توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مهم
امـیـر بـیـگـی
17th June 2013, 11:36 PM
سلام
امیدوارم همه خوب باشند.
یه موضوع مهمی بود که میخواستم بگم.
چند ماه است که سایت دیگه مثل سابق نیست وبحث علمی کم شده.
تاپیک ها محل چت روم شدن.
ازدوستان خواستارم که در تاپیک ها به جای اسپم گذاری و ارسال شکلک و نوشتن کلمه ممنون و نوشته هایی از این قبیل درمورد اون تاپیک بحث علمی کنند.
با تشکر
http://www.mahansky.com/wp-content/uploads/2011/09/gol-ziba.ipg4_.jpg (http://www.mahansky.com/wp-content/uploads/2011/09/gol-ziba.ipg4_.jpg)
shiny7
18th June 2013, 12:19 AM
خب وقتی بچه هایی که تو این مباحث فعال بودن دیگه تو سایت کم میان...خب معلومه کسی نیست که بقیه رو مشتاق شرکت در بحثای علمی کنه!!
من خودم تا وقتی یه سری از دوستان زیاد میومدن و تاپیکای علمی بحث برانگیز میذاشتن شرکت می کردم!
ولی حالا از هیچ کدومشون خبری نیست!!
sr hesabi
18th June 2013, 12:37 AM
زمانی که در سایت مطلب علمی میزاری میبینی 10 نفر میبینن و هیچ جوابی ندادن که بخوای بحث بکنی
ولی زمانی که یه مطلب عادی میزاری سریع بحث را میفته
امـیـر بـیـگـی
18th June 2013, 12:49 AM
زمانی که در سایت مطلب علمی میزاری میبینی 10 نفر میبینن و هیچ جوابی ندادن که بخوای بحث بکنی
ولی زمانی که یه مطلب عادی میزاری سریع بحث را میفته
توی همون مطلب علمی میان و اسپم گذاری میکنن
و اون تاپیک را چت روم میکنند
sr hesabi
18th June 2013, 12:54 AM
توی همون مطلب علمی میان و اسپم گذاری میکنن
و اون تاپیک را چت روم میکنند
من 2 روز اول که اقا مهدی گفتن تذکر میدادم ولی میومدن دقیقا زیرش اسپم میذاشتن
خب دیدم فایده نداره دیگه
یه چیز دیگه اینکه مطالب علمی عموما یا خبر یا یه کپی پیست ساده هست
یک سوال یا بحث چالش برانگیز نیست
امـیـر بـیـگـی
18th June 2013, 01:34 AM
من 2 روز اول که اقا مهدی گفتن تذکر میدادم ولی میومدن دقیقا زیرش اسپم میذاشتن
خب دیدم فایده نداره دیگه
یه چیز دیگه اینکه مطالب علمی عموما یا خبر یا یه کپی پیست ساده هست
یک سوال یا بحث چالش برانگیز نیست
شما ازشون امتیاز کم کن
وقتی امتیاز منفی بدید دیگه شاید دوباره این کار را بکنند ولی اگه برای دفعات بعدی هم کم کنید دیگه اسپم نمیدن
بله این مورد هم هست
yasaman hedayati
18th June 2013, 01:41 AM
درود
شبتون قشنگ....
والا این بحث مدت هاست که تو سایت رایج شده که حتی کاربرای تازه وارد هم خیلی زود متوجهش میشن و اگر با هدف سایت و کسانی آشنا نشن که راهنماییشون کنن ممکنه خیلی زود زده بشن
من که خودم مطمئنم اگر اون موقع که عظو شدم اوضاع اینجوری بود و با یک سری اساتید آشنا نمیشدم تا الان از این سایت خداحافظی کرده بودم...
از منظر بنده:
مدیر هر تالاری وظیفه داره اسپم ها رو حزف کنه و به کسانی هم که زیاد اسپم میذارن تذکر بده....
میرسیم سر مبحث بعدی اینکه کاربرا سر بحث های علمی حضور پیدا نمیکنند.....و این یعنی تقریبا نابودی سایت نخبگان
چیزی که وجود داره اینه که کاربرای مشتاق مباحث علمی کم نیستن ولی وقتی به پستی که علمی یا نوآوری هست سر میزنن تنها با زدن تشکر رضایت خودشونو اعلام میکنن
این لازمه ولی کافی نیست....
من خودم وقتی میبینم تو زمینه ایی علمی تاپیک گداشته شده که من توش هیچ نخصصی ندارم باید سعی کنم برای احیای سایت ,برای رسیدن به هدف و رسالت سایت که ترویج علمه برم یه سرچ کوچیک
تو ویکی ,تو گوگل بکنم تا یه چیزی دستگیرم شه.....(دارم درس پس میدم)
تا اصن بتونم اعاده ی فضل کنم......این همت خودمونو گاها میطلبه......
به نظر بنده که عضو کوچیکی از این خانواده بزرگ هستم کم بودن تاپیک های ناب علمی بحث برانگیزم به این مسئله دامن زده....
چندین تاپیک بسیار عالی تو زمینه نوآوری وجود داره از قبل که واقعا بی نظیرن از نظر من ,اما الان صرفا بچه ها میان یه خبر علمی رو صرفا نقل میکنن و میرن.....
این درست نیست.....بیاین تاپیک که میزاریم حداقل خودمون دو سه دور بخونیمش ,دربارش اطلاعات جمع کنیم
سپاس
معمار حانیه
18th June 2013, 01:49 AM
سلام دوستان.
از اینکه این تایپک قرار دادید واقعا ممنون. راستش منم خودم هم میشه گفت با این مشکل رو به رو شدم. اما خوب باید جدی برخورد بشه. الان بیشتر این علمی نخبگان
به تفریح دوستان تبدیل شده . نمونه اش خود من . وقتی میبینم کسی از مطلب معماری که میزارم استقبال نمیکنه . خوب مجبور میشم. برم غیر علمی بزارم.....
نمیدونم . خلاصه باید یک برنامه کلی قرار بگیره رو سایت
ص-جلالی
18th June 2013, 07:31 AM
سلام بر کسانی که طالب سربلندی ایران عزیزمان هستند.
من هم در اوایل عضوییتم نوشتم که این تالار ها علمی هستند یا تفزیحی؟وفرمودند تفریح هم لازم است! ولی به نظر من که از نظر علمی کم دارم واز همه شما در این مورد کوچکتر هستم بهتر اینست که درتالار های علمی کسانی مطلب قرار دهند که در باره آن تخصص دارند و یا در آن رشته در حال تحصیل وفراگیری علم هستند.وهمینطور این بزرگواران پاسخگوی سوالات باشند.یعنی سوالات مربوط به حفظ نباتات را یک گیاهپزشک جواب دهد و غیره.برای همه شما موفقیت آرزو میکنم.
امـیـر بـیـگـی
18th June 2013, 01:22 PM
ممنون از مشارکت همه دوستان
کاربری با نام **** 163 مطلب گذاشته ولی اگر به برترین ارسال کننده ها برید میبینید که نوشته هایش در این ماه 750 بوده
هدف بعضی از این اسپمر ها اینه که تعداد نوشته هایشان را بالا ببرند ولی درتالار سایر موضوعات اگر مطلب یا نظری بذارند به نوشته هایشان اضافه نمیشود ولی در برترین ارسال ککنده محسوب میشود.
امـیـر بـیـگـی
18th June 2013, 01:28 PM
همان کاربر 8مطلب ارسالی داشته
خودتان قضاوت کنید
دبستان
18th June 2013, 01:31 PM
سلام بیاییم ازاین بابت هر کی اسپم گذاشت به مدیرهای هر بخش اطلاع بدیم اخراج بشن تا برای بقیه درس عبرت بشه باتشکر
parnian 80
18th June 2013, 01:34 PM
سلام.مرسی از قرار دادن این تاپیک...برای قضیه اسپم در تالار سایر موضوعات که من اطلاع دارم،ساغر جان و همکاران عزیز تمام سعیشونو دارن برای جلوگیری از تاپیک های اسپم و پست های اسپم انجام میدن.اگر دقت کرده باشید تعداد تاپیک ها و پست های اسپم انگشت شمار شده و موضوع بعدی که بحث ها علمی نیست...ببینید نمیگم کار درستیه ،اصلا.ولی به نظرم چون بخش سایر موضوعات به نظر من شلوغترین بخشه و اینکه تالار هایی چون سرگرمی ،طنز،بازی فکری و تالار گفتگوی آزاد به وجود اومده دوستان دست خودشون رو در این تالار باز تر می بینن برای قرار دادن تاپیک های بیهوده(نمی خواستم توهین بشه به کسی)به نظرم اگه روی این بخش تسلط بیشتری داشته باشیم جلوگیری از نابودی سایت رو انجام دادیم البته سایر بخش ها هم اسپم دارن ولی به همون دلایلی که گفتم بخش سایر موضوعات بیشتر از این تاپیک ها داره.موفق باشید[shaad]
parnian 80
18th June 2013, 01:38 PM
سلام بیاییم ازاین بابت هر کی اسپم گذاشت به مدیرهای هر بخش اطلاع بدیم اخراج بشن تا برای بقیه درس عبرت بشه باتشکر
با تمام احترامی که براتون قائلم با نظرتون مخالفم.[nishkhand]چون شاید کاربر تازه وارد باشه و قضیه اسپم رو ندونه.مثلا من خودم اوایل نمیدونستم و هی اسپم میدادم تا وقتی که ساغر جان تذکر دادن.و دلیل بعدی اینکه اون کاربر میتونه یه اکانت دیگه بسازه و....
mozhgan.s
18th June 2013, 01:40 PM
من نمی دونستم اسپم چیه به همین خاطر اینکارو انجام می دادم ممنون که گفتید
عبدالله91
18th June 2013, 01:46 PM
بله؟ نه بابا به این شدت دیگه نه. کاربرای به این عزیزی و مهربونی که نمیذارن صفحات تاپیک ها خالی بمونن اخراج بشن.[khanderiz].
عبدالله91
18th June 2013, 01:51 PM
ببینین عزیزان هر مطلبی اسپم حساب نمیشه. مدیر محترم سایت یه تعریف جالبی از اسپم کردن اونم اینکه فرمودن:
اسپم به معنی اینه که پست ارسالی مفهومی رو نرسونه. خب بسیاری از پستها مفهوم دارن اما عزیزان اسم اسپم روش میذارن
وقتی تاپیکها حتی با پست تشکر و ممنون تایید میشن چنین پستهایی اسپم نیستن.
parnian 80
18th June 2013, 01:56 PM
ببینین عزیزان هر مطلبی اسپم حساب نمیشه. مدیر محترم سایت یه تعریف جالبی از اسپم کردن اونم اینکه فرمودن:
اسپم به معنی اینه که پست ارسالی مفهومی رو نرسونه. خب بسیاری از پستها مفهوم دارن اما عزیزان اسم اسپم روش میذارن
وقتی تاپیکها حتی با پست تشکر و ممنون تایید میشن چنین پستهایی اسپم نیستن.
خوب این کلمات فقط بار سرور رو اضافه می کنه.من عمرا روی حرف شما و مدیر حرف نمی زنم ولی من هر کسی بهم تذکر داد و هر جا که خوندم این پست ها اسپم بودن.به نظر شما ارسال تشکر آسون تره یا این پست ها؟مسلما ارسال تشکر.وقتی یه همچین امکانی هست به نظرتون بازم جای همچین پست هایی هست؟
عبدالله91
18th June 2013, 02:04 PM
خوب این کلمات فقط بار سرور رو اضافه می کنه.من عمرا روی حرف شما و مدیر حرف نمی زنم ولی من هر کسی بهم تذکر داد و هر جا که خوندم این پست ها اسپم بودن.به نظر شما ارسال تشکر آسون تره یا این پست ها؟مسلما ارسال تشکر.وقتی یه همچین امکانی هست به نظرتون بازم جای همچین پست هایی هست؟
شما لطف دارین. ممنون از حسن نیتتون.
خب بعضی کاربرا که تازه می یان دوس دارن فعالیت داشته باشن و چنین پستهایی رو ارسال میکنن اما به مرور که قدیمی میشن دیگه این کارو نمی کنن. اگه ببینین قدیمی ها این کارارو نمیکنن. برا همین در این مورد بهتره زیاد به کاربرای تازه وارد سخت نگیریم و فقط با دیدن بهشون نمیگم هشدار بدیم بلکه دوستانه حرف بزنیم یا خودشون به مرور میفهمن.
حذف پست یا نمره منفی و... بهشون دید منفی میده. از لحاظ روحی و روانی براشون خوب نیس
parnian 80
18th June 2013, 02:15 PM
شما لطف دارین. ممنون از حسن نیتتون.
خب بعضی کاربرا که تازه می یان دوس دارن فعالیت داشته باشن و چنین پستهایی رو ارسال میکنن اما به مرور که قدیمی میشن دیگه این کارو نمی کنن. اگه ببینین قدیمی ها این کارارو نمیکنن. برا همین در این مورد بهتره زیاد به کاربرای تازه وارد سخت نگیریم و فقط با دیدن بهشون نمیگم هشدار بدیم بلکه دوستانه حرف بزنیم یا خودشون به مرور میفهمن.
حذف پست یا نمره منفی و... بهشون دید منفی میده. از لحاظ روحی و روانی براشون خوب نیس
نمی گم سخت گیری کنیم.میگم بیشتر نظارت کنیم.صد البته با کاربرای جدید خیلی ملایم.این که شما می گید درسته ولی درباره همه صدق نمی کنه مثلا من خودم اگه تذکر نمی گرفتم تا آخر عمر ادامه میدادم و اینکه شاید خیلی طول بکشه تا بفهمن و تا اون لحظه پست های اسپم زیادی دادن پس به نظر من بهتره اول کار یادآوری کنیم.در ضمن از یک دید دیگه هم باید نگاه کرد.اگه اون کاربر هی اسپم بده و تذکری دریافت نکنه فکر میکنه این کارش اشکال نداره.نمونه بارزش خودم برادرم تو گیم ایمگ قبل از اینکه من توی این سایت عضو باشم عضو بود و به من می گفت داری اسپم میدی ولی من که تا اون لحظه تذکر دریافت نکرده بودم می گفتم تو سایت ما اشکالی نداره![nishkhand]تا وقتی که تذکر اومد.
عبدالله91
18th June 2013, 02:22 PM
می گفتم تو سایت ما اشکالی نداره!ت
بله حق با شماست
یه مطلب دیگه ای هم که هست اینه که
اسپم های عمرمون هم داره زیاد میشه.
مدیر تالار سایر موضوعات
18th June 2013, 02:27 PM
سلام به همه دوستان و همکاران عزیز تالار سایر موضوعات
امیدوارم همه خوب باشن
ممنون از موضوع خوبتون و اظهار نگرانی برای تالار !
با روندی که من در پیش گرفتم و همکاران گرامی سایر موضوعات هم دارن کمک می کنن انشاالله تا ماه دیگه تالار سایر موضوعات از اسپم ها پاک میشه
و از تمامی دوستانی که قبلا اسپمر بودن و حالا دیگر از ارسال اسپم خودداری می کنند نهایت تشکر را دارم
اما من از شما عزیزان خواهش مندم که به صورت شخصی به کاربر تذکر ندهید و از هر گونه کسر امتیاز و تذکر به کاربر به شدت خودداری کنید
و در صورت دیدن پست های اسپم گزارش کنید
اینجانب لیستی از افرادی که از سر نا آگاهی اسپم می داند را دارم و طبق نتایجی که به دست آوردم 23 نفر از دوستان عزیز که قبلا اسپم می دادند حالا هم به بهترین مشارکت کنندگان در تاپیک های علمی و سرگرمی تبدیل شده اند
وظیفه تذکر دادن به کاربران بر عهده همکاران برگزیده تالار سایر موضوعات و مدیر این تالار می باشد
چرا که ما تمامی سعیمان را در بر طرف کردن پست های اسپم انجام میدهیم
و با کمک همکاران عزیز تالار از تعداد اسپم ها کاسته شده
و اگر شما هم به تالار نگاه کنید متوجه این تغییر خواهید شد
و در آخر از تمامی دوستان تشکر می کنم که در علمی تر شدن سایت کمک می کنند
با در آخر از همکاران عزیز تالار که به من در آسان تر شدن روند اداره تالار کمک می کنند سپاس گذارم
دوستان عزیز : setayesh777 - alpha 110- parnian80 تشکر ویژه به عمل آورم
hossein24
20th June 2013, 12:12 AM
من سر موضوع رباتیک این سایت و پیدا کردم و دوستای خوبیم تو این سایت دارم ولی با احترام به همه افراد عضو واقعا میتونم بگم ک تا الان سایت هیچ بار علمی ب شخصه واسه بنده نداشته و کلا خالی از مطالب علمیه.
واقعا اگه لطف یک سری از دوستان نبود ب بنده نبود منم دیگه ب سایت سر نمیزدم .اگه دوستان تا الان بنده رو شناخته باشن میبینن ک خیلی کم تو مباحث و موضوعات شرکت میکنم و تنها تاپیک هایی ک واقعا جلب کنن منو ک معدودم هستن شرکت کردم.
سایت نام نخبگان رو یدک میکشه ولی با تاسف مباحث علمیش حتی از یک روزنامم کمتره.
من خودم بار علمی زیادی ندارم ولی خوشحال میشم موضوعاتی رو از دیگر دوستان تو این سایت با این جو فوق العاده دنبال کنم ک بتونه ذهن من یا همه دوستان رو واسه چند دقیقه هم ک شده ب سمت و سو جستجو و کاووش بکشونه .
کلید این کارم اینه ک مدیران تالارای علمی یکم دست بجنبونن و مثل سایتای دیگه یکم فعال تر عمل کنن البته این کمک همه دوستان رو میطلبه. ب امید اون روزم
parnian 80
20th June 2013, 12:46 AM
من سر موضوع رباتیک این سایت و پیدا کردم و دوستای خوبیم تو این سایت دارم ولی با احترام به همه افراد عضو واقعا میتونم بگم ک تا الان سایت هیچ بار علمی ب شخصه واسه بنده نداشته و کلا خالی از مطالب علمیه.
واقعا اگه لطف یک سری از دوستان نبود ب بنده نبود منم دیگه ب سایت سر نمیزدم .اگه دوستان تا الان بنده رو شناخته باشن میبینن ک خیلی کم تو مباحث و موضوعات شرکت میکنم و تنها تاپیک هایی ک واقعا جلب کنن منو ک معدودم هستن شرکت کردم.
سایت نام نخبگان رو یدک میکشه ولی با تاسف مباحث علمیش حتی از یک روزنامم کمتره.
من خودم بار علمی زیادی ندارم ولی خوشحال میشم موضوعاتی رو از دیگر دوستان تو این سایت با این جو فوق العاده دنبال کنم ک بتونه ذهن من یا همه دوستان رو واسه چند دقیقه هم ک شده ب سمت و سو جستجو و کاووش بکشونه .
کلید این کارم اینه ک مدیران تالارای علمی یکم دست بجنبونن و مثل سایتای دیگه یکم فعال تر عمل کنن البته این کمک همه دوستان رو میطلبه. ب امید اون روزم
ببخشید به نظرم شما دارید یکم بی انصافی می کنید.در تالار ها ما بیش از موهای سر شما![nishkhand]تاپیک علمی مفید داریم.درسته کم تر شدن ولی این که تا الان بار علمی برای شما نداشته یکم هضمش واسم سخته.که الان هم مدیران گل تر از گل سایت و همکاران عزیز در صدد رفع مشکلاتی از این قبیل هستند.ممنون و موفق باشید.
hossein24
20th June 2013, 05:29 PM
ببخشید به نظرم شما دارید یکم بی انصافی می کنید.در تالار ها ما بیش از موهای سر شما![nishkhand]تاپیک علمی مفید داریم.درسته کم تر شدن ولی این که تا الان بار علمی برای شما نداشته یکم هضمش واسم سخته.که الان هم مدیران گل تر از گل سایت و همکاران عزیز در صدد رفع مشکلاتی از این قبیل هستند.ممنون و موفق باشید.
سلام دوست عزیز
نمیدونم[soal] والا شاید دلیلش اینه ک شما بند رو تاس فرض کردین [nishkhand][khande]
منم جسارتی ب مدیران یا دوستان نداشتم و نکردم هرکس ب نوبه خودش زحمت میکشه و در جای خودشم قابل تقدیر
ولی من نظرمو گفتم و متناسب با دیدگاه شخصی و خودم از بار علمی سخن گفتم.
حال اگه واسه شما هضمش سخته اونم دیدگاه شماست و قابل احترام.
ولی اینم بهتره ک در نظر داشته باشین انتقادم جزوی از راهکار واسه پیشرفته و یک بار هم ب یکی از دوستان همین سایت گفتم ترجیح میدم واسه پیشرفت دیگران بیشتر انتقاد کنم تا واسه در جا زدنشون تعریف و تمجید.هر چند ک انتقاد من ب کام دیگران خوش نیاد.
حاج صادق
21st June 2013, 12:48 AM
سلام علیکم
باید بیشتر روی این موضوع برنامه ریزی بشه جای پیشرفت هست....
استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است
استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.