Sa.n
10th June 2013, 04:53 PM
http://www.bartarinha.ir/files/fa/news/1392/3/9/170024_101.jpg (http://bartarinha.ir/)
مواد لازم:
2 عدد سینه مرغ بدون پوست و استخوان، به صورت برش های باریک
3 قاشق روغن نباتی
5 قاشق سس سویا
4 قاشق روغن کنجد
3 حبه سیر، ساطوری شده
6 ورق نازک برنجی
1 فنجان نودل ورمیشلی پخته
2 عدد هویج، به صورت برش های باریک
2 فنجان اسفناج های ریز
نیم فنجان برگ گشنیز (یا ریحان یا نعناع)
2 عدد پیازچه، ریز ریز شده
1 قاشق شکر
2 قاشق آب لیموی تازه
طرز تهیه:1. در کاسه ای، مرغ خرد شده؛ روغن نباتی، 2 قاشق سس سویا، 2 قاشق روغن کنجد و سیر ساطوری را مخلوط کنید. خوب هم بزنید تا به خورد هم بروند و 20 دقیقه بگذارید در یخچال بماند.2. ماهیتابه بزرگی را روی حرارت متوسط یا بالا بگذارید داغ شود. مخلوط مرغ را در آن ریخته و 50 دقیقه حرارت دهید. سپس از روی شعله بردارید.3. در ظرف کم عمقی آب گرم بریزید. ورق های نازک برنجی را یکی یکی 5 تا 10 ثانیه در آن فرو کنید و در بیاورید و روی سطح صافی بگذارید. حالا روی هر کدام نودل ورمیشلی، مرغ، اسفناج، هویج و برگ گشنیز بگذارید.4. سپس کناره های ورق های برنجی را به مرکز تا کنید و بدون آنکه آنها را پاره کنید، محکم بپیچید. بقیه ورق ها را نیز به همین ترتیب پر کنید و بپیچید.5. برای درست کردن سس، 3 قاشق باقیمانده از سس سویا، 2 قاشق روغن کنجد، شکر، آب لیمو و پیازچه را مخلوط کنید و هم بزنید.6. حالا رول های بهاری را با سس آن سرو کنید.
http://uc-njavan.ir/images/iynvfzq355vftiodeh6.gif
مواد لازم:
2 عدد سینه مرغ بدون پوست و استخوان، به صورت برش های باریک
3 قاشق روغن نباتی
5 قاشق سس سویا
4 قاشق روغن کنجد
3 حبه سیر، ساطوری شده
6 ورق نازک برنجی
1 فنجان نودل ورمیشلی پخته
2 عدد هویج، به صورت برش های باریک
2 فنجان اسفناج های ریز
نیم فنجان برگ گشنیز (یا ریحان یا نعناع)
2 عدد پیازچه، ریز ریز شده
1 قاشق شکر
2 قاشق آب لیموی تازه
طرز تهیه:1. در کاسه ای، مرغ خرد شده؛ روغن نباتی، 2 قاشق سس سویا، 2 قاشق روغن کنجد و سیر ساطوری را مخلوط کنید. خوب هم بزنید تا به خورد هم بروند و 20 دقیقه بگذارید در یخچال بماند.2. ماهیتابه بزرگی را روی حرارت متوسط یا بالا بگذارید داغ شود. مخلوط مرغ را در آن ریخته و 50 دقیقه حرارت دهید. سپس از روی شعله بردارید.3. در ظرف کم عمقی آب گرم بریزید. ورق های نازک برنجی را یکی یکی 5 تا 10 ثانیه در آن فرو کنید و در بیاورید و روی سطح صافی بگذارید. حالا روی هر کدام نودل ورمیشلی، مرغ، اسفناج، هویج و برگ گشنیز بگذارید.4. سپس کناره های ورق های برنجی را به مرکز تا کنید و بدون آنکه آنها را پاره کنید، محکم بپیچید. بقیه ورق ها را نیز به همین ترتیب پر کنید و بپیچید.5. برای درست کردن سس، 3 قاشق باقیمانده از سس سویا، 2 قاشق روغن کنجد، شکر، آب لیمو و پیازچه را مخلوط کنید و هم بزنید.6. حالا رول های بهاری را با سس آن سرو کنید.
http://uc-njavan.ir/images/iynvfzq355vftiodeh6.gif