PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال یک ایده دارم لطفا کمک کنید

سمیه نجفی
4th June 2013, 03:33 PM
سلام دوستان نخبه ومخترع

من یه ایده دارم از اینکه ایده من تا حالا اختراع شده یا نه هم اطلاعی ندارم

به ذهنم رسیده یه سطل زباله اختراع کنم یا بسازم که وقتی زباله را درونش قرار میدی اونو

بسوزونه یا نابودش کنه که دیگه نیازی نباشه هربار اشغالارو توی کیسه بذاریم ومامور شهرداری

بیاد اونارو ببره وبا سوزاندن اونا الودگی در شهر ایجاد بشه یا با جمع شدن زباله ها روی هم باعث

الودگی محیط اطرافمون بشه منظورم بیشتر زباله های غیربازیافتی هستش راستش فقط این ایده

به ذهنم رسیده اصلا از اینکه چطور میشه اختراعش کنم هم اطلاعی ندارم یعنی سردر نمیارم چه

مواد وابزاری هم لازم هستش خواستم با شما درمیان بذارم اگر بتونید کمکم کنید

وقتی داشتم میومدم خونه سر کوچکمون زباله هارو دیدم که کرمهای سفیدی از زیر اونا بیرون زده

بود وخیلی صحنه چندش اوری بود چند روزی توی همین فکر بودم که چاره چی

هستش؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

mamadshumakher
4th June 2013, 04:04 PM
دانمارك زيبا
خانواده دكترها و مهندسين متمول ساكن در يك منطقه بسيار زيبا در دانمارك به نوعي صلح با همسايه زمخت خود دست يافته‌اند و اين همسايه كسي نيست جز يك نيروگاه زباله‌سوز كه هزاران تن زباله خانگي و پسماندهاي صنعتي را سوزانده و به انرژي تبديل مي‌سازد.
اين نيروگاه بسيار تميزتر از نيروگاههاي معمول بوده و زايدات را به حرارت و برق تبديل مي‌كند. اين نيروگاه داراي فيلترهاي چندگانه است تا آلاينده‌هايي از قبيل جيوه و ديوكسين كه از دودكش نيروگاههاي زباله‌سوز قديمي خارج مي‌شد را تصفيه كند.
اين نيروگاهها براي كشوري مثل دانمارك نه تنها به عنوان يك راهكار اصلي دفع زباله به شمار مي‌روند بلكه يك روش براي كاهش وابستگي به نفت در مناطق مختلف اين كشور از شهر هورشلم گرفته تا كپنهاگ به حساب مي‌آيند. يعني بدينوسيله نه تنها هزينه انرژي و وابستگي كشور به نفت كمتر مي‌شود بلكه محيط زيست نيز منتفع شده و ميزان استفاده از مراكز دفن زباله كاهش يافته و از انتشار دي‌اكسيدكربن جلوگيري مي‌شود. اين نيروگاهها معمولاً آنقدر تميز هستند كه مقدار ديوكسين خروجي از دودكش آنها به مراتب كمتر از دودكش منازل و كباب‌پزهاي اين كشور است.
براين اساس كشوري مثل دانمارك به زباله‌ها به عنوان يك سوخت جايگزين تميز مي‌نگرد و آن را يك مشكل ناخوشايند و بودار نميداند و اصطلاحاً به زباله‌سوزها نيز لقب «مراكز تبديل زايدات به انرژي» داده شده است كه شهرهاي مختلف اين كشور درخواست ساخت مراكزي جديد از اين نوع را ارائه كرده‌اند.

ایده خوبیه.اما به نظرم مشکلی شما باهاش مواجه شدید عدم رسیدگی به تمیزی فضای شهر هست.اگر خوب رسیدگی بشه میشه از زباله هم انرژی گرفت.میدونید چند نفر در کل جهان شغلشون جمع آوری زباله هست؟چند تا خودرو برای این امر در نظر گرفته شده؟پس فقط یک مدیریت خوب کم داریم.نه دستگاهی که تو خونه زباله بسوزونه.

البته نظر شخصی من بود.

سعیده ذوقی
4th June 2013, 06:44 PM
به نظرم همین که این مسئله فکرت رو مشغول کرده می تونه منجر به عملی کردن ایدتم بشه، البته در مورد زباله های غیر قابل بازیافت من نظری ندارم آخه اگه راه حلی بود مطمئنا محققان راه حلی براش پیدا کرده بودن اما در حال حاضر یکسری کرم های زباله خوار که همون کود کرمی هستش به وجود اومدن که همه چیز می خورن و فک می کنم ایده خوبی باشه برای از بین بردن زباله در حال حاضر کشورهایی مثل چین از زباله هاشم بهره می گیره ما هم باید تو این راستا فعالیت کنیم ایده شما برای یه خونه کوچیک خوبه اما بحران محیط زیست که زیست بوم گرا ها از اون وحشت دارن فراتر از اختراع یه سطل زباله ست هرچند می دونم منظور شما از طرح این ایده جلوگیری از بوجود امدن زباله از مبدا هستش اما کمی باید دورتر رو نگریست.

