PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : طرز تهیه ی کیک کالباس



Sa.n
2nd June 2013, 11:51 AM
کیک کالباس (http://www.beytoote.com/cookery/ghazaha/sausage1-cakes1.html)

http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo1341.jpg (http://www.beytoote.com/cookery/ghazaha/sausage1-cakes1.html)
مواد لازم :


آردسفيد
يك كيلوگرم


تخم‌مرغ
12 عدد


كالباس
250 گرم


نمك
به ميزان لازم


كره يا مارگارين
250 گرم


روغن‌زيتون
50 گرم


بيكينگ‌پودر
يك قاشق مرباخوري


زرده تخم‌مرغ
يك عدد




طرز تهيه :
آرد، بيكينگ‌پودر و مقداري نمك را با هم مخلوط كنيد. سپس تخم‌مرغ‌ها را خوب بزنيد، كره نرم شده و روغن‌زيتون را كم‌كم به آن بيفزاييد. اگر خمير سفت شد كمي روغن به آن اضافه كنيد، آن‌گاه با دست ورز دهيد و در پلاستيكي بگذاريد و به مدت دو ساعت در جاي گرم قرار دهيد. كف ظرف مخصوص فر را كمي چرب كرده و خمير را به صورت لايه‌اي نازك كف ظرف بگذاريد در اين لحظه كالباس خردشده و تفت داده شده را روي خمير بگذاريد و سطح آن را با لايه خمير بپوشانيد و زرده تخم‌مرغ زده شده را با قلم‌مو روي سطح خمير بماليد و در فر از قبل گرم‌شده با حرارت 180 درجه سانتي‌گراد به مدت يك‌ساعت قرار دهيد. اين غذا شبيه به كيك است ولي شيرين نمي‌باشد.منبع : groohashpazi.blogfa.com

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد