PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : دلمه بادمجان با سس پنیر



Sa.n
7th June 2013, 09:46 PM
دلمه بادمجان با سس پنیر (http://www.beytoote.com/cookery/ghazaha/eggplant-stuffed2-cheese-sauce.html)
http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo1348.jpg (http://www.beytoote.com/cookery/ghazaha/eggplant-stuffed2-cheese-sauce.html)
مواد لازم :

بادمجان دلمه‌اي
سه عدد


فيله‌مرغ
50 گرم


فيله گوجه‌فرنگي
50 گرم (دو عدد)


فلفل‌دلمه‌اي خرد شده
يك عدد


پياز خرد شده
يك عدد


سير
چهار حبه


آرد گندم
سه قاشق غذاخوري


شير
دو ليوان


پنير پيتزا
150 گرم


نمك، فلفل و زردچوبه
به ميزان لازم


كره
100 گرم


جعفري ساطوري شده
سه قاشق غذاخوري




طرز تهیه :
درون يك تابه، پياز، زردچوبه و سير مي‌ريزيم و مقداري تفت مي‌دهيم سپس فيله‌مرغ و فلفل‌دلمه‌اي را مي‌افزاييم. مقداري نمك و فلفل به آن زده، در انتها گوجه‌فرنگي را به آن اضافه كرده، حرارت را خاموش مي‌كنيم با اين مواد داخل بادنجان‌ها را پر مي‌كنيم و آن‌گاه آرد و كره را روي حرارت قرار داده تا بوي خامي آرد گرفته شود سپس كم‌‌كم شير را افزوده تا ‌گلوله نشود و سس را روي آن مي‌ريزيم بعد با پنيرپيتزا روي آن را مي‌پوشانيم، داخل يك پيركس را از اين بادنجان‌ها پر مي‌كنيم و در فري كه از قبل گرم شده در دماي 210 درجه سانتي‌گراد به مدت 15 تا 20 دقيقه درون فر قرار دهيد. يا مي‌توانيد روي حرارت گاز قرار دهيد.در موقع سرو مقداري جعفري روي دلمه‌ها مي‌ريزيم.منبع : groohashpazi.blogfa.com

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد