PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نیاز به همکار در تالار نخبگان جوان ایرانی

عرفان سلیم زاده
6th June 2013, 10:52 AM
سلام خدمت عزیزان .
من برای تالار نخبگان جوان ایرانی نیاز به همکار دارم.
همانطور که خودتون هم میدونید تالار نخبگان جوان ایرانی فقط محدود به مخترعان نیست به همین دلیل میخوام گسترشش بدم.
انشالله اگه موافقت بشه چندین زیر مجموعه اضافه خواهد شد تا بتونیم تمام نخبگان رو پوشش بدیم.
مثلا نخبگان فنی و مهدسی، نخبگان علوم پایه، نخبگان علوم انسانی و استعداد ها و نخبگان هنری.
شرایط اولیه برای جذب همکار.
اول از همه فرد بی طرفی باشه.دوم اهل دعوا ، توهین ، تمسخر و کم کاری تو محیط تالار خودش نباشه من خیلی رو این موضوع حساسم.
و مهم تر از همه این که خودش هم برای یادگیری بیاد اینجا تا زحمات خودش هم حروم نشه.
افرادی که جذب میشن مستقیما توسط خودم هم آموزش داده میشن و کارآموز خواهند بود.
هرکسی در محیط مورد علاقه خودش کار خواهد کرد محدودیتی وجود نداره.
موفق باشید

دبستان
6th June 2013, 10:56 AM
سلام من هستم برای علوم انسانی

mamadshumakher
6th June 2013, 11:11 AM
سلام عرفان جان.میتونی روی منم حساب کنی.هم نیاز دارم خیلی چیزا یاد بگیرم.هم میخوام فعالیت کنم برای سایت..

.مخفی.
6th June 2013, 11:19 AM
منم هم هستم واسه معماری

TERRORIST
6th June 2013, 11:21 AM
سلام
اگر ممکنه یه خورده بیشتر توضیح بدید
تو زمینه های
زبان
خنک سازی ریز پردازنده ها
طراحی زیر دریایی و شناورهای بزرگ
من هستم

عرفان سلیم زاده
6th June 2013, 11:50 AM
خیلی ممنونم از اعلام همکاری تون.از طرفی خوشحالم که افراد مستعدی مثل شما تو سایت هستند که از اینکه حرف خودشون رو بزنن نمی ترسند. از طرفی هم ناراحتم چون 2 ساله تو این سایتم و الان فکر گسترش این تالار مهم به ذهنم رسیده! من از هفت دولت خنگم به مولا[nishkhand]

عرفان سلیم زاده
6th June 2013, 12:01 PM
سلام
اگر ممکنه یه خورده بیشتر توضیح بدید
تو زمینه های
زبان
خنک سازی ریز پردازنده ها
طراحی زیر دریایی و شناورهای بزرگ
من هستم

هدف این پروژه اینه که افراد حرف ها و نظریات خودشون رو بگن و با دیگران تبادل نظر کنند.
حالا در هر بخشی که استعدادشو دارند.
خوبی این کار اینه که افراد اعتماد به نفس پیدا می کنند و تو بخش های دیگه سایت فعال تر خواهند شد.
نکته مهم اینه که بتونیم همه رو به حرف زدن و نوشتن دیدگاه شون تشویق کنیم.
نباید کسانی که حرفی برای گفتن دارند تو این سایت ساکت بمونند حالا به هر دلیلی.

mohammad hossin79
6th June 2013, 01:11 PM
سلام ممنون می شوم در اگر منو همکاری چیزی کنید ! [dooa][dooa][dooa][dooa][dooa][dooa][dooa]
باسپاس

nedasoltani
6th June 2013, 01:28 PM
سلام. منم هستم برای علوم پایه

عرفان سلیم زاده
6th June 2013, 01:35 PM
مرسی ممنون. تو فکر اینم که نظریات مهم رو به کمک بچه های دیگه سایت تکمیل کنیم و بفرستیم واسه کنفرانس های داخلی معتبر.عین بمب صدا می کنه.

TERRORIST
6th June 2013, 01:46 PM
مرسی ممنون. تو فکر اینم که نظریات مهم رو به کمک بچه های دیگه سایت تکمیل کنیم و بفرستیم واسه کنفرانس های داخلی معتبر.عین بمب صدا می کنه.
فقط قبل از اینکه بفرستید یه ندا بدید سنگر بگیریم[nishkhand]
فقط تکمیل نظریات خودتون؟

عرفان سلیم زاده
6th June 2013, 01:58 PM
فقط قبل از اینکه بفرستید یه ندا بدید سنگر بگیریم[nishkhand]
فقط تکمیل نظریات خودتون؟

چشم عزیزم[nishkhand] نه دیگه هر نظریه ای که جالب بود رو میگم.البته هنوز زوده در این باره بخواهیم صحبت کنیم. بعد از ایجاد زیر مجموعه ها باید سخت کار کنیم و هر نظریه و فرضیه ای که داریم رو بنویسیم تا برای بچه های دیگه جا بیوفته که چیکار کنند. خیلی ها مثل خود من برای خوندن مطالب سایت نمیان.میان که حرفای خودشون رو بزنن و برن همین. این بخش برای این افراد خواهد بود.

TERRORIST
6th June 2013, 02:09 PM
اینجا یک ایراد اساسی وارده و اون اینه که طرح بعد از اینکه تکمیل شد به اسم چه کسی میره بالا؟
و همچنین این سوال که اگر ما تمام نتایج تحقیقات رو داخل سایت قرار بدیم قطع به یقین مورد سو استفاده قرار میگره، راه حل؟

SaSaMc2
6th June 2013, 02:11 PM
من از هفت دولت خنگم به مولا

سلام...[golrooz]

تنها نيستي عزيزم...[esteghbal]

منم از 10 دولت خنگ ترم...[nishkhand]

sevda_sj
6th June 2013, 02:16 PM
من هم اعلام حضور میکننم
امیدوارم بتونیم برای ارتقاع سطح تمامی رشته ها مفید باشیم

[golrooz]

mamadshumakher
6th June 2013, 02:40 PM
و یک چیز دیگه.ایده پردازی فقط واسه اختراع و طرح های فیزیکی نیست.فقط نباید با فرمول و مواد و کاربرداتشون سرو کار داشته باشیم.

از تمام رشته ها باید سعی کنند اینجا خلاقیتشونو پرورش بدن.تالار نخبگان باید شلوغ بشه و متشکل از تمام گروه ها.مثلا همکاران بخش روانشناسی میتونند اینجا برای طراحی یک نوع تست برای اندازه گیری پارامتری خاص همفکری کنند و حتی در صورت امکان فضای نمونه ی آزمایشاتشون خود بچه های سایت باشن.

گروه پزشکی باید بتونند اینجا با هم مشورت و ایده پردازی کنند.

گروه اقتصاد و کار آفرینی میتونند اینجا با طرح سوالات خلاقانه قدرت تحلیلی و اطلاعات اقتصادی کاربران رو افزایش بدن.

میتونیم برای ایجاد خدمات جدید ایده پردازی کنیم.

از دوستانی که کارهای گرافیکی بلدند میتونیم استفاده کنیم برای طرح های خلاقانه.

میتونیم با برسی موقعیت های اقتصادی هر استان و اطلاعات دوستان یک اقتصاد خرد راه بندازیم و کسب درآمد کنیم.

این نظرات من بود که فکر میکنم این مسائل کمرنگ هستند تو سایت.

yas-90
6th June 2013, 03:12 PM
سلام

آقا ببخشید من چطور میتونم فعالیت کنمhttp://www.forum.98ia.com/images/smilies/2/-2-15-.gif

solinaz
6th June 2013, 03:19 PM
منم هستم یا علوم پایه یا هنری....
شما نظر بدین دیگه به درد کدوم میخورم؟!

عرفان سلیم زاده
6th June 2013, 03:50 PM
اینجا یک ایراد اساسی وارده و اون اینه که طرح بعد از اینکه تکمیل شد به اسم چه کسی میره بالا؟
و همچنین این سوال که اگر ما تمام نتایج تحقیقات رو داخل سایت قرار بدیم قطع به یقین مورد سو استفاده قرار میگره، راه حل؟

تو کنفرانس ها میشه تا 12 تا نویسنده رو معرفی کرد اما تنها یک نویسنده مسئول داریم که با علامت * از بقیه چدا میشه. صاحب مقاله شما باشید با * جدا می شین و بعد کسانی که کمک کردند نوشته خواهند شد.
اگر طرف واقعا شخصیت داشته باشه تو فهرست منبع های مقاله لینک مقاله شما رو هم میزاره اگر هم نداشته باشه که آبروش رفته چون کسی بخواد تو گوگل سرچ کنه به مقاله شما هم بر میخوره.
درکل نگران نباشید در پایان مقاله تون حتما نام خود و تاریخ رو ذکر کنین.
البته مقالات و فرضیه هایی که ما اینجا میزاریم معمولی نیست و دفاعیه بزرگی لازم داره به همین دلیل کسی جز خودمون نمیتونه مسئولیتش رو به عهده بگیره.
موفق باشید.

عرفان سلیم زاده
6th June 2013, 03:52 PM
سلام...

تنها نيستي عزيزم...

منم از 10 دولت خنگ ترم...

اختیار دارین شما سروری عزیزم. [nishkhand]
من به وجود افرادی مثل شما افتخار می کنم.[esteghbal][golrooz]
(در راستای کاهش تولید گاز های گلخانه ای شکلک های شما رو دزدیدیم!)

عرفان سلیم زاده
6th June 2013, 04:13 PM
سلام آقا ببخشید من چطور میتونم فعالیت کنمhttp://www.forum.98ia.com/images/smilies/2/-2-15-.gif سلام خب تو این زیر مجموعه های جدید هر فکر و نظریه یا حتی فرضیه که اثبات نشده رو می تونید بنویسید. یا این که به عنوان همکار باشید و کار های بیشتری انجام بدید. مثلا به نظم رسیدگی کنین، پست های بهم ریخته رو ویرایش کنین. و غیره.

عرفان سلیم زاده
6th June 2013, 04:30 PM
و یک چیز دیگه.ایده پردازی فقط واسه اختراع و طرح های فیزیکی نیست.فقط نباید با فرمول و مواد و کاربرداتشون سرو کار داشته باشیم.

از تمام رشته ها باید سعی کنند اینجا خلاقیتشونو پرورش بدن.تالار نخبگان باید شلوغ بشه و متشکل از تمام گروه ها.مثلا همکاران بخش روانشناسی میتونند اینجا برای طراحی یک نوع تست برای اندازه گیری پارامتری خاص همفکری کنند و حتی در صورت امکان فضای نمونه ی آزمایشاتشون خود بچه های سایت باشن.

گروه پزشکی باید بتونند اینجا با هم مشورت و ایده پردازی کنند.

گروه اقتصاد و کار آفرینی میتونند اینجا با طرح سوالات خلاقانه قدرت تحلیلی و اطلاعات اقتصادی کاربران رو افزایش بدن.

میتونیم برای ایجاد خدمات جدید ایده پردازی کنیم.

از دوستانی که کارهای گرافیکی بلدند میتونیم استفاده کنیم برای طرح های خلاقانه.

میتونیم با برسی موقعیت های اقتصادی هر استان و اطلاعات دوستان یک اقتصاد خرد راه بندازیم و کسب درآمد کنیم.

این نظرات من بود که فکر میکنم این مسائل کمرنگ هستند تو سایت.
آفرین همینه عزیزم.
هر کسی هر کاری بخواد میتونه بکنه اما ایده یا فرضیه یا نظریه و غیره باید از خودش باشه و نویسنده اش هم خودش همین.
نمیخوام محدودیتی بزارم فقط هر چیزی تو بخش خودش باشه بهتره مثلا تو بخش هنر، آثار هنری مختلف بزارید اما تو علوم انسانی میتونید فلسفه و اقتصاد و روانشناسی و غیره بزارید.
ممنونم.

ارگان
6th June 2013, 09:51 PM
منم کاره زیادی بلد نیستم اما خوشحال میشم کناره بزرگانی چون شما چیزای زیادی یاد بگیرم...[golrooz]

^*زهرا*^
6th June 2013, 10:06 PM
سلام . منم میتونم تو بخش مهندسی همکاری کنم

سمیه نجفی
6th June 2013, 10:25 PM
سلام

قابل بدونید منم هستم

آراگل
6th June 2013, 11:24 PM
میشه منم باشم؟البته من هنوز انتخاب رشته نکردم وتخصصی ندارم ولی دوست دارم هر طور شده منم فعالیت کنم[labkhand]

TERRORIST
7th June 2013, 12:07 AM
کی شروع میشه؟
stealth boat رو اعصابه ;دی محاسبات پایداریشو انجام دادم مونده پیدا کردن زوایای انحنا + یه لایه نانو برای جذب ;دی

بچه های اورکلاکر لطفا به من پیغام بدند، یعنی از بین این همه کاربر هیچکدوم اورکلاکر نیستید؟

عرفان سلیم زاده
7th June 2013, 12:47 PM
سلام من پیگیر وضعیت هستم و امیدوارم تا هفته آینده درخواست ها بررسی و موافقت های لازمه داده بشه.
تا اون موقع یکم صبور باشید. چون بعد از تاسیس تالار های جدید باید چندین تاپیک جهت معین شدن رسالت تک به تک افراد مشخص بشه.
نظم تو این تالار ها حرف اول رو میزنه وگرنه راندمان پایین میاد. ما تا خودمون درک درستی از پروژه نداشته باشیم نمیتونیم درست به دیگران آموزش بدیم که درست عمل کنند.
این پروژه خیلی مهمه برای توصیف میزان مهم بودنش یه لقب برای تالار نخبگان جوان ایرانی گذاشتم " کندوی عسل" که واقعا بهش میاد چون عصاره درک و فهم کاربران نخبه سایت درونش جا میگیره.

بلدرچین
7th June 2013, 01:12 PM
وظایف شما در قبال دوستانی که میان چیه؟
دوست دارم بیام اما میترسم مشکلاتی که دوستان عزیز در تالار ادبیات ایجاد کردن رو اینجاهم داشته باشم و افسردگی و مشکلات روحی برام پیش بیاد.
چقدر قول میدید به بچه ها ضربه نخوره؟سوالی کردن جواب بدید اذیت نشن؟
شخصا دوست دارم بیام شرایطی رو که گفتی هم دارم دوست دارم کنجکاوم اما میترسم بازم ضربه بخورم و به عقب پرت شم.

بلدرچین
7th June 2013, 01:16 PM
شاید دوستان مسخرم کنن اما واقعا دوست دارم.ادمی جای من بود با این همه طرح و ایده و به قول بعضی دوستان دفتر نقاشی میتونست راحت اختراع کنه و راهو برای پیشرفت و اختراع بعضی های دیگه که نمیونن چه کار کنن باز کنه.
هی سوال کنیم جواب ندن،راهنمایی بخوای انجام ندن،بری سایت بنیاد محترم راهی پیدا نکنی...
برام جالبه.دوست دارم بدونم کسایی که میخوان عضو بشن توی تالار چه مزایایی خواهند داشت؟چند درصد تضمین میدید عین من ضربه نخورن؟
اگر امکانش هست جواب بدید

عرفان سلیم زاده
7th June 2013, 02:30 PM
وظایف شما در قبال دوستانی که میان چیه؟ دوست دارم بیام اما میترسم مشکلاتی که دوستان عزیز در تالار ادبیات ایجاد کردن رو اینجاهم داشته باشم و افسردگی و مشکلات روحی برام پیش بیاد. چقدر قول میدید به بچه ها ضربه نخوره؟سوالی کردن جواب بدید اذیت نشن؟ شخصا دوست دارم بیام شرایطی رو که گفتی هم دارم دوست دارم کنجکاوم اما میترسم بازم ضربه بخورم و به عقب پرت شم. ببینید تالار من یکی از بهترین تالار های این سایت به لحاظ نظم و امنیته چون اولا مدیرش منم شخصا فردی بسیار حساس بر امور تالارم هستم و دوما تالار من آزادی های بیشتری داره چون افراد در تالار من خود مسئول نوشته های خود هستند و اگر مشکلی پیش بیاد شخصا میام و سوئ تفاهم ها رو تا حد امکان بر طرف می کنم. نمونه اش در تاپیک "مخترعان برای دفاع از وطن چکاری می کنین" رو می تونید برید ببینید. شما از چه چیزی اذیت شدید؟ من میتونم سرویسی رو قرار بدم تا تنها نخبگان به این تالار اجازه وارد شدن داشته باشن اما هدف شما از گذاشتن تاپیک در این تالار افشا حقایقی هست که می بینید و دیگران نمی بینند. چرا باید از یاد دادن خجالت بکشید؟ من گفتم تاپیک های مهم به کنفرانس های داخلی ارسال خواهد شد چون میدونم خیلی ها نمی تونن مطالب جدیدی که از وجود یک فرد می جوشه رو درک کنند به همین دلیل طرف حساب شما بهتره که اساتید،دانشجویان و محققین و صاحب نظران باشند تا مردم عادی. من قول میدم که کسی ضربه نخوره. چه از طرف مردم و چه از طرف دولت و غیره.

عرفان سلیم زاده
7th June 2013, 02:37 PM
وظایف شما در قبال دوستانی که میان چیه؟ دوست دارم بیام اما میترسم مشکلاتی که دوستان عزیز در تالار ادبیات ایجاد کردن رو اینجاهم داشته باشم و افسردگی و مشکلات روحی برام پیش بیاد. چقدر قول میدید به بچه ها ضربه نخوره؟سوالی کردن جواب بدید اذیت نشن؟ شخصا دوست دارم بیام شرایطی رو که گفتی هم دارم دوست دارم کنجکاوم اما میترسم بازم ضربه بخورم و به عقب پرت شم. ببینید تالار من یکی از بهترین تالار های این سایت به لحاظ نظم و امنیته چون اولا مدیرش منم شخصا فردی بسیار حساس بر امور تالارم هستم و دوما تالار من آزادی های بیشتری داره چون افراد در تالار من خود مسئول نوشته های خود هستند و اگر مشکلی پیش بیاد شخصا میام و سوئ تفاهم ها رو تا حد امکان بر طرف می کنم. نمونه اش در تاپیک "مخترعان برای دفاع از وطن چکاری می کنین" رو می تونید برید ببینید. شما از چه چیزی اذیت شدید؟ من میتونم سرویسی رو قرار بدم تا تنها نخبگان به این تالار اجازه وارد شدن داشته باشن اما هدف شما از گذاشتن تاپیک در این تالار افشا حقایقی هست که می بینید و دیگران نمی بینند. چرا باید از یاد دادن خجالت بکشید؟ من گفتم تاپیک های مهم به کنفرانس های داخلی ارسال خواهد شد چون میدونم خیلی ها نمی تونن مطالب جدیدی که از وجود یک فرد می جوشه رو درک کنند به همین دلیل طرف حساب شما بهتره که اساتید،دانشجویان و محققین و صاحب نظران باشند تا مردم عادی. من قول میدم که کسی ضربه نخوره. چه از طرف مردم و چه از طرف دولت و غیره.

mehdikhanmohamadi
7th June 2013, 07:55 PM
ما ام در حد توانمون در خدمتیم...امری هست بفرمایید بر دبده منت متقبل میشم

سونای
11th June 2013, 11:58 AM
منم میخوام باشم!!!! [negaran]فقط داداش عرفان به نظرتون روزی چقد وقت میگیره؟؟
چون متاسفانه متاسفانه متاسفانه من ارشد دارم!!!! و به امید خدا از حدود ماه دیگه یه زمان مشخصی رو میتونم به غیر درسای کنکور اختصاص بدم !!

یسری کارایی هم توو زمینه استروبیولوژی ، تاریخ علم پزشکی , تاریخ علم نجوم و ریاضیات ، مقاله های زیستی دارم البته!!! بجز اون تاریخ ها بقیه همشون نصفه نیمه هست!!!!!
تاریخ علم مقاله بین المللی هم داشتیم که توی کنفرانس بین المللی انتخاب شده بود اما موقع رفتن قیمت دلار اونطور یه دفعه رفت بالا که انصراف دادیم و موند رو دستمون! ( با مدارک و مستندات[cheshmak])
خلاصه کار نصفه نیمه دارم!
شما اگه لطف کنین بگین که چقدر باید وقت صرف کرد من بهتر میتونم تصمیم بگیرم که بیام یا بزارم بعد این کنکور!!!!!! چون میترسم از عهدش بر نیام!
ممنون[golrooz]

.مخفی.
11th June 2013, 01:53 PM
من هستم اقای سلیم زاده رو من حساب کنید

زهرا قربانی
11th June 2013, 02:44 PM
منم هستم
البته اگه راهم بدین[khejalat]

عرفان سلیم زاده
18th June 2013, 08:00 PM
عزیزان من همکار بودن برای سر و سامان دادن به تاپیک های این مجموعه است شما میتونید آثار خودتون رو از همین حالا بزارید و کارتون رو شروع کنین. هنوز تاپیکی گذاشته نشده که بخوایم سر و سامانی بهش بدیم.ممنونم که اعلام آمادگی کردید اما برای همکار شدن خیلی زوده هنوز تاپیک هایی که قراره سر و سامان داده بشن به وجود نیومدن[nishkhand]

