توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : پیروزی ایران ازکره جنوبی
دبستان
18th June 2013, 05:56 PM
سلام
تبریک عالی بود [golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz]
برایران وایرانیان مبارک باد[tashvigh]
A M S E T I S
18th June 2013, 05:58 PM
مبـــــــــــــــــــارکـ ــــــــــــ باشه
[golrooz]دی دی دی دین دین
رضا66
18th June 2013, 05:58 PM
مبارک همه باشه ....
خدایا شکرت ایران ایرانیان همیشه سرافراز بودند[tashvigh][tashvigh]
فایول
18th June 2013, 06:04 PM
سلام بر ایران
تیم ملی گل کاشت خداقوت
خدا عمرشون بده دل مردم را شاد کردند
دبستان
18th June 2013, 06:10 PM
ای ایران، ای مرز پر گهر
ای خاکت سرچشمه هنر
دور از تو اندیشه بدان
پاینده مانی تو جاودان
parnian 80
18th June 2013, 06:15 PM
آفرین بهشون
عبدالله91
18th June 2013, 06:31 PM
سلام
مبارک باشه. ما کلا بی خبریم
اما خوشحالیم که ملت خوشحالن مخصوصا نخبگان عزیز. بهشون تبریک میگیم. حالا منظور فوتبال بوده دیگه نه؟ همون رفتن به جام جهانی؟
منتظر موفقیتهای بعدی هموطنان عزیز هستیم
یامولاعلی(ع)
بلدرچین
18th June 2013, 06:33 PM
این پیروزیه بزرگ رو به مردم ایران ،تک تک بچه های تیم ملی و به دولت منتخب تبریک میگم که قدمشون برای تیم ملی مبارک بود.
sevda_sj
18th June 2013, 06:44 PM
خیلی خیلییی خیلییی لحظات سخت و طاقت فرسایی بود جیغ دست سوت
همه هیجان زده بودن و یه سکته خفیف زدن
موقیت هایی که داشتن خیلی نزدیک به گل بود ولی خدارو شکر نشد[nishkhand]
تمام احساساتم را نمیتوانم توصیف کنم مخلص کلوم :مااااااااااااااااااااااا ااا بردیممممممممممممممممم هوراااااااااااااااااااا[khanderiz]ببخشید
تبریک به تمام ملت کشورم مبارکشون باشه با این ایام مبارکی که هست
[golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][tashvigh][tashvigh]
vahid5835
18th June 2013, 06:56 PM
http://www.njavan.com/forum/showthread.php?173566-%D8%B5%D8%B9%D9%88%D8%AF-%D9%85%D9%82%D8%AA%D8%AF%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87-%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86-%D8%A8%D9%87-%D8%AC%D8%A7%D9%85-%D8%AC%D9%87%D8%A7%D9%86%DB%8C-2014&p=477278#post477278
م.محسن
18th June 2013, 10:42 PM
پروین: در کره باید یک هفته عزای عمومی اعلام شود (http://www.hamshahrionline.ir/details/219460)
پیشکسوت فوتبال کشورمان گفت: به غیر از خون گریه کردن، کرهایها باید یک هفته عزای عمومی اعلام کنند. علی پروین در گفتوگو با فارس، در خصوص پیروزی تیم ملی ایران مقابل کره گفت: بدون شک با حاشیههایی که در کره به وجود آمده بود این بازی مرگ و زندگی بود و معلوم بود کرهایها از دقیقه یک به سمت دروازه ما حمله میبرند.
وی افزود: اما دفاع کردن هم در آن ورزشگاه وحشتناک بسیار سخت بود که بچهها به موقع این کار را کردند و به موقع هم با حرفهایگری قوچاننژاد ضربه نهایی را به کرهایها زدند. به نظرم کرهایها غیر از خون گریه کردن یک هفته باید عزای عمومی اعلام کنند. تازه شانس آوردند یک گل دیگر نخوردند تا به پلیآف بروند.
وی در پایان خاطرنشان کرد: صعود به جام جهانی با صدرنشینی واقعا مزه دیگری داشت و جا دارد این را به تمام فوتبالدوستان که واقعا زجر زیادی در چند مدت گذشته کشیدند، تبریک بگویم. به نظرم در ایران باید جشن و سرور به پا کنیم و استقبال گرمی از شیر مردانمان که قرار است از کره بازگردند داشته باشیم.
باید هر ۴ سال یک بار به جام جهانی برویم؛ به خاطر ملیپوشان سوار هواپیما میشوم!
همچنین سرمربی پیشین تیم ملی فوتبال کشورمان با ابراز خرسندی از برتری این تیم به تسنیم گفت: فوتبال ایران باید هر ۴ سال یک بار در مسابقات جام جهانی حاضر باشد.
علی پروین پس از صعود مقتدرانه تیم ملی فوتبال ایران به جام جهانی 2014 بررزیل در این خصوص اظهار داشت: این برد را به همه ملت ایران، به آقایان عباسی، کفاشیان، نبی، کیروش و به خصوص بچههای غیرتمند تیم ملی ایران تبریک میگویم. انشاءالله این پیروزی مبارک همه ما باشد.
وی ادامه داد: از حالا باید برای خردادماه سال آینده و جام جهانی برنامهریزی کنیم. ما نباید تیم ملی را رها کنیم ما باید ایران را در جایگاهی که رسیده حفظ کنیم.
سرمربی پیشین تیم ملی فوتبال کشورمان در پاسخ به این سوال که چه اتفاقی باعث شد تا بعد از چندین سال در یک برنامه زنده تلویزیونی روی خط بیاید، تاکید کرد: من آنقدر از پیروزی ملیپوشان خوشحال بودم که خودم با تهیه کننده برنامه تماس گرفتم و گفتم که میخواهم صحبت کنم.
وی افزود: البته ما دهاتی هستیم و باید برای شرکت در شادی مردم از لواسان به تهران بیایم!
پروین ضمن اعلام این موضوع که از این به بعد ایران باید هر 4 سال یک بار به جام جهانی صعود کند، تصریح کرد: اگر خدا بخواهد همراه تیم ملی به برزیل میروم و حتی به خاطر ملیپوشان سوار هواپیما هم میشوم!
کاپیتان اسبق تیم ملی فوتبال ایران در پاسخ به صحبتهای امیر حاج رضایی کارشناس برنامه فوتبال برتر گفت: ما شاگرد شما هستیم. واقعا کیف میکردم که چند نفر از شاگردانم را در کنار شما میدیدم. این باعث افتخار من است. باز هم اعلام میکنم صعود ایران به جام جهانی مبارک همه باشد.
م.محسن
18th June 2013, 10:47 PM
مشت گرهکرده کیروش به سمت سرمربی کره (http://www.rajanews.com/detail.asp?id=160547)
سرمربی تیم ملی فوتبال کشورمان پس از پیروزی مقابل کره با مشت گره کرده به سمت نیمکت کره جنوبی رفت.
به گزارش رجانیوز، تیم ملی فوتبال کشورمان در آخرین دیدار خود در کره جنوبی برای صعود به جام جهانی با نتیجه یک بر صفر کرهایها را در خانه خود شکست داد. کارلوس کیروش سرمربی تیم ملی فوتبال کشورمان پس از این دیدار با مشتهای گره کرده به سمت سرمربی تیم ملی کره جنوبی رفت و نمازی جلوی او را برای نزدیک شدن به چوی گرفت.
همچنین ملیپوشان تیم ملی کشورمان با چشمانی اشکبار و با پرچم سهرنگ جمهوری اسلامی ایران در ورزشگاه 44 هزار نفری در مقابل دیدگان هواداران کرهای دور افتخار زدند. حرکات وارونه بازیکنان و در آغوش گرفتن یکدیگر در نوع خود جالب بود. همچنین هواداران ایرانی به جشن و پایکوبی در ورزشگاه پرداختند.
م.محسن
18th June 2013, 11:13 PM
همه گلهایی که ما را به جام جهانی برد (http://webzine.mehrnews.com/FullStory/Video/?NewsId=3393)
دانلود فایل تصویری (http://multimedia.webzine.mehrnews.com/Original/1392/03/28/VID13322736.flv)
TERRORIST
18th June 2013, 11:49 PM
بعد از بازی زدیم بیرون اینجوری[nishkhand]
بعد از سه ساعت... آمپر ماشین سوخت شدیم اینجوری[negaran]
تبریک میگم اما این 300 تومن خسارت تیم ملی رو کی میخواد بده؟[khande]
استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است
استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.