توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال پیشنهاد ایجاد تاپیک بدید ما براتون می زنیم.(تنها در تالار نخبگان جوان ایرانی)
عرفان سلیم زاده
2nd June 2013, 05:33 PM
درود و سلام.خواستم تاپیک بزنم یه ربع تموم جلوی کامپیوتر خشکم زد... هیچی به فکرم نرسید! آقا کفگیر تفکرات ما خورد ته دیگ عقل مون دیگه... لطفا یاری برسونید تا بتونیم بهتون خدمت کنیم.
mamadshumakher
2nd June 2013, 05:36 PM
سلام برادر عرفان گل گلاب.من دوباره برگشتم.دادا خودت که آخر طرح و ایده ای.
من امروز تازه اینترنتم وصل شد.
منظورت اینه که تاپیک های ایده دادن باید بیشتر بشه؟
عرفان سلیم زاده
2nd June 2013, 06:37 PM
سلام برادر عرفان گل گلاب.من دوباره برگشتم.دادا خودت که آخر طرح و ایده ای. من امروز تازه اینترنتم وصل شد. منظورت اینه که تاپیک های ایده دادن باید بیشتر بشه؟ سلام عزیز دلم خوبی محمد جان؟ وای جات خیلی خالی بود پسر! اختیار داری شما سروری عزیزم.ما هم محدودیم دیگه یکی از نشونه هاش همین کم توجه ای بچه های سایت به این تالار بسیار مهم هستش.اصلا کل سایت برای بخش اختراعات و نوآوری به وجود آمده. کلا دیگه هر تاپیکی که نیاز بچه ها باشه میزنیم محدودیت نمیزاریم.موفق باشی عزیزم.
.مخفی.
2nd June 2013, 06:54 PM
خوب بحث جدیدراه بندازیم بحث مون در مورد بورس ایده باشه
عرفان سلیم زاده
2nd June 2013, 07:29 PM
خوب بحث جدیدراه بندازیم بحث مون در مورد بورس ایده باشه بحث خوبیه البته من میخوام جور دیگه ای بیانش کنم. ولی باشه میزنم تاپیک شو.ممنون.
.مخفی.
2nd June 2013, 07:42 PM
خواهش عرفان جان
استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است
استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.