PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : پیراشکی مرغ با خمیر سیب زمینی



Sa.n
7th June 2013, 09:47 PM
پیراشکی مرغ با خمیر سیب زمینی (http://www.beytoote.com/cookery/ghazaha/chicken1-potato-dumpling.html)
http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo1344.jpg (http://www.beytoote.com/cookery/ghazaha/chicken1-potato-dumpling.html)
مواد لازم :

سینه مرغ آب پز شده و ریش ریش شده
یک پیمانه


پیاز
یک عدد


هویج
یک عدد


رب گوجه فرنگی
یک قاشق غذا خوری


سیب زمینی
4 عدد متوسط


تخم مرغ
یک عدد (اگه دوست دارید)


آرد سوخاری
به میزان لازم (به قدری که سیب زمینی خمیری بشه)


نمک و زرد چوبه
به میزان لازم



طرز تهیه :
اول سیب زمینی ها رو بذارید آب پز شه .
تو اون فاصله ، پیاز رو خرد کنید و تفت بدید .
هویج رو نگینی خرد کنید و با پیاز تفت بدید .
بعد سینه مرغی رو که داشتید رو بهش اضافه کنید و تفت بدید ، آخر سر هم رب گوجه رو بهش اضافه کنید و نمک و فلفل و زرد چوبه هم اضافه کنید .http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo1345.jpg (http://www.beytoote.com/cookery/ghazaha/chicken1-potato-dumpling.html)
وقتی که سیب زمینی ها آب پز شد ، اونا رو له کنید ( شبیه به پوره بشه ) .
اونجا که نوشتم تخم مرغ اگه دوست دارید ، واسه اینه که یه جورایی مزه ی کوکو سیب زمینی می گیره اونجوری ، اگه دوست ندارید اون طعم رو بگیره ، تخم مرغ رو اضافه نکنید ، من بدون تخم مرغ درست کردم ، مشکلی هم پیش نیومد .
بعد آرد سوخاری رو به سیب زمینی ها اضافه کنید ، به قدری اضافه کنید که احساس کنید که میتونید از دستتون جداش کنید ( البته سفت نشه ) ( حتما به دست می چسبه ، پس سعی نکنید که آرد سوخاری رو زیاد کنید )http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo1346.jpg (http://www.beytoote.com/cookery/ghazaha/chicken1-potato-dumpling.html)
بعد روغن رو بریزید تو ماهیتابه تا گرم بشه .
حالا واسه درست کردن پیراشکی ...
هر بار که می خواید هر پیراشکی رو درست کنید دستتون رو کاملا خیس کنید که نچسبه ...
به اندازه ی 1 قاشق غذا خوری سر پر از خمیر سیب زمینی بردارید ، یه کمی تو دستتون بازش کنید و از موادی که دارید توش بریزید ، به اندازه ی تقریبا 1 قاشق مربا خوری ، بعد خمیر رو ببندید و یه کمی فشارش بدید که پهن شه ، بعد بذارید تو روغن تا سرخ شه ( هر جای کار که احساس کردید که خمیر داره می چسبه ، دستتون رو خیس کنید . من یه ظرف آب کنار دستم گذاشته بودم که راحت باشم )http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo1347.jpg (http://www.beytoote.com/cookery/ghazaha/chicken1-potato-dumpling.html)
احتیاجی نیست مغز پخت بشه ، چون همه ی موادی که استفاده کردیم پخته شده است ، در حدی باشه که روش طلایی بشه .منبع : arta-banoo.blogfa.com

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد