PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مینسترونه (سوپ لوبیا)



Sa.n
16th June 2013, 01:00 PM
مینسترونه (سوپ لوبیا) (http://www.asemoni.com/lifestyle/cooking/soup-and-salad/mynstrvnh-bean-soup)



http://img.asemoni.com/mynstrvnh-bean-soup.jpg
مواد لازم مینسترونه (سوپ لوبیا) برای ۴ نفر: لوبیا سفید / ۱ پیمانه (۱۵۰ گرم)
پیاز (خردشده) / ۱ عدد (۱۴۰ گرم)
هویج (خردشده) / ۳ عدد (۲۱۰ گرم)
لوبیا سبز (خرد شده) / ۱۰۰ گرم
روغن زیتون / ۲ قاشق سوپخوری (۲۸ میلی لیتر)
گوجه فرنگی (آسیاب شده) / ۱۰ عدد (۱ کیلوگرم)
قرص عصاره سبزیجات (پودرشده) / ۱ عدد
پاستا / ۶۰ گرم
نمک و فلفل سیاه / به مقدار لازم
پنیر پارمسان (رنده شده) / ۵۰ گرم روش تهیه مینسترونه (سوپ لوبیا):لوبیا سفید را از ۲۴ ساعت قبل با مقداری آب خیس کنید. سپس آب آن را عوض کرده و با مقداری آب در قابلمه مناسبی بریزید و روی حرارت زیاد قرار دهید. زمانی که به جوش آمد، حرارت را ملایم کنید تا نیم پز شود. در این فاصله پیاز، هویج و لوبیای سبز را در روغن زیتون تفت دهید تا نرم شوند. سپس به همراه گوجه فرنگی و عصاره سبزیجات به لوبیا سفید اضافه کنید و بگذارید پخته شوند. (http://www.asemoni.com/)در اواخر پخت پاستا، نمک و فلفل را بیفزائید، ۱۰ دقیقه دیگر بماند تا پاستا نیز مغز پخت شود. سپس در ظرف مورد نظر ریخته، پنیر را روی آن بپاشید و در صورت تمایل با نان سرو کنید. (http://www.asemoni.com/)





Asemoni.com (http://www.asemoni.com/)

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد