PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نظرسنجی دقیقا نودی

"golbarg"
13th June 2013, 04:50 PM
سلام دوستان

یه انتخابات کوچیک درسایت خودمون به عنوان عضوکوچکی از وطنمان چیزجالبی میشه

دوستان من به کی رای میدید؟؟؟از بین گذینه های که در نظر سنجی است

بلدرچین
13th June 2013, 05:55 PM
امیدوارم کاندیدای مجترم و عزیز من که دانش اموخته ی حقوق هست به اونچه حقشه برسه...امین[golrooz]

آسد مرتضي
13th June 2013, 06:41 PM
سلام
به نظر من نظرسنجی نمیتونه چیز خاصی رو نشون بده و استناد به نتایج نظر سنجی یه کار اشتباه و بیهوده است ...[hoshdar]
مثال عینی اش انتخابات 84 بود ...
حالا ایشالا فردا مردم نامزد اصلح رو انتخاب میکنند ...[cheshmak]
راستی امیدوارم این تاپیک یه تاپیک سیاسیه حاشیه ای نشه[nadidan]
ممنون[golrooz]

M@hdi42
13th June 2013, 07:06 PM
انشالله فرد اصلح انتخاب بشه. به امید حق

خودم سرهنگم ولی به سرهنگ رای نمیدم[cheshmak]
به تند روی با تفکر طالبانی هم رای نمیدمhttp://www.njavan.com/forum/images/smiliesnjavan/3.gif

باید اصلح باشه نه اصلح

سونای
13th June 2013, 07:55 PM
به نظر من هم درست نیست این نظر سنجی ها!!
چون نمیشه گفت کسایی که توی نت هستن یه نمونه اماری از جامعه هستن!!
قشر عظیمی از مملکتمون رو کسایی شامل میشن که الان در تلاش کسب و کار و درگیر زندگیشون هستن... شاید خیلی ها هم گذرشون به نت نیفته!! که توی سفرهای استانی این کاندیدا و استقبالی که ازشون میشد مشهود بوده و نیازی به اثبات نیست......
موفق باشید دوستان من
و همچنین امیدوارم که هر کسی که رئیس جمهور میشن توی کارشون موفق باشن ....آمین[golrooz]

امـیـر بـیـگـی
13th June 2013, 07:56 PM
خداییش یا جلیلیه یا روحانی

دستیار
13th June 2013, 08:05 PM
ببینید دوستان احساسی و جناحی تصمیم نباید بگیرین.مهم اول حضور هست و بعد انتخاب فرد اصلح.یا علی

.:Neda:.
15th June 2013, 02:11 PM
خب دیگه.... رئیس جمهورمونم مشخص شدن[cheshmak][nishkhand][golrooz]

randy orton
15th June 2013, 04:09 PM
امیدوارم سر نوشت خوبی رقم بخوره.

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد