Sa.n
15th June 2013, 03:06 PM
کوفته مرغ و پنیر (http://www.beytoote.com/cookery/ghazaha/chicken2-cheese-dumplings.html)
http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo1320.jpg (http://www.beytoote.com/www.beytoote.com/cookery/ghazaha/chicken2-cheese-dumplings.html)
این روز ها دیگر هیچ چیز قاعده و قانون خشک و غیر قابل تغییری وجود ندارد ; مخصوصا در غذا پختن . شما به راحتی می توانید غذای مدرن و سنتی را با هم ترکیب کرده و فرمول جدیدی برای یک غذای خوشمزه بسازید , کوفته مرغ و پنیر هم از این غذاهاست .
مواد لازم برای 20 عدد کوفته :
سیب زمینی درشت
2 عدد
جعفری
3 قاشق سوپ خوری
نمک و فلفل
به میزان لازم
سینه مرغ پخته
1 عدد
پنیر صبحانه
200 گرم
آویشن
مقداری
تخم مرغ
2 عدد
آرد سوخاری
1 پیمانه
آرد سفید
1 پیمانه
کنجد
2 قاشق سوپ خوری
طرز تهیه :
1- سیب زمینی ها را شسته و آب پز کنید . بعد از پخت آن ها را پوست کنده و در ظرفی رنده کنید . سینه مرغ پخته شده را هم به قطعات ریز برش بزنید و به کاسه اضافه کنید .
2- جعفری خردشده , نمک و فلفل را هم به مواد اضافه کنید و خوب با هم مخلوط کرده و ورز دهید .
3- پنیر صبحانه را رنده کنید یا به قطعات ریز و درشت برش بزنید . آنها را هم به مایه کوفته اضافه کرده و با دیگر مواد مخلوط کنید .
4- از مایه گلوله هایی به اندازه نارنگی برداشته و در دست فرم دهید. همه مایه کوفته که به این شکل آماده شد آنها را کناری بگذارد .
5- تخم مرغ ها را در ظرفی بشکنید و با چنگال کمی هم بزند تا یکدست شود . آویشن را هم به آن افزوده و مخلوط کنید . کوفته های آماده را ابتدا در آرد سفید غلتانده , بعد در تخم مرغ بزنید و سپس در آرد سوخاری و کنجد بغلتانید تا همه جای آنها آغشته به آرد سوخاری شود .
6- همه کوفته ها به این ترتیب آماده کنید و کناری بگذارید . مدتی صبر کنید تا آرد به خورد کوفته ها برود . در قابلمه ای روغن بریزید و روی حرارت بگذارید . کوفته های را در روغن سرخ کنید تا طلایی شوند . بعد آنها را روی دستمال حوله ای آشپزخانه بگذارید تا روغن اضافی شان گرفته شود .
یه جور دیگه :
می توانید در این غذا از پنیر پیتزا هم استفاده کنید ; فقط با آن تفاوت که پنیر را با مواد دیگر نیز مخلوط نکنید . وقتی گلوله های نارنگی شکل کوفته آماده شد وسط آنها را کمی باز کرده و مقداری پنیر پیتزا در وسط کوفته گذاشته و دوباره آن را جمع کنید .منبع : kelishe.com
http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo1320.jpg (http://www.beytoote.com/www.beytoote.com/cookery/ghazaha/chicken2-cheese-dumplings.html)
این روز ها دیگر هیچ چیز قاعده و قانون خشک و غیر قابل تغییری وجود ندارد ; مخصوصا در غذا پختن . شما به راحتی می توانید غذای مدرن و سنتی را با هم ترکیب کرده و فرمول جدیدی برای یک غذای خوشمزه بسازید , کوفته مرغ و پنیر هم از این غذاهاست .
مواد لازم برای 20 عدد کوفته :
سیب زمینی درشت
2 عدد
جعفری
3 قاشق سوپ خوری
نمک و فلفل
به میزان لازم
سینه مرغ پخته
1 عدد
پنیر صبحانه
200 گرم
آویشن
مقداری
تخم مرغ
2 عدد
آرد سوخاری
1 پیمانه
آرد سفید
1 پیمانه
کنجد
2 قاشق سوپ خوری
طرز تهیه :
1- سیب زمینی ها را شسته و آب پز کنید . بعد از پخت آن ها را پوست کنده و در ظرفی رنده کنید . سینه مرغ پخته شده را هم به قطعات ریز برش بزنید و به کاسه اضافه کنید .
2- جعفری خردشده , نمک و فلفل را هم به مواد اضافه کنید و خوب با هم مخلوط کرده و ورز دهید .
3- پنیر صبحانه را رنده کنید یا به قطعات ریز و درشت برش بزنید . آنها را هم به مایه کوفته اضافه کرده و با دیگر مواد مخلوط کنید .
4- از مایه گلوله هایی به اندازه نارنگی برداشته و در دست فرم دهید. همه مایه کوفته که به این شکل آماده شد آنها را کناری بگذارد .
5- تخم مرغ ها را در ظرفی بشکنید و با چنگال کمی هم بزند تا یکدست شود . آویشن را هم به آن افزوده و مخلوط کنید . کوفته های آماده را ابتدا در آرد سفید غلتانده , بعد در تخم مرغ بزنید و سپس در آرد سوخاری و کنجد بغلتانید تا همه جای آنها آغشته به آرد سوخاری شود .
6- همه کوفته ها به این ترتیب آماده کنید و کناری بگذارید . مدتی صبر کنید تا آرد به خورد کوفته ها برود . در قابلمه ای روغن بریزید و روی حرارت بگذارید . کوفته های را در روغن سرخ کنید تا طلایی شوند . بعد آنها را روی دستمال حوله ای آشپزخانه بگذارید تا روغن اضافی شان گرفته شود .
یه جور دیگه :
می توانید در این غذا از پنیر پیتزا هم استفاده کنید ; فقط با آن تفاوت که پنیر را با مواد دیگر نیز مخلوط نکنید . وقتی گلوله های نارنگی شکل کوفته آماده شد وسط آنها را کمی باز کرده و مقداری پنیر پیتزا در وسط کوفته گذاشته و دوباره آن را جمع کنید .منبع : kelishe.com