بلدرچین
4th June 2013, 09:05 PM
دقیقا همین طرحو من داشتم که بسوزونه و به انرژی تبدیل کنه و...
موفق باشی

عرفان سلیم زاده
4th June 2013, 10:12 PM
الان خیلی از خونه ها به سیستم فاضلاب شهری وصل شدن با این حال اکثرا چاه های فاضلاب هنوز وجود داره.به نظرم اگه بشه به عنوان یه راکتور تخمیر برای تولید بیوگاز ازشون استفاده کرد هر ساختمان میتونه انرژی خودش رو از زباله های تر تولید کنه.البته مسئله زباله برای مردم ایران خیلی منزجر کننده است و از طرفی ما روی گاز نشستیم به همین دلیل فکر نمی کنم با استقبال خوبی مواجهه بشه.موفق باشید.

سمیه نجفی
5th June 2013, 12:51 AM
ممنون از شما دوستان که پاسخ دادید [golrooz]

mahmoodreza230
5th June 2013, 12:37 PM
سلام
ایده خوبی است اگه بتونید اونو اجرایی کنید.ضمنا باید بگم یه نوع سطل آشغال وجود داره که تو اداره ها استفاده میشه جهت امحاء نامه های باطل اداری.
تشکر از ایده خوبتون.

v.m 2020
5th June 2013, 12:41 PM
این دستگاه رو ساختن من عکسش رو هم دیدم

.مخفی.
5th June 2013, 10:40 PM
منم دیدم بعضی با سنسور کینکت ساخته شده

حسین متقی
6th June 2013, 08:14 PM
اشتباهه
الودگی تولید میکنه
در ابعاد کوچک فعلا نامقدروره
به صرفه نیست
به دنبال مسائل اقتصادی باشید
خریدار و مشتری در ایران نداره
اولویتهارو برای ایده پردازی مشخص کنید

.مخفی.
6th June 2013, 09:16 PM
الودگی میکنه زیادبعدشم نمونمه خاجیش ساخته شده باید هدفت رو مشخص کنی تا بتونی موفق بشی

mehdikhanmohamadi
7th June 2013, 02:10 PM
دوست عزیز ایدتون خوبه ولی بیشتر باید انالیز شه .... مثلا برا اولین لول ازش باید فرهنگ جداسازیه پسماند صورت بگیره بعد بسته به نوع پسماند واینکه قابلیت بازیافت یا چنج دارن بررسی بشه
به نظرم بهترین فکره ولی باید بیشتراز اینا روش کار بشه که اینم جیب پر پولو فکر آزاد میخواد (البته شما میتونید با الهام گرفتن از گیاهای گوشت خوار که عمل تجزیه کردن حشراتو موجودات ریزو انجام میده طرحتو کامل کنی) من خودم پارسال با دیدن بالا بر تو خیابونای شلوغ به فکرم زد با الگو گرفتن از طبیعت گیاه افتاب گردان
که طول روز قامتش استواره و عکسش در شب خم شده و پایین میاد یه چراغ معبری طراحی کردم که واسه تعویض لامپای سوختش یا تمیز کردنه گردو غبارش خودش به صورت چند بازویی پایین بیادو دیگه نیازی نباشه بالاش رفت
که خیلی از خطراتش کمتر میشه.....همه مدلاشو ساختم حتی نمونه 3دیشو نوع بازوهاش همرو طراحی کردم ولی افسوس به خاطر مسایل مادی نتونستم بسازمش........

تنها این نیست چنتا ایده دیگه ام دارم میدونستید گردو,اره گردو از هر طرفش بیافته اسیبی به مغزش نمیرسه با این تعریف یه کلاه کاسکت طراحی کردم که اینم مثل قبلی.....
یکی دیگش با توجه به پای دارکوب ستونایی طراحی کردم که با حالت مکانیکی خواص بتونه کلیه نیروهای واردشو دفع کنهاین ستون تو کلیه حالات میتونه کارایی داشته باشه تازه بعدنسبشم میشه دوباره جمش کرد.......
یا این که با توجه به یه سوسک که تو جنگلای افریقا زندگی میکنه که میتونه اب بدنشو تو کیسه داخل شکمش برا چند ماه ذخیره کنه منبع ذخیره مطبوع طرح زدم
یکی دیگش طراحی سازه های کششی با الهام گرفتن از لونه عنکبوت بودش محاسباتشو تموم کردم
یکی دیگش تهیه کمپوست قارچ صدفی و دکمه ای با پسماند کشاورزاس..........
ولی چه فایده از ساختش مایوس شدم............. الانشم ایده زیاد دارم اگه بخواین صد ها ایده و طرح های اجرایی براتتون میارم.....
الان به خاطر این مسایل تصمیم گرفتم برم دنبال پول بسه دیگه خیال پردازی...........ولی خودتونو درگیر این چیزا نکنید اول پول بعد عقل تو ایران ما هیچی نمیشیم ببخشید که سرتونو درد اوردم

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد