S.A.H.A.N.D
6th June 2013, 12:29 PM
سان چوی بو، شام خوشمزه چینی! (http://www.beytoote.com/cookery/ghazaha/san-choi2-chinese.html)مجموعه: آموزش انواع غذاها (http://www.beytoote.com/cookery/ghazaha.html)اگر هوس یك شام به سبك چینی دارید، اما نمیدانید دقیقا چه میخواهید، این غذای سریع و سالم را امتحان كنید تا مشتری دائمی آن شوید.http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo1172.jpg (http://www.beytoote.com/cookery/ghazaha/san-choi2-chinese.html)
مواد لازم برای 4 نفر:
كاهو پیچ درشت
یك عدد
روغن مایع
2 قاشق غذاخوری
پیازچه
4 عدد، ورقهورقه
مرغ چرخكرده
500 گرم
هویج كوچك
یك عدد، رندهشده
كدوی كوچك
یك عدد، رندهشده
فلفل دلمهای قرمز
یك عدد، نگینی ریز
كنسرو ذرت
125 گرم
نمك و فلفل
به میزان لازم
روش تهیه:
1 - كاهو را برگبرگ كرده و برگهای درشت آن را حداقل یك ساعت در آب سرد و داخل یخچال قرار دهید.
2 - روغن را در یك تابه نچسب روی شعله متوسط داغ كرده و پیازچهها را یك دقیقه در آن تفت دهید. حرارت را زیاد كرده و مرغ را اضافه كنید. 4 تا 5 دقیقه آن را تفت داده و دائم هم بزنید تا سرخ شود. در صورت نیاز اندكی روغن مایع اضافه كنید.
3 - هویج، كدو، فلفل دلمهای و ذرت را اضافه كرده و 3 دقیقه دیگر تفت دهید. در صورت تمایل یكی، دو قاشق آبلیمو اضافه كرده و نمك و فلفل آن را اندازه كنید.
4 - برگهای كاهو را شسته و خشك كنید. از مایه مرغ و سبزیها داخل برگهای كاهو ریخته و آن را مانند دلمه بسته و گرم یا سرد به همراه سس مایونز سرو كنید.
نكات:
1 - در نوع کلاسیک این خوراك از نوعی سس چینی استفاده می شود كه مناسب ذائقه ایرانی نیست و سس مایونز جایگزین آن شده است.
2 - میتوانید مانند ساندویج مایه داخل كاهو را با گوجه و خیارشور همراه كنید.منبع : bartarinha.ir
مواد لازم برای 4 نفر:
كاهو پیچ درشت
یك عدد
روغن مایع
2 قاشق غذاخوری
پیازچه
4 عدد، ورقهورقه
مرغ چرخكرده
500 گرم
هویج كوچك
یك عدد، رندهشده
كدوی كوچك
یك عدد، رندهشده
فلفل دلمهای قرمز
یك عدد، نگینی ریز
كنسرو ذرت
125 گرم
نمك و فلفل
به میزان لازم
روش تهیه:
1 - كاهو را برگبرگ كرده و برگهای درشت آن را حداقل یك ساعت در آب سرد و داخل یخچال قرار دهید.
2 - روغن را در یك تابه نچسب روی شعله متوسط داغ كرده و پیازچهها را یك دقیقه در آن تفت دهید. حرارت را زیاد كرده و مرغ را اضافه كنید. 4 تا 5 دقیقه آن را تفت داده و دائم هم بزنید تا سرخ شود. در صورت نیاز اندكی روغن مایع اضافه كنید.
3 - هویج، كدو، فلفل دلمهای و ذرت را اضافه كرده و 3 دقیقه دیگر تفت دهید. در صورت تمایل یكی، دو قاشق آبلیمو اضافه كرده و نمك و فلفل آن را اندازه كنید.
4 - برگهای كاهو را شسته و خشك كنید. از مایه مرغ و سبزیها داخل برگهای كاهو ریخته و آن را مانند دلمه بسته و گرم یا سرد به همراه سس مایونز سرو كنید.
نكات:
1 - در نوع کلاسیک این خوراك از نوعی سس چینی استفاده می شود كه مناسب ذائقه ایرانی نیست و سس مایونز جایگزین آن شده است.
2 - میتوانید مانند ساندویج مایه داخل كاهو را با گوجه و خیارشور همراه كنید.منبع : bartarinha.ir