Sa.n
2nd June 2013, 11:51 AM
کیک کالباس (http://www.beytoote.com/cookery/ghazaha/sausage1-cakes1.html)
http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo1341.jpg (http://www.beytoote.com/cookery/ghazaha/sausage1-cakes1.html)
مواد لازم :
آردسفيد
يك كيلوگرم
تخممرغ
12 عدد
كالباس
250 گرم
نمك
به ميزان لازم
كره يا مارگارين
250 گرم
روغنزيتون
50 گرم
بيكينگپودر
يك قاشق مرباخوري
زرده تخممرغ
يك عدد
طرز تهيه :
آرد، بيكينگپودر و مقداري نمك را با هم مخلوط كنيد. سپس تخممرغها را خوب بزنيد، كره نرم شده و روغنزيتون را كمكم به آن بيفزاييد. اگر خمير سفت شد كمي روغن به آن اضافه كنيد، آنگاه با دست ورز دهيد و در پلاستيكي بگذاريد و به مدت دو ساعت در جاي گرم قرار دهيد. كف ظرف مخصوص فر را كمي چرب كرده و خمير را به صورت لايهاي نازك كف ظرف بگذاريد در اين لحظه كالباس خردشده و تفت داده شده را روي خمير بگذاريد و سطح آن را با لايه خمير بپوشانيد و زرده تخممرغ زده شده را با قلممو روي سطح خمير بماليد و در فر از قبل گرمشده با حرارت 180 درجه سانتيگراد به مدت يكساعت قرار دهيد. اين غذا شبيه به كيك است ولي شيرين نميباشد.منبع : groohashpazi.blogfa.com
http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo1341.jpg (http://www.beytoote.com/cookery/ghazaha/sausage1-cakes1.html)
مواد لازم :
آردسفيد
يك كيلوگرم
تخممرغ
12 عدد
كالباس
250 گرم
نمك
به ميزان لازم
كره يا مارگارين
250 گرم
روغنزيتون
50 گرم
بيكينگپودر
يك قاشق مرباخوري
زرده تخممرغ
يك عدد
طرز تهيه :
آرد، بيكينگپودر و مقداري نمك را با هم مخلوط كنيد. سپس تخممرغها را خوب بزنيد، كره نرم شده و روغنزيتون را كمكم به آن بيفزاييد. اگر خمير سفت شد كمي روغن به آن اضافه كنيد، آنگاه با دست ورز دهيد و در پلاستيكي بگذاريد و به مدت دو ساعت در جاي گرم قرار دهيد. كف ظرف مخصوص فر را كمي چرب كرده و خمير را به صورت لايهاي نازك كف ظرف بگذاريد در اين لحظه كالباس خردشده و تفت داده شده را روي خمير بگذاريد و سطح آن را با لايه خمير بپوشانيد و زرده تخممرغ زده شده را با قلممو روي سطح خمير بماليد و در فر از قبل گرمشده با حرارت 180 درجه سانتيگراد به مدت يكساعت قرار دهيد. اين غذا شبيه به كيك است ولي شيرين نميباشد.منبع : groohashpazi.blogfa.com