PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آموزشی نکات کنکوری در برخی جملات بیان شده در شرکت ها!!!

right.kimber
8th June 2013, 12:22 AM
تو بعضی شرکتای اجرایی، بعضا مشاهده میشه مهندسین گرامی از کلماتی استفاده میکنن که بد نیست معنی واقعی این کلمات رو بدونین:
1. این بستگی دارد به ...... یعنی: جواب سوال شما را نمی دانم!
2. این موضوع پس از روزها تحقیق و بررسی فهمیده شد. یعنی: این موضوع را بطور تصادفی فهمیدم!
3. نحوه عمل دستگاه بسیار جالب است. یعنی: دستگاه کار می کند و این برای ما تعجب انگیز است!
4. کاملا انجام شده یعنی: راجع به 10 درصد کار تنها برنامه ریزی شده !
5. ما تصحیحاتی روی سیستم انجام دادیم تا آن را ارتقا دهیم. یعنی: تمام طراحی ما اشتباه بوده و ما از اول شروع کرده ایم!
6. پروژه بدلیل بعضی مشکلات دیده نشده، کمی از برنامه ریزی عقب است. یعنی: تاکنون روی پروژه دیگری کار می کردیم!
7. به نظر ما...... یعنی: 90 درصد احتمال خطا می رود!
8. این موضوع در استانداردهای بین المللی تعریف نشده. یعنی: تاکنون کسی از اعضا تیم پروژه به این موضوع فکر نکرده است!
9. پروژه طوری طراحی شده که کاملا سیستم بدون نقص کار می کند. یعنی: هرگونه مشکلات بعدی ناشی از عملکرد غلط اپراتورها ست!
10. تمام انتخاب اولیه به کنار گذاشته شد. یعنی: تنها فردی که این موضوع را می فهمید از تیم خارج شده است!
11. کل کوشش ما برای اینست که مشتری راضی شود.. یعنی: ما آنقدر از زمان بندی عقبیم که هر چه که به مشتری بدهیم راضی می شود!
12. تحویل پروژه برای سال آینده پیش بینی شده است. یعنی: تا آن زمان ما می توانیم مقصر تاخیر در اجرای پروژه را کسی از میان تیم کارفرما پیدا کنیم!
13. روی چند انتخاب بطور همزمان در حال کار هستیم.. یعنی: هنوز نمی دانیم چه کنیم!
14. تا چند دقیقه دیگر به این موضوع می رسیم. یعنی: فراموشش کنید، الان به اندازه کافی مشکل داریم!
15.. حالا ما آماده ایم صحبتهای شما را بشنویم. یعنی: شما هر چه می خواهید صحبت کنید که البته تاثیری در کاری که ما انجام خواهیم داد ندارد!
16. بعلت اهمیت تئوری و عملی این موضوع...... یعنی: بعلت علاقه من به این موضوع!
17. سه نمونه جهت مطالعه شما انتخاب شده و آورده شده اند. یعنی: طبیعتا بقیه نمونه ها واجد مشخصاتی که شما باید بعد از مطالعه به آن برسید،‌ نبوده اند!
18. بقیه نتایج در گزارش بعدی ارائه می شود. یعنی: بقیه نتایج را نخواهیم داد!
19. ثابت شده که ..... یعنی: من فکر می کنم که .....!
20. این صحبت شما تا اندازه ای صحیح است. یعنی:از نظر من صحبت شما مطلقا غلط است!
21. در این مورد طبق استاندارد عمل خواهیم کرد. یعنی: از جزئیات کار اصلا اطلاع نداریم!
(اقتباس)

Torkidatir
27th June 2013, 06:34 PM
این مقاله بجز 21 مورد اول باقیش غیر واقعیه

میگد نه بخونید d:

Torkidatir
27th June 2013, 06:37 PM
این مقاله بجز 21 مورد اول باقیش غیر واقعیه

میگد نه بخونید d:

ببخشید دو بار نوشتم نمی خواستم انگار راهی وجود نداره برای حذف پست !

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد