Sa.n
14th June 2013, 06:19 PM
برترین ها: (http://www.bartarinha.ir/)
http://www.bartarinha.ir/files/fa/news/1392/3/19/171946_884.jpg (http://bartarinha.ir/)
مواد لازم برای کیک:· 2 فنجان بیسکویت گندمی، آسیاب شده· 2 قاشق شکر· 6 قاشق کره· نیم قاشق چایخوری دارچین· کمی نمکمواد لازم برای داخل کیک:· 900 گرم پنیر خامه ای· یک و نیم فنجان شکر· 1 فنجان پسته، آسیاب شده· 2 قاشق چایخوری عصاره بادام· 4 عدد تخم مرغ بزرگ· 1 فنجان خامه ترش· 1 فنجان خامه سنگین· 4 قطره رنگ غذای سبز (اختیاری)دستور تهیه:
1. بیسکویت های گندمی را آسیاب کنید یا خوب له کنید و با شکر، نمک، دارچین و کره مخلوط کنید.
http://www.bartarinha.ir/files/fa/news/1392/3/19/171947_123.jpg (http://bartarinha.ir/)
2. یک قالب کیک بردارید و روی آن فویل بگذارید و لبه های آن را به بیرون باز کنید.
http://www.bartarinha.ir/files/fa/news/1392/3/19/171948_840.jpg (http://bartarinha.ir/)
3. سپس مخلوط بیسکویت را داخل آن ریخته و به فرم قالب دربیاورید. همه قسمت های آن و همچنین کناره ها باید ضخامت یکسان داشته باشند.
4. حالا آن را داخل فر و در دمای 350 درجه فارنهایت بگذارید تا 12 دقیقه بپزد. سپس درآورید و بگذارید سرد شود.
http://www.bartarinha.ir/files/fa/news/1392/3/19/171950_601.jpg (http://bartarinha.ir/)
5. در کاسه بزرگی، پنیر خامه ای و شکر را بزنید تا نرم شود. تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید و هم بزنید. سپس پسته آسیاب شده، عصاره بادام و رنگ غذای را بیفزایید.
http://www.bartarinha.ir/files/fa/news/1392/3/19/171951_787.jpg (http://bartarinha.ir/)
6. در نهایت خامه ترش و خامه سنگین را اضافه کنید. قالب کیک را داخل ظرف گود دیگری بگذارید و داخل ظرف بزرگتر طبق شکل آب بریزید. سپس موادی که آماده کرده اید را داخل قالب بریزید.
http://www.bartarinha.ir/files/fa/news/1392/3/19/171952_373.jpg (http://bartarinha.ir/)
7. حالا ظرف را داخل فر بگذارید تا در دمای 325 درجه فارنهایت بپزد.
http://www.bartarinha.ir/files/fa/news/1392/3/19/171954_278.jpg (http://bartarinha.ir/)
8. فویل را به دور قالب پیچیده ایم تا آب به آن نفوذ نکند. حدوداً 90 دقیقه بگذارید در فر بماند. سپس فر را خاموش کنید و بگذارید کیک یک ساعت در فر سرد شود.
http://www.bartarinha.ir/files/fa/news/1392/3/19/171955_310.jpg (http://bartarinha.ir/)
9. حالا آن را دربیاورید و از حمام آب خارج کنید. فویل را دربیاورید و کیک را راحت جدا کنید. بگذارید نیم ساعت سرد شود.
http://www.bartarinha.ir/files/fa/news/1392/3/19/171956_840.jpg (http://bartarinha.ir/)
10. قبل از سرو کردن روی کیک را بکشید و حداقل 2 ساعت آن را در یخچال قرار دهید.
http://www.bartarinha.ir/files/fa/news/1392/3/19/171946_884.jpg (http://bartarinha.ir/)
مواد لازم برای کیک:· 2 فنجان بیسکویت گندمی، آسیاب شده· 2 قاشق شکر· 6 قاشق کره· نیم قاشق چایخوری دارچین· کمی نمکمواد لازم برای داخل کیک:· 900 گرم پنیر خامه ای· یک و نیم فنجان شکر· 1 فنجان پسته، آسیاب شده· 2 قاشق چایخوری عصاره بادام· 4 عدد تخم مرغ بزرگ· 1 فنجان خامه ترش· 1 فنجان خامه سنگین· 4 قطره رنگ غذای سبز (اختیاری)دستور تهیه:
1. بیسکویت های گندمی را آسیاب کنید یا خوب له کنید و با شکر، نمک، دارچین و کره مخلوط کنید.
http://www.bartarinha.ir/files/fa/news/1392/3/19/171947_123.jpg (http://bartarinha.ir/)
2. یک قالب کیک بردارید و روی آن فویل بگذارید و لبه های آن را به بیرون باز کنید.
http://www.bartarinha.ir/files/fa/news/1392/3/19/171948_840.jpg (http://bartarinha.ir/)
3. سپس مخلوط بیسکویت را داخل آن ریخته و به فرم قالب دربیاورید. همه قسمت های آن و همچنین کناره ها باید ضخامت یکسان داشته باشند.
4. حالا آن را داخل فر و در دمای 350 درجه فارنهایت بگذارید تا 12 دقیقه بپزد. سپس درآورید و بگذارید سرد شود.
http://www.bartarinha.ir/files/fa/news/1392/3/19/171950_601.jpg (http://bartarinha.ir/)
5. در کاسه بزرگی، پنیر خامه ای و شکر را بزنید تا نرم شود. تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید و هم بزنید. سپس پسته آسیاب شده، عصاره بادام و رنگ غذای را بیفزایید.
http://www.bartarinha.ir/files/fa/news/1392/3/19/171951_787.jpg (http://bartarinha.ir/)
6. در نهایت خامه ترش و خامه سنگین را اضافه کنید. قالب کیک را داخل ظرف گود دیگری بگذارید و داخل ظرف بزرگتر طبق شکل آب بریزید. سپس موادی که آماده کرده اید را داخل قالب بریزید.
http://www.bartarinha.ir/files/fa/news/1392/3/19/171952_373.jpg (http://bartarinha.ir/)
7. حالا ظرف را داخل فر بگذارید تا در دمای 325 درجه فارنهایت بپزد.
http://www.bartarinha.ir/files/fa/news/1392/3/19/171954_278.jpg (http://bartarinha.ir/)
8. فویل را به دور قالب پیچیده ایم تا آب به آن نفوذ نکند. حدوداً 90 دقیقه بگذارید در فر بماند. سپس فر را خاموش کنید و بگذارید کیک یک ساعت در فر سرد شود.
http://www.bartarinha.ir/files/fa/news/1392/3/19/171955_310.jpg (http://bartarinha.ir/)
9. حالا آن را دربیاورید و از حمام آب خارج کنید. فویل را دربیاورید و کیک را راحت جدا کنید. بگذارید نیم ساعت سرد شود.
http://www.bartarinha.ir/files/fa/news/1392/3/19/171956_840.jpg (http://bartarinha.ir/)
10. قبل از سرو کردن روی کیک را بکشید و حداقل 2 ساعت آن را در یخچال قرار دهید.