PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : جوجه سبز شیلیایی



Sa.n
11th June 2013, 09:56 PM
جوجه سبز شیلیایی (http://www.bartarinha.ir/fa/news/53586/%D8%AC%D9%88%D8%AC%D9%87-%D8%B3%D8%A8%D8%B2-%D8%B4%DB%8C%D9%84%DB%8C%D8%A7%DB%8C%DB%8C)





برترین ها: (http://www.bartarinha.ir/)


http://www.bartarinha.ir/files/fa/news/1392/3/9/170114_334.jpg (http://bartarinha.ir/)

مواد لازم برای سس شیلیایی:

3 شاخه علف لیمو

1 قاشق زنجبیل

10 دارفلفل سبز

5 حبه سیر

5 شاخه ریحان

10 شاخه گشنیز

1 قاشق چایخوری زیره سبز

1 قاشق چایخوری تخم گشنیز

2 قاشق روغن نباتی

مواد لازم دیگر:

700 گرم ران مرغ بدون پوست و استخوان

1 عدد پیاز قرمز

کمی گل کلم

نخود سبز

1 فنجان ماست چرب

1 فنجان برنج

گشنیز و پیاز سبز برای تزئین

طرز تهیه:


http://www.bartarinha.ir/files/fa/news/1392/3/9/170104_173.jpg (http://bartarinha.ir/)


1. علف لیمو را پاک کنید و خوب روی تخته ریز ریز کنید.



http://www.bartarinha.ir/files/fa/news/1392/3/9/170105_217.jpg (http://bartarinha.ir/)


2. دانه های دارفلفل های سبز را خالی کنید.



http://www.bartarinha.ir/files/fa/news/1392/3/9/170106_815.jpg (http://bartarinha.ir/)


3. زنجبیل را آسیاب کنید. همه مواد لازم سس شیلیایی را داخل خردکن بریزید و بزنید تا یکنواخت شوند.



http://www.bartarinha.ir/files/fa/news/1392/3/9/170107_563.jpg (http://bartarinha.ir/)


4. مرغ را به تکه های کوچک ببرید. پیاز را هم خرد کنید و با مرغ کمی تفت دهید. حدود 7 دقیقه حرارت دهید تا پیاز کمی طلایی شود. دائماً هم بزنید تا پیاز و مرغ به ته قابلمه نچسبند.



http://www.bartarinha.ir/files/fa/news/1392/3/9/170108_725.jpg (http://bartarinha.ir/)


5. بعد سس شیلیایی را اضافه کنید.



http://www.bartarinha.ir/files/fa/news/1392/3/9/170109_187.jpg (http://bartarinha.ir/)


6. مخلوط مرغ و پیاز و سس را خوب هم بزنید تا مرغ ها سبز رنگ شوند.



http://www.bartarinha.ir/files/fa/news/1392/3/9/170110_725.jpg (http://bartarinha.ir/)


7. حالا ماست را اضافه کنید و مخلوط کنید.



http://www.bartarinha.ir/files/fa/news/1392/3/9/170111_809.jpg (http://bartarinha.ir/)


8. سپس سبزیجات را اضافه کنید و 15 دقیقه حرارت دهید تا گل کلم نرم شود. نخود سبزها را هم که اضافه کردید بگذارید 5 دقیقه بیشتر بپزد. اگر زیاد خشک بود کمی آب اضافه کنید.



http://www.bartarinha.ir/files/fa/news/1392/3/9/170112_562.jpg (http://bartarinha.ir/)


9. در این حین، برنج را طبق دستورالعمل پخت آن بپزید. بعد آن را داخل کاسه کوچکی بریزید و فشار دهید تا شکل کاسه را به خود بگیرد.



http://www.bartarinha.ir/files/fa/news/1392/3/9/170113_628.jpg (http://bartarinha.ir/)


10. بعد در بشقابی، برنج را در وسط سرو کرده و دور آن مخلوط مرغ را بریزید. روی آن را با گشنیز و پیاز سبز تزئین کنید.

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد