shiny7
17th June 2013, 07:28 PM
مواد لازم:
شکر یک قاشق چای خوری سرپُر
پودرژلاتین 3 قاشق چای خوری
آب 3 قاشق چای خوری
گلیسیرین خوراکی 2 قاشق چای خوری
گلوکز 2 قاشق چای خوری
پودر قند الک شده ی نرم 480 گرم
http://uc-njavan.ir/images/sqbynku0ciw6srdgk40.jpg (http://uc-njavan.ir/)
طرز تهیه:
پودر ژلاتین و شکر را کاملا با هم مخلوط کرده، آب را روی آن ریخته، هم بزنید و به صورت بن ماری گرم کنید تا کاملا صاف شده و دانه های ژلاتین کاملا حل شوند.
گلیسیرین خوراکی و گلوکز را هم مخلوط کرده، مواد را وسط پودر قند الک شده ی درون کاسه ریخته، با قاشق چوبی هم زده سپس با دست کاملا ورز دهید تا به صورت خمیر سفید یک دستی در آید.
خمیر را به هر چند رنگی که لازم دارید تقسیم کرده، در صورت دلخواه اسانس بزنید(اگر چسبندگی پیدا کرد کمی پودر قند بزنید) خمیر را روی سطح کاری که پودر قند پاشیده اید به ضخامت 2 میلی متر پهن کرده و آن را روی کیک بیندازید.
* نکته:
خمیر حاصل از این مقدار مواد اولیه برای روکش کردن یک کیک گرد به قطر 23 سانتی متر و ارتفاع 8 سانتی متر کافی است.
شکر یک قاشق چای خوری سرپُر
پودرژلاتین 3 قاشق چای خوری
آب 3 قاشق چای خوری
گلیسیرین خوراکی 2 قاشق چای خوری
گلوکز 2 قاشق چای خوری
پودر قند الک شده ی نرم 480 گرم
http://uc-njavan.ir/images/sqbynku0ciw6srdgk40.jpg (http://uc-njavan.ir/)
طرز تهیه:
پودر ژلاتین و شکر را کاملا با هم مخلوط کرده، آب را روی آن ریخته، هم بزنید و به صورت بن ماری گرم کنید تا کاملا صاف شده و دانه های ژلاتین کاملا حل شوند.
گلیسیرین خوراکی و گلوکز را هم مخلوط کرده، مواد را وسط پودر قند الک شده ی درون کاسه ریخته، با قاشق چوبی هم زده سپس با دست کاملا ورز دهید تا به صورت خمیر سفید یک دستی در آید.
خمیر را به هر چند رنگی که لازم دارید تقسیم کرده، در صورت دلخواه اسانس بزنید(اگر چسبندگی پیدا کرد کمی پودر قند بزنید) خمیر را روی سطح کاری که پودر قند پاشیده اید به ضخامت 2 میلی متر پهن کرده و آن را روی کیک بیندازید.
* نکته:
خمیر حاصل از این مقدار مواد اولیه برای روکش کردن یک کیک گرد به قطر 23 سانتی متر و ارتفاع 8 سانتی متر کافی است.