عرفان سلیم زاده
18th June 2013, 08:02 PM
منم میخوام باشم!!!! [negaran]فقط داداش عرفان به نظرتون روزی چقد وقت میگیره؟؟ چون متاسفانه متاسفانه متاسفانه من ارشد دارم!!!! و به امید خدا از حدود ماه دیگه یه زمان مشخصی رو میتونم به غیر درسای کنکور اختصاص بدم !! یسری کارایی هم توو زمینه استروبیولوژی ، تاریخ علم پزشکی , تاریخ علم نجوم و ریاضیات ، مقاله های زیستی دارم البته!!! بجز اون تاریخ ها بقیه همشون نصفه نیمه هست!!!!! تاریخ علم مقاله بین المللی هم داشتیم که توی کنفرانس بین المللی انتخاب شده بود اما موقع رفتن قیمت دلار اونطور یه دفعه رفت بالا که انصراف دادیم و موند رو دستمون! ( با مدارک و مستندات[cheshmak]) خلاصه کار نصفه نیمه دارم! شما اگه لطف کنین بگین که چقدر باید وقت صرف کرد من بهتر میتونم تصمیم بگیرم که بیام یا بزارم بعد این کنکور!!!!!! چون میترسم از عهدش بر نیام! ممنون[golrooz] درود عزیزم شما اگه فقط میخوای آثار خودت رو منتقل کنی میتونی از همین حالا شروع کنی. اگر هم میخواید همکار بخش اختراعات و نو آوری بشین تا من درخواست شو بدم.

فیزیکالست
30th June 2013, 01:23 AM
من هم در زمینه فیزیک

فیزیکالست
30th June 2013, 01:29 AM
سوال : اعلام امادگی کافیه یعنی شما انجمن تشکیل میدید و به ما خبر میدید ما باید کار خاصی انجام بدیم

Alpha110
30th June 2013, 05:48 AM
سلام خدمت عزیزان .
همانطور که خودتون هم میدونید تالار نخبگان جوان ایرانی فقط محدود به مخترعان نیست به همین دلیل میخوام گسترشش بدم.
انشالله اگه موافقت بشه چندین زیر مجموعه اضافه خواهد شد تا بتونیم تمام نخبگان رو پوشش بدیم.
مثلا نخبگان فنی و مهدسی، نخبگان علوم پایه، نخبگان علوم انسانی و استعداد ها و نخبگان هنری.
اول از همه فرد بی طرفی باشه.دوم اهل دعوا ، توهین ، تمسخر و کم کاری تو محیط تالار خودش نباشه من خیلی رو این موضوع حساسم.
و مهم تر از همه این که خودش هم برای یادگیری بیاد اینجا تا زحمات خودش هم حروم نشه.
موفق باشید

سلام
من همه جوره آمادگی خودم رو اعلام می کنم
و از هر موقع که شما بگید من آماده ام
اگر یادتون باشه تو غرفه نخبگان تو نمایشگاه رسانه های دیجیتال باهم صحبت کرده بودیم
در هر صورت من همه جوره آملده فعالیت هستم[golrooz]

m@some
30th June 2013, 07:17 AM
سلام خدمت عزیزان .
موفق باشید
سلام منم هستم رشته تحصیلیم بهداشت عمومی یکی اززیرشاخه های علوم پزشکی که راجب همه رشته های علوم پزشکی یه چیزای خوندم .

کاساندان
30th June 2013, 06:08 PM
اگر اجازه دهید من هم خیلی دوست دارم که هم همکاری کنم و هم چیز های جدید یاد بگیرم!

Capitan Totti
30th June 2013, 06:42 PM
درود
در زمینه ی نظامی و تاریخی و ادبیات پارسی فکر کنم بتونم کمک کنم[shaad]

.مخفی.
30th June 2013, 10:23 PM
سلام اقای سلیم زاده من هستم

مجتبی خسروی
2nd July 2013, 09:29 AM
سلام منم هستم واسه مهندسی ساختمان

nkhoshdel
2nd July 2013, 10:06 AM
شاید منم به درد خوردم

رضا66
2nd July 2013, 10:13 AM
سلام داداش

من هم هستم

shekoofe72
5th July 2013, 06:41 PM
سلاممنم

shekoofe72
6th July 2013, 04:26 PM
منم دررشته فیزیک

shiny7
6th July 2013, 04:43 PM
سلام منم دوست دارم فعالیت کنم...تو بخش خاصی نه هر زمینه ای باشه هستم.
فقط ایده هامونو همینجا بذاریم؟؟

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد