Sa.n
11th June 2013, 09:56 PM
جوجه سبز شیلیایی (http://www.bartarinha.ir/fa/news/53586/%D8%AC%D9%88%D8%AC%D9%87-%D8%B3%D8%A8%D8%B2-%D8%B4%DB%8C%D9%84%DB%8C%D8%A7%DB%8C%DB%8C)
برترین ها: (http://www.bartarinha.ir/)
http://www.bartarinha.ir/files/fa/news/1392/3/9/170114_334.jpg (http://bartarinha.ir/)
مواد لازم برای سس شیلیایی:
3 شاخه علف لیمو
1 قاشق زنجبیل
10 دارفلفل سبز
5 حبه سیر
5 شاخه ریحان
10 شاخه گشنیز
1 قاشق چایخوری زیره سبز
1 قاشق چایخوری تخم گشنیز
2 قاشق روغن نباتی
مواد لازم دیگر:
700 گرم ران مرغ بدون پوست و استخوان
1 عدد پیاز قرمز
کمی گل کلم
نخود سبز
1 فنجان ماست چرب
1 فنجان برنج
گشنیز و پیاز سبز برای تزئین
طرز تهیه:
http://www.bartarinha.ir/files/fa/news/1392/3/9/170104_173.jpg (http://bartarinha.ir/)
1. علف لیمو را پاک کنید و خوب روی تخته ریز ریز کنید.
http://www.bartarinha.ir/files/fa/news/1392/3/9/170105_217.jpg (http://bartarinha.ir/)
2. دانه های دارفلفل های سبز را خالی کنید.
http://www.bartarinha.ir/files/fa/news/1392/3/9/170106_815.jpg (http://bartarinha.ir/)
3. زنجبیل را آسیاب کنید. همه مواد لازم سس شیلیایی را داخل خردکن بریزید و بزنید تا یکنواخت شوند.
http://www.bartarinha.ir/files/fa/news/1392/3/9/170107_563.jpg (http://bartarinha.ir/)
4. مرغ را به تکه های کوچک ببرید. پیاز را هم خرد کنید و با مرغ کمی تفت دهید. حدود 7 دقیقه حرارت دهید تا پیاز کمی طلایی شود. دائماً هم بزنید تا پیاز و مرغ به ته قابلمه نچسبند.
http://www.bartarinha.ir/files/fa/news/1392/3/9/170108_725.jpg (http://bartarinha.ir/)
5. بعد سس شیلیایی را اضافه کنید.
http://www.bartarinha.ir/files/fa/news/1392/3/9/170109_187.jpg (http://bartarinha.ir/)
6. مخلوط مرغ و پیاز و سس را خوب هم بزنید تا مرغ ها سبز رنگ شوند.
http://www.bartarinha.ir/files/fa/news/1392/3/9/170110_725.jpg (http://bartarinha.ir/)
7. حالا ماست را اضافه کنید و مخلوط کنید.
http://www.bartarinha.ir/files/fa/news/1392/3/9/170111_809.jpg (http://bartarinha.ir/)
8. سپس سبزیجات را اضافه کنید و 15 دقیقه حرارت دهید تا گل کلم نرم شود. نخود سبزها را هم که اضافه کردید بگذارید 5 دقیقه بیشتر بپزد. اگر زیاد خشک بود کمی آب اضافه کنید.
http://www.bartarinha.ir/files/fa/news/1392/3/9/170112_562.jpg (http://bartarinha.ir/)
9. در این حین، برنج را طبق دستورالعمل پخت آن بپزید. بعد آن را داخل کاسه کوچکی بریزید و فشار دهید تا شکل کاسه را به خود بگیرد.
http://www.bartarinha.ir/files/fa/news/1392/3/9/170113_628.jpg (http://bartarinha.ir/)
10. بعد در بشقابی، برنج را در وسط سرو کرده و دور آن مخلوط مرغ را بریزید. روی آن را با گشنیز و پیاز سبز تزئین کنید.
برترین ها: (http://www.bartarinha.ir/)
http://www.bartarinha.ir/files/fa/news/1392/3/9/170114_334.jpg (http://bartarinha.ir/)
مواد لازم برای سس شیلیایی:
3 شاخه علف لیمو
1 قاشق زنجبیل
10 دارفلفل سبز
5 حبه سیر
5 شاخه ریحان
10 شاخه گشنیز
1 قاشق چایخوری زیره سبز
1 قاشق چایخوری تخم گشنیز
2 قاشق روغن نباتی
مواد لازم دیگر:
700 گرم ران مرغ بدون پوست و استخوان
1 عدد پیاز قرمز
کمی گل کلم
نخود سبز
1 فنجان ماست چرب
1 فنجان برنج
گشنیز و پیاز سبز برای تزئین
طرز تهیه:
http://www.bartarinha.ir/files/fa/news/1392/3/9/170104_173.jpg (http://bartarinha.ir/)
1. علف لیمو را پاک کنید و خوب روی تخته ریز ریز کنید.
http://www.bartarinha.ir/files/fa/news/1392/3/9/170105_217.jpg (http://bartarinha.ir/)
2. دانه های دارفلفل های سبز را خالی کنید.
http://www.bartarinha.ir/files/fa/news/1392/3/9/170106_815.jpg (http://bartarinha.ir/)
3. زنجبیل را آسیاب کنید. همه مواد لازم سس شیلیایی را داخل خردکن بریزید و بزنید تا یکنواخت شوند.
http://www.bartarinha.ir/files/fa/news/1392/3/9/170107_563.jpg (http://bartarinha.ir/)
4. مرغ را به تکه های کوچک ببرید. پیاز را هم خرد کنید و با مرغ کمی تفت دهید. حدود 7 دقیقه حرارت دهید تا پیاز کمی طلایی شود. دائماً هم بزنید تا پیاز و مرغ به ته قابلمه نچسبند.
http://www.bartarinha.ir/files/fa/news/1392/3/9/170108_725.jpg (http://bartarinha.ir/)
5. بعد سس شیلیایی را اضافه کنید.
http://www.bartarinha.ir/files/fa/news/1392/3/9/170109_187.jpg (http://bartarinha.ir/)
6. مخلوط مرغ و پیاز و سس را خوب هم بزنید تا مرغ ها سبز رنگ شوند.
http://www.bartarinha.ir/files/fa/news/1392/3/9/170110_725.jpg (http://bartarinha.ir/)
7. حالا ماست را اضافه کنید و مخلوط کنید.
http://www.bartarinha.ir/files/fa/news/1392/3/9/170111_809.jpg (http://bartarinha.ir/)
8. سپس سبزیجات را اضافه کنید و 15 دقیقه حرارت دهید تا گل کلم نرم شود. نخود سبزها را هم که اضافه کردید بگذارید 5 دقیقه بیشتر بپزد. اگر زیاد خشک بود کمی آب اضافه کنید.
http://www.bartarinha.ir/files/fa/news/1392/3/9/170112_562.jpg (http://bartarinha.ir/)
9. در این حین، برنج را طبق دستورالعمل پخت آن بپزید. بعد آن را داخل کاسه کوچکی بریزید و فشار دهید تا شکل کاسه را به خود بگیرد.
http://www.bartarinha.ir/files/fa/news/1392/3/9/170113_628.jpg (http://bartarinha.ir/)
10. بعد در بشقابی، برنج را در وسط سرو کرده و دور آن مخلوط مرغ را بریزید. روی آن را با گشنیز و پیاز سبز تزئین کنید.