه:
http://bartarinha.ir/files/fa/news/1392/3/19/172149_363.jpg
1. مواد داخل را درست کنید: پیازها و فلفل ها را خرد کنید و گل های بروکلی را نیز ریز ریز کنید و سیر را له کنید. گوشت چرخ کرده را تفت دهید تا قهوه ای شود و سپس در ظرف دیگری بریزید و پیاز و فلفل را در همان قابلمه بپزید تا شروع به قهوه ای شدن کنند. سیر و ادویه جات را اضافه کنید و 1 دقیقه حرارت دهید. گوجه فرنگی خرد شده را اضافه کنید و خوب ته قابلمه را قاطی کنید تا چیزی به آن نچسبد و ذراتی که به ته آن چسبیده جدا شود.
2. گوشت را رویش بریزید و بروکلی را هم اضافه کنید. یک و نیم فنجان آب اضافه کنید. مخلوط را هم بزنید و حرارت دهیاد تا آب آن کمی کمتر و سفت تر شود.
http://www.bartarinha.ir/files/fa/news/1392/3/19/172150_136.jpg
3. برای درست کردن خمیر، آب جوش را با بلغور ذرت و کمی نمک مخلوط کنید و خوب هم بزنید. در عرض 5 دقیقه این خمیر سفت می شود. آرد ذرت و آب سرد را اضافه کرده و بزنید تا کمی نرم شود و شبیه کره بادام زمینی یکنواخت شود.
http://www.bartarinha.ir/files/fa/news/1392/3/19/172151_239.jpg
4. خمیر را در ظرف موردنظر خود که قبلاً چرب کرده اید پهن کنید.
5. یک لایه پنیر روی آن بریزید.
http://www.bartarinha.ir/files/fa/news/1392/3/19/172152_446.jpg
6. حالا مواد داخل آن را اضافه کنید و مطمئن شوید که این مواد آبدار هستند. این آب برای بخار کردن تمالی از درون لازم است. سپس یک لایه دیگر پنیر بریزید.
http://www.bartarinha.ir/files/fa/news/1392/3/19/172153_384.jpg
7. روی کل آن خمیر بریزید و در نهایت، یک لایه دیگر پنیر رویش بپاشید.
8. ظرف را یک ساعت در فر بگذارید تا در دمای 350 فارنهایت بپزد. در این مدت سالسا را آماده کنید. همه مواد لازم برای سالسا را خرد کنید و سیر و فلفل را له کنید. همه آنها را با هم مخلوط کنید و نمک بزنید.
http://bartarinha.ir/files/fa/news/1392/3/19/172154_881.jpg
9. وقتی ظرف را از فر درمی آورید، پنیر باید طلایی شده و حباب زده باشد و عطر آن درآمده باشد.
http://www.bartarinha.ir/files/fa/news/1392/3/19/172155_455.jpg
10. بگذارید 15 دقیقه سرد شود و سپس آن را ببرید و در بشقاب سرو کنید.
http://www.bartarinha.ir/files/fa/news/1392/3/19/172156_834.jpg
11. از سالسا برای تزئین آن استفاده کنید.